5A. liga mladi
kangal napisao:sta se tice suđenja u ligi ja mislim da je katastrofa (cast iznimkama),ali brate da linijski sudac usri utakmice izvadi mob i pocne pricat bez imalo srama,a uopce ne prati utakmicu i na prvu dernjavu igraca svira neki faul,a uopce nema pojma sta je bilo, a brate triba i zato imat obraz.
Netko mi je u dvorani kazao da na forumu piše da je jedan sudac u petoj ligi sudeći utakmice sudio istodobno pričajući na mobitel. Molim Vas, ako je to netko vidio ili zna o čemu se radi, neka svakako pismenim putem napiše svoje zapažanje i mailom ili osobno ga dostavi u ured Udruge.
Dajte, samo zajedno možemo postići da nam svima bude bolje. Ako već prevladava mišljenje da nam suci nisu kvalitetni (takvi su kakvi su, bolje nemamo, sada je opet novi tečaj, pa tko je zainteresiran, neka se javi) pa nek onda barem budu u ponašanju i odnosu prema poslu fer.
Ako je ovo gore istina to je stvarno ŽALOSNO!
Hvala.
moze li da se razmisli o jednom prijedlogu: neka se dovedu suci iz viših liga 1. i 2. te će mo ih još više platiti ako treba, a oni i zaraditi, samo da igramo balun iz gušta, a ne da se stvaraju tenzije među momčadima ili prema sucima koji nemaju feeling za pravednost ili namjere igraca na terenu. nek to traje dok ne stasa kvalitetnija sudačka garnitura. hvala na pažnji i komentar je ovo upućen u najboljoj mjeri
Bog je mrtav - Nietzsche
Nietzsche je mrtav - Bog
Nietzsche je mrtav - Bog