5A liga mladi...
zaslužena pobjeda matana od 8:4, svoje šanse su iskoristili, mi isfalivali a i vratar im je brania čudo... posebno dobra su bila tri eurogola kojim su lobovali naše vratare. svaka čast, tvrd orah će svima bit. kriza je očito i na bogate trgovce iz nakića djelovala
)))
mene posebno boli jer me ozljeda sputala da igram te sam s klupe u plaču promatrao poraz,a treninzi kod ''giganta iz Lore'' NK Krilnik su mi digli kondiciju do neslućenih razmjera..
)))
matan je za nas bio - fatalan
)))
http://www.nakictrejd.bloger.hr/
mene posebno boli jer me ozljeda sputala da igram te sam s klupe u plaču promatrao poraz,a treninzi kod ''giganta iz Lore'' NK Krilnik su mi digli kondiciju do neslućenih razmjera..
matan je za nas bio - fatalan
http://www.nakictrejd.bloger.hr/
Zadnja izmjena: josip; 22 ožu 2009, 00:31; ukupno mijenjano 1 put/a.
DSR Kman 1:0 MNK Žrnovnica
Svaka cast momcima s kmana.. posteno su nas dobili, a mi jednostavno nemozemo igrat protiv njih, naseg golmana i malesa... ovime ne umanjujem zasluzenu pobjedu kmana.
mislin da smo ostali bez igraca slijedecih godinu dana tako da lagano padaju sve nade za visu ligu u vodu...
e da da ne zaboravin.. ulozit cemo zalbu na suca Malesa da nam vise nikad ne sudi!
U slucaju da Males ili neko njegov ovo cita, moje ime je Ljubomir Dujmic (jedini rico u ekipi Zrnovnice), da nebude da se skrivan iza nekoga imena i da seren bezveze... eto iskreno se nadam da nam gospodin sudac povise spomenuti nece vise sudit...
Svaka cast momcima s kmana.. posteno su nas dobili, a mi jednostavno nemozemo igrat protiv njih, naseg golmana i malesa... ovime ne umanjujem zasluzenu pobjedu kmana.
mislin da smo ostali bez igraca slijedecih godinu dana tako da lagano padaju sve nade za visu ligu u vodu...
e da da ne zaboravin.. ulozit cemo zalbu na suca Malesa da nam vise nikad ne sudi!
U slucaju da Males ili neko njegov ovo cita, moje ime je Ljubomir Dujmic (jedini rico u ekipi Zrnovnice), da nebude da se skrivan iza nekoga imena i da seren bezveze... eto iskreno se nadam da nam gospodin sudac povise spomenuti nece vise sudit...
Zadnja izmjena: rico; 22 ožu 2009, 13:10; ukupno mijenjano 1 put/a.
1. Nakić Trade 43
2. Novi Život 41
3. Dvornik 1474 34
4. Hotel More 32
5. MNK Žrnovnica 27
6. DŠR Kman 27
Ja mislin da je ovako prema ovom sta ste pisali poredak prvih 6.
2. Novi Život 41
3. Dvornik 1474 34
4. Hotel More 32
5. MNK Žrnovnica 27
6. DŠR Kman 27
Ja mislin da je ovako prema ovom sta ste pisali poredak prvih 6.
Zadnja izmjena: ponistra; 22 ožu 2009, 17:51; ukupno mijenjano 1 put/a.
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.''
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
evo ovako moran bacit komentar na neke gori stvari, od 2002 uz jednu pauzu igramo ove lige i par puta smo tražili odgodu cak i pisali molbe za neke stvari i nijedanput nam udruga ili druga ekipa nije izasla u susret a hotelu more zahvaljujemo na bodovima i na lijepim željama i sretno u borbi za ligu prvaka.
Magla napisao:evo ovako moran bacit komentar na neke gori stvari, od 2002 uz jednu pauzu igramo ove lige i par puta smo tražili odgodu cak i pisali molbe za neke stvari i nijedanput nam udruga ili druga ekipa nije izasla u susret a hotelu more zahvaljujemo na bodovima i na lijepim željama i sretno u borbi za ligu prvaka.
