FAQ  •  Registracija  •  Login

Liga-kup

<<

torres19

VIP član

Post 22 tra 2011, 19:38

Mate Vukorepa napisao:
torres19 napisao:
Mate Vukorepa napisao:evo vidiš kad san se od muke tek vratija doma, šesta je ura, a oladija san se sa bokun piva, ajmo sad dalje... do sljedeće pobjede!!!!

Čekan san cilu noć da se javiš ,naprid naši.

hahahahahahahahaahah kad pogledan brzinu kojon si odgovorija, dođe mi da se zamislin
ima li tu i istine..... :D :D hahahaha

Ja sam ti mrtva straža ,nikad ne spavam.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

ŠPACO

Novi član

Post 22 tra 2011, 23:49

Kratak komentar odigrane utakmice Liverpool-Oxa bio bi:Najbolja utakmica Liverpoola u sezoni 2010-11,ali nažalost u ruletu penala su je izgubili.Zato me upravo čude prepucavanja nekih igrača ko je odgovoran,po meni niko,jer penali su lutrija,a da se ovako igra u ligi onda bi Liverpool sigurno bio među prve tri ekipe lige.Što se tiče vratara,čovik je obranio sve,po meni čistih 6 golova,zato kapa do poda,u idučoj sezoni ogromno pojačanje Liverpoola,što se tiče ostalih mislim da su svi odigrali vrlo dobro,te pokazali da mogu ravnopravno se nositi sa ekipama iz 2 lige.Još nešto bitno bi naglasio,utakmica je bila fair i korektna,pa čak ni Torres nije dobio žuti,na žalost svih kladioničara koji su tipovali na zicer.
HAJDUK živi vječno,BOG i niko više!
<<

FRAFO

VIP član

Post 23 tra 2011, 11:43

Utorak, 26.04.2011.

PEKARA BABIĆ - STARI PLAC ADOREA 2
-iako su "pekari" iskusnija momčad, Gavra i njegovi su nabrijani da naprave dobar rezultat u Liga-kupu i vjerujem da će ovo dobit

GRM & TUNJ - DVORNIK 1474 1
-vjerujem u pobjedu "grmova" i da će dobrim rezultatima u kupu popraviti slabiji dojam iz lige

TOPEL MOBITELI - DŠR KMAN 1
-ovo bi trebala biti najzanimljivija utakmica dana. Dino Grubišić igra protiv svoje bivše ekipe (doduše, sad je voditelj Topela) i sigurno će mu to biti dodatni motiv.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

FRAFO

VIP član

Post 23 tra 2011, 11:47

Srijeda, 27.04.2011.

ZLATARNA DVORNIK - EL CLASICO 1
-"zlatari" nisu zabili niti jedan gol, a ni krivi ni dužni su u 3.kolu. Vjerujem da će ozbiljnije pristupiti ovoj utakmici jer su veliki favoriti i očekujem njihovu pobjedu

ORBICO - RIBARI 1
-budući prvaci 2.lige neće imati nimalo lagan zadatak protiv mladih i razigranih Ribara, tim više što će već sutradan igrati utakmicu posljednjeg kola gdje bi trebali doći do naslova. Ipak, očekujem pobjedu Orbica na iskustvo...
<<

FRAFO

VIP član

Post 23 tra 2011, 12:15

Četvrtak, 28.04.2011.

MNK ŠOLTA - MNK ZLATKO CELENT 2
-zicer; sve osim uvjerljive pobjede Celenta bi bilo senzacija

IS DEUTSCHE - SPINUT eXSTATIC 1
-"švabe" su veliki favoriti u ovoj utakmici i očekujem njihovu sigurnu pobjedu

LE MERIDIEN LAV - STROŽANAC 2
-još jedan zicer; branitelj naslova bi ovo trebao riješiti bez problema
<<

torres19

VIP član

Post 23 tra 2011, 12:24

FRAFO napisao:Srijeda, 27.04.2011.

ZLATARNA DVORNIK - EL CLASICO 1
-"zlatari" nisu zabili niti jedan gol, a ni krivi ni dužni su u 3.kolu. Vjerujem da će ozbiljnije pristupiti ovoj utakmici jer su veliki favoriti i očekujem njihovu pobjedu

ORBICO - RIBARI 1
-budući prvaci 2.lige neće imati nimalo lagan zadatak protiv mladih i razigranih Ribara, tim više što će već sutradan igrati utakmicu posljednjeg kola gdje bi trebali doći do naslova. Ipak, očekujem pobjedu Orbica na iskustvo...

frafo dali su protivnici zlatara iz prvog kola zabili koji gol?ako jesu onda je to materijalna povreda pravila,presedan ,povijesni dan slično kao slučaj Bosman.
Neviđena krađa.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

jmijac-4

VIP član

Post 24 tra 2011, 09:48

Sretan i Blagoslovljen Uskrs od mene i od cile ekipe MNK 'Etiri! :D
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

pavegolgeter

VIP član

Post 24 tra 2011, 11:45

sretan uskrs od ekipe kacunara
Puni sve...
<<

DON FABIO

VIP član

Post 24 tra 2011, 12:54

Sretan i blagoslovljen Uskrs u moje ime i ime ekipe MNK Kman - Fotokopirnica Tempera
F-OFF!!!
<<

dalEr 1

Česti član

Post 27 tra 2011, 22:20

dali postoji kakav kostur za liga kup, mislim kako će se križat parovi ili se izvlači za svako kolo posebno...ako nije problem, ko zna nek napiše..
<<

wonderkid

Član

Post 27 tra 2011, 22:50

dalEr 1 napisao:dali postoji kakav kostur za liga kup, mislim kako će se križat parovi ili se izvlači za svako kolo posebno...ako nije problem, ko zna nek napiše..

već je sve izvučeno....
<<

dalEr 1

Česti član

Post 27 tra 2011, 23:21

wonderkid napisao:
dalEr 1 napisao:dali postoji kakav kostur za liga kup, mislim kako će se križat parovi ili se izvlači za svako kolo posebno...ako nije problem, ko zna nek napiše..

već je sve izvučeno....

di se to može vidit?
<<

PUMPLE

Član

Post 28 tra 2011, 07:04

dalEr 1 napisao:
wonderkid napisao:

već je sve izvučeno....

di se to može vidit?

ja sam napisao parove na 4. stranici, pa samo gledaj kojim su redom izvučene ekipe, tako i igraju jedne protiv drugih... :) Ako se ne varam, tribali bi ste igrati protiv CELENTA, a pobjednik vjerovatno ide na STROŽANAC ili IS DEUTSCHE... hmmm, imate lagan ždrijeb :P
<<

PAGO

Član

Post 28 tra 2011, 11:17

Čestitke Ribarima na pobjedi protiv Smrdečije. U isto vrime se igrala naša ligaška utakmica protiv Oxe tako da nisam moga gledat, ali navodno Smrdečija bez Matije i Marina nije imala šanse...
<<

PAGO

Član

Post 28 tra 2011, 11:51

Ova desna strana je puno teža...
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011