FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

PAGO

Član

Post 29 tra 2011, 15:09

pivnica_karlo napisao:Čestitam Smrdečiji i Colu Colu na ulasku u viši rang .... zaslužili su ... želim im uspješnu iduću sezonu, ali nažalost mislim da ih tamo očekuje borba za opstanak.

Ništa nova, prijatelju. Smrdečija se i ove sezone borila za ostanak. Nažalost, nisu uspili :P
<<

kun1gic

Česti član

Post 29 tra 2011, 15:09

poštena liga. mora se reć da su poštene i sve lige mladih. niko nikome nije pušta. ćestitke orbicu i colo colo a želje za brz povratak pivarima i bankarima.
Zadnja izmjena: kun1gic; 29 tra 2011, 15:17; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

PAGO

Član

Post 29 tra 2011, 15:16

Evo da u svoje osobno ime i u ime ekipe HOTEL ROTONDO čestitam ORBICU na zasluženo osvojenom naslovu. Čestitam i ekipi COLO COLO na 2.mistu i plasmanu u 1.ligu, te ARTEMU koji se bez obzira na 2 glatka poraza od nas probia na 3.misto. Mi smo sezonu završili na 4.mistu što je jako dobar plasman, ali ne mogu se otet dojmu da smo uz veći angažman pojedinih igrača mogli i puno više...
Na kraju da čestitam i ekipama GRM & TUNJ, FORZA MAROCCO i ANTIPIROS na izborenom ostanku.
Do sljedeće sezone, zdravi i veseli bili :)
<<

kun1gic

Česti član

Post 29 tra 2011, 15:21

PAGO napisao:
pivnica_karlo napisao:Čestitam Smrdečiji i Colu Colu na ulasku u viši rang .... zaslužili su ... želim im uspješnu iduću sezonu, ali nažalost mislim da ih tamo očekuje borba za opstanak.

Ništa nova, prijatelju. Smrdečija se i ove sezone borila za ostanak. Nažalost, nisu uspili :P

haha ova je dobra. nisu opstali u ovoj ligi. točno je. ove godine nisu uspili a oće li se dogodine vratit u ovu ligu vidićemo. ako se ne pojaćajui jedni i drugi ne virujen da mogu gori puno napravit. ko i ove godine ćeka ih borba za opstanak.
<<

bili

Novi član

Post 29 tra 2011, 15:33

Šile, šile.....koji opstanak slijedeće sezone?!?!?
Idemo na prvo misto!!!

p.s. Kapetane, je li tako?
Zadnja izmjena: bili; 29 tra 2011, 15:33; ukupno mijenjano 1 put/a.
...balun u nogama, idiot u glavi
<<

Zewa Maroš

Novi član

Post 29 tra 2011, 15:34

Čestitke starim znancima Colu colu i Smrdečiji od staraca iz Zewe na ulasku u viši rang, Smrdečiji čestitke za 1. misto !!!
<<

georgebest

Član

Post 29 tra 2011, 16:36

cestitke ambasadoru na 7 mistu..
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 29 tra 2011, 16:37

Hvala svima na cestitkama.
Mi smo prezadovoljni plasmanom u prvu ligu i jedva cekamo okusat se protiv najboljih ekipa u udruzi. Ne znam za Smrdeciju, ali mi smo svjesni da cemo tesko izborit opstanak u elitnom drustvu i gledamo to ka veliki izazov i priliku da nesto naucimo.
Starci iz ZEWE taru sve odreda u veteranima, mozda ste mogli jos koju sezonu u mlade?
<<

PAGO

Član

Post 29 tra 2011, 17:00

10 napisao:po mom mišljenju glavni kandidat za 1. ligu ce bit SMRDEČIJA :)

uigrana i dobra ekipa, dugo godina skupa, a sad se i Marin spremia ka nikad, ima da leti terenon

sritno i Čvare, ne kraju godine kad dignete pehar, sitite se Lea, bar batak koji posaljite

hahaha

Stari svaka čast :D
<<

svilaja1508

VIP član

Post 29 tra 2011, 18:29

Vice ColoColo napisao:Hvala svima na cestitkama.
Mi smo prezadovoljni plasmanom u prvu ligu i jedva cekamo okusat se protiv najboljih ekipa u udruzi. Ne znam za Smrdeciju, ali mi smo svjesni da cemo tesko izborit opstanak u elitnom drustvu i gledamo to ka veliki izazov i priliku da nesto naucimo.
Starci iz ZEWE taru sve odreda u veteranima, mozda ste mogli jos koju sezonu u mlade?

