FAQ  •  Registracija  •  Login

Liga-kup

<<

DON FABIO

VIP član

Post 15 tra 2011, 00:52

Fala Bogu da je jos netko spomenia "odlične" suce na koje ukazujem godinama. Da smo odmah nacistu jer me se znalo razapinjat zbog negodovanja o sudjenju i sucima, čast iznimkama, a stvarno ih je malo, suci su blago rečeno užas , ne znaju sudit, nemaju kriterij, a najviše mi smeta njihova bahatost i prepotencija, i kad im neko kaže ili reagira malo burnije onda udri po tom igraču , voditelju jer kao nije to lipo itd. Ti ljudi su PLAĆENI da obavljaju svoj posal, a PLAĆENI SU IZ NAŠIH DZEPOVA, a pojedinci se znaju ponasat kao da su bogovi i jos ti se smiju u facu i kao ono- sta mi ti možeš . Nisam gleda te utakmice, Domus-Monty npr., Bralic je igračina, necu govorit kakav je covik, ali ima pameti i iskustva i sigurno nije bez razloga explodira. Nije lako ni sudit, ali ti ljudi svjesno ulaze u taj posao i na današnje vrime uzimaju solidne pare, većini ljudi je satnica 10-12 kn, a njima bogami nije. A ja se ne mogu sitit da je ijednog suca kaznilo, igračima se opaljuju kazne ko puskom, ulozi žalbu i daj 100 kuna, oni to zguzvaju i bace u koš i vozi dalje. Ma triba to sveto tele spustit na zemlju, jednom će netko stvarno puknut na živce i polomit koga radi lopovluka pa će se mozda nadlezni tek onda sitit da malo razmisle o sucima i sudjenju. Da ne zaboravim, čestitke DSR Kmanu i Domusu na prolasku dalje, jos na Kmanu ima baruta.
F-OFF!!!
<<

torres19

VIP član

Post 15 tra 2011, 05:35

DON FABIO napisao:Fala Bogu da je jos netko spomenia "odlične" suce na koje ukazujem godinama. Da smo odmah nacistu jer me se znalo razapinjat zbog negodovanja o sudjenju i sucima, čast iznimkama, a stvarno ih je malo, suci su blago rečeno užas , ne znaju sudit, nemaju kriterij, a najviše mi smeta njihova bahatost i prepotencija, i kad im neko kaže ili reagira malo burnije onda udri po tom igraču , voditelju jer kao nije to lipo itd. Ti ljudi su PLAĆENI da obavljaju svoj posal, a PLAĆENI SU IZ NAŠIH DZEPOVA, a pojedinci se znaju ponasat kao da su bogovi i jos ti se smiju u facu i kao ono- sta mi ti možeš . Nisam gleda te utakmice, Domus-Monty npr., Bralic je igračina, necu govorit kakav je covik, ali ima pameti i iskustva i sigurno nije bez razloga explodira. Nije lako ni sudit, ali ti ljudi svjesno ulaze u taj posao i na današnje vrime uzimaju solidne pare, većini ljudi je satnica 10-12 kn, a njima bogami nije. A ja se ne mogu sitit da je ijednog suca kaznilo, igračima se opaljuju kazne ko puskom, ulozi žalbu i daj 100 kuna, oni to zguzvaju i bace u koš i vozi dalje. Ma triba to sveto tele spustit na zemlju, jednom će netko stvarno puknut na živce i polomit koga radi lopovluka pa će se mozda nadlezni tek onda sitit da malo razmisle o sucima i sudjenju. Da ne zaboravim, čestitke DSR Kmanu i Domusu na prolasku dalje, jos na Kmanu ima baruta.

