FAQ  •  Registracija  •  Login

DUGI RAT 2009

<<

MNK_SV. JOSIP DUGIRAT

Član

Post 01 srp 2009, 23:24

AUTO SIMPET napisao:C.B. LA VIDA LOCA - ROTONDO & STAKLO = 4:4 (na penale 4:5)
Nakon vodstva 1:0 dozvolili smo protivniku da do poluvremena ode na 1:3. U nastavku smo bili puno bolji i iz 2:4 dolazimo do 4:4. U završnici susreta propuštamo nekoliko dobrih prilika za pobjedu,ali na kraju iapk zasluženo prolazimo dalje nakon ruleta s bijele točke.
U četvrtak bi trebali igrati u 21 sat,ali očekujemo odobrenje odgode susreta od strane organizatora jer istodobno nastupamo na Torcida kupu gdje ne možemo ishoditi odgodu.

A legendo viruj mi da smo pokušali stvarno sve...mislili smo vas pribacit u 7,al Inero neće da igra u 9,u 8 isto neće ove dvi ekipe da zaminu,mislili smo pribacit i dan šta je petričevo već spomenija ali njihovi protivnici C.B. Big Blue neće da odgode...zvali smo 10 ekipa al niko neće da ti napravi uslugu...al koliko san vidija imate još tri četri prazna mista u zapisniku pa iskombinirajte nešto da uvatite obe utakmice...
<<

MNK_SV. JOSIP DUGIRAT

Član

Post 01 srp 2009, 23:28

mnk_petričevo napisao:zanimljivo, i mi igramo u petak u 22 kad ne možemo doć...da je zaminit naše termine

Već probali al problem je u vašim protivnicima jer oni ne mogu ili neće da odgode...al vidija san van ovog igrača i reka mi je da ćete Omiš najvjerojatnije škartat ili poslat nekoga čisto da vas bude,a da ćete ovamo doć svi...
<<

MNK_SV. JOSIP DUGIRAT

Član

Post 01 srp 2009, 23:47

EVO I REZULTATA OD SRIDE:

SRIJEDA 01.07.2009. (PRVA KOLA):

19:00 VRTAČNIK - C.B. DUX 2-2 (penali 2-4) C.B.Dux vodija 2-0,al se Vrtačnik pri kraju vraća na 2-2 i kod šesteraca golman C.B.Dux-a po drugi put na turniru brani prva dva penala i vodi ih među 16 ekipa
20:00 SKALIĆKI TIĆI - RICARD REGAL 1406 6-0 dvi mlade ekipe od kojih su Skalićki Tići bolje stali na terenu i pustili balun protivniku te iz kontri lagano poentirali i izborili prolaz u drugo kolo
21:00 RIBARI - MNK SV. JOSIP DUGI RAT 1-2 najbolja utakmica dana,za ribare nastupa najbolje šta omiš ima predvođeni Perišićem...poveli su 1-0 golom Biuka,oba golmana brane fenomenalno,domaćine dva puta spašava vratnica,a ribare fenomenalni golman Lelas...ipak Sv.Josip se uspijeva golovima Leje i Vukovića vratit u vodstvo i obranit ga do kraja utakmice...
22:00 C.B. POPAY - MNK CISTA VELIKA 8-4 utakmicu je obilježilo nekoliko eurogolova od kojih je najbolji bija Vuletin projektil u suprotne rašlje skoro pa s pola igrališta...na kraju kvalitetnija ekipa Popaya zasluženo prolazi u drugo kolo...

ČETVRTAK 02.07.2009. (PRVA KOLA):

19:00 MNK INERO - AUTOMAT KLUB SUĆIDAR
20:00 SLIVNO - ROBOT
21:00 ROTONDO & STAKLO - HOS ORIJ
22:00 CRNI TINGULET - BERAČI ŠPAROGA

PETAK 03.07.2009. (PRVA KOLA):

19:00 RŠD KMAN - APOSTOLI
20:00 DOMAĆI - KONOBA DALMATINO
21:00 POVRATNICI - LETEĆI MEDVJEDIĆI
22:00 PETRIČEVO - C.B. BIG BLUE
<<

MNK_SV. JOSIP DUGIRAT

Član

Post 04 srp 2009, 01:16

EVO REZULTATA ČETVRTKA I PETKA...

