FAQ  •  Registracija  •  Login

5A. liga mladi

<<

kun1gic

Česti član

Post 15 ožu 2010, 00:32

nek neki govore šta oće al ja mislin da je dobro vidit nove face da sude. jedino se mora reć da je suđenje bolje u boljin ligama a u ovoj petoj suđenje zna bit katastrofa. valjda će se i to popravit.
<<

miho

VIP član

Post 15 ožu 2010, 07:40

bol 09- fellini 3-1
Alistair McCoist
<<

admin

Site Admin

Post 15 ožu 2010, 11:49

Matan napisao:OPS Split-Matan i Jaranen 6-6
ekipa OPS je najnepostenija ekipa bez iti malo fair playa......suci katastrofa!!!!!!!!
sudija je onaj mali sugavac Mis....boze sacuvaj...tribalo mu je glavu razbit
bili smo cilu utakmicu bolji od njih i vodili cilo vrime.......suci su nas brutalno pokrali.....pa je bija cak i prijedlog da odemo ca sa utakmice pa nek pisu 3-0 za njih, ali nismo...igrac sa brojen 3 iz OPS-a igra ka najveca pickica...kako simulira to je smisno...a glupi suci nasidaju na njegovo bacanje....KATASTROFA....jedan gol su oni dali iz faula koji nije postoja-ta "velicanstvena" trica se bacija a ja i jos jedan igrac smo dolsovno bili vise od metra od njega, i taj kreten od suca svira prekrsaj....dali su gol iz slobodnog dok je nas golman bija na stativi i dok je namista zivi zid...u zivotu nisan vidija gore sudenje....ukra nan je i 2 kornera, nekoliko auta....i jos je jedan gol OPS da (tj. suci su ga dali), balun je pogodija u stativu i isa je put druge stative i nas golman je rukon izbija balun a oni su sudili gol....ma ja se naprosto divin sam sebi i mojin suigracima sta nismo razbili glavu sucima

Molim te bez vridjanja i pogotovo bez pozivanja na nasilje. Ovakvi postovi se inace brisu...
<<

Tommy Verseti

Novi član

Post 15 ožu 2010, 11:51

Elvis Presley. napisao:
tomassi25 napisao:
Tommy Verseti napisao:Bol 09 - puntižel 3-3 (3-1)...
neman snage pisat nista o utakmici, samo cu rec da nabijen oba suca na kuracc...
puntiželovi igraci su odigrali totalno ne fer igru i ponili su se ka zadnji smradovi!!!!!!!!
Nadan se da nece uc u 4. ligu jer to ne zasluzuju!!!!

Sudci totalno van svake pameti, a tebe nabijem na k......, eto toliko

Nemoj se spuštat na razinu tog primitivca,jel šara da koji gol tomato haha.

vi ste jako pametni... pa da san odigra onakvu utakmicu, i onako uzea bod, nebi se od srama uopce javlja na forumu, a pogotovo nesto sra... Onda se pitate zasto vas niti vecina ekipa u lizi ne voli!!!!
necu niti pocet nabrajat sitvacije, zabolili bi me prsti...
Ponos i tradiciju voljenog kluba
uništili su seljačine i guba
<<

Tommy Verseti

Novi član

Post 15 ožu 2010, 11:56

josip_radic napisao:
Tommy Verseti napisao:bilo bi najbolje da dogodine dovedu jos 10 sudaca ka i Miš i stave 20 000kn ligu i da se igra na jos losijen terenu!!!!!!

