Petričevo-Liverpool 4:4.Ako neko zna ostale rezultate nekanapiše.Pozdrav.
4.b liga
Napokon je pao i Alpico i to sa 3:0 od ST Opreme.Utakmica dosta izjednačena,mi smo svoje šanse iskoristili a Alpica je osujetio naš vratar Balić.Zaista je čudesno branio,za čistu desetku ali nisu nama ni ostali igrači loši jer ipak je prvacima trebalo zabit 3 gola.Sve čestitke mojim igračima.Nemam ništa protiv Kamen Dodiga ali baš sam navijao za Fabri.Nikada nisu bili bliže pobjedi.Vodili su 2:0,3:1,4:2,imali 5:5 i na kraju izgubili sa 7:5.
vidim da se ovde lipo pise o gradskoj sigurnosti!ustvari niko je ni ne spominje.na cetri strane i pedesetak postova 3 puta spomenuta.
samo tako nastavite.vi komentirate mi igramo!stanje na tablici necu komentirat!
garry!ni tebi se ne sviđa gradska?!meni se cini da ti ovde komentiras malo previse navijacki
pozdrav ekipi liverpool i la man
samo tako nastavite.vi komentirate mi igramo!stanje na tablici necu komentirat!
garry!ni tebi se ne sviđa gradska?!meni se cini da ti ovde komentiras malo previse navijacki
pozdrav ekipi liverpool i la man
jmijac-4 napisao:a rođo,šta moš kad vas niko ne voli!?
heeh,ma šalim se.rijetko se piše ionako na ovom topicu,ja pišem o Lamanu i utakmicama koje pogledam,tu su još garry iz ST opreme i tunderman.očito je ovo liga sa jako malim prosjekom korisnika UMN-ovog foruma
stari jedino tebe ovde cjenim.komentari su ti uvik na mistu.
sutra je novo kolo.ako gradska dobije,na pravom putu smo za play off
inace mi smo napadacka ekipa sa dobrim golmanom.malo nam skripi u obrani,ali nasi strijelci sve nadoknade
mislim da ovakvi mozemo otic ligu vise
i nadam se!
Dragi Gradient,definitivno si me krivo procijenio.Pa tko vam je omogućio da bar par dana budete na prvom mjestu?NARAVNO ST OPREMA.Dobili smo ALPICA sa ČISTIH 3:0.Normalno je da vas ja cijenim,pa vi ste nas dobili oba puta,ali dopusti mi da imam svoje mišljenje a to je da ste solidna ekipa sa vratarem kao najjačom karikom.NITKO KOD VAS NE BLISTA,ali svi znate igrat i znate di vam je misto na terenu.Ja to moram postići sa mojim dečkima,puno osciliramo u igri tj od vrlo dobre igre do smušene ali s vremenom toga će bit nadam se manje.POZDRAV SVIMA A POSEBNO IGRAČIMA GRADSKE SIGURNOSTI.
garry napisao:Dragi Gradient,definitivno si me krivo procijenio.Pa tko vam je omogućio da bar par dana budete na prvom mjestu?NARAVNO ST OPREMA.Dobili smo ALPICA sa ČISTIH 3:0.Normalno je da vas ja cijenim,pa vi ste nas dobili oba puta,ali dopusti mi da imam svoje mišljenje a to je da ste solidna ekipa sa vratarem kao najjačom karikom.NITKO KOD VAS NE BLISTA,ali svi znate igrat i znate di vam je misto na terenu.Ja to moram postići sa mojim dečkima,puno osciliramo u igri tj od vrlo dobre igre do smušene ali s vremenom toga će bit nadam se manje.POZDRAV SVIMA A POSEBNO IGRAČIMA GRADSKE SIGURNOSTI.
oprosti ako sam te krivo procjenija.
nadam se da cete i vi uci u sam vrh.ovo sada vam je prelomna utakmica.ako dobijete tu ste 4-5 misto.
sutra se dobro postavite,imate dobroga golmana.on ce uvijek skinit desetak udaraca.iz vanka mu nece nitko dat gol.liverpool nije nešto.iz kola u kolo sve lošije igraju.
