FAQ  •  Registracija  •  Login

Liga-kup

<<

whostheman

Novi član

Post 16 tra 2011, 00:18

pavegolgeter napisao:Amo malo na vedrije teme .... ajmo da cujemo prognoze za sutra:
16.04.2011.
17:30 ANTIPIROS ARTEM
18:30 BATERIJA TOPEL MOBITELI
19:30 OLIVA JEL NEĆEŠ
20:30 SPLITSKA BANKA - MLADI GRM & TUNJ

onda da se vratimo na temu:
antipiros- artem 2
baterija- topel mobiteli 2
oliva- jel nećeš 1
sb mladi- grm & tunj ???
<<

Bionda

Novi član

Post 16 tra 2011, 00:19

pavegolgeter napisao:
Bionda napisao:Ispada da samo on vrijeđa sve, a pročitala sam i postove ostalih. Ima i tu svega. Svi kao nešto ono govore o kulturi na terenu, kojekakvom vrijeđanju ili šta već.., a onda ovdje upućuju isto tako "kulturne" opaske ...

damo fali ti da prostis neka stvar medju nogama da bi razumila balun...bez uvrede al mora sam napisat :P

:rolleyes:
Evo kulture. Tipično muški komentar. ha ha. Kao prvo, nisam komentirala nogomet, tj. ne konkretno igru.. nego ove "međuljudske" odnose. Napadate čovjeka da je nekulturan, da tamo psuje sucu (koji to od vas ne čini) zbog nekorektnog suđenja (a i sami to priznajete, kao ovaj gore, da nema ekipe koja nije bar 5 puta zakinuta.......) Kao, samo on vrijeđa, a njega se direktno naziva debilom, redikulom (tipično splitski :P ) TEATAR APSURDA! Drugo, ne treba meni ta "neka stvar" da vidim i razmišljam svojom glavom o bilo čemu, pa tako i o ovomu.

:cool:
<<

pavegolgeter

VIP član

Post 16 tra 2011, 00:33

Bionda napisao:
pavegolgeter napisao:
Bionda napisao:Ispada da samo on vrijeđa sve, a pročitala sam i postove ostalih. Ima i tu svega. Svi kao nešto ono govore o kulturi na terenu, kojekakvom vrijeđanju ili šta već.., a onda ovdje upućuju isto tako "kulturne" opaske ...

damo fali ti da prostis neka stvar medju nogama da bi razumila balun...bez uvrede al mora sam napisat :P

:rolleyes:
Evo kulture. Tipično muški komentar. ha ha. Kao prvo, nisam komentirala nogomet, tj. ne konkretno igru.. nego ove "međuljudske" odnose. Napadate čovjeka da je nekulturan, da tamo psuje sucu (koji to od vas ne čini) zbog nekorektnog suđenja (a i sami to priznajete, kao ovaj gore, da nema ekipe koja nije bar 5 puta zakinuta.......) Kao, samo on vrijeđa, a njega se direktno naziva debilom, redikulom (tipično splitski :P ) TEATAR APSURDA! Drugo, ne treba meni ta "neka stvar" da vidim i razmišljam svojom glavom o bilo čemu, pa tako i o ovomu.

:cool:

nemoj se ljutit ali jednostavno sam mora ono napisat :)
sorry
Puni sve...
<<

Bionda

Novi član

Post 16 tra 2011, 00:35

da se ljutim, bilo bi :mad: a vidiš da je :cool:

pozz
<<

DON FABIO

VIP član

Post 16 tra 2011, 02:15

Bangladesh i ostali , ako iznesem svoje mišljenje i pritom nikoga ne vridjam, pljujem ili sta slično , po čemu ja to sramotim sebe , a pogotovo svoju ekipu. Ja volim svoju ekipu i uvik cu se stavit u službu ekipe i ni na kraj pameti mi nije da ih "sramotim", a bogami ni sebe. Sram bi me bilo da govorim nekome da nije covik, da je debil, redikul, retardiran i slično sta je meni upućeno, a zato sta imam svoj stav, ali ko sa dicom liga, popisan se budi, pa sam očito i ja promasia sugovornike. Dotični sam kaže da nema ekipe koja nije ne znam koliko puta ostecena, a mene se proziva zato sta upucujem na to i u biti zelim bolje sudjenje, dakle boljitak svima. Covik skače sam sebi u usta. Bilo ko koga sam direktno ili indirektno uvridia ja sam mu se i isprica jer nisam zlo od covika. To da se meni smiju i razglabaju o meni nažalost upućuje da nemaju pametnijeg posla ili vlastitog života , a vjerojatno ih nesto jače priječi da razumiju poantu iznesenog. Nažalost. Nisam se nikad nikome uvlacia u guzicu da me "voli" pa necu ni sada, ima dovoljno ljudi koji me cijene i poštuju zbog toga sto jesam da bi me 2-3 dusebriznika dezavuirala i učinila manje vrijednim. Sta je najsmisnije, ne znam uopce zašto i kako je došlo do ovoga jer jedina poanta onoga svega sta sam mislia rec je da bi tribalo neke stvari popravit (u ovom slučaju sudjenje) da bi se izbjegle ponekad nemile scene jer nismo svi isti.. neki imaju kratak fitilj, primjer - nasa utakmica i Neorica di je covik opalia suca nogom u jaja i uvatia za vrat radi-auta! Da ja zagovaram nasilje ili nesto slično je sprdacina, medju sucima imam dobre prijatelje, Malesa (iskljucia me), Prcelu, Tarasa, Vodogaza i kad zaseru ja im recem sta mislim iako smo dobri, da ne spizde drugi put. Sve ovo za sta me pljujete su insinuacije i izvuceno iz konteksta i okrenuto naopako, moji igrači znaju planut pa ih ja smirujem, a ne poticem na exces, ali eto, imamo 3-4 kažnjena , očito smo onda ka ekipa u kurcu jer nismo znali otrpit nepravdu sa mnom na čelu . Bas smo sramota udruge, ja pogotovo zadnjih 21 godinu.Sad se možete nastavit smijat. Hvala.
F-OFF!!!
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 16 tra 2011, 07:59

HOTEL ROTONDO - ZLATARIJA DVORNIK = 0:0, na penale 1:3
Brat je već sve reka. Došli smo samo da ne dobijemo negativne bodove u ligi. Ja sam sta na gol, bili smo bez zamjene (u zapisniku je i brat golman koji je branija prvih 5 minuti i Alebić koji je rekao da možda stigne kasnije). Rulet penala odlučija je da se opraštamo od kupa u ranoj fazi. Ža mi je, al eto opet se jedva skupimo pa nismo ni zaslužili proć. Nakon izgubljene borbe za prva 2 mista u ligi, štufali smo se i ka da ove zadnje utakmice igramo priko neke stvari. Zlatarima čestitke na pobjedi i fer igri. Njihov golman po mom mišljenju igrač utakmice.
<<

torres19

VIP član

Post 16 tra 2011, 10:38

DON FABIO napisao:Moze se meni svašta rec, i lipo i ružno , a najviše volim zajebanciju osim kad je posal i balun, treninzi, utakmice u pitanju. Ali o mojoj duhovitosti i smislu za humor ti nemaš pojma i jebe me se za to, misli o meni sta oces. Ovo o Leu, sta ti insinuiras covice, jesi normalan? Ja cu na Lea popizdit i ne znam sta, ali to ne znaci da ga ne cijenim prvenstveno ka igrača koji meni, nama puno znaci i ka covika, a pogotovo bi volia da imam 10 Lea koji imaju takav entuzijazam, volju i predanost ekipi. Pozivas se na mudrost, e ova ti nije bila nimalo mudra ni na mistu nego uvredljiva, a to nisam ocekiva od tebe.

ma nema ovo veze s tobon malo zajebancije na Leovu dušu ,on to razumi ,za tebe mi je lako .
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

torres19

VIP član

Post 16 tra 2011, 10:41

DON FABIO napisao:Mislia sam da s vama mogu bit u dobro, očito da ne mogu, ali radi vas. Nema veze, mozda i bolje, bit će zanimljivije dogodine, samo vi nastavite vridjat i provocirat..

Ha hahaha sad kad Bego odu u 2 ligu imat ćemo tebe ,lakše ću ga pribolit.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
<<

DON FABIO

VIP član

Post 16 tra 2011, 11:31

Ne shvaćam ovo, Leo to razumi, a za tebe mi je lako, u biti shvaćam , ali dobro, neka ti bude. Nisam ti ja Bego, vjerojatno će to bit drukčije , ali eto, nije svako zlo za zlo..
F-OFF!!!
<<

pavegolgeter

VIP član

Post 16 tra 2011, 13:17

18.04.2011.
16:30 MERTOJAK JACK DANIELS--1
17:30 ANTIPIROS/ARTEM DOMUS - Croatia Kman 83--1
18:30 KACUNAR OPS SPLIT--1
Puni sve...
<<

DON FABIO

VIP član

Post 16 tra 2011, 14:24

Navijački na Croatia Kman i Kacunar, ajmo naši !!!
F-OFF!!!
<<

torres19

VIP član

Post 16 tra 2011, 18:58

DON FABIO napisao:Ne shvaćam ovo, Leo to razumi, a za tebe mi je lako, u biti shvaćam , ali dobro, neka ti bude. Nisam ti ja Bego, vjerojatno će to bit drukčije , ali eto, nije svako zlo za zlo..

bego je jedan jedini ,neponovljivi.
<<

Antipiros_šile

Novi član

Post 17 tra 2011, 13:19

ARTEM-ANTIPIROS 3:6
<<

pavegolgeter

VIP član

Post 17 tra 2011, 13:25