ČETVRTAK 02.07.2009. (PRVA KOLA):

19:00 MNK INERO - AUTOMAT KLUB SUĆIDAR 0-0 (penali 2-3)...najbolja utakmica dana di su Sućurani u igri bili bolji,imali više šansi i di su oba golmana branila fenomenalno (pogotovo Inerov Stojkić).Na kraju u ruletu penala Veličković promašuje gol i Sućidar prolazi dalje

20:00 SLIVNO - ROBOT 0-6...mladi momci iz robota su bili puno bolji i uvjerljivo prošli dalje

21:00 ROTONDO & STAKLO - HOS ORIJ 6-3...nisan gleda utakmicu ali san čuja da je hos orij ima 3-0 ali da se rotondo & staklo opet uspješno vratilo i da su prošli dalje

22:00 CRNI TINGULET - BERAČI ŠPAROGA 4-2...tingulet predvođen Lončarom i Dvornikom zasluženo prolazi u drugo kolo...vodili su 2-0,berači se vraćaju na 2-2 ali se tingulet opet odvaja i mirno privodi utakmicu kraju

PETAK 03.07.2009. (PRVA KOLA):

19:00 RŠD KMAN - APOSTOLI 4-1...apostoli su poveli 1-0 ali se ekipa s Kmana uspješno vraća i zasluženo prolazi dalje

20:00 DOMAĆI - KONOBA DALMATINO 0-3 b.b.

21:00 POVRATNICI - LETEĆI MEDVJEDIĆI 0-1...tvrda utakmica di su medvjedići iz jednog odbijanca poveli 1-0...za povratnike je igra i Vik Lalić ali u nekoliko šansi s obje strane rezultat se nije mijenjao...

22:00 PETRIČEVO - C.B. BIG BLUE 2-4...po imenima kvalitetniju ekipu big bluea loša realizacija zamalo je koštala...vodili su 2-0 i 3-1 ali se dobra ekipa sa petričeva vraća na 3-2 i dobiva crveni karton iz kojeg nisu primili gol ali se nisu uspili vratit u utakmicu
<<

mnk_petričevo

Česti član

Post 04 srp 2009, 11:24

da smo mi bili u kompletnom sastavu mi bi dobili. protiv ovakve ekipe (koja samo trči) nemoš igrat s jednom zamjenom plus još to šta nam je pola ekipe došlo direkt iz omiša di su igrali u 9...ali eto kad se nije moglo odgodit ok...a evo kad sad gledam ova ekipa 'domaći' nisu došli pa to ste sigurno mogli znat da ti neće doć pa malo pomaknit satnice...
i još nešto, teško je igrat, pogotovo ovakve izjednačene utakmice bez semafora...još ovi sudac do klupe ne štopa vrime nego oni drugi pa ne znaš koliko je do kraja...mi smo dobili crveni karton i prošle su 2 min i ovi sudac nije ništa reka pa smo još 20-30 sek nakon isteka tih 2. min igrali s igračem manje...i sucima triba reć da ne pričaju s tribinama nego da gledaju utakmicu...
<<

MNK_SV. JOSIP DUGIRAT

Član

Post 04 srp 2009, 12:51

mnk_petričevo napisao:da smo mi bili u kompletnom sastavu mi bi dobili. protiv ovakve ekipe (koja samo trči) nemoš igrat s jednom zamjenom plus još to šta nam je pola ekipe došlo direkt iz omiša di su igrali u 9...ali eto kad se nije moglo odgodit ok...a evo kad sad gledam ova ekipa 'domaći' nisu došli pa to ste sigurno mogli znat da ti neće doć pa malo pomaknit satnice...
i još nešto, teško je igrat, pogotovo ovakve izjednačene utakmice bez semafora...još ovi sudac do klupe ne štopa vrime nego oni drugi pa ne znaš koliko je do kraja...mi smo dobili crveni karton i prošle su 2 min i ovi sudac nije ništa reka pa smo još 20-30 sek nakon isteka tih 2. min igrali s igračem manje...i sucima triba reć da ne pričaju s tribinama nego da gledaju utakmicu...