Done ostavi se sudaca na miru.Kad nekog spominješ onda spomeni prezime ovako blatiš sve.
Počeja si alibi priču ne bi me čudilo da nekoga se suca udre zaslužili su.Po kojem ključu je netko zaslužija batine ,pitam ja tebe.Šta ako falijen za 50 kn po utakmici san zaslužija batine,šta ti ne sudiš?
Pričaš pizdarije stvarno si naporan.
Zadnja izmjena: torres19; 15 tra 2011, 05:41; ukupno mijenjano 1 put/a.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

VIK

Član

Post 15 tra 2011, 09:34

ko je sudija na utakmici lcmp-domus?da nije ono mladi visoki,inicijali v.n?
bp
<<

whostheman

Novi član

Post 15 tra 2011, 10:45

DON FABIO napisao:Fala Bogu da je jos netko spomenia "odlične" suce na koje ukazujem godinama. Da smo odmah nacistu jer me se znalo razapinjat zbog negodovanja o sudjenju i sucima, čast iznimkama, a stvarno ih je malo, suci su blago rečeno užas , ne znaju sudit, nemaju kriterij, a najviše mi smeta njihova bahatost i prepotencija, i kad im neko kaže ili reagira malo burnije onda udri po tom igraču , voditelju jer kao nije to lipo itd. Ti ljudi su PLAĆENI da obavljaju svoj posal, a PLAĆENI SU IZ NAŠIH DZEPOVA, a pojedinci se znaju ponasat kao da su bogovi i jos ti se smiju u facu i kao ono- sta mi ti možeš . Nisam gleda te utakmice, Domus-Monty npr., Bralic je igračina, necu govorit kakav je covik, ali ima pameti i iskustva i sigurno nije bez razloga explodira. Nije lako ni sudit, ali ti ljudi svjesno ulaze u taj posao i na današnje vrime uzimaju solidne pare, većini ljudi je satnica 10-12 kn, a njima bogami nije. A ja se ne mogu sitit da je ijednog suca kaznilo, igračima se opaljuju kazne ko puskom, ulozi žalbu i daj 100 kuna, oni to zguzvaju i bace u koš i vozi dalje. Ma triba to sveto tele spustit na zemlju, jednom će netko stvarno puknut na živce i polomit koga radi lopovluka pa će se mozda nadlezni tek onda sitit da malo razmisle o sucima i sudjenju. Da ne zaboravim, čestitke DSR Kmanu i Domusu na prolasku dalje, jos na Kmanu ima baruta.

gledao sam ja utakmicu...glavni sudac je pogriješio 2-3 puta na štetu paytonovaca(vjerujem nenamjerno), ali oni napadi, psovke i prijetnje od Paytonovaca se ne mogu nikako opravdati...bilo je i djece na tribinama koja su to sve gledala i slušala
iako s druge strane, ni sudac nije trebao na kraju utakmice reagirati kad je već sve bilo gotovo...opet njega jednim dijelom i razumijem jer mislim da nitko od nas ne bi pustio da mu prijete i vrijeđaju ga i ostao potpuno miran...ja sigurno ne bih i zato nisam ni htio otići u suce...nije sucima lako, oni su manje-više sami tu na terenu, a napadaju ih igrači čija je čitava ekipa pored
Zadnja izmjena: whostheman; 15 tra 2011, 13:41; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