Bravo, to smo želili ćut da jednostavno niste htili odigrat utakmicu u drugom terminu, a ne da niste mogli kako je nama objašnjeno. Svakako je jako odrastao način reagirat kao malo dite, jer vas su zeznili nekad davno, a sad je došlo vrijeme za naplatu... Nema veze, nadam se da ćemo uspit se ugurat u vlak za "ligu prvaka", a svim drugim ekipama poručujemo da ćemo uvijek prihvatiti odgodu, ili bilo što što je u našoj moći samo da se igra nogomet, jer to je ipak primarni cilj zašto se skupljamo subotama, bez obzira na neke stvari koje su nas opekle... Pozdrav...
Forca Hotel More
12:00 Matan i Jaranen / : / Andora 1 (utvrdo, al matan je u uzlaznoj putanji)
12:55 Elektroprijenos / : / MNK Žrnovnica 2 (mala prednost žrnovnici, al kad ovi stanu zada budu zajebani)
13:55 Čelopek / : / Dvornik 1474 2 (čelopek je ok 1 poluvrime dok mogu trčat..)
14:50 Nakić trade / : / Pekarnica Tešija 1 (triba nam pobjeda ko suvo zlato..)
15:50 Nekretnine Šimić dom. / : / Novi život 2 (svaka čast nekretninama al nemaju šanse)
16:45 MNK Šolta / : / Magla 02 1 (doša ne doša vuk, šoltani su bolja momčad)
17:45 Hotel More / : / DŠR Kman 1 (derbi kola, hotel more će se morat dobro oznojit misli li dobit ove..)
12:55 Elektroprijenos / : / MNK Žrnovnica 2 (mala prednost žrnovnici, al kad ovi stanu zada budu zajebani)
13:55 Čelopek / : / Dvornik 1474 2 (čelopek je ok 1 poluvrime dok mogu trčat..)
14:50 Nakić trade / : / Pekarnica Tešija 1 (triba nam pobjeda ko suvo zlato..)
15:50 Nekretnine Šimić dom. / : / Novi život 2 (svaka čast nekretninama al nemaju šanse)
16:45 MNK Šolta / : / Magla 02 1 (doša ne doša vuk, šoltani su bolja momčad)
17:45 Hotel More / : / DŠR Kman 1 (derbi kola, hotel more će se morat dobro oznojit misli li dobit ove..)
12:00 Matan i Jaranen / : / Andora 1 (matan se pojača dobro)
12:55 Elektroprijenos / : / MNK Žrnovnica 2 (mala prednost žrnovnici, al vidim da im je dvojicu suspendiralo pa će bi zeznuto)
Kako vas Maleš voli? To je čudo. =)
13:55 Čelopek / : / Dvornik 1474 2 (ubit će nas izbornik ako opet kiksamo protiv njih)
14:50 Nakić trade / : / Pekarnica Tešija 1X2 (sve je moguče pogotovo kad Josip ne igra) =D
15:50 Nekretnine Šimić dom. / : / Novi život X2 (nekretnine bi mogle izvuč x)
16:45 MNK Šolta / : / Magla 02 1 (šoltani su bolja momčad)
17:45 Hotel More / : / DŠR Kman 1X2 (derbi kola - hotel more neigra nešto bajno,a Kman se preporodia)
12:55 Elektroprijenos / : / MNK Žrnovnica 2 (mala prednost žrnovnici, al vidim da im je dvojicu suspendiralo pa će bi zeznuto)
Kako vas Maleš voli? To je čudo. =)
13:55 Čelopek / : / Dvornik 1474 2 (ubit će nas izbornik ako opet kiksamo protiv njih)
14:50 Nakić trade / : / Pekarnica Tešija 1X2 (sve je moguče pogotovo kad Josip ne igra) =D
15:50 Nekretnine Šimić dom. / : / Novi život X2 (nekretnine bi mogle izvuč x)
16:45 MNK Šolta / : / Magla 02 1 (šoltani su bolja momčad)
17:45 Hotel More / : / DŠR Kman 1X2 (derbi kola - hotel more neigra nešto bajno,a Kman se preporodia)