bi li vi dobili ili ne da ste bili u kompletnom sastavu to ne znan, znan samo da smo na dan utakmice saznali da ovi neće doć...a da smo znali i prije nebi uspili napravit ništa iz jednostavnog razloga šta voditelj C.B. Big Bluea nije želija prominit termin utakmice i od nekoliko termina nije želija prihvatit nijedan...mi smo stvarno učinili sve ali ako se između ekipa ne može napravit dogovor onda mi tu ne možemo ništa...
a šta se tiče sudaca moran ti reć da niste u pravu jer sudac do klupe miri vrime i u svakom momentu ti reče koliko ima do kraja...i bez igrača niste igrali 30 sek više jer je onaj dalji sudac isključija igrača pa ga je on i pustija u igru i učinija nekoliko sekundi ranije a ne kasnije...suci su odsudili korektnu utakmicu i nisu napravili nijednu grešku koja je utjecala na rezultat a moraš priznat da utakmica nije bila baš lagana za sudit
<<

MNK_SV. JOSIP DUGIRAT

Član

Post 04 srp 2009, 12:53

Danas je slobodan dan, a evo rasporeda za nedilju i ponediljak...

MALI BALUN 2009

NEDJELJA 05.07.2009. (DRUGO KOLO)

19:00 C.B. POPAY - SKALIĆKI TIĆI
20:00 RŠD KMAN - LETEĆI MEDVJEDIĆI
21:00 CRNI TINGULET - ROBOT
22:00 AUTOMAT KLUB SUĆIDAR - ROTONDO & STAKLO

PONEDJELJAK 06.07.2009. (DRUGO KOLO)

19:00 C.B. BIG BLUE - KONOBA DALMATINO
20:00 C.B. DUX - MNK SV. JOSIP DUGI RAT
21:00 MESNICE TANGAR - C.B. KOD ANTE
22:00 PEKARA VUČEVIĆ - BRAVARIJA BAŠIĆ
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 05 srp 2009, 14:05

MNK_SV. JOSIP DUGIRAT napisao:ČETVRTAK 02.07.2009. (PRVA KOLA):

21:00 ROTONDO & STAKLO - HOS ORIJ 6-3...nisan gleda utakmicu ali san čuja da je hos orij ima 3-0 ali da se rotondo & staklo opet uspješno vratilo i da su prošli dalje

Nastupili smo bez golmana pa sam ja morao na gol. Momci iz HOS-a su furiozno ušli u utakmicu i poveli 0:3. Do odmora smanjujemo na 2:3,a u nastavku pokazujemo da smo bolji i pobjeđujemo.
Što se ovih odgoda tiče,znam da ima prostora za izmjenu rasporeda,samo je pitanje dobre volje organizatora i pojedinih ekipa žele li izaći u susret. Evo,mi smo tražili odgodu susreta s HOS-om jer smo odmah iza imali Torcida kup,pa iako smo nekoliko dana ranije tražili odgodu,nije nam se izašlo u susret. S druge strane,za naš večerašnji susret sa SUĆIDROM nam je u rekordnom roku ponuđeno nekoliko drugih termina jer 2 protivnička igrača ne bi mogla doć u 20 sati,kada se trebalo igrati. Za razliku od nekih drugih,mi smo pošteni i izašli smo u susret protivniku,da bi bili kompletni pa neka pobjedi bolji.
<<

MNK_SV. JOSIP DUGIRAT

Član

Post 05 srp 2009, 15:52

AUTO SIMPET napisao:
MNK_SV. JOSIP DUGIRAT napisao:ČETVRTAK 02.07.2009. (PRVA KOLA):

Nastupili smo bez golmana pa sam ja morao na gol. Momci iz HOS-a su furiozno ušli u utakmicu i poveli 0:3. Do odmora smanjujemo na 2:3,a u nastavku pokazujemo da smo bolji i pobjeđujemo.
Što se ovih odgoda tiče,znam da ima prostora za izmjenu rasporeda,samo je pitanje dobre volje organizatora i pojedinih ekipa žele li izaći u susret. Evo,mi smo tražili odgodu susreta s HOS-om jer smo odmah iza imali Torcida kup,pa iako smo nekoliko dana ranije tražili odgodu,nije nam se izašlo u susret. S druge strane,za naš večerašnji susret sa SUĆIDROM nam je u rekordnom roku ponuđeno nekoliko drugih termina jer 2 protivnička igrača ne bi mogla doć u 20 sati,kada se trebalo igrati. Za razliku od nekih drugih,mi smo pošteni i izašli smo u susret protivniku,da bi bili kompletni pa neka pobjedi bolji.