DON FABIO

VIP član

Post 15 tra 2011, 11:51

Je, i suci su ljudi, točno , ali plaćeni , greške se dogadjaju i to je točno , ali ja san 20 g. član udruge i prosa sam more utakmica, čast izuzecima, ali suci su LOŠI. Jebi se ti Torres i sta sam ja naporan, ali sam se nagleda svašta i od tvojih kolega doživljava takvu bahatost i prljavstibe da ne bi stalo na dvi strane da pišem . Je li vas ko tira da sudite? Snosite odgovornost i posljedice za svoje postupke. To sta ima male dice bla bla, pa nije ovo dječji vrtić , druzba je druzba, a služba služba i ne serite mi te dusebriznicke price. Ne kažem da suce triba tuc, to je ispod nivoa razumnog ponašanja , ali posto je 100 ljudi 100 cudi u nekoj utakmici di sudac napravi lakrdiju ne bi me cudilo da bude svega. Torcida kup- aj dat cu Boga dragoga ijednom sucu neka sudi kontra Burica, covik tuče , mlati, jebe im mater, a ovi se saseru i pokriju ušima . Ako ne znas sudit i nisi spreman na sve- stoj doma. Ti Torres zaseri ili osteti ekipe ka sta je bia Ferijalac, pa nabili bi te na vrh tribina ne bi ni zna sta te snaslo. Ja sam bia prisutan kad su dotični pleskali suca, najebali mu se matere, niti je koga iskljucia, a kamoli prekinia utakmicu, a triba je 5 puta (Krstulovic), delegat uteka ispod stola, ove današnje ne znam imena, onaj ixs oxs iz Zare, Nincevic, Krivosija, onaj celo, Divic, presmjesni, a ni moj prika Males nije daleko dobacia. Jos su Taras, Mikulic (mada me zna kaznjavat), Prcela i onaj momak iz Colo Cola najbolji suci. Javor sudi ka da gleda balote. Nemate mi sta kontrat jer sam u 20 g. svašta vidia, a ovi današnji su očaj .
F-OFF!!!
<<

DON FABIO

VIP član

Post 15 tra 2011, 11:55

I jos nesto Torres, je li te ko tira da sudis, ja necu i ne želim , a ti si to jos sanja očito čin si se rodia. Nemam ja nista protiv tebe, niti prozivam sve, i ne znam kakav si sudac. Bilo je utakmica di su suci bili neprimjetni (dobri), ali u globalu je shit.
F-OFF!!!
<<

whostheman

Novi član

Post 15 tra 2011, 12:16

DON FABIO napisao:Je, i suci su ljudi, točno , ali plaćeni , greške se dogadjaju i to je točno , ali ja san 20 g. član udruge i prosa sam more utakmica, čast izuzecima, ali suci su LOŠI. Jebi se ti Torres i sta sam ja naporan, ali sam se nagleda svašta i od tvojih kolega doživljava takvu bahatost i prljavstibe da ne bi stalo na dvi strane da pišem . Je li vas ko tira da sudite? Snosite odgovornost i posljedice za svoje postupke. To sta ima male dice bla bla, pa nije ovo dječji vrtić , druzba je druzba, a služba služba i ne serite mi te dusebriznicke price. Ne kažem da suce triba tuc, to je ispod nivoa razumnog ponašanja , ali posto je 100 ljudi 100 cudi u nekoj utakmici di sudac napravi lakrdiju ne bi me cudilo da bude svega. Torcida kup- aj dat cu Boga dragoga ijednom sucu neka sudi kontra Burica, covik tuče , mlati, jebe im mater, a ovi se saseru i pokriju ušima . Ako ne znas sudit i nisi spreman na sve- stoj doma. Ti Torres zaseri ili osteti ekipe ka sta je bia Ferijalac, pa nabili bi te na vrh tribina ne bi ni zna sta te snaslo. Ja sam bia prisutan kad su dotični pleskali suca, najebali mu se matere, niti je koga iskljucia, a kamoli prekinia utakmicu, a triba je 5 puta (Krstulovic), delegat uteka ispod stola, ove današnje ne znam imena, onaj ixs oxs iz Zare, Nincevic, Krivosija, onaj celo, Divic, presmjesni, a ni moj prika Males nije daleko dobacia. Jos su Taras, Mikulic (mada me zna kaznjavat), Prcela i onaj momak iz Colo Cola najbolji suci. Javor sudi ka da gleda balote. Nemate mi sta kontrat jer sam u 20 g. svašta vidia, a ovi današnji su očaj .

