NIJE PIVO POŠTO JE BILO!
1. liga veterana...
60 post(ov)a
• Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Ono kako su ona dva "suca" sudila našu utakmicu protiv Bašića je sramotno i krajnje tendiciozno! Ako UMN ima imalo poštenja, njih treba strogo kazniti , za primjer svima! Nikolu mlate i tuku ko majmuna, suci ništa ne sviraju , a on trpi i šuti- to što je puka prošlu utakmicu kazuje više o sucima nego išta drugo.Da naš voditelj uđe u teren ko što je uša voditelj Bašića i usput napadne nekog igrača bio bi kažnjen doživotno!
NIJE PIVO POŠTO JE BILO!
NIJE PIVO POŠTO JE BILO!
Nisam gleda vašu utakmicu, ali bilo kakvo utrčavanje trenera i rezervni igrača ošto osuđujem i to je za kaznit, znam da puno takvih situacija suci izazovu ali i lošiji igrači od nemoći da čuvaju igrače tipa Tomičić, Miki ili Prale. Naš Prale primi takvih udaraca od drugih da to nebi ni konj trpija ali pokušava se smirit i to ostane samo na riječima.
Žao mi je utakmise protiv vas da smo je pametnije odigrali u drugom dijelu trebali smo je dobit, ali čestitam na vašoj pobjedi koja je zaslužena i pametno i odgovorno odigrana, mi možemo sada samo žaliti.
Ja mislim da u vašem međusobnom susretu protiv Trgovaca vi možete dobiti uz pametnu igru i biti prvaci na kraju, alo bude tako čestitam i veselim se tome susretu.
SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
Žao mi je utakmise protiv vas da smo je pametnije odigrali u drugom dijelu trebali smo je dobit, ali čestitam na vašoj pobjedi koja je zaslužena i pametno i odgovorno odigrana, mi možemo sada samo žaliti.
Ja mislim da u vašem međusobnom susretu protiv Trgovaca vi možete dobiti uz pametnu igru i biti prvaci na kraju, alo bude tako čestitam i veselim se tome susretu.
Stiga sam prika malo ispačen od dobre spize i rakije.Vidim opet čudni rezultati ali neka luda skroz sezona.Elektroprenos je sad u maloj prednosti ali ko zna kako će ispast na kraju sve je ludo ove godine puno ludih utakmica,puno prekida ali zato je ovo vjerovatno najača liga udruge pa je i moraju pratit svakakve zgode.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
šta se više bliži kraj sezone,tako je sve više onih pomalo čudnih rezultata,tobožnjih iznenađenja.tako npr. u prvoj veteranskoj prošlo kolo čistoća i sopta kojima gori pod nogama pobjede puno bolje ekipe od sebe vagabunda i udrugu malih trgovaca koja se bori za prvaka.u 2.ligi tdm tuka puno jaču slogu. u trećoj Bso i Croatia osig.marljivo prikupljaju bodove za opstanak posljednjih par kola iako im je to tijekom sezone teško polazilo za rukon.u četvrtoj veteranskoj koteks tuka gallo supetar koji je već osigura titulu prvaka,i tako doša na korak do ulaska u 3.ligu.
sve redom podvizi autsajdera,pa da čovik ne bi posumnja...
sve redom podvizi autsajdera,pa da čovik ne bi posumnja...
Alistair McCoist
Miho moj, je da ima malo čudnih rezultata ali za sebe i svoju ekipu mogu kazat da nikad nismo puštali utakmice ni lani u drugoj ligi kad smo drugome utekli dasat bodova pa nećemo ni ove godine, ako je neko bolji neka dobije pošteno i obrani opstanak u ligi jer inače ne zaslužuje da bude u prvoj ligi, ali ni u drugoj i trećoj.
Evo još malo pa je gotova i 1 liga veterana još 2 kola,vjerovatno su novi prvaci igrači Elektroprijenosa imaju 4 boda prednosti i ja im u ime svoje i moje ekipe iskreno čestitam bili su naj ozbiljniji ove godine plus veliki meštar Nikola Tomičić svaka čast.Sezona je bila puno isjeckana pa svi jedva čekaju da se sve ovo završi,šteta što je ove godine bilo puno crvenih kartona,neugodnih situacija ali zato je ova liga najposječenija puna emocija teško se primaju porazi a znaju se izuzeto proslavljat pobjede.Čujem da se mnoge ekipe pripremaju pojačat za dogodine pa se nadam da će iduće prvenstvo biti još bolje te iskreno virujem da će bit i puno mirnije ne triba nam nervoza kakva je bila ove godine.Volija bi da i rukovodstvo Torcida kupa prepoza kvalitetu nas veterana pa i da imamo svoj turnir u sklopu Torcida kupa jer nevidim ni jedan razlog da nebude jer kad mogu to organizirat purgeri mogli bi i ovi naši mislim da splitski veterani to zaslužuju.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
Čestitam Elektroprijenosu na pobjedi od 2-0,zaslužena pobjeda iako smo na početku imali dvi mrtve šansa jebiga nismo ih iskoristili što su protivnici iskoristli i na kraju pobjedili.Mislim da je utakmica mogla zadovoljit gledatelje kojih je bilo dosta.Još jednom čestitam nadamse da će mo se dobro pripremit za iduću sezonu i ponovo napast prvenstvo i kup.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
bacoST napisao:Čestitam Elektroprijenosu na pobjedi od 2-0,zaslužena pobjeda iako smo na početku imali dvi mrtve šansa jebiga nismo ih iskoristili što su protivnici iskoristli i na kraju pobjedili.Mislim da je utakmica mogla zadovoljit gledatelje kojih je bilo dosta.Još jednom čestitam nadamse da će mo se dobro pripremit za iduću sezonu i ponovo napast prvenstvo i kup.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
SEZONA JE ZAVRŠENA, NAJBOLJI JE POBIJEDIO I OSVOJIO DUPLU KRUNU-ZASLUŽENO! Hvala svima i nadamo se da će slijedeća sezona biti još uzbudljivija i DA ĆE SE ISKLJUČIVO PRIČATI O NOGOMETU ( a ne o sucima, nedisciplini i slično...). DOBRO SE SVI SKUPA ODMORIMO A NA JESEN SVE IZNOVA....
NIJE PIVO POŠTO JE BILO
60 post(ov)a
• Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4