torres19 napisao:DON FABIO napisao:Ne pucam ja ni na sta jer me to trenutno ne zanima jer on relativno dobro to radi, da sam tia ja sam se moga uvatit s tim u kostac prije njega dok je Tadija Mamić vodia savez, s njim sam prijatelj i moga me uputit u neke stvari i prepustit mi misto, ali mene to ne interesira. Bia sam predsjednik razreda, glavni na maturalcu, vodia maturalnu zabavu, pobjedjiva na amaterskim festivalimaznam kako je bit glavni ali za bit predsjednik udruge me zaboli Malik, jedino me interesira bit na čelu nečega profitabilnog sta bi mi donosimo 2-3 tisuće eura misecno, a to cu ostvarit nikad. Stoga, ne pizdi. Samo govorim o nekim stvarima unutar udruge koje triba prominit i koje ne valjaju, očito je svima lakše zatvorit oci i ko ga jebe izuzev par pojedinaca tu od prve do pete lige koji nesto pokušavaju kao i ja , ali nas ostali "pametnjakovici" na kraju ismijavaju. Da povucem paralelu s politikom, eto zašto smo država u kurcu, jer su ljudi ovce za sisanje i jos su sritni kad ih budale deru i rugaju im se. Zato i jesmo tu di jesmo, meni osobno kad čujem neki predizborni govor od bilo koga odjednom proradi metabolizam i ne mogu se nacudit ljudskoj gluposti i lakovjernosti.
Done u potpunosti se slažem s tobom.
Šta se tiče referenci za predsjednika da se pohvalim bija sam vanjski dopisnik lista "Modra lasta" i dopredsjednik sam kućnog savjeta zgrade u kojoj živim.Imam dva najbolja prijatelja jedan je pravnik drugi ekonomist oba diplomirani naravno.Imam dobrog prijatelja koji ima tamić oružja tako da sam pokriven kako na savjetodavnim funkcijama tako i na onim zaštitarskim.Josip Radić ovo dobro zna i znam da me respektira kao konkurenciju da ne kažem da me se boji i samo je pitanje vremena kad ću se kandidirat ,iskreno mislim da je još prerano a kad se kandidiram nevidim čovjeka koji bi bio protiv mene.
Pomalo brate,prvo trebaš pokorit sudačku organizaciju,nemoj odma okrivat sve karte.