Većina momaka koji igraju lige mi kažu da ne trebam odgovarati na sve upise, ali na neke ja jednostavno želim, tako je i s ovim.
Žao mi je ako je istina da je sudac loše sudio. U sport postoje igračke, sudačke, funkcionerske i ostale pogreške. Ja osobno, i ostali članovi Upravnog odbora (njih 4) trudimo se i dajemo sve od sebe bez ikakakove financijske naknade da ove lige štimaju. Naravno nekada je to nemoguće nekada ima i naših pogrešaka ali sve u najboljoj namjeri. Ipak ne možete mi osporiti pravo da pokušamo što više ljudi animirati da se bave i sudačkim zvanjem jer ako nećemo kooptirati u rad nove službene osobe, kroz koju sezonu nećemo imati sudaca. Mišljenja sam da svima treba dati šansu pa neke se najbolji iskristaliziraju.
Što se tiče lošeg terena, prošle sezone smo napravili anketu (nakon što sam čuo da ekipe nisu zadovoljne uvjetima na terenu) i većina ekipa se je izjasnila da želi ostati igrati i dalje na Dalmatinca, pa smo smatrali da nije potrebno mijenjati teren. Mišljenja sam da ako postoji više opcija koje možemo izrealizirati, da ekipe biraju onu koja im najbolje odgovara.
Što se tiče cijene liga općenito, iako sam Predsjednik UMN-Split, smatram da su lige daleko od toga da su jeftine, ali cijena je takova kolika je, a vama je kompletan cijenik na raspolaganju javno objavljen na našoj stranici, kao i svake godine pred početak sezone poslan poštom gdje su izračunate sve stavke zašto je članarina ekipa tolika kolika je.
Srdačan pozdrav, Josip Radić

Radiću tebi svaka cast¸, ne pada mi napamet govorit nesto protiv tebe jer neman zasto...
Svi se slazemo da su cijene prevelike... (prije je super liga bila 10 000 kn)... ali jebiga, svima nam je isto. Tu se takoder vidi ko je ekipa (mislin na ove bez sponzora).... ali premalo dobivamo za to...
Drago mi je vidit nove sudacke face, neka i faliju 1-2 puta na 1 utakmici, ali 6-7 gresaka u svakoj utakmici, e to vec nema smisla!!!
Sportski pozdrav!!!
<<

Tommy Verseti

Novi član

Post 15 ožu 2010, 12:01

torres19 napisao:Ima sam ideju okušat se ka sudac ali kad čitam ovakve primitivne istupe pojedinaca koji su pogriješili sport muka mi je.nema utakmice di nisam uvjeren da me je sudac zakinija,ali i zakinija me protivnik i što je najgore suigrač. ja predlažem da razbijamo glave svojim suigračima i to napadačima šta falivaju zicere ,golmanima šta loše brane ,obrani šta je šuplja i voditelju šta me vadi,protivniku šta je bolji.ajmo amnestirat sudce samo jedan tjedan:jesu li oni krivi šta sam frustriran,šta sam švorc,šta najbolje cure jebu uvik drugi,šta mi je jebena budućnost CRNA sta živim u kreditu i to kao podstanar. ljudi moji suci smo mi za male novce oni sude malim igračima a naše bravure i driblinzi ne zanima širu javnost.uvijek postoji alternativa ima solinska,kaštelanska itd. Liga i zato poštivajmo sve prisutne na terenu jel to je ono što me veseli u životu i jedan poraz mi to neće pokvarit.

A, jebate.. jos najbolje da ti neko nedce srat kad falijes, ali i kad dobro sudis, to valjda znas. To je takav posal, sudija 1. 5. ili neznan koju ligu uvik c e ti ovaj srat sta si sudija... vruce su glave na terenu, pijane drogirane, ovo-ono....
ka sta san i radiću reka, mos falit 1-2, pa i 3 puta, ali nemos 7... ako falivas 7 puta svaki put, onda ze tebe ( ne mislin sad konkretno na tebe) nije sudenje... cista logika ;) Nadan se da ces pocet sudit i to jako dobro hehehehe pozdrav
<<

e da je znat?

