FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

guily

Česti član

Post 03 ruj 2009, 11:48

forza morocco napisao:
Vice ColoColo napisao:Sta nisi bija na plenumu? Kako san izvuka vas i E'tiri u prvo kolo liga kupa :) :)

Zdravi su imali trening, a od ozljeđenih se očito nitko nije pojavia pa neman informaciju...

Je li to litnji liga kup ili nešto novo? Pa di baš nas u prvo kolo....'benti golmanske prste :):)

PRIJATELJU CEKAN 4 KOLO KA BJELI TITULU :))))
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 03 ruj 2009, 15:34

EVO MOJE PROGNOZE 1.KOLA:
hsp-zlatarija x
-čujem da je HSP znatno oslabljen u odnosu na prošlu sezonu
neoric-bili 9 1
-Neorić ima odličnu ekipu i očekujem ih u borbi za vrh
baterija-hotel rotondo 2
-slabiji smo nego lani,ali ovo pobjeđujemo
skalice 2-max moris X
-ne znam šta reći;mislim da su ekipe podjednake
gradska sigurnost-veseli mornari 1
-ovdje može biti svega ali prednost dajem osiguravateljima
pekara babić-zagora promet 2
-prednost zagorakisima
cb zele bronx- forzza marocco X
-podjednaki protivnici
<<

forza morocco

VIP član

Post 03 ruj 2009, 15:37

SUBOTA 05.09.2009.

14:00 HSP - Zlatarija Dvornik
14:55 MNK Neorić - Bili 9
15:55 Baterija - Hotel Rotondo
16:50 Skalice 2 - Max Moris
17:50 Gradska Sigurnost - Veseli Mornari
18:45 Pekara Babić - Zagora Promet
19:45 CB Zele Bronx - Forza Morocco
<<

JA_SAM

Član

Post 03 ruj 2009, 17:53

SUBOTA 05.09.2009.

14:00 HSP - Zlatarija Dvornik 2
14:55 MNK Neorić - Bili 9 1
15:55 Baterija - Hotel Rotondo 2
16:50 Skalice 2 - Max Moris x
17:50 Gradska Sigurnost - Veseli Mornari 1
18:45 Pekara Babić - Zagora Promet 2
19:45 CB Zele Bronx - Forza Morocco 1
<<

Član

Post 03 ruj 2009, 19:29

SUBOTA 05.09.2009.

14:00 HSP - Zlatarija Dvornik x
14:55 MNK Neorić - Bili 9 1
15:55 Baterija - Hotel Rotondo 2 mada nam ovakve ekipe ne pašu
16:50 Skalice 2 - Max Moris 1
17:50 Gradska Sigurnost - Veseli Mornari 2
18:45 Pekara Babić - Zagora Promet 2
19:45 CB Zele Bronx - Forza Morocco 2
1950
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 04 ruj 2009, 14:49

Evo da prognoziram i ovu ligu:
-borba za prvaka: MNK NEORIĆ - po meni su oni prvi favoriti lige;jako dobra ekipa predvođena Piplicom,Vejićem i Vrdoljakom...a na ruku im ide i činjenica da im konkurenti za naslov u sezonu ulaze oslabljeni
HOTEL ROTONDO - braća su nas na vrime informirala o promjeni igračkog kadra;nema nikakve dvojbe da će im jako falit Perić i Pavić koji su igrali u startnoj postavi...vratio im se Alebić koji je vrhunski golgeter,a Gavranić i Perišić su mi nepoznati.Po meni su nešto slabiji u odnosu na prošlu sezonu,ali zna se da braća uvik pucaju na naslov
HSP - do mene je došla informacija kako su "pravaši" ostali bez sponzora,ali navodno i bez voditelja...stoga je pitanje da li je uopće ovo ista ekipa koja je prošle sezone osvojila naslov u 4.ligi?!Pametniji ćemo bit nakon nekoliko kola...
GRADSKA SIGURNOST - jako dobra ekipa predvođena tandemom Božić - Gugić i dobrim vratarom Bucom.Igraju napadački nogomet i znaju bit jako neugodni u igri s vratarom u polju.
Od ostalih ekipa valja izdvojiti FORZA MAROKO i ZLATARIJU DVORNIK.
Zadnja izmjena: AUTO SIMPET; 04 ruj 2009, 15:29; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

JA_SAM

Član

Post 04 ruj 2009, 14:56

AUTO SIMPET napisao:Evo da prognoziram i ovu ligu:
-borba za prvaka: MNK NEORIĆ - po meni su oni prvi favoriti lige;jako dobra ekipa predvođena Piplicom,Vejićem i Vrdoljakom...a na ruku im ide i činjenica da im konkurenti za naslov u sezonu ulaze oslabljeni
HOTEL ROTONDO - braća su nas na vrime informirala o promjeni igračkog kadra;nema nikakve dvojbe da će im jako falit Perić i Pavić koji su igrali u startnoj postavi...vratio im se Alebić koji je vrhunski golgeter,a Gavranić i Perišić su mi nepoznati.Po meni su nešto slabiji u odnosu na prošlu sezonu,ali zna se da braća uvik pucaju na naslov
HSP - do mene je došla informacija kako su "pravaši" ostali bez sponzora,ali navodno i bez voditelja...stoga je pitanje da li je uopće ovo ista ekipa koja je prošle sezone osvojila naslov u 4.ligi?!Pametniji ćemo bit nakon nekoliko kola...
GRADSKA SIGURNOST - jako dobra ekipa predvođena tandemom Božić - Gugić i dobrim vratarom Bucom.Igraju napadački nogomet i znaju bit jako neugodni u igri s vratarom u polju.

