FAQ  •  Registracija  •  Login

OTVORENI MALONOGOMETNI "KUP DALMACIJE"

<<

KLUPA

Član

Post 05 sij 2010, 21:59

gavra stari plac napisao:
svilaja1508 napisao:
gavra stari plac napisao:stari plac stit d.o.o.- crni tingulet 2-2, izgubili na penale, lose smo usli u utakmicu i protivnik brzo zabija dva gola, previse smo ih respektirali jer je to ipak ekipa sastavljena od igraca koji su osvojili puno turnira, drugo poluvrime pocinjemo presing i drugo poluvrime smo bili bolji od njih iako su i oni imali par sansi, steta sta smo ispali jer mislin da smo zasluzili ic dalje po dosad pokazanoj igri, ekipa tinguleta je odlicna ekipa pa moramo bit zadovoljni jedino mi je smetalo sta su cilu utakmicu radili presing na suce i vikali sta je i urodilo plodon u par navrata, al sta je tu je valjda tako triba.pozdrav do iduce godine

dobro ste igrali obranu ,ulazili ste ispred njihovih napadaca,,prvi gol naivno , drugi golman kriv ,,prva stativa treba biti njegova, vratili ste se ,,penali lutrija !!
uvijek tvrdo č

bit ce bolje prvi smo put skupa, dobra je ekipa bilo bi dobro da ostanemo skupa

Za prvi put ste odlični!!!! Možemo koji put baciti koju prijateljsku ,
MILLENIUM GAME SHOP - STARI PLAC ŠTIT d.o.o. (jedinica ko kuća 1,05 ) ha ha ha
Riješim ti u četvrtak R1!!!!
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 05 sij 2010, 22:59

KLUPA napisao:
gavra stari plac napisao:
svilaja1508 napisao:dobro ste igrali obranu ,ulazili ste ispred njihovih napadaca,,prvi gol naivno , drugi golman kriv ,,prva stativa treba biti njegova, vratili ste se ,,penali lutrija !!
uvijek tvrdo č

bit ce bolje prvi smo put skupa, dobra je ekipa bilo bi dobro da ostanemo skupa

Za prvi put ste odlični!!!! Možemo koji put baciti koju prijateljsku ,
MILLENIUM GAME SHOP - STARI PLAC ŠTIT d.o.o. (jedinica ko kuća 1,05 ) ha ha ha
Riješim ti u četvrtak R1!!!!

ne bi nas dobili ni na pes, ajde rijesi
<<

KLUPA

Član

Post 05 sij 2010, 23:20

DANAS 05.01.2010

CRNI TINGULET - STARI PLAC ŠTIT d.o.o. = 2:2 (2:1) 3:1 šesterci
1:0 Denis Kuzmanić (13min) , 2:0 Darko Novačić (15min) , 2:1 Ante Rađa (19min) , 2:2 Ante Rađa (37min - 10metara)

TINGULET u prvom poluvremenu igra bolje i dolazi do vodstva tek tada se momci ŠTITA počinju igrati i preko Ante Rađe dolaze u 37min do poravnanja rezultata.
Lutrija šesteraca ide ekipi CRNI TINGULET kojem je ovo drugi prolaz na ovom turniru na taj način , ipak na vratima stoji odlični Mišo Lončar!!

CB DOVITA - SVETI JOSIP CB LIBERTY = 6:0 (3:0)
1:0 Tino Lagator (6min) , 2:0 Tino Lagator (7min) , 3:0 Andrija Bogdanović (16min) , 4:0 teo Vardić (32min) , 5:0 Dino Ramljak (32min) , 6:0 Hrvoje Ajduković (36min)

CB DOVITA prohujala i rutinski odradila i ušla u četvrtfinale!!! Tino Lagator momak kojeg je skoro nemoguče zaustaviti.

CB CORTE - INERO = 3:3 (1:1) 4-5 šesterci
0:1 Edo Radmilo (10min) , 1:1 Stipe Đirlić (19min) , 2:1 Goran Jozinović (29min) , 3:1 Mladen Rožić (31min) , 3:2 Edo Radmilo (37min) , 3:3 Edo Radmilo (40min)

Moje mišljenje do sada najbolja utakmica turnira , Radmilo dovodi u vodstvo INERO nakon toga CB CORTE okreće rezultat na 3:1 tada INERO poseže za golman-igrač i kada ni to nije dalo rezultata na scenu stupa Edo Radmilo i sa svoja dva odlična gola , drugi 40sekundi prije kraja utakmice te kroz šesterce prolaze u četvrtfinale.

NE BIH O TOME - ZABAVA POČINJE = 1:4 (1:1)
1:0 Željko Dlaka (8min) , 1:1 Josip Keran (19min) , 1:2 Jure Oman (28min) , 1:3 Mladen Bajamić (34min) , 1:4 Jure Oman (39min)

Žestoka utakmica dviju ravnopravnih ekipa, ZABAVA POČINJE nakon primljenog gola lagano se diže u igri i okreće rezultat i zasluženo prolazi dalje! Duje Bajrušević i ekipa kad bi poradili malo na timskom radu bili bi jedna fantastična ekipa!!!