ja te uvjeravan da je dobra volja organizatora bila a problem je bija u ekipi konkretno, u vašim protivnicima koji su znali da igrate na torcidi i iz tog razloga vam nisu tili prihvatit nijedan drugi termin misleći da ćete doć oslabljeni...zato mi je još draže šta ste prošli dalje... a šta se tiče današnje utakmice vi ste mogli reć da nemožete u 10h igrat i utakmica bi se igrala u 8 zato još jedanput ponavljan da ćemo učinit sve ako možemo udovoljit ekipama,ali pod uvjetom da su ekipe ''normalne''...ali ako ekipe nisu korektne mi tu nemožemo ništa...pozdrav i neka bolji pobijedi večeras...
<<

lazio

Novi član

Post 06 srp 2009, 13:37

MNK_SV. JOSIP DUGIRAT napisao:ali ako ekipe nisu korektne mi tu nemožemo ništa...

ista stvar se događa i večeras gdje je c.b. kod ante tražia promjenu termina u 8 a ne u 9 zbog nemogućnosti dolaska nekih igrača...ali obrazloženje mesnica tangar je da igraju Torcidu u 18.30 premda je večeras prva utakmica Torcide u 19.30?!?!?

Ali eto, dao bog...
<<

MNK_SV. JOSIP DUGIRAT

Član

Post 06 srp 2009, 13:51

lazio napisao:
MNK_SV. JOSIP DUGIRAT napisao:ali ako ekipe nisu korektne mi tu nemožemo ništa...

ista stvar se događa i večeras gdje je c.b. kod ante tražia promjenu termina u 8 a ne u 9 zbog nemogućnosti dolaska nekih igrača...ali obrazloženje mesnica tangar je da igraju Torcidu u 18.30 premda je večeras prva utakmica Torcide u 19.30?!?!?

Ali eto, dao bog...

Eto vidiš i šta sad tu organizator može učinit???apsolutno ništa...
<<

MNK_SV. JOSIP DUGIRAT

Član

Post 06 srp 2009, 14:03

EVO REZULTATA OD NEDILJE 05.07

NEDJELJA 05.07.2009. (DRUGO KOLO)

19:00 C.B. POPAY - SKALIĆKI TIĆI 3-2...skalićki tići imaju rano vodstvo 2-0 ali se popay vraća i golom Vulete 2 min prije kraja prolazi u četvrtfinale
20:00 RŠD KMAN - LETEĆI MEDVJEDIĆI 5-4...najuzbudljivija utakmica di su prošlogodišnji polufinalisti imali 2-0 i 4-2 ali se kman vraća i golom Šimovića za 5-4 dobiva utakmicu
21:00 CRNI TINGULET - ROBOT 1-2...tingulet golom Bogdanovića vodi 1-0 i drži utakmicu pod kontrolom,ali ''roboti'' se nedaju i prokreću rezultat...tingulet je uveo golmana 2 min prije kraja i imao stativu radana i još jednu šansu al nije uspija zabit...
22:00 AUTOMAT KLUB SUĆIDAR - ROTONDO & STAKLO 5-2...sućidar vodi 1-0 i 2-1 al se rotondo i staklo 2 puta vraća...tada golovi subotića i bašića vraćaju sućidar u vodstvo koje drže do kraja...

19:00 C.B. BIG BLUE - KONOBA DALMATINO
20:00 C.B. DUX - MNK SV. JOSIP DUGI RAT
21:00 MESNICE TANGAR - C.B. KOD ANTE
22:00 PEKARA VUČEVIĆ - BRAVARIJA BAŠIĆ
Zadnja izmjena: MNK_SV. JOSIP DUGIRAT; 06 srp 2009, 14:04; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 06 srp 2009, 14:31

MNK_SV. JOSIP DUGIRAT napisao:22:00 AUTOMAT KLUB SUĆIDAR - ROTONDO & STAKLO 5-2...sućidar vodi 1-0 i 2-1 al se rotondo i staklo 2 puta vraća...tada golovi subotića i bašića vraćaju sućidar u vodstvo koje drže do kraja...

