2. liga veterani
pozdrav Bozi uz prigodnu pismu- men se dušo od tebe ne rastaje http://www.youtube.com/watch?v=qCcNjDh6b8c
niko kao ja
firule i f klub pobjedili u utakmicama za spas .svaka čast f-klubu iskoristili su sve šta im je bilo ponuđeno i time osigurali opstanak.uz dolce ivu i tdm ispast će napokon i zasluženo sloga jer ne virujen da može dobit galla u zadnjen kolu.u kvalifikacije za ostanak će najvjerovatnije blizna.prvak je oaza.ko god ode u kvalifikacije imat će minimalne šanse protiv favorita iz 1.lige(ramljane,jako...)
aj dajte rezultate
aj dajte rezultate
Zadnja izmjena: miho; 07 tra 2011, 07:05; ukupno mijenjano 1 put/a.
Alistair McCoist
A šta reć,ko se zadnji smije najslađe se smije hahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaahahahaahahahahahaahahahahahhahahahahhahahahahhaahaahhhhahhahhahahhahahhahahahahahhahahahhahahhahahahhahhahhahahahahahahhahahahahahahahahhahhahaahhaahahhhahahhahhahhhahahahhahahahhhahhahhahhahhahhahhahhahahhahhahaahhahahahhahahhahhah,
JAVIT ĆU SE KAD SE PRESTANEN SMIJAT
hahahahaahahahahahahahahahahhahahahhahahahahhhhahahhahhahahaahhahahahhhaahahahhahahahahhahhahahahahahhahahhah
A NEZNAN KAD ĆE TO BIT
hahahahahahahahahahhhahahahahhhahhahhahhahaahhahhhhahahhahahahahhhhahhahhahhahhhhhahhhahhhhahahhahhahhahhhhhahhhahahhahhahahhaahahhhhahhhhahahahahhhahahhahahahhhahhhhahhahhahhahahahhahahhaahhhahhhhahhahhahhhhahahhahhahahhahahahhhhahahahhhhhahhhahahhahahhahhhahahahhahahhahhahhah
ALI ĆU SE SIGURNO JAVI
hahahhahahhahhahhahhahhahahhahhahhahahhaahhahhhahhaahhahahahhaahhaahhahhhahahhahahhahhahahhhahahhahahahhahhahhahhahhaahhahhahahahahhahhahahahhahahahahahhhahahahahaahahhahahahhahahahhaahahhh
NIKO KAO ISSA SA VISA
JAVIT ĆU SE KAD SE PRESTANEN SMIJAT
hahahahaahahahahahahahahahahhahahahhahahahahhhhahahhahhahahaahhahahahhhaahahahhahahahahhahhahahahahahhahahhah
A NEZNAN KAD ĆE TO BIT
hahahahahahahahahahhhahahahahhhahhahhahhahaahhahhhhahahhahahahahhhhahhahhahhahhhhhahhhahhhhahahhahhahhahhhhhahhhahahhahhahahhaahahhhhahhhhahahahahhhahahhahahahhhahhhhahhahhahhahahahhahahhaahhhahhhhahhahhahhhhahahhahhahahhahahahhhhahahahhhhhahhhahahhahahhahhhahahahhahahhahhahhah
ALI ĆU SE SIGURNO JAVI
hahahhahahhahhahhahhahhahahhahhahhahahhaahhahhhahhaahhahahahhaahhaahhahhhahahhahahhahhahahhhahahhahahahhahhahhahhahhaahhahhahahahahhahhahahahhahahahahahhhahahahahaahahhahahahhahahahhaahahhh
NIKO KAO ISSA SA VISA
niko kao ja
Veceras na TV Dalmaciji u 23:15 pogledajte emisiju o nasim ligama pod naslovom DRUGA STATIVA.
Dogovoreno je da emisija ide do kraja sezone, a angazman za iducu sezonu ovisit ce o interesu sponzora.
Zamolija bi predstavnike ekipa da obavijeste svoje sponzore o postojanju emisije (valjda ce im bit lakse platit ligu kad znaju da ce rezultati bit na televiziji
).
Dogovoreno je da emisija ide do kraja sezone, a angazman za iducu sezonu ovisit ce o interesu sponzora.
Zamolija bi predstavnike ekipa da obavijeste svoje sponzore o postojanju emisije (valjda ce im bit lakse platit ligu kad znaju da ce rezultati bit na televiziji

Umire sunce, suton se sprema
Borovi šute, tiho je sve
Neba nad nama kao da nema
Ljeto je prošlo, odlaziš već
Uzalud tugu htjeli bi skriti
Ostat' će prazan još jedan san
Sutra ćeš negdje daleko biti
Kad svane jutro, kad dođe dan
A ja ću ostati sam na pustoj hridi
Šaputati moru svoga srca glas
Vrati se opet sa novim ljetom
Vrati se moru sa južnim vjetrom