II. Liga Mladih
ZEWA, kako su iskaznice završile u tebe? Vi ste igrali prije nas? Nisam se puno veselija nego nam je neka ekipa upala u svlačionu, a neki stari (valjda voditelj) počeja pizdit da šta se mi toliko tuširamo i slično. Onda mi je skočija tlak pa san zaboravija otić do delegata.
Mi protiv Smrdečije - jako loša utakmica. Vrlo statična igra, pogotovo Smrdečija većinu napada nisu ništa ni pokušali. Na kraju malo divljanja iz čega nije pa nijedan gol. Mislim da smo mi bili malo manje loši. Zasad nas izvlače borbenost i prekidi, a s igrom nikako da se sastanemo. Srića da nas niko ne gleda.
Mi protiv Smrdečije - jako loša utakmica. Vrlo statična igra, pogotovo Smrdečija većinu napada nisu ništa ni pokušali. Na kraju malo divljanja iz čega nije pa nijedan gol. Mislim da smo mi bili malo manje loši. Zasad nas izvlače borbenost i prekidi, a s igrom nikako da se sastanemo. Srića da nas niko ne gleda.
Vice ColoColo napisao:Nova tablica:
1.Baterija 12
2.Dulux 12
3.Colo-Colo 12
4.Smrdečija 9
5.Zlatarija 8
6.MNK'Etiri 7
7.ZEWA 7
8.Skalice 3
9. F.Maroco 3
10.Jel nećeš 3
11.Nakić 3
12.Veseli 1
13.Max 0
14.Pekara 0
SAMO HRABRO PENZIONERI ZEWE, TO se posebno odnosi na KRAGIČA,TOMO iz ETIRI_A., SOLIDAN START.
UVIIIIJEK TVRDO Č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
zewa napisao:svilaja napisao:SAMO HRABRO PENZIONERI ZEWE, TO se posebno odnosi na KRAGIČA,TOMO iz ETIRI_A., SOLIDAN START.
UVIIIIJEK TVRDO Č.
Gospodine Svilaja, penzioneri Zewe bi vašu mladu ekipu spremili u mali džep![]()
![]()
ZEWA..........uvijek duplo W
naravno jer vi ste stvarno prejaki u svakome pogledu , uviiiiiijek gratis maramice.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
Vice ColoColo napisao:ZEWA, kako su iskaznice završile u tebe? Vi ste igrali prije nas? Nisam se puno veselija nego nam je neka ekipa upala u svlačionu, a neki stari (valjda voditelj) počeja pizdit da šta se mi toliko tuširamo i slično. Onda mi je skočija tlak pa san zaboravija otić do delegata.
nemožete se sastat sa igrom a niste boda izgubili ! šta će bit kad zaigrate ! oli ove godine
mislite bit prvi !?
bašo senior napisao:ne možete se sastat sa igrom a niste boda izgubili ! šta će bit kad zaigrate ! oli ove godine
mislite bit prvi !?
Mi uvik mislimo bit prvi, ali nam je to pošlo za rukom samo prve godine u trećoj ligi, ako se sićaš
Ozbiljno, ne igramo dobro i nadam se da ćemo proigrat prije nego šta nam sreća okrene leđa. Lako bi mogli upast u negativnu seriju.
matutinjo napisao:kakve su prognoze za subotu
Tribalo bi bit sunčano
12:00 Veseli moranri : Colo Colo 2 (amo Vice, triba zaigrat malo bolje za dobit "mornare", jel tako Matko
12:55 Pekara Babić : Inaš Smrdečija 2 (Smrdečija ne bi trebala imat puno problema)
13:55 Jel nećeš : Best of Skalice 2 (Skalice, su odlična momčad)
14:50 Nakić trade : MNK 'Etiri hansaflex 2 (pitanje je ko će skupit više igrača)
15:50 Zewa : Forza Maroco 2 (emocije su podjeljene, al malu prednost Marocu)
16:45 Max Moris : Baterija 2 (stanje na tablici sve govori)
17:45 Dulux : Zlatarija Dvornik 2 (osveta za prošlu sezonu)
Zadnja izmjena: ticex; 11 lis 2007, 09:21; ukupno mijenjano 1 put/a.
Šta je Ticex same duje. Jel ti to prognoziraš po svojim ocjenama? 
12:00 Veseli moranri : Colo Colo 2
12:55 Pekara Babić : Inaš Smrdečija 2
13:55 Jel nećeš : Best of Skalice 2
14:50 Nakić trade : MNK 'Etiri hansaflex 2
15:50 Zewa : Forza Maroco 1
16:45 Max Moris : Baterija 2
17:45 Dulux : Zlatarija Dvornik x
Evo ja sam i jedan x stavija.
15:50 Zewa : Forza Maroco 1
16:45 Max Moris : Baterija 2
17:45 Dulux : Zlatarija Dvornik x
Evo ja sam i jedan x stavija.
Vice ColoColo napisao:Šta je Ticex same duje. Jel ti to prognoziraš po svojim ocjenama? smile
nisan, onda bi bilo više jedinica
Zadnja izmjena: ticex; 11 lis 2007, 12:59; ukupno mijenjano 1 put/a.
15:50 Zewa : Forza Maroco X
16:45 Max Moris : Baterija 1(bez obzira na stanje na tablici,vrijeme je za iznenađenje kola!)
17:45 Dulux : Zlatarija Dvornik 2
15:50 Zewa : Forza Maroco X
16:45 Max Moris : Baterija 1(bez obzira na stanje na tablici,vrijeme je za iznenađenje kola!)
17:45 Dulux : Zlatarija Dvornik 2
Živija profesionalni amaterizam!:cool: