FAQ  •  Registracija  •  Login

KUP 2009/2010

<<

DON FABIO

VIP član

Post 25 tra 2010, 16:01

PISMOM ZVATI - MNK KMAN 5:8
Utakmica odigrana po klizalistu,fer i korektno,vise se pazilo da se ko ne ozlijedi,suci nisu imali posla.Rano dolazimo do 0:6,Pisma igra s igracem golmanom,u pocetku donekle i igramo obranu,a onda totalno opustanje,a i opet dolazi do izrazaja nasa neuigranost i losa igra s igracem manje,primamo bezveze neke golove,ali je prednost bila prevelika pa nismo uspili prokockat.Zasluzeno idemo dalje ali u iducem kolu bez obzira koja nam ekipa dosla,morat cemo pruzit puno vise angazmana i volje ako mislimo nesto napravit,posebno u fazi obrane,a u ozbiljnijoj utakmici i prema naprid jer bez obzira na 8 postignutih golova,realizacija i dalje skripa,u cvrscoj utakmici nece bit toliko prilika.
F-OFF!!!
<<

jebako

Član

Post 25 tra 2010, 17:49

falin te boze da se uspilo napokon nekog i dobit makar to bili nasi prijatelji koji skupa sa nama idu u trecu ligu.sad bar znamo da bi dogodine tribali bit bolji od nekog.eto nek ovaj kup bude ekipi proba za iducu sezonu,ko zadovolji ostat ce a ko ne bude dobar triba mu se zafalit
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
<<

DON FABIO

VIP član

Post 25 tra 2010, 18:19

Jebako,ova utakmica nije bas mjerilo vrijednosti,moj zakljucak nakon utakmice je da neki koji su u ligi podbacili,ocito igraju s dozom straha,jer kad su rastereceni pokazu sta znaju.Svejedno ce tribat dosta radit,narocito na disciplini,odgovornosti i TRENIRAT,dakle na uigranosti,ove godine smo bili bez treninga,a vidili smo kako se to odrazilo.Nekim igracima je vec zahvaljeno na uslugama,moramo se pojacat i to sve skupa ukomponirat.Tribat ce vrimena,volje i truda.Ja i dalje stojim pri onome da vecina ima kvalitetu i da su dobri igraci,sam bi bia neugodno iznenadjen kako znaju podbacit,ka da imaju okove na nogama.Nadam de da ce se iducu sezonu opustit i pokazat pravu vrijednost i u ligaskom natjecanju,a ne samo u neobaveznoj igri.
F-OFF!!!
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 25 tra 2010, 18:48

DON FABIO napisao:Jebako,ova utakmica nije bas mjerilo vrijednosti,moj zakljucak nakon utakmice je da neki koji su u ligi podbacili,ocito igraju s dozom straha,jer kad su rastereceni pokazu sta znaju.Svejedno ce tribat dosta radit,narocito na disciplini,odgovornosti i TRENIRAT,dakle na uigranosti,ove godine smo bili bez treninga,a vidili smo kako se to odrazilo.Nekim igracima je vec zahvaljeno na uslugama,moramo se pojacat i to sve skupa ukomponirat.Tribat ce vrimena,volje i truda.Ja i dalje stojim pri onome da vecina ima kvalitetu i da su dobri igraci,sam bi bia neugodno iznenadjen kako znaju podbacit,ka da imaju okove na nogama.Nadam de da ce se iducu sezonu opustit i pokazat pravu vrijednost i u ligaskom natjecanju,a ne samo u neobaveznoj igri.

dolaze li vam na utakmice keko i babaja??
<<

DON FABIO

VIP član

Post 25 tra 2010, 19:52

Keku i Babaji smo zahvalili na uslugama..od njih se puno ocekivalo,premalo su dali i prerijetko dolazili s tim da se Keko "zaokruzia".Prvi dio su nesto i dolazili,kasnije slabo.Bez obzira sta su dobri igraci ne mogu dolazit samo kad nemaju pametnijeg posla,meni tribaju igraci na koje mogu racunat i koje ne triba molit da dodju na utakmicu,a kamoli na neki trening.I kad bi se pojavili,skroz su neuigrani s ostatkom igraca tako da i ne bi bilo neke koristi bez obzira na njihovu kvalitetu,a i nije fer spram drugih koji stalno dolaze da im uzimaju misto.Morali smo napravit rez i odredit prioritete.Njima puno srice u 2.Hr ligi.
F-OFF!!!
<<

