FAQ  •  Registracija  •  Login

Liga-kup

<<

DON FABIO

VIP član

Post 15 tra 2011, 22:39

Debil te obuka jutros, sta te boli pišo sta ja pišem. Ja sam bia u nogometu dok si ti slinija i ne seri brabonjke. Preskoci, ne čitaj , ja imam svoje mišljenje , ti svoje, ali ja tebe nisam vridja, naziva redikulom i debilom, kad već pričaš o kulturi, to je odraz tvoje kulture, to sta si napisa govori vise o tebi nego o meni.
F-OFF!!!
<<

Mate Vukorepa

Novi član

Post 15 tra 2011, 22:42

Fowler napisao:
DON FABIO napisao:Sta se tiče Zlatarije ja sam se isprica i nisam tia nikoga uvridit. Svoje mišljenje o sucima imam i takvo je kakvo je, stojim iza svojih riči , tebi ako se ne čita sta ja napisem, prijatelju preskoci. Suci su znali falivat i na moju štetu i korist i to gotovo u svakoj utakmici, da ne govorim o drugima, sto znaci da su LOŠI. Ti nisi dio moje ekipe i ne znas sta se dogadja niti si gleda, zašto smo lani ispali, zašto ove godine nismo ušli - nas problem. Nekad znamo odigrat perfektno, nekad ocajno- opet nas problem, a činjenica je da imamo na papiru igrača, ali ne na terenu, a sigurno nas nije višak kad nemamo nijednu zamjenu kao npr. zadnju utakmicu, kad mi kup brani zamjenik voditelja, a par utakmica u ligi igrač . Nebitno, tako se poslozilo, sudbina, kuratz palac, ali da suci znaju odigrat svoje nebulozne role, to je očito ka Velebit. Kad me već potezes za jezik, lani smo ispali jer nismo imali vratara, nitko nas nije razbija, dapače , ali kad bi se lomila utakmica mi ne bi imali snage za to privest kraju nego lipo izgubit.Sta se tiče Radića , nemam protiv covika nista, u ligi smo ih obje utakmice nadigrali, posto se znamo dugo sam mi je reka da smo ih ubili, ali oni su dali golove, mi nismo, a na kraju je bitan rezultat, drugi dio prvenstva smo gubili utisno, ali uredno gubili. Ove godine smo imali kvalitetu za vratit se, ali nismo iz vise razloga, ozljede, pegula, nasa loša igra i to je to. Zašto ja ovo pišem uopce, valjda radi tvojih provokacija i pljuvanja koje ti nimalo nije na mistu jer tvoj komentar se ne moze nikako drukčije protumacit. Ma ja sam debil sta se lipim na svaku baketinu..

ma ti si debil svakako... kako te sram nije pisat sve ovo... šta bi radija sucima i takve stvari,upravo zbog takvih da nekažem redikula i dolazi do problema... a ne da mu neko hebe mater na srid terena i pljuje ga sa strane i nakon utakmice napada... pa ti nisi normalan!!! ostavi se nogometa jer prvo živci ti nisu na mistu a kultura još manje!! srami se...ljudi su i mogu falit ali tvoje izjave su krajnje bezobrazne,vrati se malo nazad pa pročitaj šta sve pišeš tim sucima...

ma tu ti čast, već mi je dopizdilo čitat samo njegove ispade, dođen na ovo govno od foruma svako malo samo da pročitan koju zanimljivost, prokomentiran koji zanimljiv događaj utakmicu ili nešto slično, a stalno moran gledat postove od DON FABIA, a brate mili daj se sredi malo, u koju god ligu da uđen moran vidit njegov komentar, lako za to... nego nijedan nema veze svezom!!!!!!
He took flight, and ROSE above all.... he changed the game, and BECAME..... a LEGEND!!!!!
http://liverpool-futsal.22web.net/index.php/forum
<<

pavegolgeter

VIP član

Post 15 tra 2011, 22:51

Mislim da spamate temu...ljudi tema je liga kup ne prepucavanje...ajmo malo ozbiljnosti
Puni sve...
<<

Fowler

Novi član

Post 15 tra 2011, 22:52

DON FABIO napisao:Debil te obuka jutros, sta te boli pišo sta ja pišem. Ja sam bia u nogometu dok si ti slinija i ne seri brabonjke. Preskoci, ne čitaj , ja imam svoje mišljenje , ti svoje, ali ja tebe nisam vridja, naziva redikulom i debilom, kad već pričaš o kulturi, to je odraz tvoje kulture, to sta si napisa govori vise o tebi nego o meni.

