FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga veterani

<<

forza morocco

VIP član

Post 15 ruj 2010, 09:53

Ništa osobno Josipe...

Al' znamo svi kakvih sve "eksperata" ima u RH...ti isti nisu našli shodno naložit tom istom vijeću da se parket sredi, opet sigurnosti radi... nešto su malo sprčkali oko one rupe i to je to... ni ovo oko HOO mi nije jasno... ispada onda da se neko razbia na rub parketa da je moga tužit JUŠO ili HOO... je kako da ne...koliko znam svi igramo na vlastitu odgovornost... al' dobro, za probleme ima drugo misto...

Fala na "starom" balunu... :)
<<

josip_radic

Stari član

Post 15 ruj 2010, 10:06

Ljudi, već sam vam kazao da je dobro da se komentira sve što uočite. Još bolje bi bilo kad bi se neka zapažanja u pismenoj formi dostavila uredu jer ne mogu sve ovdje pohvatat, pročitam, pa poslije zaboravim. Npr. lijepo je pročitat i čut da mnogo igrača komentira novi program u pozitivnom kontekstu jer u njega je uloženo 2 godine truda, a tijekom godina još ćemo ga dorađivati i to najviše uz vaše prijedloge jer smo mi većinu svojih ugradili u njega.
Također kada sam pročitao da balun za veterane ne valja ništa i da svi to govore, pa nemamo što tu dalje pričati, ne valja i gotovo, reagirali smo odmah i vratili stari, e sad je li to stalno rješenje, vidjeti ćemo, ali s onim kojeg ste okaratkterizirali kao očajnog sigurno nećemo igrati.
Što se tiče crta, tako je kako je, a ponavljam u ligi ste do sada igrali na širem terenu nego na terenima na kojima ste trenirali. Nije svako zlo za zlo.
Stojte mi dobro i puno sreće svima u nastavku prvenstva.
<<

garry

VIP član

Post 15 ruj 2010, 18:39

Galo-PUSD 1:1
P.Matulić- DOLĆE Iva 3:1
Iako u oslabljenom sastavu pa čak i bez vratara Poliklinika gazi svoje protivnike.Danas se vidilo koliko je M.Grabar svestran igrač a D.Grabar veliko pojačanje.U sljedećem kolu je po meni derbi sa F.Klubom.Ako se i to pobijedi vrlo lako se mogu moje prognoze ispunit a to je P.M.u prvu ligu.
Zorzi-F.Klub 6:4
Pozdrav!
<<

pietro

Novi član

Post 15 ruj 2010, 20:39

cosmos - super pajo 2:3
<<

Toma

Član

Post 16 ruj 2010, 07:22

F-KLUB - ZORZI 4:6
U igri gol za gol pokazali smo više s(p)retnosti. Ako se uzme u obzir da nismo imali golmana (svaka čast Stefiju!), moramo bit zadovoljni! Mislim da su bodovi ipak zasluženi...
Osim vratara, nije bija još samo Ivan (ovo je bilo za Vicu ;) ).
<<

forza morocco

VIP član

Post 16 ruj 2010, 07:31

ISSA CB Tana - Sloga 8:4

eto, novi (stari) balun, golova ka u priči :) ; poruka za udrugu: Ima još dva skoro nova na krovu u mriži :)

srića da moji mogu dat više nego ja primit... više nego dobra utakmica sa pregršt šansi, lipih akcija i golova...

bravo moji...
Zadnja izmjena: forza morocco; 16 ruj 2010, 07:32; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 16 ruj 2010, 08:38

Toma napisao:F-KLUB - ZORZI 4:6
U igri gol za gol pokazali smo više s(p)retnosti. Ako se uzme u obzir da nismo imali golmana (svaka čast Stefiju!), moramo bit zadovoljni! Mislim da su bodovi ipak zasluženi...

