VETERANI 2.LIGA
Slažem se. To je vaša dužnost (vas informiranijih i računalno kompetetnijih). Sigurno će biti "paprenih" komentara o sucima, delegatima, predsjedniku, njegovom upravnom odboru i cijeloj udruzi kad veterani počmu komentirati... Iskreno, veselilo bi me kada bi se u većem broju pridružili, bez obzira na pozitivne ili negativne kritike. Živili!
josip_radic napisao:Slažem se. To je vaša dužnost (vas informiranijih i računalno kompetetnijih). Sigurno će biti "paprenih" komentara o sucima, delegatima, predsjedniku, njegovom upravnom odboru i cijeloj udruzi kad veterani počmu komentirati... Iskreno, veselilo bi me kada bi se u većem broju pridružili, bez obzira na pozitivne ili negativne kritike. Živili!
JA ETO POKUŠAVAM.Nije lako u ovim godinama tražit slova po tastaturi.Moja prognoza za 2.ligu je da je PLAVA KAVA najkvalitetnija ali samo kada su u sastavu Pralija,Miše,Španjić i Računica.Bez njih su prosječna ekipa.ZORZI je kvalitetna ekipa ali mislim da neće izdržat ritam koji su si sami nametnuli.Za večeras dosta a drugi put ću malo i o sucima.
garry napisao:josip_radic napisao:Sigurno će biti "paprenih" komentara o sucima, delegatima, predsjedniku, njegovom upravnom odboru i cijeloj udruzi kad veterani počmu komentirati...
JA ETO POKUŠAVAM.Nije lako u ovim godinama tražit slova po tastaturi.Za večeras dosta a drugi put ću malo i o sucima.
Ne sumnjam, zaista mislim ako se i veterani počmu uključivati da bi moglo biti mnogo interesantnije na forumu.
Drago mi je da se konačno uključuju i ovi tzv "veterani" jer sam i ja jedan od njih.Pokušat ću i ja dati svoj obol da animiram što veći broj mojih igrača da se ukljuće na forum.Što se tiće ove naše lige Jako sport je definitivno najjači kad su kompletni,Zorzi je odlična ekipa koja je dugo skupa i prava su klapa te je to njihova največa snaga samo da im je klupa malo "duža" bili bi još opasniji,ostale ekipe su po kvaliteti ujednačene i svako može svakoga dobiti.Za mene je največe razočaranje Splitska banka koja ima odličnu ekipu ali nemaju rezultata,doduše 3-4 utakmice su izgubili s jednim golom razlike,a i nemaju baš sreče.Duga je liga pa ćemo vidit kako se stvari razvijaju.
Danas je dan neriješenih rezultata,barem dok sam ja bio u dvorani.Sloga-POL.Matulić 3:3;Dani Radunice-Firule 1:1;PUSD-ZZ Issa 0:2;Splitska banka-Plava kava 2:2.Za kompletirat kolo i novu tablicu nedostaju mi slijedeći rezultati:TDM-Kaštelanka;Perkan 92-Express line;Agnus-F klub te Zorzi-Elektrodalmacija.Ako neko zna ove rezultate ali samo točne bio bih mu zahvalan.