2. liga mladi
Auto Simpet je manje više sve reka ... kilavi smo, totalno bez snage ... sve u svemu, i takvi smo mogli i trebali uzet taj bod večeras.
Ali dobro, ipak je tek početak sezone pa se nadam da ćemo se dizat iz utakmice u utakmicu ... Fale i dvojica bez kojih ćemo morat odigrat cijelu sezonu (kako stvari stoje), ali i tu prazninu ćemo popunit nekim novim igračima valjda. Dobro će nam doć i ove pauze zbog hajduka (bar kažu da se neće igrat kad hajduk bude igra).
Artem tuka Colo Colo .. mislim 3:1
Ali dobro, ipak je tek početak sezone pa se nadam da ćemo se dizat iz utakmice u utakmicu ... Fale i dvojica bez kojih ćemo morat odigrat cijelu sezonu (kako stvari stoje), ali i tu prazninu ćemo popunit nekim novim igračima valjda. Dobro će nam doć i ove pauze zbog hajduka (bar kažu da se neće igrat kad hajduk bude igra).
Artem tuka Colo Colo .. mislim 3:1
artem2 napisao:ARTEM - COLO COLO 3 : 1 (2 : 0), tvrda utakmica al ipak mislim da smo zasluženo uzeli bodove.....
odlična utakmica,nažalost mi smo jako griješili jer je presing kroz većinu utakmice ipak donio umor,vratar artema skida 5-6 odličnih šuteva,protivnik discipliniran u obrani,malo prostora ostavlja za nekakve napade, 3:1 krajnji rezultat i zaslužena pobjeda artema.Fer i korektno sa obe strane,bez ikakvih zamjerki....
jako izjednačena liga....
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
artem2 napisao:ARTEM - COLO COLO 3 : 1 (2 : 0), tvrda utakmica al ipak mislim da smo zasluženo uzeli bodove.....
Je, šta je je... Prelako ste nam dali golove! Teško je bilo kasnije sustizat sa onako kratkom klupom... Prvo kolo a mi se jedva skupimo za igrat! Gledan ostale - jucer je skoro svaka ekipa imala još jednu postavu na klupi (a neki i više!). Nije dobro...
Inače, golman vam je bija odličan! Nadan se da nije ozbiljna ozljeda...
Suđenje - jako, jako loše!
AUTO SIMPET napisao:***** napisao:cestitke mojima iz rotonda..
Hvala Tomicu!
Lipo je startat pobjedom.
3 gola Subotica i 2 Kesica za pobjedu 5:4!
Po onome što vidim vi u ekipi nemate nikakvog Kesića, a bogami nije prikazano da je i dao bilo koji od golova, a kamoli 2 kako si naveo.
ovo mi nešto smrdi!!! kako mogu pisati golove na druge igrače?
molim objašnjenje
HOTEL ROTONDO, 2. LIGA
SLAVEN ALEBIĆ 07.03.1982. G1
MARIO BOKAN 05.01.1983.
ŽELJKO BUDIŠA 15.02.1981.
MARIO ERAK 22.06.1978.
MARIN LOMBARDIĆ 11.05.1982.
IVAN PITEŠA 11.07.1989.
SAŠA SUBOTIĆ 14.06.1987. G3
JERKO ŠIMAC 13.10.1980.
MARIO ŠIMAC 13.10.1980.
MILOSLAV ŠIMAC 13.10.1980. G1
MARKO ŠIMOVIĆ 24.05.1981.
IVAN TOMIĆ 27.02.1984.
SLAVEN ALEBIĆ 07.03.1982.
MARIO BOKAN 05.01.1983.
TONĆI BOKAN 15.12.1978.
MARKO BOSNIĆ 06.07.1983.
MARIO BURAWI 15.11.1980.
GORAN GAVRANIĆ 26.01.1985.
ŽELJAN GUDELJ 06.01.1979.
BOŽIDAR HERCEG 19.03.1987.
TONĆI JERAS 31.05.1983.
NIKŠA MARAS 30.12.1985.
FRANO PAVIĆ 01.09.1984.
MIJO PERIĆ 30.12.1983.
IVAN RIZVAN 09.09.1985.
BRANKO SOLJE 12.02.1981.
MATE ŠKORIĆ 09.07.1976.
LENKO VRKIĆ 23.06.1981.
BRUNO ZEBIĆ 28.12.1980.
Hotel Rotondo - Pivnica Karlo = 5 : 4
-odigrali smo ispod svih očekivanja,ali najvažnije je da smo upisali pobjedu u svom debitantskom nastupu u 2.ligi.
Evo ja ću obrazložiti...prilikom registracije igrača zajedno sa svim igračima uredno je prijavljen i Ante Kesić kao novi igrač Rotonda.Međutim,greškom ljudi iz udruge registracija za našeg novog igrača nije napravljena na vrijeme,pa je igraču dozvoljen nastup uz predočenje osobne iskaznice.Igrač bi mogao bez problema biti upisan u onaj zapisnik koji se koristio do ove sezone,ali u ovaj novi izgleda da ne...
-odigrali smo ispod svih očekivanja,ali najvažnije je da smo upisali pobjedu u svom debitantskom nastupu u 2.ligi.
Evo ja ću obrazložiti...prilikom registracije igrača zajedno sa svim igračima uredno je prijavljen i Ante Kesić kao novi igrač Rotonda.Međutim,greškom ljudi iz udruge registracija za našeg novog igrača nije napravljena na vrijeme,pa je igraču dozvoljen nastup uz predočenje osobne iskaznice.Igrač bi mogao bez problema biti upisan u onaj zapisnik koji se koristio do ove sezone,ali u ovaj novi izgleda da ne...
PAGO napisao:Hotel Rotondo - Pivnica Karlo = 5 : 4
Pošteno.
nema nikakvog animoziteta prema vama, samo sam primjetio grešku pa sam htio vidjeti o čemu se radi.
Puno sreće ubuduće.
izgubljeni napisao:PAGO napisao:Hotel Rotondo - Pivnica Karlo = 5 : 4
Pošteno.
nema nikakvog animoziteta prema vama, samo sam primjetio grešku pa sam htio vidjeti o čemu se radi.
Puno sreće ubuduće.
Pretpostavljao sam da bi moglo bit reakcije na igranje Kesica. Samo bi jos naglasio da smo uoci pocetka utakmice nazvali nazvali Ozrena koji je priznao svoju gresku i dozvolio nastup igracu. Prije pocetka utakmice kod delegata smo potpisali dokument potreban za nastup spomenutog igraca i to je to.
Pozdrav svima!