Liga-kup
Petak, 01.04.2011.
17:00 Kacunar - Gt trade
18:00 Credo banka - Forza Marocco
19:00 PB Split - Baterija
Subota, 02.04.2011.
16:00 Garaža Pujanke - Artem
17:00 VIK - Le Meridien Lav
18:00 Parna mastiona - MNK Zlatko Celent
19:00 Zlatarna Dvornik - Ambasador nekretnine
20:00 OPS Split - Ballantines
17:00 Kacunar - Gt trade
18:00 Credo banka - Forza Marocco
19:00 PB Split - Baterija
Subota, 02.04.2011.
16:00 Garaža Pujanke - Artem
17:00 VIK - Le Meridien Lav
18:00 Parna mastiona - MNK Zlatko Celent
19:00 Zlatarna Dvornik - Ambasador nekretnine
20:00 OPS Split - Ballantines
Puni sve...
Petak, 01.04.2011.
KACUNAR - GT TRADE 2
-solidni Kacunar bi protiv GTa moga odigrati dobru i ravnopravnu utakmicu, a "penzićima" dajem prednost zbog iskustva iako igračima u poznim godinama nije nimalo drago igrati na tvrdom betonu
CREDO BANKA - FORZA MOROCCO 2
-u dvoboju dvaju drugoligaša očekujem pobjedu "marokanaca" jer su znatno ozbiljnija ekipa, a "bankari" bi se mogli skupiti tek tako da odigraju ovo...
PB SPLIT - BATERIJA 1
-ovo bi trebao biti zicer; PB je znatno kvalitetnija ekipa i očekujem da to potvrde i na terenu
KACUNAR - GT TRADE 2
-solidni Kacunar bi protiv GTa moga odigrati dobru i ravnopravnu utakmicu, a "penzićima" dajem prednost zbog iskustva iako igračima u poznim godinama nije nimalo drago igrati na tvrdom betonu
-u dvoboju dvaju drugoligaša očekujem pobjedu "marokanaca" jer su znatno ozbiljnija ekipa, a "bankari" bi se mogli skupiti tek tako da odigraju ovo...
PB SPLIT - BATERIJA 1
-ovo bi trebao biti zicer; PB je znatno kvalitetnija ekipa i očekujem da to potvrde i na terenu
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
Mate je bar igra i boria se kako zna i umije, bez kalkulacija, ka i uvik. Ja ljubomoran na tebe, da mozda igram, i da sam zlocest, mozda.. igra sam dugo godina i sa puno boljim igračima i ne da nisam na njih bia ljubomoran nego mi je bia gust igrat s njima, a i zna sam da će njihovo znanje pokrit moje ne znanje, a kao voditelj, volia bi da svi pišu hvalospjeve o svim mojim igračima jer nitko sritniji od mene. Ja tebi zamjeram jezicinu, nista drugo, a sta se tice ljubomore potpuno si pronašla priču . Ja cu te prvi pohvalit kad das sve od sebe i odigras dobro, ali i prvi pokudit. Drago mi je da je Bozo ispliva iz osrednjosti i pokaza da je extra klasa od igrača, onaj koji stvara višak i prvi zadatak je da ga zadrzimo i damo mu sta vise prilika (bez obzira sta neki tako ne smatraju,ali to me ne zanima).Vec sad triba gradit ekipu za iduću sezonu, viskove odstranit koji ničim nisu pomogli ni doprinili, dovest dva-tri prava stabilna igrača koji će dolazit i na koje se mozes oslonit. Oni koji se udostoje doc jednom u 10 kola i traže nesto mi ne tribaju. Na kraju tirade, čestitke Bajdi na pobjedi, i mi i oni smo pokazali da ekipe iz naše lige nisu kanta za napucavanje. Bravo Bili 9!
F-OFF!!!
Subota, 02.04.2011.
GARAŽA PUJANKE - ARTEM 1
-po meni je ovo jedan od derbija 1.kola; prednost dajem Garaži koja igrački nije jača momčad, ali je krasi velika ozbiljnost, uigranost i organiziranost.
VIK - LE MERIDIEN LAV 1
-iako su u njihovom međusobnom dvoboju u 4.ligi slavili "lavovi", smatram kako je VIK kvalitetnija momčad, što uostalom sugerira i prvenstvena tablica, te da će izboriti plasman u 2.kolo
PARNA MASTIONA - MNK ZLATKO CELENT 2
-"studenti" su veliki favoriti protiv "parnjače" što potvrđuju i njihovi ovogodišnji rezultati gdje su u oba navrata glatko pobjeđivali (6:0 , 6:2)
ZLATARIJA DVORNIK - AMBASADOR NEKRETNINE 1
-dvoje prvoligaša bi mogli odigrati dobru i zanimljivu utakmicu, a ja minimalnu prednost dajem "zlatarima"; navijački!