zato sada slave titule,,
uvijek č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

forza morocco

VIP član

Post 30 tra 2011, 09:07

da ispravin grešku, jebi ga počea san zaboravljat

iskrene čestitke Vici i njegovin suigračima na 2. mistu i plasmanu u elitni razred splitskog malog baluna...

marokanci će dogodine opet u borbu za vrh pa možda i ostanemo :)
Zadnja izmjena: forza morocco; 30 tra 2011, 09:07; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

TH14

Novi član

Post 30 tra 2011, 09:34

forza morocco napisao:da ispravin grešku, jebi ga počea san zaboravljat

iskrene čestitke Vici i njegovin suigračima na 2. mistu i plasmanu u elitni razred splitskog malog baluna...

marokanci će dogodine opet u borbu za vrh pa možda i ostanemo :)

bude li stari majstor Pjer redovit, mogli bi stvarno u borbu za vrh ;)
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 30 tra 2011, 10:15

Sinoc TV emisija cila posvecena drugoj ligi mladih. Prvi dio proslava Smrdecijinog naslova (svaka cast EKIPA :cool:), drugi dio sam ja prica sve i svasta...
Repriza u nedilju u 12:30.
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 30 tra 2011, 14:22

kun1gic napisao:
PAGO napisao:

haha ova je dobra. nisu opstali u ovoj ligi. točno je. ove godine nisu uspili a oće li se dogodine vratit u ovu ligu vidićemo. ako se ne pojaćajui jedni i drugi ne virujen da mogu gori puno napravit. ko i ove godine ćeka ih borba za opstanak.

mislim da si u pravu,redovitiji treninzi i bolje se pripremit nije dovoljno za ostat u prvu ligu,kvalitet je puno bolji i bez obzira na sve ako ne bude pojačanja ... TEŠKO
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

FRAFO

VIP član

Post 01 svi 2011, 13:30

ORBICO zasluženo uzeo naslov; prije sezone su figurirali kao jedan od glavnih favorita i to su dokazali na terenu. Iako ne igraju oku dopadljiv futsal, momci znaju stajati na terenu, čvrsti su u obrani, a prema naprijed Marin i Matija prave razliku. Čestitam im od srca i želim im puno sreće u najelitnijem razredu UMNa.
COLO COLO me je ugodno iznenadio i zahvaljujući odličnim rezultatima u 2.dijelu sezone završili su na 2.mjestu. Po meni su igrali najljepši nogomet, pun trke i kombinatorike, ali za razliku od Orbica s njima se da nadigravat.
ARTEM je napravio veliki napredak u odnosu na prošlu sezonu kada su se dugo koprcali pri dnu ljestvice. 3.mjesto je rezultat kojim bi sigurno trebali biti zadovoljni, ali dojma sam da bi s pouzdanijim vratarom bili još bolji.
HOTEL ROTONDO je najugodnije osvježenje lige. Ekipa koja je u ligu ušla kao drugoplasirana momčad 2.lige je dugo vodila bitku sa Orbicom za 1.mjesto, ali su nizom slabijih rezultata u 2.dijelu sezone sve prokockali i sezonu završili na 4.mjestu što sigurno nije loš rezultat, ali ekipa koja u svojim redovima ima Alebića, Subotića, Bokana i Kesića sigurno je mogla i bolje...
KLINIKA SUĆIDAR je nakon blijedog 1.dijela odigrala fenomenalno 2.dio sezone, te se na kraju probila na 5.mjesto ispred ZLATARNE DVORNIK koja je konstantno bila u gornjem dijelu tablice. AMBASADOR NEKRETNINE je ušao u sezonu kao jedan od favorita, ali je nakon furioznog starta znatno pao i sezonu završio na 7.mjestu.
Definitivno najveće ovosezonsko razočarenje su ANTIPIROS i PIVNICA KARLO. Ekipe koje su prošle sezone igrale 1.ligu su figurirale kao kandidati za povratak u najelitnije ligaško natjecanje, ali su do posljednjeg kola vodile grčevitu borbu za ostanak. Na kraju se Antipiros spasio u zadnjem kolu, dok je Pivnica u samo dvije godine iz 1.lige pala u 3.ligu. Ondje će joj društvo praviti i CREDO BANKA, ekipa koja po imenima definitivno ima kvalitetu za ovaj rang natjecanja, ali su ispali iz lige prvenstveno zbog neozbiljnosti...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011