SKELA BRODOSPLIT - MEJAŠI = 2:1 (1:1)
1:0 Mario Rajčić (9min) , 1:1 Marin Musinov (18min) , 2:1 Zoran Nuić (33min)

Tvrda i rastrgana utakmica u kojoj su se bolje snašli SKELA BRODOSPLIT i ušli u četvrtfinale.

U ČETVRTAK 07.01.2010 SE NASTAVLJA TURNIR SA PRVIM ČETVRTFINALIMA SENIORA I VETERANA.

17,00h DESETKA - SELJAK (veterani)

18.00h AUTOPRIJEVOZ ZIDIĆ - VETERANI 4.BRIGADE (veterani)

19,00h RADUNICA - FASTFOOD MEDENI

20,00h MNK K.GOMILICA PIZZ LORD - SKELA BRODOSPLIT
<<

KLUPA

Član

Post 06 sij 2010, 23:26

Danas smo ekipa MILLENIUM GAME SHOP igrali u Trilju malonogometni turnir i osjetili svu silinu sirove fizičke snage te blago rečeno pristranih sudaca....
Organizacija kao na nekakvom stočnom sajmu u južnom Afganistanu, semafor sam svira kako mu dođe parket močvarno područje i ono najbitnije fauli se ne broje i nama akumuliranih udaraca ili ti sikire i balvani juriš... Tu se definitivno nismo snašli i jedva se uspijemo izvući na penale i sa tri igrača ozljeđena (nekakva hitna pomoć nismo ni pitali kad ni leda nema).
MISLIM DA JE DOBRO DA BUDE DOSTA TURNIRA ALI ISTI BI TREBALI IMATI MINIMALNE UVIJETE TEHNIČKE ILI PRAVNE DA BI SE MOGAO ZVATI MALONOGOMETNI TURNIR!!!!!!!!!! Znam sigurno da se više nećemo prijavljivati na turnire gdje nema akumuliranih udaraca!!!
Moram pohvaliti navijače i publiku u Trilju jer su jedina svijetla točka !!!
<<

dena

Česti član

Post 06 sij 2010, 23:36

KLUPA napisao:Danas smo ekipa MILLENIUM GAME SHOP igrali u Trilju malonogometni turnir i osjetili svu silinu sirove fizičke snage te blago rečeno pristranih sudaca....
Organizacija kao na nekakvom stočnom sajmu u južnom Afganistanu, semafor sam svira kako mu dođe parket močvarno područje i ono najbitnije fauli se ne broje i nama akumuliranih udaraca ili ti sikire i balvani juriš... Tu se definitivno nismo snašli i jedva se uspijemo izvući na penale i sa tri igrača ozljeđena (nekakva hitna pomoć nismo ni pitali kad ni leda nema).
MISLIM DA JE DOBRO DA BUDE DOSTA TURNIRA ALI ISTI BI TREBALI IMATI MINIMALNE UVIJETE TEHNIČKE ILI PRAVNE DA BI SE MOGAO ZVATI MALONOGOMETNI TURNIR!!!!!!!!!! Znam sigurno da se više nećemo prijavljivati na turnire gdje nema akumuliranih udaraca!!!

bez uvrede ali ne znaš šta pišeš. koji se to turnir igra sa akumuliranima osim torcide koja pokušaje kopirat kutiju i sad ovog na gripama koji organiziraju isti ko i torcidu.
taj turnir sa akumiliranima je bezveze jer se stvara još veća razlika između boljih i lošijih ekipa. ja gledan i igran turnire godinama i nisan čuja da je neko nekome slomija nogu. a za turnir u trilju se slažen da je suđenje pristrano i da se krade ali to je svugdi di ne sude ovi naši suci iz udruge. oni ne znaju krast ali sigurno bolje sude od svih ovih drugih. u dvorani na gripama oni neki suci sa velikog baluna su zalutali za njih su bešker grbeša taraš mikulić vuković izmislili suđenje!
<<

kun1gic

Česti član

Post 07 sij 2010, 00:33

ja se slažen sa Klupom. bez akumuliranih ono nije balun. samo fauli a kad dođeš gledat valjda oćeš gledat balun a ne samo faulove. a to šta ovi rade turnire bez akumuliranih bolje se tamo ne prijavljivat ali je malo takvih turnira ja ne znan za nijednog osim torcide i ovoga na gripama a oni u spaladiumu ako se još tamo igra se igra balunom peticom.
ovo za suđenje je dobro dena reka svugdi se krade a ne znaju pravila. ovi naši suci su bolji od ovih šta sude na gripama. i oni šta ćuva ovce sa onom čičak frizurom je bolji od ovih na gripama.
<<

KLUPA

Član

Post 07 sij 2010, 00:47

dena napisao:
KLUPA napisao:Danas smo ekipa MILLENIUM GAME SHOP igrali u Trilju malonogometni turnir i osjetili svu silinu sirove fizičke snage te blago rečeno pristranih sudaca....

bez uvrede ali ne znaš šta pišeš. koji se to turnir igra sa akumuliranima osim torcide koja pokušaje kopirat kutiju i sad ovog na gripama koji organiziraju isti ko i torcidu.
taj turnir sa akumiliranima je bezveze jer se stvara još veća razlika između boljih i lošijih ekipa. ja gledan i igran turnire godinama i nisan čuja da je neko nekome slomija nogu. a za turnir u trilju se slažen da je suđenje pristrano i da se krade ali to je svugdi di ne sude ovi naši suci iz udruge. oni ne znaju krast ali sigurno bolje sude od svih ovih drugih. u dvorani na gripama oni neki suci sa velikog baluna su zalutali za njih su bešker grbeša taraš mikulić vuković izmislili suđenje!

-Bez uvrede nabroja si tri odlična turnira!!
-Ekipa sa torcide nema nikakve veze sa ovim turnirom na gripama!!
-Nije ozljeda samo slomiti nogu ,danas mom golmanu zglob razvaljen ,dva igrača nesmu ni pokušati stati na nogu, nabrojao sam što mojie ekipe što protivničke 16 u prvom i 19 u drugom poluvremenu ,iste ekipe da ima akumuliranih nebi napravili ukupno 5 faulova. U kojo kombinaciji se igra bolji i lipši balun???
-Mislim da turniri na kojima nema akumuliranih prekršaja imaju dosta malo kvalitetnih ekipa , te i danas u razgovoru sa organizatorima Trilja sami su mi rekli da razmišljaju staviti to pravilo iduće godine.
-Ja sam prezadovoljan suđenjem na gripama i slažem se da ima grešaka i ne bih uspoređivao suce raznih udruga jer svugdje ima dobrih i manje dobrih!!
<<

seXodus

Novi član

Post 07 sij 2010, 03:29

Dena, ja mislin da nam je svima u interesu igrat i vidit dobar balun..zato mislin da se ta razlika izmedu boljih i losijih ne bi tribala toliko smanjivat da sad na racun faulova neka ekipa dobije....dovoljno je ovo 5+1..uostalom cemu ona "neka pobjedi bolji".
<<

10

VIP član

Post 07 sij 2010, 05:23

ljudi o cemu vi pricate, pa turniri bez akumuliranih se igraju oduvik. ne znan jesan u pravu,ali mislin da se prije i torcida igrala bez akumuliranih

faula ima previse,ali to mogu suci lako sankcionirat, neko ko napravi 2-3 faula dobije zuti i pod prijetnjon da ce slijedeci bit crveni pa bi vidili koliko bi bilo faula na svin turnirima bilo akumulirani ili ne, samo sta suci to ne gledaju tako nego pustaju da se rade fauli bez sankcija
<<

Marin-Ribari

Novi član

Post 07 sij 2010, 08:19

Slažem se sa Klupom turnire bez akumuliranih ne triba uopće prijavljivat.Mi nećemo više prijavljivat turnire gdje nema akumuliranih.
<<

coky

Član

Post 07 sij 2010, 11:10

^^ pogotovo oni sakati solin....neko ce ostavit podkoljenicu doli....
<<

Član

Post 07 sij 2010, 14:26

bas to sta prije nije bilo na torcidi a sad ima nesto govori..zasto pravit cirkus s kartonima bolje odma sprijecit s akumulacijama
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 07 sij 2010, 14:44

previse utakmica izgleda kao rat a ne kao mali balun .......nije bas ni gust gledat a ni igrat :) :).......

ako se 2 naj jaca turnira u drzavi igraju s akumulacijama i ovaj na gripama koliko ja znam imao je najvise prijavljenih ekipa kao zimski turnir na ovom nasem podruciju takoder se igra s akumulacijom mislim da bi svi taj primjer trebali slijedit jer bi se u najmanju ruku igra lipsi balun....

naravno treba se igrat muski cvrsto agresivno ali ipak sta je previse previse je....
<<

šov

Novi član

Post 07 sij 2010, 14:46

10 napisao:ljudi o cemu vi pricate, pa turniri bez akumuliranih se igraju oduvik. ne znan jesan u pravu,ali mislin da se prije i torcida igrala bez akumuliranih

faula ima previse,ali to mogu suci lako sankcionirat, neko ko napravi 2-3 faula dobije zuti i pod prijetnjon da ce slijedeci bit crveni pa bi vidili koliko bi bilo faula na svin turnirima bilo akumulirani ili ne, samo sta suci to ne gledaju tako nego pustaju da se rade fauli bez sankcija

Ma možda je prije bilo poštenijih igrača i manje para u igri pa nije bilo toliko faula. Najveći primjer je bilo polufinale u solinu di je na samom tomičiću napravljeno deset faula pa jel to normalno ljudi su ga rukama i nogama pokušavali zaustavit.
I to nije razlika između malonogometnih ekipa i onih drugih ka šta tu vi govorite nego je razlika u sikirama i normalnin igračima. Bez akumuliranih jednostavno dopuštaš sikirama da dođu na svoje a sudci se boje dat crveni.
<<

pipinjo

Član

Post 07 sij 2010, 16:02

zvjezde placu nema akumuliranih!
pa igra 5+1 je uvik bila rat igra ko da gol 80%dobiva utakmicu!!
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Turniri 2009