Novi član

Post 15 ožu 2010, 14:15

5 ligu na beton!!!!!!!!!
mrzin dinamo
mrzin cibonu
mrzin medveščak
mrzin mladost
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 15 ožu 2010, 15:12

Mislim da je najnormalnije da novopolozeni suci sude najnizi rang natjecanja, a to je 5 liga. Naravno, u paru s iskusnijim sucem. Tu mogu stec iskustvo i pokazat koliko imaju osjecaja za sudjenje jer samo poznavanje pravila ne garantira dobro sudjenje. Strucna komisija ce ih nadgledat, savjetovat, dodatno educirat i ocijenit. Oni koji se pokazu dobrima ce napredovat oni koji se pokazu losima ce otpast.
Pozeljno je da se sta vise ljudi okusa u sudjenju jer tako imamo vise sanse doc do kvalitetnih rjesenja. Zato bi bilo dobro da mi ka igraci damo malo kredita pocetnicima.

A sta se tice ovih sta spominju razbijanje glava: tribate znat da disciplinski sudac veoma ostro sankcionira svaku tucu. Kazne idu od 6 miseci do godinu i po dana. U slucaju fizickog napada na suca moguce je i izbacivanje iz udruge.

Pozdrav svima
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 15 ožu 2010, 17:58

Vice ColoColo napisao:Mislim da je najnormalnije da novopolozeni suci sude najnizi rang natjecanja, a to je 5 liga. Naravno, u paru s iskusnijim sucem. Tu mogu stec iskustvo i pokazat koliko imaju osjecaja za sudjenje jer samo poznavanje pravila ne garantira dobro sudjenje. Strucna komisija ce ih nadgledat, savjetovat, dodatno educirat i ocijenit. Oni koji se pokazu dobrima ce napredovat oni koji se pokazu losima ce otpast.
Pozeljno je da se sta vise ljudi okusa u sudjenju jer tako imamo vise sanse doc do kvalitetnih rjesenja. Zato bi bilo dobro da mi ka igraci damo malo kredita pocetnicima.

A sta se tice ovih sta spominju razbijanje glava: tribate znat da disciplinski sudac veoma ostro sankcionira svaku tucu. Kazne idu od 6 miseci do godinu i po dana. U slucaju fizickog napada na suca moguce je i izbacivanje iz udruge.

Pozdrav svima

Apsolutno se slažem sa svim navedenim,treba dat malo kredita i kroz neko vrime ce se vidit ko otpada a ko napreduje,tako da je svima u interesu podignit nivo suđenja na visu razinu a samim time i kvalitetu lige i udrege same po sebi....
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

st kmica

VIP član

Post 15 ožu 2010, 19:32

BEGO- STAKLO MAAS napisao:
torres19 napisao:Ima sam ideju okušat se ka sudac ali kad čitam ovakve primitivne istupe pojedinaca koji su pogriješili sport muka mi je.nema utakmice di nisam uvjeren da me je sudac zakinija,ali i zakinija me protivnik i što je najgore suigrač. ja predlažem da razbijamo glave svojim suigračima i to napadačima šta falivaju zicere ,golmanima šta loše brane ,obrani šta je šuplja i voditelju šta me vadi,protivniku šta je bolji.ajmo amnestirat sudce samo jedan tjedan:jesu li oni krivi šta sam frustriran,šta sam švorc,šta najbolje cure jebu uvik drugi,šta mi je jebena budućnost CRNA sta živim u kreditu i to kao podstanar. ljudi moji suci smo mi za male novce oni sude malim igračima a naše bravure i driblinzi ne zanima širu javnost.uvijek postoji alternativa ima solinska,kaštelanska itd. Liga i zato poštivajmo sve prisutne na terenu jel to je ono što me veseli u životu i jedan poraz mi to neće pokvarit.

ovo je jedan od najljepsih i najbolje napisanih postova otkad pratim forum :) :) toressu dirnija si me u srce cast mi je sto te poznajem!!!!!!

