FAQ  •  Registracija  •  Login

Liga-kup

<<

VIK

Član

Post 15 tra 2011, 18:38

whostheman napisao:
VIK napisao:ko je sudija na utakmici lcmp-domus?da nije ono mladi visoki,inicijali v.n?

je, ninčević

ima sam neki osjećaj.na našoj kup utakmici protiv lava također se bahatija,a momku iz ops
je pritija fizičkim obračunom.triba ga odstranit iz sudačke organizacije
bp
<<

DON FABIO

VIP član

Post 15 tra 2011, 18:57

Ma kakvi odstranit, triba mu, i njemu slicnima jos dat boxer , pendrek i lisice i 300 kn po utakmici. Mislim da cemo ubuduće morat pitat suce smimo li se popisat u pauzi i oslovljavat ih s Vaše Visocanstvo!
Je Torres, u pravu si, voditelji su loši , a ja najgori, da dovrsim ono sta ti nisi ima muda napisat.
F-OFF!!!
<<

svilaja1508

VIP član

Post 15 tra 2011, 19:19

nijemci i studenti dalje idu
uvijek č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 15 tra 2011, 19:25

svilaja1508 napisao:nijemci i studenti dalje idu
uvijek č

koliko san cuja njemcima je tribalo falit vise od pola igraca, kako su dobili
<<

svilaja1508

VIP član

Post 15 tra 2011, 20:41

gavra stari plac napisao:
svilaja1508 napisao:nijemci i studenti dalje idu
uvijek č

koliko san cuja njemcima je tribalo falit vise od pola igraca, kako su dobili

jedva !!!!!!!
uvijek č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

FAUST

Član

Post 15 tra 2011, 21:06

DON FABIO napisao:Fauste, ne laprdaj, okani se ti mene, moje ekipe i naših rezultata, to ovdi niko nije spominja i ne provociraj s tim cinicno-sarkasticnim komentarima. Mogu ja bit zadnji u 5 ligi i da me suci nikad ne ostete, ali činjenice su činjenice . To sta si se ti nakacia na mene zaboli me ono sta ti nemaš

neznam ja ko se cije ekipe uvatia,,,,koliko se sican jesi li ti prvi spomenia zlatariju,,,,
ja san iznia svoje misljenje ka sta si ga i ti iznia,,,al nisan zato jedno teisto napisa na stranici od liga kupa,,,,2 lige i 3 lige,,,,ja san samo ovdi spomenia na racun tebe,,,,
prvo su ti krivi igraci sta se nemogu skupit,,,pa suci,,,sad ces krenit i na radica,,,pa na koga onda

suci su takvi kakvi jesu,,,svi grijese,,,pa tako i oni,,,
ti se samo opusti i uzivaj ;)
...i don't have a drinking problem.. i drink...i get drunk...i pass out...no problem...

...Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od ranog jutra!...
<<

torres19

VIP član

Post 15 tra 2011, 21:24

DON FABIO napisao:Ma kakvi odstranit, triba mu, i njemu slicnima jos dat boxer , pendrek i lisice i 300 kn po utakmici. Mislim da cemo ubuduće morat pitat suce smimo li se popisat u pauzi i oslovljavat ih s Vaše Visocanstvo!
Je Torres, u pravu si, voditelji su loši , a ja najgori, da dovrsim ono sta ti nisi ima muda napisat.

Ja neman muda ha ha ha ,nisi ti loš ti si opterećen pizdarijama i kao takav nemožeš racionalno i objektivno razmišljat tako da me tvoja mišljenja niti malo ne diraju ili mi nije stalo do njih ako već oćeš da ne pišem u rukavicama .Svaka tebi čast ka čoviku ali družit se nebi mogli jer tvoja razmišljanja su skroz drugačija od mojih.
Svaka čast i tvojim godinama ali mislim da bi triba bit mudriji ponekad sukladno godinama.
Ja se ne zajebajen kad kažem da si jako dobar voditelj i razumiš igru ali mene ne bi nikad vodija ka šta mi miš ne bi nikad branija u ekipi a najbolji je golman i dobar je momak.
Jednostavno ja sam drugi tip čovika i mogu ti reč da sam zadovoljan sa sobom.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

