1 Liga mladih
Prvo bi nešto napisa o onoj smišnoj reprezentaciji. Sve je izgledalo lipo i dobro dok nismo dali gol. Suci su nan dali dvi prilike da se odlipimo, al nismo uspili iskoristit. Mićo je sve lipo napravija osin šta je zva par smišnih igrača (Riba, Despa). Ostali su odigrali za -2, dok su po meni najbolji bili Drndić, Purgar i Bajrušević. Eto svaka čast Garaži, dala je najboljeg igrača uz golmana. Uopče mi nije jasno kako smo uspili izgubit. Nisu ni Česi nešto strašno al su svatili da balvani ne mogu igrat balun. Pokretljiviji su od naših i kad su poveli vidilo se da naši nemaju moći to okrenit.
Evo dolazi i derbi naše lige :Amadeus - Topel.
Bilo bi dobro da Topel dobije pa da bude ugusto za proć dalje. Favoriti su, al Amadeus igra super u obrani i brzi su u kontri. Imat će Topel velikih problema ako bude igra onu standardnu igru jedan na jedan.
Mene interesira kako će Rađa odigrat protiv Dujmovače. Na torcida kupu su ga dobro čuvali.
Evo dolazi i derbi naše lige :Amadeus - Topel.
Bilo bi dobro da Topel dobije pa da bude ugusto za proć dalje. Favoriti su, al Amadeus igra super u obrani i brzi su u kontri. Imat će Topel velikih problema ako bude igra onu standardnu igru jedan na jedan.
Mene interesira kako će Rađa odigrat protiv Dujmovače. Na torcida kupu su ga dobro čuvali.
Evo javlja se ekipa iz Grm & Tunj-a
Zadnja izmjena: fabiofabio; 26 vel 2007, 14:16; ukupno mijenjano 1 put/a.
Hajduk Split
Pojišan napisao:Prvo bi nešto napisa o onoj smišnoj reprezentaciji. Sve je izgledalo lipo i dobro dok nismo dali gol. Suci su nan dali dvi prilike da se odlipimo, al nismo uspili iskoristit. Mićo je sve lipo napravija osin šta je zva par smišnih igrača (Riba, Despa). Ostali su odigrali za -2, dok su po meni najbolji bili Drndić, Purgar i Bajrušević. Eto svaka čast Garaži, dala je najboljeg igrača uz golmana. Uopče mi nije jasno kako smo uspili izgubit. Nisu ni Česi nešto strašno al su svatili da balvani ne mogu igrat balun. Pokretljiviji su od naših i kad su poveli vidilo se da naši nemaju moći to okrenit.
Ne valja se kititi tuđim perjem. Svima mora biti jedno jasno, da Duju nitko (u nogometnom smislu) nije stvorio. Stvorio ga ja bogomdani talenat, a neozbiljno je tvrditi da ga je netko stvorio u nogometnom smislu. Mnogo je ljudi zaslužno za njegove igre, ali u prvom redu on sam. Sretan sam bio gledajući ga kako zabija golove za reprezentaciju, kako ljubi grb svoje zemlje jer znam što znači svakome čovjeku predstavljati svoju zemlju.
Stoga, veliko mi zadovoljstvo predstavlja kada taj momak dođe i odigrava utakmice za Garažu sa velikom dozom ozbiljnosti i borbenosti, a ipak shvaćajući da smo svi mi ostali za njega neka druga i mnogo niža sfera...
Zadnja izmjena: josip_radic; 26 vel 2007, 16:00; ukupno mijenjano 1 put/a.
Samo da kažen Pojišanu da će Amadeus proć u četvrtak isto kao i prvi dio sezone protiv Topela, a to je sa tri ili više golova razlike za Topel.
A šta se tiče Dujmovače, oni će se vjerojatno provuć kao i obično (primjerice kao protiv Parne Mastione u zadnjem kolu), ali će ih zato TOPEL dobit kad budu igrali za tri kola. Prognoza tri gola Rađe ali ni Simunić neće biti ništa slabiji.