nadam se da pobjeđujete.samo naprijed ST OPREMA
gradient napisao:garry napisao:Dragi Gradient,definitivno si me krivo procijenio.Pa tko vam je omogućio da bar par dana budete na prvom mjestu?NARAVNO ST OPREMA.Dobili smo ALPICA sa ČISTIH 3:0.Normalno je da vas ja cijenim,pa vi ste nas dobili oba puta,ali dopusti mi da imam svoje mišljenje a to je da ste solidna ekipa sa vratarem kao najjačom karikom.NITKO KOD VAS NE BLISTA,ali svi znate igrat i znate di vam je misto na terenu.Ja to moram postići sa mojim dečkima,puno osciliramo u igri tj od vrlo dobre igre do smušene ali s vremenom toga će bit nadam se manje.POZDRAV SVIMA A POSEBNO IGRAČIMA GRADSKE SIGURNOSTI.
oprosti ako sam te krivo procjenija.
nadam se da cete i vi uci u sam vrh.ovo sada vam je prelomna utakmica.ako dobijete tu ste 4-5 misto.
sutra se dobro postavite,imate dobroga golmana.on ce uvijek skinit desetak udaraca.iz vanka mu nece nitko dat gol.liverpool nije nešto.iz kola u kolo sve lošije igraju.
nadam se da pobjeđujete.samo naprijed ST OPREMA
Hvala na savjetima.Nama je svaka utakmica ka finale Lige Prvaka.Nadamo se da ćemo dobit Liverpool ali to ćemo uspit samo velikom borbom i presingom.Vidimo se sutra.
gradient napisao:jmijac-4 napisao:a rođo,šta moš kad vas niko ne voli!?
heeh,ma šalim se.rijetko se piše ionako na ovom topicu,ja pišem o Lamanu i utakmicama koje pogledam,tu su još garry iz ST opreme i tunderman.očito je ovo liga sa jako malim prosjekom korisnika UMN-ovog foruma
stari jedino tebe ovde cjenim.komentari su ti uvik na mistu.
sutra je novo kolo.ako gradska dobije,na pravom putu smo za play off
inace mi smo napadacka ekipa sa dobrim golmanom.malo nam skripi u obrani,ali nasi strijelci sve nadoknade
mislim da ovakvi mozemo otic ligu vise
i nadam se!
ma golman vam je odličan,vidilo se to na torcida kupu.sretno i bez ozlijeda svima!
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
Evo svih rezultata:
Kamen-G.Sigurnost 3:4
Fabri-Alpico 1:20
Petričevo-Laman 4:4
Aedes-T.Team 4:2
Liverpool-ST Oprema 2:2
Tršćanska-Magla 3:0
Došlo je do promjene na vrhu jer je Alpico ubacio 20 golova u mrežu Fabrija,te ima bolju gol razliku a po 46 bodova.Sve ostalo je ostalo po starom tj.od 3. do 13. mjesta poredak je isti.Moram priznati da sam malo nezadovoljan rezultatom svoje ekipe jer nakon vodstva od 2:0 po tko zna koji put nismo znali sačuvati mirnoću i dopustili smo da se Liverpool vrati sa 2 gola.Na kraju ipak svi zadovoljni.Žao mi je Fabria ali to je tako.Prva im je sezona,ne treba odustati.Pozdrav svim igračima i voditeljima 4.b lige.
Kamen-G.Sigurnost 3:4
Fabri-Alpico 1:20
Petričevo-Laman 4:4
Aedes-T.Team 4:2
Liverpool-ST Oprema 2:2
Tršćanska-Magla 3:0
Došlo je do promjene na vrhu jer je Alpico ubacio 20 golova u mrežu Fabrija,te ima bolju gol razliku a po 46 bodova.Sve ostalo je ostalo po starom tj.od 3. do 13. mjesta poredak je isti.Moram priznati da sam malo nezadovoljan rezultatom svoje ekipe jer nakon vodstva od 2:0 po tko zna koji put nismo znali sačuvati mirnoću i dopustili smo da se Liverpool vrati sa 2 gola.Na kraju ipak svi zadovoljni.Žao mi je Fabria ali to je tako.Prva im je sezona,ne treba odustati.Pozdrav svim igračima i voditeljima 4.b lige.
mnk_petričevo napisao:donekle uvažavan tvoju zamjerku, ali bilo je pakleno vruće![]()
inače odlična utakmica, mogli dobit i mi i oni, na kraju najpoštenije po bod...suci zbunjeni ka obično al nema veze...dlaka da 4 gola, 1 majstorski
sjeti se samo koliko ste imali kontri i to 90% jer oni nisu iskoristili svoje.nisam reka da se neki vaši igrači nisu mogli,nego nisu htjeli vratit nazad.a to se vidi kad vi završite napad,jedan gleda u pod,drugi u nebesa,treću hvata zrak...odlično kombinirate i vidi se da znate igrat mali balun,al trebate poradit na obrani.
Živija profesionalni amaterizam!:cool: