2. liga mladi...
Parna dobila Vilicare
Dalmatinac dobija Grm i Tunja
Smrdecija : Adriatic 4:1
Colo Colo : Klinika 4:3
Nakon ovog kola smo i matematicki osigurali ostanak u ligi. Vidimo se i dogodine.
Dalmatinac dobija Grm i Tunja
Smrdecija : Adriatic 4:1
Colo Colo : Klinika 4:3
Nakon ovog kola smo i matematicki osigurali ostanak u ligi. Vidimo se i dogodine.
Zadnja izmjena: Vice ColoColo; 27 ožu 2009, 11:15; ukupno mijenjano 1 put/a.
georgebest napisao:]Puno tebe boli pišo......a da možda nemaš problema sa istim...pitam onako prijateljski
al te zanima moj piso,ja ti nisam peder..ok??
Bojim se ja da ti ni sa ženskama nemaš sreće kad ga ko sumanut lupaš po zidovima....prijatelju da te peče koža vjerojatno bi bio dermatolog....badaš u prazno sokole boležljivi ....živio ti meni sto godina
Puno tebe boli pišo......a da možda nemaš problema sa istim...pitam onako prijateljski
Bojim se ja da ti ni sa ženskama nemaš sreće kad ga ko sumanut lupaš po zidovima....prijatelju da te peče koža vjerojatno bi bio dermatolog....badaš u prazno sokole boležljivi ....živio ti meni sto godina
a jebiga sta cu,moga si me ti malo poducit..a po tvojoj mi se prici pari da jos nisi umocia,a ako i jesi onda si garant dosta suv...
pele good,maradona better,george best...
a jebiga sta cu,moga si me ti malo poducit..a po tvojoj mi se prici pari da jos nisi umocia,a ako i jesi onda si garant dosta suv...
pele good,maradona better,george best...
guily napisao:evo stanja 4 kola prije kraja:
9. Zagora 24
10. Dalmatinac 24
11. Kman 22
12. Mlakar 20
13. Ambasador 17
14. Baterija 11
Mislim da je 7 bodova prednosti jako tesko nadoknadit u samo 4 kola, stoga virujem da Zagora i Dalmatinac ostaju u ligi.
Baterija je prakticno vec ispala, tako da je po meni jedina dilema ko ce im se pridruzit od trojca Ambasador, Vilicari i Kman.
Bit ce vrlo napeto ovih par kola, nadajmo se bez incidenata.
prokrom napisao:A suborcima iz ekipe Feniks poručujem da se ne brinu o preuzimanju pokala sve se da riješit ....suvisli dogovor svašta može riješiti......ajmo Feniks ale
Zahvaljujemo prokromu na rjecima potpore....ali mislim da SVAKA EKIPA ZA SEBE treba igrati najbolje sta moze do kraja prvenstva inace NEMA SMISLA igrati
...balun u nogama, idiot u glavi
Vice ColoColo napisao:guily napisao:evo stanja 4 kola prije kraja:
9. Zagora 24
10. Dalmatinac 24
11. Kman 22
12. Mlakar 20
13. Ambasador 17
14. Baterija 11
Mislim da je 7 bodova prednosti jako tesko nadoknadit u samo 4 kola, stoga virujem da Zagora i Dalmatinac ostaju u ligi.
Baterija je prakticno vec ispala, tako da je po meni jedina dilema ko ce im se pridruzit od trojca Ambasador, Vilicari i Kman.
Bit ce vrlo napeto ovih par kola, nadajmo se bez incidenata.
a cujes dok god matematicki ne osiguramo opstanak necu bit miran, ali kad kazes da mi ostajemo u lizi a ovo kolo igramo protiv vas onda mi je sve jasno

a sta se tice baterije ja ih jos ne bi otpisiva gleda san raspored oni imaju igrat i protiv ambasadora, mlakara i dalmatinca, jasno mi je da je tesko ali sve je moguce!!!
bit ce zanimljivo!!
I pape i dida bili su Torcida!!!
SRIJEDA 01.04.2009.
17:30 Feniks 81 Jr. / : / Klinika Sućidar X
23. Kolo:
ČETVRTAK 02.04.2009.
15:30 Baterija / : / Ambasador nekretnine
16:25 MNK Kman / : / Smrdečija caffe bar Deseo 2
17:25 Klinika Sućidar / : / Parna mastiona 1
18:20 MNK Hercegovac Niccomi / : / Feniks 81 Jr. 1X2
19:20 Mlakar viličari / : / Grm & Tunj 2
20:15 Colo Colo- Građevno Zec / : / Zagora promet 2