A šta se tiče Dujmovače, oni će se vjerojatno provuć kao i obično (primjerice kao protiv Parne Mastione u zadnjem kolu), ali će ih zato TOPEL dobit kad budu igrali za tri kola. Prognoza tri gola Rađe ali ni Simunić neće biti ništa slabiji.
josip_radic napisao:Pojišan napisao:Prvo bi nešto napisa o onoj smišnoj reprezentaciji. Sve je izgledalo lipo i dobro dok nismo dali gol. Suci su nan dali dvi prilike da se odlipimo, al nismo uspili iskoristit. Mićo je sve lipo napravija osin šta je zva par smišnih igrača (Riba, Despa). Ostali su odigrali za -2, dok su po meni najbolji bili Drndić, Purgar i Bajrušević. Eto svaka čast Garaži, dala je najboljeg igrača uz golmana. Uopče mi nije jasno kako smo uspili izgubit. Nisu ni Česi nešto strašno al su svatili da balvani ne mogu igrat balun. Pokretljiviji su od naših i kad su poveli vidilo se da naši nemaju moći to okrenit.
Ne valja se kititi tuđim perjem. Svima mora biti jedno jasno, da Duju nitko (u nogometnom smislu) nije stvorio. Stvorio ga ja bogomdani talenat, a neozbiljno je tvrditi da ga je netko stvorio u nogometnom smislu. Mnogo je ljudi zaslužno za njegove igre, ali u prvom redu on sam. Sretan sam bio gledajući ga kako zabija golove za reprezentaciju, kako ljubi grb svoje zemlje jer znam što znači svakome čovjeku predstavljati svoju zemlju.
Stoga, veliko mi zadovoljstvo predstavlja kada taj momak dođe i odigrava utakmice za Garažu sa velikom dozom ozbiljnosti i borbenosti, a ipak shvaćajući da smo svi mi ostali za njega neka druga i mnogo niža sfera...
Da. Duje je odigra fenomenalno.Meni osobno nije jasna prva postava i ne vidim šta je ta prva postava konkretno napravila.Svi golovi koji su pali ove tri utakmice postigla je druga postava.treba dat priliku mlađim momcima, njih nosi špirit, oni imaju brzinu,odvaže se na neke stvari koje iskusniji nikad nebi ali to i je čar.
Svaka čast Grdiju kao kapetanu ali kao da mu je vrime prošlo.ili bar prolazi.
Žaj mi je šta nemam komantar na 1.ligu ali evo sam našla zanimljivu temu pa sam samo tila kazat svoje viđenje.
Ma female slažen se s tobon, al mi je malo nejasno da je ima cilu petorku iz Uspinjače i nije ih zajedno koristija da probaju odigrat nešto izrađeno. Meni se ne sviđa to šta igraju ljudi koji fizički ne mogu pratit takav mali balun. Inače mi je drag Brodospit, al ona dvojica su mi digla paru. Kad su igrali protiv Araza u Ligi prvaka, ovi su ih izvozali, jer su ovi naši tromi, a ovi lete terenom. Ljudi moraju sami bit svjesni da više ne mogu, i lipo to reć. I smeta me ta naša igra. Kad smo poveli odma je bunker. Onda primimo gol, pa svak oće riješit, a prije toga samo primi-dodaj-protrči. Malo mi je smišno da igra neko ko ne može proć jedan na jedan kad ostane sam. evo dosta o njima, svašta već piše na crofutsalu.