Mi smo za razliku od mnogih šta nam nisu htili ustupiti svoj termin za 1.kolo bili korektni i izašli Sućidru u susret...
Utakmica dobra. Šteta, jer imali smo inicijativu u 1.poluvremenu i tribali smo to okrunit vodstvom, ali protivnik je iz jedinog udarca u okvir poveo... U 2.poluvremenu smo igrali dobro tek 1.polovicu. Njihov gol za 3:2 nas je ubia, ostalo je 6-7 min. do kraja, pa smo morali visoko izać' i riskirat, a protivnik je to iskoristia... Zaista je nevjerovatno koliko smo glupih golova primili na ovom turniru. U prve 2 utakmice smo se vraćali, ali ovdje smo ipak naletili na ekipu koja je predobra da bi propustila šta smo im ponudili...
<<

MNK_SV. JOSIP DUGIRAT

Član

Post 06 srp 2009, 23:24

AUTO SIMPET napisao:
MNK_SV. JOSIP DUGIRAT napisao:22:00 AUTOMAT KLUB SUĆIDAR - ROTONDO & STAKLO 5-2...sućidar vodi 1-0 i 2-1 al se rotondo i staklo 2 puta vraća...tada golovi subotića i bašića vraćaju sućidar u vodstvo koje drže do kraja...

Mi smo za razliku od mnogih šta nam nisu htili ustupiti svoj termin za 1.kolo bili korektni i izašli Sućidru u susret...
Utakmica dobra. Šteta, jer imali smo inicijativu u 1.poluvremenu i tribali smo to okrunit vodstvom, ali protivnik je iz jedinog udarca u okvir poveo... U 2.poluvremenu smo igrali dobro tek 1.polovicu. Njihov gol za 3:2 nas je ubia, ostalo je 6-7 min. do kraja, pa smo morali visoko izać' i riskirat, a protivnik je to iskoristia... Zaista je nevjerovatno koliko smo glupih golova primili na ovom turniru. U prve 2 utakmice smo se vraćali, ali ovdje smo ipak naletili na ekipu koja je predobra da bi propustila šta smo im ponudili...

Je na korektnosti stvarno svaka čast, a utakmicu si dobro opisa jer je gol za 3-2 presudija a da ste vi poveli mislin da bi bija rezultat isti al na drugu stranu...ovi su predobri da bi se 3 puta vraćali iako i ona prva ekipa je po imenima bila dosta dobra...
<<

MNK_SV. JOSIP DUGIRAT

Član

Post 06 srp 2009, 23:37

REZULTATI OD PONEDILJKA

19:00 C.B. BIG BLUE - KONOBA DALMATINO 7-1...po imenima najbolja utakmica dana pretvorila se u blamažu...dalmatino(bez najboljeg igrača na dva zadnja turnira Grizelja) je ima praznu branku za povest 1-0 i vratija se na 2-1 ali pametnija igra C.B. Big Bluea je rezultirala ovako visokim rezultatom
20:00 C.B. DUX - MNK SV. JOSIP DUGI RAT 3-3 (penali 4-5)...sv.josip ima rano vodstvo 2-0 ali odlična ekipa dux-a preokreće na 3-2...dugoraćani su se uspili vratit na 3-3 a onda golman dugoraćana Terzić prvo brani vrlo težak šut zadnjih 10 sek,a onda i 2 penala...
21:00 MESNICE TANGAR - C.B. KOD ANTE 0-4...nedostatak igrača koje je lazio spominja se nije osjetija,još su došli pojačani za Ercega koliko san vidija...puno bolje odigrana utakmica i zaslužena pobjeda protiv prošlogodišnjih osvajača...
22:00 PEKARA VUČEVIĆ - BRAVARIJA BAŠIĆ 2-9...bašini ''bravari'' i dalje marširaju turnirom i pune mreže svojih protivnika...u dvi utakmice 17 golova i to ne protiv bilo kakvih ekipa...danas prvo ime utakmice barać sa 5 golova(ako mi nije koji pobiga)
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Turniri 2009