???!!! šta pričaš o svojim igračima a ne poznaješ ih, vjerojatno krivi nick.
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 04 ruj 2009, 15:03

Prošle sezone sam vodija ekipu,ali u drugom dijelu sezone sam se povukao kad smo upali u seriju poraza...Sad više nisam član ekipe,iako sam registriran kao drugi golmanNikad ne znaš kad triba uletit...Naravno,braća su još uvik tu:jedan kao golman,a drugi kao igrač-voditelj!
<<

goldenko

Novi član

Post 04 ruj 2009, 16:07

evo da i zlatarija poželi svim trećeligašima šta manje ozljeda i šta manje nerviranja u nadolazećoj sezoni. Teško je prognozirat na početku lige kad ima 6 novih ekipa ali sve će biti jasnije malčice kasnije

sritno svima pa i njima
<<

dena

Česti član

Post 04 ruj 2009, 17:58

jeben ti odbojku. uzeli su nam termine u dvorani i koliko san čua ovi šta nas vode su totalno popizdili i zato kasni raspored. bićemo pametniji kad izađe raspored ili neka obavjest. pa uvim neka pizdarija sa dvoranom a ne daju nam gradit našu dvoranu. ja ne znan od kud volja ovima šta nas vode.
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 04 ruj 2009, 19:05

AUTO SIMPET napisao:Evo da prognoziram i ovu ligu:

perisic ipak nije dosa u hotel rotondo
<<

delp

Česti član

Post 04 ruj 2009, 22:34

jeli ima koeficijent koja ce utakmica ima najvise faula po meni
OTELI ROTONDO i BATERI
<<

guily

Česti član

Post 05 ruj 2009, 08:21

goldenko napisao:evo da i zlatarija poželi svim trećeligašima šta manje ozljeda i šta manje nerviranja u nadolazećoj sezoni. Teško je prognozirat na početku lige kad ima 6 novih ekipa ali sve će biti jasnije malčice kasnije

sritno svima pa i njima

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Slazen se glupo je uopce govorit o prognozama kad je previse nepoznanica, ja san siguran da ako budemo kompletni i baren malo uigraniji ( ove godine 0 treninga ) bit cemo u prvih 14 :)))))))
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

FRAFO

VIP član

Post 05 ruj 2009, 09:05

Kandidati za naslov:
MNK NEORIĆ - igraju konstantno dobro,sigurno će biti u vrhu,možda i najveći favorit za naslov
GRADSKA SIGURNOST - igraju napadački nogomet,sigurno pri vrhu...
HOTEL ROTONDO - navodno oslabljeni ulaze u ovu sezonu,ali nisam siguran da li je to "pila naopako".Najlakše je prepustit teret favorita drugome,ali ja ih očekujem u samome vrhu,među prve 3 ekipe sigurno
HSP - "pravaše" kao prvake 4.lige moram stavit u krug kandidata za naslov,ali oni su možda i najveća nepoznanica.Nemam nikakve informacije s kakvim igračkim kadrom ulaze u sezonu,načuja sam samo da im je voditelj Đuro otišao u Ribare što vjerojatno znači i odlazak nekolicine njegovih igrača...A sad,da li je Matić otišao u 5.ligu igrat za svoju firmu(Ericsson Nikola Tesla),da li je Bokan prihvatio poziv brojnih ekipa koje bi ga rado vidile u svojim redovima(Rotondo,Klinika Sućidar,LC Monty Payton...),strpimo se još nekoliko sati
FORZA MAROKO - iskustvo je na njihovoj strani,"čelavci" igraju jako dobro,na momente i odlično.Ali skloni su velikim padovima,previše je tu oscilacija.Ako "crne rupe" u svojoj igri svedu na minimum onda su ozbiljni kandidat za prva 2 mista...za naslov teško.

Kandidati za ispadanje:
BATERIJA - iako su prije dvi godine iznenađujuće osvojili 2.misto i izborili plasman u 2.ligu,brzo su nam se vratili.Sad bi mogli biti među kandidatima za ispast iz lige,ipak je njima sve teže sa svakom novom godinom na leđima,a pitanje je kako se mogu nositi sa sve više mladih ekipa...
BILI 9 - prošle sezone su se izvukli u znatno slabijoj konkurenciji.Ove sezone bi se trebali znatno pojačat jer će u protivnom teško izbjeći ispadanje...
MAX & MORIS - posljednjih sezona redovito završavaju natjecanje pri dnu tablice i ne vidim razloga zašto bi ove sezone bilo drugačije...
...ima tu još nekoliko kandidata za začelje,ali ove 3 ekipe su po mom mišljenju najugroženije!
Zadnja izmjena: FRAFO; 05 ruj 2009, 09:13; ukupno mijenjano 1 put/a.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 05 ruj 2009, 14:27

hsp-zlatarija 4:7
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010