TH14, ja ti ne bi bija tako siguran. Nisu oni slučajno prvi, ima nešto u toj ekipi. Meni bi bilo drago da Topel dobije pa onda ko koga do kraja prvenstva. Dukić vas je malo diga. da je već osan golova. U koliko utakmica? Puno mi je bolji ovaj liga sistem, nego ono prošle godine. pozdrav
TH14, ja ti ne bi bija tako siguran. Nisu oni slučajno prvi, ima nešto u toj ekipi. Meni bi bilo drago da Topel dobije pa onda ko koga do kraja prvenstva. Dukić vas je malo diga. da je već osan golova. U koliko utakmica? Puno mi je bolji ovaj liga sistem, nego ono prošle godine. pozdrav
Pojišan slažen se da je ovaj sistem bolji nego lani. Prošle godine smo krenuli sa 2 boda iz 7 utakmica prije stanke, onda smo se nanizali sve pobjede do zadnjeg kola protiv dujmovače i kod rezultata 3:3 igrali s golmanom-igračem i na kraju izgubili i nismo ušli u ligu za prvaka pa nam je prvenstvo bilo gotovo, a uvjeren sam da bi se borili za vrh. Što se tiče Amadeusa mogu samo reć da san igra više puta protiv njih i nikad nisan izgubija
je tresemo se! nemojte molim vas doć u našu ligu, ajte negdi drugo. Zajebajen se. ako prođete vidit čete da je četvrtak popodne najbolji dan za balun.Pivnica Karlo, aj napiši mi malo o svojoj ekipi. Jeste li iz kvarta ili ste skupljeni po cilon Splitu. Vidija san da ovi vikend igrate s COlo-Colo. U zadnje vrime otkad su dobili novog voditelja(Stefija), sve su dobili. Žali mi se ekipa iz pekare Babić da su ih ubili. Mogla bi to bit dobra utakmica. Za vikend su na treningu dobili Dujmovaču 6:1 (mislin da je Dujmovača igrala bez pingula, jer sigurno nebi ostalo tako). Stefi ih je naučija kako da dobiju njegovu ekipu. Pravi je voditelj. Proda je svoje za proslavit se.
Nema problema Pojišan....kad je toliki strah od nas u 1.ligi, vidit ću ja s Radićem da odemo direktno u super ligu. Šalu na stranu....Nismo neka kvartovska ekipa, ima nas najviše po Solinu i Kaštelima; počeli smo igrat pred 5-6 godina u tadašnjoj 3.ligi i odma ušli u drugu di se već godinama nalazimo u vrhu, ali nikako proć dalje. Poznajemo ove ekipe iz 1.lige dosta dobro jer je dosta njih prošlo kroz našu 2.ligu, kao npr. Grm i Tunj, Dujmovača, Zagora promet i mislim SM Jachting (Oxa tisak). Sve su to dobre ekipe i bit će sigurno gušt igrat ako prođemo dalje. Jedino me malo muči radni dan i rani termini jer manje-više svi naši igrači rade do kasno.
Primjetia sam dobre rezultate ColaCola i vjerovatno će bit teško dobit ih u subotu.
Pojišan, nisam uspia uvatit u kojoj ekipi ti igraš?
Primjetia sam dobre rezultate ColaCola i vjerovatno će bit teško dobit ih u subotu.
Pojišan, nisam uspia uvatit u kojoj ekipi ti igraš?
je dobra je prva liga, sve su ekipe dobre, osim dvi zadnje, s tim da su se i oni popravili. ja san samo veliki znalac malog baluna (Učija san od Čudine - Čvare. Pajo i novopečeni trener Stefi mu ne mogu donit vode). dobar san s ekipin dujmovače, topela i inaša tako da njih najviše komentiran. to je sve ekipa sa Splita III (sa krempija).
Dujmovača mi je od svih nabrojenih najpoznatija. Bivša Brama s kojom smo više puta igrali u 2.b ligi - i mislim da nas nisu nijednom dobili
Također, velika većina igrača Dujmovače igra i u kaštelanskoj prvoj ligi di i mi igramo, pa se i od tamo poznajemo. Ali kako sad stvari stoje, ode Dujmovača u super ligu.
Također, velika većina igrača Dujmovače igra i u kaštelanskoj prvoj ligi di i mi igramo, pa se i od tamo poznajemo. Ali kako sad stvari stoje, ode Dujmovača u super ligu.
Čvare je sa mojin starin igra na balun kaže da mi je stari bija car. Ma se još Čvare vrti oko malog baluna, a moj stari neće da izađe iz kuće. Interesantno kako se ljudi promine po stare dane. Ja se nadan da ću ja više Čvarinim stopama.
A u Stefija se ne diraj!!!! Dokle god je voditelj Cola Cola on je najbolji voditelj na svitu. Je da je sinoć neopravdano izosta s treninga. Vjerojatno se zaključa u sobu i analizira snimke Pivnice Karlo.
A u Stefija se ne diraj!!!! Dokle god je voditelj Cola Cola on je najbolji voditelj na svitu. Je da je sinoć neopravdano izosta s treninga. Vjerojatno se zaključa u sobu i analizira snimke Pivnice Karlo.