Kako igraju Aljo i Vito? Mene nazalost nema ni iducu sridu, ponovo sam u akciji iduci petak na treningu...
Pozdrav svima i cestitke na pobijedi.
<<

Toma

Član

Post 16 ruj 2010, 09:13

josip_radic napisao:Da pojasnim:
teren je sužen odlukom Upravnog vijeća dvorane, a na inicijativu HOO zbog sigurnosti. Mišljenja sam da se moglo igrati do bijelih crta kao i do sada, ali experti kažu da ne može i tu je priči kraj. Inače skoro svi tereni na kojima trenirate i igrate u ovom gradu su u dimenzijama plavih crta. Možda vam se čini da nije tome tako, zbog širokog praznog prostora u dvorani, ali uzmite metre ili brojite svoje stope i uvjeriti ćete se u to.
Što se tiče lopte sa kojom se igralo zbog vašeg negodovanja (vjerujem opravdanog s obzirom da je velika većina negativno komentirala kvalitetu lopte) za sada smo odlučili vratiti staru loptu koju ćemo zadržati ili pronaći neko bolje rješenje.
Biti će još rasprava i o "novim" terminima, ali o tome ne bih sad, doći će i to na tapet, ne sumnjam, pa ćemo onda i o tome koje slovo napisati.

Hvala na razumijevanju.

Svaka čast na odluci o promjeni baluna! Pa valjda je forum misto di možemo komentirat ovakve stvari... Zato i postoji!
Vidiš kako su naši komentari urodili plodom. Nema šta, brzi ste...
<<

Toma

Član

Post 16 ruj 2010, 09:23

Vice ColoColo napisao:
Toma napisao:F-KLUB - ZORZI 4:6

Kako igraju Aljo i Vito? Mene nazalost nema ni iducu sridu, ponovo sam u akciji iduci petak na treningu...
Pozdrav svima i cestitke na pobijedi.

Ne mogu virovat da te nema ni iduće kolo!?! Šteta, računali smo na tebe...
Aljo se dobro ušemija a Vito se još traži. Doduše, nije ima baš neku minutažu pa nemaš šta ni tražit...
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 16 ruj 2010, 10:00

Toma napisao:Ne mogu virovat da te nema ni iduće kolo!?! Šteta, računali smo na tebe...
Aljo se dobro ušemija a Vito se još traži. Doduše, nije ima baš neku minutažu pa nemaš šta ni tražit...

A jebiga u sridu sam u Dubrovniku. Izvjestija sam ja Marija unaprid jos na prvom treningu.
Nije mi drago da Vito sidi na klupi, valjda se nece disperat...
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 16 ruj 2010, 11:18

Vice ColoColo napisao:
Toma napisao:Ne mogu virovat da te nema ni iduće kolo!?! Šteta, računali smo na tebe...

A jebiga u sridu sam u Dubrovniku. Izvjestija sam ja Marija unaprid jos na prvom treningu.
Nije mi drago da Vito sidi na klupi, valjda se nece disperat...

a ja se nadam da će se pronać i zaslužit veču minutažu ako ne i prvu petorku.....
samo naprid....
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

forza morocco

VIP član

Post 21 ruj 2010, 12:56

3. kolo

15:00 FIRULE - DOLCEIVA 2
15:45 F-KLUB - POLIKLINIKA MATULIĆ X
16:35 CROATIA BLIZNA - ZORZI 2
17:20 ISSA-CB TANA - COSMOS 1
18:10 TDM - SLOGA X
18:55 OAZA - PUSD 1
19:40 MNK GALLO - FF SUPER PAJO 1
<<

Toma

Član

Post 23 ruj 2010, 07:32

CROATIA BLIZNA - ZORZI 3:2
Evo, ipak nam se u 3. kolu razbilo o glavu igranje bez golmana... Nevjerojatno šta smo sve primili i šta sve nismo zabili! Sigurno je i protivnik iznenađen konačnim rezultatom... Svejedno, čestitam im jer su se borili do kraja iako su bili bez klupe...
<<

Gianluigi

Novi član

Post 23 ruj 2010, 07:47

FIRULE - DOLCEIVA 3:1
F-KLUB - POLIKLINIKA MATULIĆ 0:1
<<

miho

VIP član

Post 23 ruj 2010, 07:58

issa-cosmos 6-2
gallo-f.f. pajo 3-0