5A liga mladi...
molin Vas da ne pisete postove koji nisu vezani za osvrte na utakmice i slicno. postoje drugi forumi za postove koje nemaju veze s 5a ligom.
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.''
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
Meni je samo za Jozo svaka čast tebi Domi i Peri dolazite svaki trening i zasluzili ste igrat stalno ,ali ne podnosin ako se neko trudi stalno npr. dolazi na sve tako reć manje utakmice i daje sve od sebe ,a neke zvijezde u ekipi dodu samo kad su neke jače utak. i samim tim šta su došli oni su zaslužili igrat cilu utakmicu pa neznan šta je tu fer jer da neki nisu dolazili na amo reć manje utak. nebi nas bilo dovoljno pa bi bilo bez borbe i imali bi mozda 9 bodova a ne 19 ,ali vi radite ubuduće kako želite ,želim vam puno sriće-pozdrav ekipi N.TRADE
gabriel napisao:Meni je samo za Jozo svaka čast tebi Domi i Peri dolazite svaki trening i zasluzili ste igrat stalno ,ali ne podnosin ako se neko trudi stalno npr. dolazi na sve tako reć manje utakmice i daje sve od sebe ,a neke zvijezde u ekipi dodu samo kad su neke jače utak. i samim tim šta su došli oni su zaslužili igrat cilu utakmicu pa neznan šta je tu fer jer da neki nisu dolazili na amo reć manje utak. nebi nas bilo dovoljno pa bi bilo bez borbe i imali bi mozda 9 bodova a ne 19 ,ali vi radite ubuduće kako želite ,želim vam puno sriće-pozdrav ekipi N.TRADE
ma uvik nas je bilo bar dvi zamjene, al nije to bitno sad... dogovorili smo u utorak sastanak kad je onaj termin, o svemu otvoreno popricat, pero i ja smo se dogovorili uzet nekog neutralnog voditelja(ako uopce budemo mogli nac nekog), pa nek svi imaju isti start...
svaka ekipa funkcinoria da glavni igraci igraju vise, a losiji manje, i tako to ide, nema tu puno filozofije. moras postovat bolje igrace i ti i nakic, jer ako ne idemo u kur... meni je uvik bila cast igrat s boljima od sebe kad bi igra, tako i vama bi moralo bit
Zadnja izmjena: josip; 26 lis 2008, 20:55; ukupno mijenjano 1 put/a.
Drle-huligan napisao:Šta se to događa u Nakić Trade-u! međusobna prebacivanja i nezadovoljstvo nekolicine igrača! Hoće li dovesti do raspada ili će ipak neke zvijezde morati malo ohladiti! Drama za koju se nadan da će imati sretan kraj
ovo je glavna vijest u novinama danas uz ostavku gorana vučevića! nadam se da će prestati priče po kuloarima i da će uprava na čelu sa strukom i igračima nakić tradea pronaći komprosino rješenje i da će nakić trade samo još jači izaći iz ove situacije koju svaki veliki tim kad tad prođe, za boljitak 5a splitske lige, ali i cjelokupnog splitskog malog nogometa