Andora_8

Novi član

Post 26 tra 2010, 21:55

Kidan žile-Andora 5-2
solidan otpor ali nedovoljno protiv favorita,čestitke Žilašima,respect,držim vam palčeve da obranite naslov!
tek se uigravamo....
<<

Jure

Član

Post 26 tra 2010, 22:02

Hvala, Andora_8, dobra utakmica sa puno prigoda i bez ozljeda (što je najvažnije). Teška lopta za onako hrapav teren. Imate dobru ekipu za skočit koju ligu.
P.S Čestitke Strožancu na osvajanju Superlige.
<<

prokrom

Član

Post 27 tra 2010, 15:05

Jure napisao:Hvala, Andora_8, dobra utakmica sa puno prigoda i bez ozljeda (što je najvažnije). Teška lopta za onako hrapav teren. Imate dobru ekipu za skočit koju ligu.
P.S Čestitke Strožancu na osvajanju Superlige.

Samo osvrt bez pravdanja za poraz. Bili smo ne bas desetkovani, al nije ni daleko.............mačak od golova glumio voditelja.
<<

KLUPA

Član

Post 28 tra 2010, 19:22

MILLENIUM GAME SHOP - PARNA MASTIONA =5:3 (5:1) Drle huligan zabijao razigravao asistirao... (hvala bogu što nema doping kontrole...ha ha ha )

IDEMO IDUĆA MUŠTRIJA treće šišanje gratis...
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 28 tra 2010, 20:05

HOTEL ROTONDO - ARTEM = 6:3

U susretu sa starim znancima izborili smo prolaz. Već zarana smo tribali povest, no ne koristimo 2 mrtve prilike i ARTEM to kažnjava. Od 0:1 preokrećemo na 4:1, a kada ARTEM vadi golmana zabijamo još dvaput za visokih 6:1. U zadnjoj minuti ARTEM sa dva gola ublažava poraz.
<<

ribar do boli

Novi član

Post 29 tra 2010, 18:52

KLUPA napisao:MILLENIUM GAME SHOP - PARNA MASTIONA =5:3 (5:1) Drle huligan zabijao razigravao asistirao... (hvala bogu što nema doping kontrole...ha ha ha )

IDEMO IDUĆA MUŠTRIJA treće šišanje gratis...

lako je kad imate profesionalnog frizera... :)
<<

jebako

Član

Post 29 tra 2010, 19:13

AUTO SIMPET napisao:HOTEL ROTONDO - ARTEM = 6:3

U susretu sa starim znancima izborili smo prolaz. Već zarana smo tribali povest, no ne koristimo 2 mrtve prilike i ARTEM to kažnjava. Od 0:1 preokrećemo na 4:1, a kada ARTEM vadi golmana zabijamo još dvaput za visokih 6:1. U zadnjoj minuti ARTEM sa dva gola ublažava poraz.

jebote nisan ocekiva da cete tako lako pomest artema,ima bit da cete imat sta pokazat dogodine u drugoj ligi
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
<<

josip

VIP član

Post 29 tra 2010, 19:28

Zanimljivo kako kao netko upućen nisi spomenuo kako su Artemu falili Tudor i Jurač, a obično spomeneš kad tebi netko fali, pogotovo ako je loš rezultat. Pretpostavljam da ćeš mi dati korektan odgovor zašto nisi, ali eto baš čudno. :)
Zadnja izmjena: josip; 29 tra 2010, 19:37; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

miro12

Novi član

Post 29 tra 2010, 21:41

josip napisao:

Zanimljivo kako kao netko upućen nisi spomenuo kako su Artemu falili Tudor i Jurač, a obično spomeneš kad tebi netko fali, pogotovo ako je loš rezultat. Pretpostavljam da ćeš mi dati korektan odgovor zašto nisi, ali eto baš čudno. :)

hahahahaha jebiga izmaknulo
<<

Član

Post 29 tra 2010, 22:18

josip napisao:

pa napise ko njemu fali a ne protivniku..sta je tu cudno??protivnik nek pise ko je njima falija..uostalom nije ni lako znat igrace svih liga..artem donekle poznajen a isto prvi put san vidija jednog igraca jucer..
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010