OPS SPLIT - BALLANTINES 1
-iako slabo poznajem obje ekipe, naslijepo tipujem na OPS
GARAŽA PUJANKE - ARTEM 1
-po meni je ovo jedan od derbija 1.kola; prednost dajem Garaži koja igrački nije jača momčad, ali je krasi velika ozbiljnost, uigranost i organiziranost.
VIK - LE MERIDIEN LAV 1
-iako su u njihovom međusobnom dvoboju u 4.ligi slavili "lavovi", smatram kako je VIK kvalitetnija momčad, što uostalom sugerira i prvenstvena tablica, te da će izboriti plasman u 2.kolo
PARNA MASTIONA - MNK ZLATKO CELENT 2
-"studenti" su veliki favoriti protiv "parnjače" što potvrđuju i njihovi ovogodišnji rezultati gdje su u oba navrata glatko pobjeđivali (6:0 , 6:2)
ZLATARIJA DVORNIK - AMBASADOR NEKRETNINE 1
-dvoje prvoligaša bi mogli odigrati dobru i zanimljivu utakmicu, a ja minimalnu prednost dajem "zlatarima"; navijački!
OPS SPLIT - BALLANTINES 1
-iako slabo poznajem obje ekipe, naslijepo tipujem na OPS
Nedjelja, 03.04.2011.
PIVNICA KARLO - RIBARI 2
-navijački tipujem na Ribare koji su mlada i poletna ekipa na dobrom putu da sljedeće sezone igraju 2.ligu, a Pivnica se svim silama trudi da ondje izbori ostanak
ZLATAN OTOK - DALER 2
-ovo je po meni najveći derbi 1.kola. Iako Daler još nikad nije ostvario zapažen rezultat u liga-kupu, očekujem njihovu glatku pobjedu budući da je nekoliko igrača "vinara" suspendirano zbog crvenih kartona.
RADUNICA - FOOLS AND HORSES 2
-napaljene "konjine" bi mogle slaviti protiv Radunice koja nikad nije ozbiljno pristupala ovom natjecanju
PISMON ZVATI - JACK DANIELS 1
-"pivači" bi ovo trebali dobit na iskustvo...
PIVNICA KARLO - RIBARI 2
-navijački tipujem na Ribare koji su mlada i poletna ekipa na dobrom putu da sljedeće sezone igraju 2.ligu, a Pivnica se svim silama trudi da ondje izbori ostanak
ZLATAN OTOK - DALER 2
-ovo je po meni najveći derbi 1.kola. Iako Daler još nikad nije ostvario zapažen rezultat u liga-kupu, očekujem njihovu glatku pobjedu budući da je nekoliko igrača "vinara" suspendirano zbog crvenih kartona.
RADUNICA - FOOLS AND HORSES 2
-napaljene "konjine" bi mogle slaviti protiv Radunice koja nikad nije ozbiljno pristupala ovom natjecanju
PISMON ZVATI - JACK DANIELS 1
-"pivači" bi ovo trebali dobit na iskustvo...
Ponedjeljak, 04.04.2011.
MILNA - LC MONTY PAYTON 2
-"cirkusanti" su veliki favoriti u ovoj utakmici i sve osim njihove uvjerljive pobjede bilo bi iznenađenje
MERTOJAK - PEGALJ 1
-Mertojak se dokazao kao ponajbolja momčad 5ih liga i uvjeren sam u njihov prolaz
VESELI MORNARI - SUB SPORT 1
-iskusna "mornarica" bi trebala dobit niželigašku momčad...
MILNA - LC MONTY PAYTON 2
-"cirkusanti" su veliki favoriti u ovoj utakmici i sve osim njihove uvjerljive pobjede bilo bi iznenađenje
MERTOJAK - PEGALJ 1
-Mertojak se dokazao kao ponajbolja momčad 5ih liga i uvjeren sam u njihov prolaz
VESELI MORNARI - SUB SPORT 1
-iskusna "mornarica" bi trebala dobit niželigašku momčad...
FRAFO napisao:Petak, 01.04.2011.
KACUNAR - GT TRADE 2
PB SPLIT - BATERIJA 1
dobri moj Frafo 3 utakmice u 3 dana od kojih je najvažnija ona treča Kacunaru ce bit previse ipak odigrat ce se pošteno kako i spada,nadajmo se fer i korektnoj utakmici
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
FRAFO napisao:Petak, 01.04.2011.
KACUNAR - GT TRADE 2
jedinica ko kuca ipak je beton moja podloga:)
Puni sve...
WITSCHGE napisao:FRAFO napisao:Petak, 01.04.2011.
KACUNAR - GT TRADE 2
PB SPLIT - BATERIJA 1
dobri moj Frafo 3 utakmice u 3 dana od kojih je najvažnija ona treča Kacunaru ce bit previse ipak odigrat ce se pošteno kako i spada,nadajmo se fer i korektnoj utakmici
pila naopako
Puni sve...