dobro, razumijem te šta govoriš i dijelom se slažem...samo kažem da ih je sudac oštetio za faul-dva, možda jedan aut i jednom kad nije brojao koliko golman drži loptu (a bilo je manje od 4 sekunde) i to je to...to što ima male djece nije u odbranu sudaca, nego samo kažem da ipak treba držati bar neki nivo kulture... a ono je bilo ružno gledati

ako su paytonovci toliko poludili, šta bi onda trebali igrači sierre kojima je sudac utakmicu prije isključio pogrešnog igrača i sudio je protiv njih sve dok gradska nije otišla na pristojnu razliku...ali momci su bili pristojni, smirili su momka koji je dobio crveni karton i odigrali utakmicu do kraja

jedna mi se stvar ne sviđa kod VEĆINE (NE SVIH) sudaca, a to je što sviraju što čuju, a ne što vide...kad se neko zadere odmah sviraju faul, ali kad nekoga slože na pod i on ostane šutjeti igra se dalje
Zadnja izmjena: whostheman; 15 tra 2011, 13:35; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

whostheman

Novi član

Post 15 tra 2011, 13:36

VIK napisao:ko je sudija na utakmici lcmp-domus?da nije ono mladi visoki,inicijali v.n?

je, ninčević
<<

FAUST

Član

Post 15 tra 2011, 14:26

DON FABIO napisao:I jos nesto Torres, je li te ko tira da sudis, ja necu i ne želim , a ti si to jos sanja očito čin si se rodia. Nemam ja nista protiv tebe, niti prozivam sve, i ne znam kakav si sudac. Bilo je utakmica di su suci bili neprimjetni (dobri), ali u globalu je shit.

ja se slazen s tebon done,,,,ja mislin da ste ispali iz 2 ige na racun sudaca,,,da niste uvatili prva 2 mista u 3 ligu na racun sudaca,,,,a na kupu su vas ajme ostetili,,,,
ja suosjecan s tebon,,,,istina,,,nije van jos moglo doc 10 ljudi na sve utakmice(ukljucujuci ligu i kup),,,al jbg,,,ja mislin da su vas i tu suci zakinili

po meni bi se treba vratit sudjenju edi sunjic samo radi kmana i treba bi samo vama sudit
nebi se cudia da ti i on bude krivac za utakmicu

o cemu ti lupetas stalno,,,reci mi bilo koju ekipu u ovoj udruzi koga nije neki sudac zakinija,,,,al sta ces,,,predjes preko toga,,,i oni su od krvi i mesa,,,,svak zna falit

nekim ljudima je financijska situacija losa i trebaju novac,,,i dosli su sudit,,,zele sto bolje odradit,,,al jbg svi falivaju samo da to nebude namjerno ;)
...i don't have a drinking problem.. i drink...i get drunk...i pass out...no problem...

...Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od ranog jutra!...
<<

DON FABIO

VIP član

Post 15 tra 2011, 14:36

Sam si reka, Sierra je znaci drastično ostecena jer je ovaj debelo navlacia. Momci su bili fer itd., ma ja te pitam je li fer prema njima da im takav majmun sudi i krade naocigled, indirektno im govoreći vi ste tupi, glupi i neupotrebljivi i ja sam Bog i batina i odlucia sam vas sjebat i ne možete mi nista. Je li to fer? Ne znaju sudit, kurce se i jos za to dobivaju pare. Torres je sudac pa ih brani, ma sinko moj nisi ti nista ni odsudia, ni odigra ni dozivia. Sve bi to donekle bilo u redu da ti suci koji čine štetu budu sankcionirani, ali malo morgen. Kad je koji delegat prijavia suca zbog lakrdijaskog sudjenja? U nogometu triba stitit dobre igrače i igru, a ovdje ispada da je cila sudacka organizacija na čelu s disciplincima sveta krava kojoj triba podilazit. Ma dajte,molim vas..
F-OFF!!!
<<