DON FABIO

VIP član

Post 15 tra 2011, 21:27

Sta se tiče Zlatarije ja sam se isprica i nisam tia nikoga uvridit. Svoje mišljenje o sucima imam i takvo je kakvo je, stojim iza svojih riči , tebi ako se ne čita sta ja napisem, prijatelju preskoci. Suci su znali falivat i na moju štetu i korist i to gotovo u svakoj utakmici, da ne govorim o drugima, sto znaci da su LOŠI. Ti nisi dio moje ekipe i ne znas sta se dogadja niti si gleda, zašto smo lani ispali, zašto ove godine nismo ušli - nas problem. Nekad znamo odigrat perfektno, nekad ocajno- opet nas problem, a činjenica je da imamo na papiru igrača, ali ne na terenu, a sigurno nas nije višak kad nemamo nijednu zamjenu kao npr. zadnju utakmicu, kad mi kup brani zamjenik voditelja, a par utakmica u ligi igrač . Nebitno, tako se poslozilo, sudbina, kuratz palac, ali da suci znaju odigrat svoje nebulozne role, to je očito ka Velebit. Kad me već potezes za jezik, lani smo ispali jer nismo imali vratara, nitko nas nije razbija, dapače , ali kad bi se lomila utakmica mi ne bi imali snage za to privest kraju nego lipo izgubit.Sta se tiče Radića , nemam protiv covika nista, u ligi smo ih obje utakmice nadigrali, posto se znamo dugo sam mi je reka da smo ih ubili, ali oni su dali golove, mi nismo, a na kraju je bitan rezultat, drugi dio prvenstva smo gubili utisno, ali uredno gubili. Ove godine smo imali kvalitetu za vratit se, ali nismo iz vise razloga, ozljede, pegula, nasa loša igra i to je to. Zašto ja ovo pišem uopce, valjda radi tvojih provokacija i pljuvanja koje ti nimalo nije na mistu jer tvoj komentar se ne moze nikako drukčije protumacit. Ma ja sam debil sta se lipim na svaku baketinu..
F-OFF!!!
<<

DON FABIO

VIP član

Post 15 tra 2011, 21:37

Sta se tebe tiče Torres ja se ne bi ni trudia da te vodim niti me to rajca nimalo, eto ja sam takav da se opterecujem pizdarijama ali svatko ima svoje pizdarije. Kako tebe ne dira moje mišljenje tako ni mene tvoje, a o mojoj mudrosti i godinama nećemo raspravljat jer složili smo se da nemamo isto mišljenje ka sta se ne bi mogli ni druzit. Usput, Miš je odličan golman, ali je Bubo bolji, opet se ne slažemo , ali mišljenje je ka i supak, svatko ga ima. Nemoj ti o mojim godinama, reakcijama , mudrosti itd. budi ti mudar pa ne lamentiraj o tome, ako si ti zadovoljan sobom i ja sam sobom i sigurno se necu prominit zato sta ti mislis da bi triba. To kvazi tepanje dobar covik, dobar voditelj, pusti ta sranja, davno sam naucia brisat guzicu. Lipo o svom poslu i dobro obojici.
F-OFF!!!
<<

whostheman

Novi član

Post 15 tra 2011, 21:37

ZLATARNA DVORNIK HOTEL ROTONDO 0:0 penali 3:1
tvrda utakmica bez puno prilika na obje strane, ono malo prilika što je bilo golmani skinuli
bio sam dojma da objema ekipama nije previše stalo bilo da prođu

IS DEUTSCHE ERICSSON NIKOLA TESLA 2:1
iznenađujuče neizvjesna utakmica, vodio deutshe 2:0, par minuta prije kraja ericsson uvodi igrača umjesto golmana i zabijaju jedan gol...iako ne bi bilo nezaluženo da je i ericsson izborio penale, na kraju pobjeda deutsche

SUB SPORT MNK ZLATKO CELENT 0:3
da je neko sa strane gledao jedan dio utakmice, ne bi sa sigurnošću mogao reći tko je peta, a tko prva liga...dvije minute prije kraja je bilo 1:0, ali onda ipak studenti zabijaju još dva gola i to je 3:0...otišao sam pola minute prije kraja pa ne znam je li bilo još golova do kraja...sub sport me prijatno iznenadio, čvrsto u odbrani i na kontre, a imali su 3-4 fine prilike, na kraju bez gola
<<

torres19

VIP član

Post 15 tra 2011, 21:45

DON FABIO napisao:Sta se tebe tiče Torres ja se ne bi ni trudia da te vodim niti me to rajca nimalo, eto ja sam takav da se opterecujem pizdarijama ali svatko ima svoje pizdarije. Kako tebe ne dira moje mišljenje tako ni mene tvoje, a o mojoj mudrosti i godinama nećemo raspravljat jer složili smo se da nemamo isto mišljenje ka sta se ne bi mogli ni druzit. Usput, Miš je odličan golman, ali je Bubo bolji, opet se ne slažemo , ali mišljenje je ka i supak, svatko ga ima. Nemoj ti o mojim godinama, reakcijama , mudrosti itd. budi ti mudar pa ne lamentiraj o tome, ako si ti zadovoljan sobom i ja sam sobom i sigurno se necu prominit zato sta ti mislis da bi triba. To kvazi tepanje dobar covik, dobar voditelj, pusti ta sranja, davno sam naucia brisat guzicu. Lipo o svom poslu i dobro obojici.