nisi mene ali jesi sve okolo.... reka sam ti da te može bit sram za sve ovo šta pišeš... a moja kultura je miljama ispred tvoje, jer da je imaš imalo onda nebi radija onakve ispade usred utakmice i svakome j*** mater itd... ovde samo dižeš tenzije i sramotiš svoju ekipu jer niko neće reć jeli to ona ekipa di igraju odllični momci i par odličnih pojedinaca,nego će reć jeli to ona ekipa sa ludim i nekulturnim voditeljem... tu pritiš ljudima po forumu,da kupe pare i da ih triba natuć pa će doć malo sebi... to sve govori o tvojoj kulturi a i postovi prije... tu govoriš da je cili svit protiv tebe i tvoje ekipe,kojoj svaka čast ali ti je samo sramotiš...
<<

DON FABIO

VIP član

Post 15 tra 2011, 22:53

Mislia sam da s vama mogu bit u dobro, očito da ne mogu, ali radi vas. Nema veze, mozda i bolje, bit će zanimljivije dogodine, samo vi nastavite vridjat i provocirat..
F-OFF!!!
<<

Mate Vukorepa

Novi član

Post 15 tra 2011, 22:55

pavegolgeter napisao:Mislim da spamate temu...ljudi tema je liga kup ne prepucavanje...ajmo malo ozbiljnosti

pave golgeteru pročitaj moj post ponovo i vidit ćeš zbog čega ja dođen na forum... al nešto ovako se nemože istrpit...
He took flight, and ROSE above all.... he changed the game, and BECAME..... a LEGEND!!!!!
http://liverpool-futsal.22web.net/index.php/forum
<<

Fowler

Novi član

Post 15 tra 2011, 22:57

DON FABIO napisao:Mislia sam da s vama mogu bit u dobro, očito da ne mogu, ali radi vas. Nema veze, mozda i bolje, bit će zanimljivije dogodine, samo vi nastavite vridjat i provocirat..

hahaha jeli to opet pritiš kako ili?? šta doći ćeš sa dva boksera i palicom na utakmicu!!??? ma srami se..mi protiv tvoje ekipe nemamo ništa,momci su samo takvi na čelu sa leom,ali tvoji komentari i vriđanja prilaze svaku miru...
<<

DON FABIO

VIP član

Post 15 tra 2011, 23:03

Ti si moj Fowleru pronašla metu, ali nije čudo , jer očito ste malo retardirani pa ne znate izvuc konkretne zaključke iz pojedinih izlaganja, ja sam samo reka da su suci plaćeni da sude, da su loši u većini (imam pravo na svoje mišljenje ) i da se moze dogodit da neko nekoga pukne, a ne da bi to napravia ja ili da koga nagovaram.Ali sive ćelije su čudna stvar, nema svatko istu količinu . Ti mene niti znas ni kao osobu u sportu ni privatno i nemaš sta govorit, kultura ti je svakako forte, vidi se, a ispred takvih likova me sigurno sram nije i odjebite lagano od mene ka covika, voditelja i moje ekipe u cjelini, moje igrače nemaš sta provlacit i zaobidjite nas u širokom luku, bar intelektom ne zaostaju..
F-OFF!!!
<<

Fowler

Novi član

Post 15 tra 2011, 23:14

DON FABIO napisao:Ti si moj Fowleru pronašla metu, ali nije čudo , jer očito ste malo retardirani pa ne znate izvuc konkretne zaključke iz pojedinih izlaganja, ja sam samo reka da su suci plaćeni da sude, da su loši u većini (imam pravo na svoje mišljenje ) i da se moze dogodit da neko nekoga pukne, a ne da bi to napravia ja ili da koga nagovaram.Ali sive ćelije su čudna stvar, nema svatko istu količinu . Ti mene niti znas ni kao osobu u sportu ni privatno i nemaš sta govorit, kultura ti je svakako forte, vidi se, a ispred takvih likova me sigurno sram nije i odjebite lagano od mene ka covika, voditelja i moje ekipe u cjelini, moje igrače nemaš sta provlacit i zaobidjite nas u širokom luku, bar intelektom ne zaostaju..

da odjeben od tebe ka od čovika,to nemogu jer nisi čovik nimalo..ka voditelja možda a od tvoje ekipe nemam šta odjebat jer nemam ništa protiv njih i tvoje igrače ne provlačim..ja neznam di si to vidija..očito ti ni dioptrija nije najbolja ka ni kultura... a vidim da o meni pišeš u ženskom rodu šta znači da ti ni rodovi ( hrvatski jezik zbirka,za 3. razz osnovne škole,predlažem) nisu najbolji... a po komentarima jedini retardirani na forumu je tadaaaaaa DON FABIO!!! daj čoviče spusti se na zemlju i uoči da su i drugi ljudi poput tebe a ne da si ti iznad sviju njih,možeš bit jedino ispod... dosada ti nisam upada u komentare i suzdržava sam se od komentiranja ali prikipilo mi je više..ispričavam se svima koji ovo moraju čitat ali možda jednog dana i shvati da nije sve oko don fabija...hvala na razumijevanju....
<<

DON FABIO

VIP član

Post 15 tra 2011, 23:22

E moj covik, niti ja kome pritim niti cu nosit boxere niti ne znam sta, samo se veselim našim sljedećim utakmicama. Žalosno je da ti kao jedan odrastao, a valjda jesi , momak ne uvidjas neke stvari i ne shvacas sta ocu rec nego si, ste sve izvrnuli naopako i pljujete po meni bez razloga, no ako vas to veseli, neka vam bude. Nemam nista protiv nikoga pa ni protiv vas, mada ste u nekim izjavama , vrijedjanjem itd. otišli poprilično nisko, na razinu nekih kurcevitih balavaca, nema veze. Svaka budala nadje svoje veselje. Stojte mi dobro.
F-OFF!!!
<<

Bionda

Novi član

Post 15 tra 2011, 23:33

Ajte, dosta vrijeđanja i tragikomedije. Očito svatko shvaća i komentira kako njemu najviše odgovara. Bezveze je da se hvatate za svaku riječ i iz toga izvlačite neistine.. tipa ovoga Fowlera što optužuje Fabia da se prijeti.. I još nešto, ako govori općenito, nema se tu šta oprimjeravati na njegovoj ekipi,..to o sucima npr....i sarkastično "hvaliti" kman i trenera, a da o tom uopće nije bilo izravno riječi.
<<

bangladesh

Novi član

Post 15 tra 2011, 23:35

done jebote svi ti se smiju. više niko ne govori o mnk kmanu nego samo o tebi kad govore o tvojoj ekipi. ja ne znan kako ti dozvole da išta pišeš. sramotiš sebe i svoju ekipu. nemoj se uvridit to ti je prijateljski savjet da razmisliš prije nego svašta napišeš.
bangladesh za bolju hrvatsku
<<

Fowler

Novi član

Post 15 tra 2011, 23:39

DON FABIO napisao:E moj covik, niti ja kome pritim niti cu nosit boxere niti ne znam sta, samo se veselim našim sljedećim utakmicama. Žalosno je da ti kao jedan odrastao, a valjda jesi , momak ne uvidjas neke stvari i ne shvacas sta ocu rec nego si, ste sve izvrnuli naopako i pljujete po meni bez razloga, no ako vas to veseli, neka vam bude. Nemam nista protiv nikoga pa ni protiv vas, mada ste u nekim izjavama , vrijedjanjem itd. otišli poprilično nisko, na razinu nekih kurcevitih balavaca, nema veze. Svaka budala nadje svoje veselje. Stojte mi dobro.

Ja shvaćam tvoju frustriranost sucima ali nikoga netriba vriđat,svi smo tu da uživamo u malom balunu i pogreške su neminovne..to nikada neće nestat ali netribaš oko toga dizat tolike tenzije i provlačenja nekih sudaca po forumu... lipo se napiše dopis udruzi o nekom pojedincu ili opčenito i lipo izneseš svoje mišljenje,potrebu za boljim suđenjem i boljim sucima... nema ekipe u svakoj ligi koja nije oštečena najmanje 5 puta, ali preko toga se na utakmici mora proć a kasnije sa osobama koje su ovlaštene za to se porazgovara... sa ovim vriđanjem sam ti samo tija dat do znanja da nikome to nije lipo čitat a pogotovo kad se o nekome osobno radi... a mi iz liverpoola se veselimo svakoj novoj utakmici,bezz obzira o kome se radi(osim Begi)...o ovoj temi toliko...hvala i pozdrav.
<<

Bionda

Novi član

Post 15 tra 2011, 23:43

Ispada da samo on vrijeđa sve, a pročitala sam i postove ostalih. Ima i tu svega. Svi kao nešto ono govore o kulturi na terenu, kojekakvom vrijeđanju ili šta već.., a onda ovdje upućuju isto tako "kulturne" opaske ...
<<

pavegolgeter

VIP član

Post 15 tra 2011, 23:57

Bionda napisao:Ispada da samo on vrijeđa sve, a pročitala sam i postove ostalih. Ima i tu svega. Svi kao nešto ono govore o kulturi na terenu, kojekakvom vrijeđanju ili šta već.., a onda ovdje upućuju isto tako "kulturne" opaske ...

damo fali ti da prostis neka stvar medju nogama da bi razumila balun...bez uvrede al mora sam napisat :P
Puni sve...
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011