DON FABIO

VIP član

Post 15 tra 2011, 14:40

Fauste, ne laprdaj, okani se ti mene, moje ekipe i naših rezultata, to ovdi niko nije spominja i ne provociraj s tim cinicno-sarkasticnim komentarima. Mogu ja bit zadnji u 5 ligi i da me suci nikad ne ostete, ali činjenice su činjenice . To sta si se ti nakacia na mene zaboli me ono sta ti nemaš
F-OFF!!!
<<

whostheman

Novi član

Post 15 tra 2011, 14:56

DON FABIO napisao:Sam si reka, Sierra je znaci drastično ostecena jer je ovaj debelo navlacia. Momci su bili fer itd., ma ja te pitam je li fer prema njima da im takav majmun sudi i krade naocigled, indirektno im govoreći vi ste tupi, glupi i neupotrebljivi i ja sam Bog i batina i odlucia sam vas sjebat i ne možete mi nista. Je li to fer? Ne znaju sudit, kurce se i jos za to dobivaju pare. Torres je sudac pa ih brani, ma sinko moj nisi ti nista ni odsudia, ni odigra ni dozivia. Sve bi to donekle bilo u redu da ti suci koji čine štetu budu sankcionirani, ali malo morgen. Kad je koji delegat prijavia suca zbog lakrdijaskog sudjenja? U nogometu triba stitit dobre igrače i igru, a ovdje ispada da je cila sudacka organizacija na čelu s disciplincima sveta krava kojoj triba podilazit. Ma dajte,molim vas..

stojim iza svojih riječi, svaka dvojbena situacija jučer je dosuđena protiv sierre (od strane pomoćnog suca koji je bio kod klupa, glavni je po meni bio ok)
naravno da nije fer, to je među največim problemima...kad su ekipe fer i korektne, neki suci vide da mogu suditi protiv njih i proći nekažnjeno, dok s druge strane zbog straha ili čega li već počinju suditi u korist ekipa čiji im igrači prijete
ispada da je najbolje poslije prvog auta, faula ili kornera okružit suca i prijeti i žalit se kako bi u nastavku utakmice imali pošteno suđenje...nažalost, neke ekipe (uključujući i moju) dolaze igrati(kako-tako, svako igra u skladu sa svojim mogućnostima), a ne svađati se i zbog toga u dvojbenim situacijama lošije prolaze
<<

pavegolgeter

VIP član

Post 15 tra 2011, 15:31

Amo malo na vedrije teme .... ajmo da cujemo prognoze za sutra:
16.04.2011.
17:30 ANTIPIROS ARTEM
18:30 BATERIJA TOPEL MOBITELI
19:30 OLIVA JEL NEĆEŠ
20:30 SPLITSKA BANKA - MLADI GRM & TUNJ
Zadnja izmjena: pavegolgeter; 15 tra 2011, 15:31; ukupno mijenjano 1 put/a.
Puni sve...
<<

torres19

VIP član

Post 15 tra 2011, 17:39

DON FABIO napisao:I jos nesto Torres, je li te ko tira da sudis, ja necu i ne želim , a ti si to jos sanja očito čin si se rodia. Nemam ja nista protiv tebe, niti prozivam sve, i ne znam kakav si sudac. Bilo je utakmica di su suci bili neprimjetni (dobri), ali u globalu je shit.

Slažem se ali isto vridi i za voditelje ekipa ima ih dobrih ali u globalu su loši.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

PUMPLE

Član

Post 15 tra 2011, 18:06

HOTEL ROTONDO - ZLATARIJA DVORNIK 0:0 , na penale 1:3

Jedva smo se uspili skupit za ovu utakmicu; vratar brania samo 5 min, pa ga zamjenia voditelj, a ja i Piteša došli ozljeđeni... Dogovorili smo se odigrat čvrsto u obrani, pa eventualno na kontre zapritit. U takvoj igri protivnik je imao inicijativu, a mi zrelije prilike. Ipak najpoštenije je ispalo da odlučuju penali, a tu je Šimovićev promašaj (stativa) odlučio pobjednika. Zlatarima čestitke na izuzetno fer i korektnoj igri. Sretno dalje!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011