3. liga mladi...
VESELI MORNARI - CB ZELE BRONX 1
-"mornari" nemaju trening,pa će ovo dobit na svježinu...hehe
FORZA MAROCCO - DALER 2
-kao u svakoj drugoj utakmici Daler je favorit...
SKALICE 2 - MAX & MORIS 1
-malu prednost dajem Skalicama...
ŠLAPE UNITED - ZLATARIJA DVORNIK 2
-"zlatari" su znatno bolja momčad
ZEWA - OXA TISAK X
-teško mi je ovdi dat prednost ijednoj ekipi,pa neka bude X
ARTEM - PEKARA BABIĆ 1
-ovo bi po meni tribao biti najveći zicer kola
BILI 9 - MNK ETIRI X
-derbi začelja,X u glavu!!!
-"mornari" nemaju trening,pa će ovo dobit na svježinu...hehe
FORZA MAROCCO - DALER 2
-kao u svakoj drugoj utakmici Daler je favorit...
SKALICE 2 - MAX & MORIS 1
-malu prednost dajem Skalicama...
ŠLAPE UNITED - ZLATARIJA DVORNIK 2
-"zlatari" su znatno bolja momčad
ZEWA - OXA TISAK X
-teško mi je ovdi dat prednost ijednoj ekipi,pa neka bude X
ARTEM - PEKARA BABIĆ 1
-ovo bi po meni tribao biti najveći zicer kola
BILI 9 - MNK ETIRI X
-derbi začelja,X u glavu!!!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
Forza Morocco - Daler 2:3
Pravi derbi, utakmica u kojoj je svaka ekipa imala po poluvrime...prvo je dobia daler sa 3:1, drugo mi sa 1:0....smatran da imamo za čin žalit....akumulirani u zadnjoj minuti, višak igrača, stative... tako da ne samo da smo ispustili priliku za izjednačenje nego i pobjedu. Svejedno san apsolutno zadovoljan kako smo parirali mlađoj i tehnički potkovanijoj ekipi, opet se pokazalo da nam je kolektiv najveća snaga. Čestitke i jednima i drugima na muškoj, čvrstoj igri u kojoj je za razliku od naše prve utakmice bila prisutna samo sportska nervoza. Čestitan Daleru na osvajanju naslova prvaka 3. lige. Mi idemo dalje skupit šta više bodova i sačuvat 4. misto.
Ostalo na blogu...
p.s. čestitan i Artemovcima na ulasku u 2. ligu.
Pravi derbi, utakmica u kojoj je svaka ekipa imala po poluvrime...prvo je dobia daler sa 3:1, drugo mi sa 1:0....smatran da imamo za čin žalit....akumulirani u zadnjoj minuti, višak igrača, stative... tako da ne samo da smo ispustili priliku za izjednačenje nego i pobjedu. Svejedno san apsolutno zadovoljan kako smo parirali mlađoj i tehnički potkovanijoj ekipi, opet se pokazalo da nam je kolektiv najveća snaga. Čestitke i jednima i drugima na muškoj, čvrstoj igri u kojoj je za razliku od naše prve utakmice bila prisutna samo sportska nervoza. Čestitan Daleru na osvajanju naslova prvaka 3. lige. Mi idemo dalje skupit šta više bodova i sačuvat 4. misto.
Ostalo na blogu...
p.s. čestitan i Artemovcima na ulasku u 2. ligu.
Zadnja izmjena: forza morocco; 25 tra 2009, 20:24; ukupno mijenjano 1 put/a.