Vidi bogati šta voliš dilit lekcije a tebi se nesmi ništa reč.Neman ja tebi šta tepat jebe me se oću se ja tebi svidit ,da igran u tvojoj ekipi a nezoven se leo bija bi najbolji na svitu .Done nisan ja mulac iman mozga da vidin kako stvari idu.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

DON FABIO

VIP član

Post 15 tra 2011, 21:59

Moze se meni svašta rec, i lipo i ružno , a najviše volim zajebanciju osim kad je posal i balun, treninzi, utakmice u pitanju. Ali o mojoj duhovitosti i smislu za humor ti nemaš pojma i jebe me se za to, misli o meni sta oces. Ovo o Leu, sta ti insinuiras covice, jesi normalan? Ja cu na Lea popizdit i ne znam sta, ali to ne znaci da ga ne cijenim prvenstveno ka igrača koji meni, nama puno znaci i ka covika, a pogotovo bi volia da imam 10 Lea koji imaju takav entuzijazam, volju i predanost ekipi. Pozivas se na mudrost, e ova ti nije bila nimalo mudra ni na mistu nego uvredljiva, a to nisam ocekiva od tebe.
F-OFF!!!
<<

Zlatarevo zlato

Novi član

Post 15 tra 2011, 22:18

ZLATARNA DVORNIK HOTEL ROTONDO 0:0 penali 3:1
nevjerojatan podvig, prošli drugo kolo a gola dali nismo. Šta će biti kad gole počmemo davat,zbilja svaka nam dala
<<

JA_SAM

Član

Post 15 tra 2011, 22:21

DON FABIO napisao:Moze se meni svašta rec, i lipo i ružno , a najviše volim zajebanciju osim kad je posal i balun, treninzi, utakmice u pitanju. Ali o mojoj duhovitosti i smislu za humor ti nemaš pojma i jebe me se za to, misli o meni sta oces. Ovo o Leu, sta ti insinuiras covice, jesi normalan? Ja cu na Lea popizdit i ne znam sta, ali to ne znaci da ga ne cijenim prvenstveno ka igrača koji meni, nama puno znaci i ka covika, a pogotovo bi volia da imam 10 Lea koji imaju takav entuzijazam, volju i predanost ekipi. Pozivas se na mudrost, e ova ti nije bila nimalo mudra ni na mistu nego uvredljiva, a to nisam ocekiva od tebe.

e ovo je početak jednog divnog prijateljstva!
<<

Fowler

Novi član

Post 15 tra 2011, 22:32

DON FABIO napisao:Sta se tiče Zlatarije ja sam se isprica i nisam tia nikoga uvridit. Svoje mišljenje o sucima imam i takvo je kakvo je, stojim iza svojih riči , tebi ako se ne čita sta ja napisem, prijatelju preskoci. Suci su znali falivat i na moju štetu i korist i to gotovo u svakoj utakmici, da ne govorim o drugima, sto znaci da su LOŠI. Ti nisi dio moje ekipe i ne znas sta se dogadja niti si gleda, zašto smo lani ispali, zašto ove godine nismo ušli - nas problem. Nekad znamo odigrat perfektno, nekad ocajno- opet nas problem, a činjenica je da imamo na papiru igrača, ali ne na terenu, a sigurno nas nije višak kad nemamo nijednu zamjenu kao npr. zadnju utakmicu, kad mi kup brani zamjenik voditelja, a par utakmica u ligi igrač . Nebitno, tako se poslozilo, sudbina, kuratz palac, ali da suci znaju odigrat svoje nebulozne role, to je očito ka Velebit. Kad me već potezes za jezik, lani smo ispali jer nismo imali vratara, nitko nas nije razbija, dapače , ali kad bi se lomila utakmica mi ne bi imali snage za to privest kraju nego lipo izgubit.Sta se tiče Radića , nemam protiv covika nista, u ligi smo ih obje utakmice nadigrali, posto se znamo dugo sam mi je reka da smo ih ubili, ali oni su dali golove, mi nismo, a na kraju je bitan rezultat, drugi dio prvenstva smo gubili utisno, ali uredno gubili. Ove godine smo imali kvalitetu za vratit se, ali nismo iz vise razloga, ozljede, pegula, nasa loša igra i to je to. Zašto ja ovo pišem uopce, valjda radi tvojih provokacija i pljuvanja koje ti nimalo nije na mistu jer tvoj komentar se ne moze nikako drukčije protumacit. Ma ja sam debil sta se lipim na svaku baketinu..

ma ti si debil svakako... kako te sram nije pisat sve ovo... šta bi radija sucima i takve stvari,upravo zbog takvih da nekažem redikula i dolazi do problema... a ne da mu neko hebe mater na srid terena i pljuje ga sa strane i nakon utakmice napada... pa ti nisi normalan!!! ostavi se nogometa jer prvo živci ti nisu na mistu a kultura još manje!! srami se...ljudi su i mogu falit ali tvoje izjave su krajnje bezobrazne,vrati se malo nazad pa pročitaj šta sve pišeš tim sucima...
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011