II. Liga Mladih
Nakon vodstva Zewe 2:0 i 4:2 na kraju 4:4, mislim da smo ipak bili bliže pobjedi na kraju Marokanci izjednačuju minutu prije kraja iz akumuliranog, a ja osobno falija 1 na 1 za 5:2 di bi bilo sve riješeno, čestitke Forzza marocu na uvijek fer i korektnoj igri !!!!
Baterija vodila protiv Max Morisa 3:0, Baterija favorit br.1 za prvaka !!!
ZEWA..............
Baterija vodila protiv Max Morisa 3:0, Baterija favorit br.1 za prvaka !!!
ZEWA..............
Alo BATERIJA nemojte nas zaboravit za "Baterija party" i ove godine
ZEWA...............uvijek nezgodna i bez Mirka u Afganistanu,Galića kažnjenika,Žana u švabiji itd.....
Evo zadnja informacija Skalice-Jel nećeš 2:3 15sekundi prije kraja strijelac Bokanić...Roa javi se nema te ni na mapi !!!!!
Ticex, lako vam je kupit bodove kad vam protivnici pune gaće pa ne dolaze

ZEWA...............uvijek nezgodna i bez Mirka u Afganistanu,Galića kažnjenika,Žana u švabiji itd.....
Evo zadnja informacija Skalice-Jel nećeš 2:3 15sekundi prije kraja strijelac Bokanić...Roa javi se nema te ni na mapi !!!!!
Ticex, lako vam je kupit bodove kad vam protivnici pune gaće pa ne dolaze
Zadnja izmjena: zewa; 13 lis 2007, 20:44; ukupno mijenjano 1 put/a.
A di si ti Ranko?! Nije bilo ni tebe ni Tvrtka. Dobro su na kraju i prošli. A i drugi golman se ozljedija. Da si bija ti, sigurno ne bi primija bar 2 gola. Al šta ćeš, takav ti je život.
P.S. Ko zna šta će bi sa Nakićevcima, nema ih nikako, a kad se skupe, gube. Baš mi je ža, jer su zadnjih 5 sezona konstatno u vrhu.
P.S. Ko zna šta će bi sa Nakićevcima, nema ih nikako, a kad se skupe, gube. Baš mi je ža, jer su zadnjih 5 sezona konstatno u vrhu.
ticex napisao:A di si ti Ranko?! Nije bilo ni tebe ni Tvrtka. Dobro su na kraju i prošli. A i drugi golman se ozljedija. Da si bija ti, sigurno ne bi primija bar 2 gola. Al šta ćeš, takav ti je život.
Oba smo bili zauzeti poljoprivrednim poslovima
Čini mi se da je Vice jedini pravilno procijenia naše mogućnosti ove sezone, barem se tako da zaključit iz njegovih prognoza
Šta se tiče Nakića, ne znan šta bi ti reka. Podsjećaju me na Hercegovce sa početka prošle sezone, čudna ekipa.
Zadnja izmjena: forza morocco; 14 lis 2007, 10:17; ukupno mijenjano 1 put/a.
forza morocco napisao:roa napisao:Nego Tonči šta se dešava sa sucima ove godine sude ka totalni idioti
Potpisujem izjavu!
Sad bi vi da vam ja ka nešto komentiram, recimo to ti je ka kad igrač falije 1 na 1 ili praznu branku ili penal, jeli onda on idiot ili je taj dan lošije odigra !!!
Ja osobno stvari postavljam tako da nijedan sudac nije doša tu nekoga pokrast ili nešto slično, postoje i loši i dobri suci ali isto tako i onaj dobri može falit pa nekome ispast loš !!! Reka bi jmijac "živija profesionalni amaterizam" !!!!
ZEWA.........
zewa napisao:forza morocco napisao:roa napisao:Nego Tonči šta se dešava sa sucima ove godine sude ka totalni idioti
Potpisujem izjavu!
Sad bi vi da vam ja ka nešto komentiram, recimo to ti je ka kad igrač falije 1 na 1 ili praznu branku ili penal, jeli onda on idiot ili je taj dan lošije odigra !!!
Ja osobno stvari postavljam tako da nijedan sudac nije doša tu nekoga pokrast ili nešto slično, postoje i loši i dobri suci ali isto tako i onaj dobri može falit pa nekome ispast loš !!! Reka bi jmijac "živija profesionalni amaterizam" !!!!
ZEWA.........
Ne radi se ode o kradji nego o jednostavno lošim sucima. Naravno da nisu svi loši, svak može falit, ali ima ih par koji iz kola u kolo sude ajme majko... Nekako mi se ne čini da loša igra pojednica u ekipi i loš dan jednog ili oba suca imaju isti učinak na utakmicu, al' to je moje subjektivno mišljenje.
Ma nije me briga oće sudac falit.Desilo se milijardu puta da me 'pokralo'.Al ne podnosim kad sudac ne priznaje grešku,sudac npr tipa Mikulića ili Šegvića,takve ne podnosim.Ako ja kažem sucu 'ma daj kako ovo nije faul!?!?' prijeti mi da će mi dat crveni ne umuknem li,a dođe lik iz suprotne momčadi pa mu ispsuje sve po spisku i ne dobije niti žuti.Ja poštujem sve suce,ali nikome se ne postavljam kao da znam njegov posa bolje od njega,pa zato i ne podnosim da se prema meni odnosi s visoka,pogotovo šta već 8 godina igram u ligama UMNa i svi me već suci znaju ili po prezimenu ili iz viđenja.I zato pozdravljam odluku o kažnjavanju sudaca.
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
zewa napisao:forza morocco napisao:roa napisao:Nego Tonči šta se dešava sa sucima ove godine sude ka totalni idioti
Potpisujem izjavu!
ZEWA.........
gospodine dali vi slučajno sudite.............
uviiiiiiiijek tvrdo č, i suci su ljudi.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR