16 tra 2011, 02:15 Postao/la DON FABIO
Bangladesh i ostali , ako iznesem svoje mišljenje i pritom nikoga ne vridjam, pljujem ili sta slično , po čemu ja to sramotim sebe , a pogotovo svoju ekipu. Ja volim svoju ekipu i uvik cu se stavit u službu ekipe i ni na kraj pameti mi nije da ih "sramotim", a bogami ni sebe. Sram bi me bilo da govorim nekome da nije covik, da je debil, redikul, retardiran i slično sta je meni upućeno, a zato sta imam svoj stav, ali ko sa dicom liga, popisan se budi, pa sam očito i ja promasia sugovornike. Dotični sam kaže da nema ekipe koja nije ne znam koliko puta ostecena, a mene se proziva zato sta upucujem na to i u biti zelim bolje sudjenje, dakle boljitak svima. Covik skače sam sebi u usta. Bilo ko koga sam direktno ili indirektno uvridia ja sam mu se i isprica jer nisam zlo od covika. To da se meni smiju i razglabaju o meni nažalost upućuje da nemaju pametnijeg posla ili vlastitog života , a vjerojatno ih nesto jače priječi da razumiju poantu iznesenog. Nažalost. Nisam se nikad nikome uvlacia u guzicu da me "voli" pa necu ni sada, ima dovoljno ljudi koji me cijene i poštuju zbog toga sto jesam da bi me 2-3 dusebriznika dezavuirala i učinila manje vrijednim. Sta je najsmisnije, ne znam uopce zašto i kako je došlo do ovoga jer jedina poanta onoga svega sta sam mislia rec je da bi tribalo neke stvari popravit (u ovom slučaju sudjenje) da bi se izbjegle ponekad nemile scene jer nismo svi isti.. neki imaju kratak fitilj, primjer - nasa utakmica i Neorica di je covik opalia suca nogom u jaja i uvatia za vrat radi-auta! Da ja zagovaram nasilje ili nesto slično je sprdacina, medju sucima imam dobre prijatelje, Malesa (iskljucia me), Prcelu, Tarasa, Vodogaza i kad zaseru ja im recem sta mislim iako smo dobri, da ne spizde drugi put. Sve ovo za sta me pljujete su insinuacije i izvuceno iz konteksta i okrenuto naopako, moji igrači znaju planut pa ih ja smirujem, a ne poticem na exces, ali eto, imamo 3-4 kažnjena , očito smo onda ka ekipa u kurcu jer nismo znali otrpit nepravdu sa mnom na čelu . Bas smo sramota udruge, ja pogotovo zadnjih 21 godinu.Sad se možete nastavit smijat. Hvala.
F-OFF!!!