nemogu jos odusevljenje suzbit..... i nije ovo sad sarkazam ni ironija samo cista istina!!:):)

iako vas neznan moran rec da se slazen sa ovin,ovi momak ima fudbal u dusi.ti navijaci liverpoola su cisti romantici.
a suci ka suci zamislite sta bi bilo da sude savrseno-ne bi imali bozju ruku,francuzi nebi nikad nista osvojili,ko bi navija za real i bayern i zamisli da te dinamo ostavi 15 punata bez sudaca,nedaj boze.proklet bia dan kad uvedu kamere i provjeravanja na terene...
<<

torres19

VIP član

Post 15 ožu 2010, 20:18

Drago mi je da se način razmišljanja promijenija.humor i zajebancija uvik destrukcija ako može nikad.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

clopez

Novi član

Post 15 ožu 2010, 23:50

Čestitke bol-u na pobjedi, vodili smo 1-0, imali još 3 stopostotne šanse za riješit utakmicu, a onda kiks u obrani i sve se prominilo. moran napomenit da su suci na našoj utakmici sudili i više nego pristojno, složit će se s time i ekipa bol-a, nadam se. sve skupa 2-3 sitne pogreške, ali zanemarive. i to su bili neke mlađe face...
El Piojo
<<

Forlopp

Član

Post 16 ožu 2010, 14:37

Koga zanima na blogu moze pronac golove sa Ericsson-Eko i dosta golova sa Tesija-Spinut.
Pozdrav torresu, dobar komentar
I noga u guzicu je korak naprid.

www.mnk-ericsson.bloger.hr
<<

Navigator

Novi član

Post 18 ožu 2010, 20:39

Matan i jaranen - F.C. United ********************************* (1) mislim da je ovo cista pobjeda Matana koji se pokaza kao jako neugodna ekipa
Bol 09-Celopek ********************************* (1) Bol ovo pobjedjuje
Caffe bar Fellini-Puntižel ********************************* (2) Fellini kada je u punom sastavu moze odigrat OK utakmicu, al prednost je na strani Puntizela
OPS Split-Eko udruga Osoje Slatine ********************************* (1x) OPS je bolji, Eko je u padu forme, al ako se cvrsto postave mogu odnit koji bod. U prvoj utakmici su pobjedili.
Spinut Kalafatic-Ericsson Nikola Tesla ********************************* (2) Spinut je dobijau prvoj utakmici, al mislim da je Ericsson ipak bolji
MNK Šolta-Pekarnica Tešija ********************************* (1) mislim da je ovo najsigurniji par kola
Magla 02-Rogoznica ********************************* (2) ne znam jel Magla jos i igra ?? al ako i dodje Rogoznica bi ovo trebala dobit bez problema
Zara 07-------------------------------------------slobodni
<<

Tommy Verseti

Novi član

Post 19 ožu 2010, 12:46

evo i ja cu se po 1. put okusat u prognozi....

Matan - United X2 United se preporodija, to vec svi znaju, ukoliko nadu golmana i da in dode bar 1-2 zamjene dobit ce ovo, ipak x2 (po kladionicama se kvota vrti oko @2.25)
Bol - Celopek x2 nikad na sebe
C.B. Fellini - puntižel 2 Ipak je puntižel pun o bolja momčad, ali svin srcen san uz Fellini i nadan se iznenađenju (@1,25)
OPS Split - Eko udruga Slatine 1X zajebana utakmica, troznak, ali ipak mala prednost OPS-u (@1.4 Bonus Tip)
Spinut Kalafatic - Erikson Nikola Tesla 2 unatoc euforicnim igracima i publikom, kalafaticu su sanse minimalne (@1.30 Super Šansa)
MNK Šolta - Tešija 1 Mislim da je razlika u kvaliteti i vise nego ocita (@1.10)
Magla 02 - Rogoznica 2 iako je bolje ovo i ne igrat jer ce bit storno

Eto nadan se da cu sve pogodit osim Bol - Celopek :)

Sretno svima
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010