FAQ  •  Registracija  •  Login

Liga-kup

<<

10

VIP član

Post 04 tra 2011, 22:46

a neki i moraju imat bar komentar dnevno jer bi u protivnon krepali :)
<<

kun1gic

Česti član

Post 04 tra 2011, 23:30

podloga je loša ali bolje i to nego u onoj vukovarskoj. odi ljudi dođu gledat i na tribinama ima uvik nekog. pun pogodak da se kup igra tu di se igra. još kad bi bilo pive i otvorila se ona šupa ko prije nekoliko godina bilo bi i bolje.
<<

dena

Česti član

Post 05 tra 2011, 19:22

danas oxa lagano prošla, i antipiros zasluženo dobija colocolo. zadnju utakmicu nisan gleda bilo je previše ledeno.
<<

PUMPLE

Član

Post 06 tra 2011, 07:44

HOTEL ROTONDO - VRGORSKA KRAJINA 6:3 (1:2)
Utakmicu smo odigrali bitno oslabljeni; bez Alebića, Bokana, Kese, Šimovića, sa samo jednom zamjenom. Nakon nekoliko mjeseci zbog toga se vratio igranju Erak, a ni ja nisam baš navika igrati skoro cilu utakmicu. Poveli smo golom Subotića iz "slobodnjaka", a do kraja poluvremena protivnik je okrenio rezultat u svoju korist 1:2. Kad smo primili i 3. gol, oko 10 min do kraja, odlučili smo izvaditi golmana. Tu se vidilo neiskustvo Vrgorčana, koji se nisu znali postaviti u obrani, a mi smo to znali kazniti sa još 2 gola Subotića i 3 moja idemo dalje... Protivniku čestitke na fer i korektnoj igri, a nadam se da ćemo u sljedećem kolu doći u većem broju.
Zadnja izmjena: PUMPLE; 06 tra 2011, 07:46; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 06 tra 2011, 08:45

dena napisao:danas oxa lagano prošla, i antipiros zasluženo dobija colocolo. zadnju utakmicu nisan gleda bilo je previše ledeno.

Bili smo smisni :(
<<

jmijac-4

VIP član

Post 06 tra 2011, 17:26

Mnk 'Etiri - Hercegovac Niccomi : 4-9
Uz napomenu da je 2. gol naše ekipe dao naš golman Žele,kojega odsad zovemo RoŽelio Ceni.
Posli nas Gradska dobila Petričevo mislim oko 7-3
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

pavegolgeter

VIP član

Post 06 tra 2011, 18:21

grizem beton
Puni sve...
<<

mnk_petričevo

Česti član

Post 06 tra 2011, 18:27

zasluženo smo izgubili ljudi su bolji...kod 0:0 smo falili 5 zicera, plus totalno neraspoloženi golman i izostanak jedne ''zvijezde''...
jedna obaveza manje
najbitnije je da su dogodine plus tri boda u ligi, šta će nam ove itekako falit
<<

Mate Vukorepa

Novi član

Post 07 tra 2011, 13:40

zara - liverpool 3 - 7
krenili smo dobro poveli 2:0 onda pali, momci izjednačili na 2:2, ali poslin toga igra je bila samo na njihovoj polovici prema njihovom golu, iako moran priznat da nismo odigrali bog zna šta, razlika u kvaliteti je ipak bila vidljiva...
He took flight, and ROSE above all.... he changed the game, and BECAME..... a LEGEND!!!!!
http://liverpool-futsal.22web.net/index.php/forum
<<

DON FABIO

VIP član

Post 07 tra 2011, 16:36

Čestitke Liverpoolu, u bubnju drugog kola će bit dosta ekipa naše lige sta me veseli, neki su izbacili respektabilne protivnike, pokazatelj da u našoj ligi ima kvalitete koji mnogi osporavaju.
F-OFF!!!
<<

torres19

VIP član

Post 07 tra 2011, 19:22

DON FABIO napisao:Čestitke Liverpoolu, u bubnju drugog kola će bit dosta ekipa naše lige sta me veseli, neki su izbacili respektabilne protivnike, pokazatelj da u našoj ligi ima kvalitete koji mnogi osporavaju.

fala Done iako mislim da bi sve osim lagane pobjede bilo veliko iznenađenje.
Volia bi u idućem kolu Begu pa nek mi se ruga na terenu a ne s tribine(mome suigraču se ruga ali kada je ciloj ekipi).
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

fools and horses

Član

Post 07 tra 2011, 20:10

torres19 napisao:
DON FABIO napisao:Čestitke Liverpoolu, u bubnju drugog kola će bit dosta ekipa naše lige sta me veseli, neki su izbacili respektabilne protivnike, pokazatelj da u našoj ligi ima kvalitete koji mnogi osporavaju.

fala Done iako mislim da bi sve osim lagane pobjede bilo veliko iznenađenje.
Volia bi u idućem kolu Begu pa nek mi se ruga na terenu a ne s tribine(mome suigraču se ruga ali kada je ciloj ekipi).

tako je !! brani svoga suigraca iako Luis Suarez je jedan jako dobar igrac i ako taj stilom podsjeca na njega to bi mu trebalo laskat a ne izazivat ruganje,,,,
This time next year we'll be play in Split second league
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 08 tra 2011, 11:31

Veceras na TV Dalmaciji u 23:15 pogledajte emisiju o nasim ligama pod naslovom DRUGA STATIVA.
Dogovoreno je da emisija ide do kraja sezone, a angazman za iducu sezonu ovisit ce o interesu sponzora.
Zamolija bi predstavnike ekipa da obavijeste svoje sponzore o postojanju emisije (valjda ce im bit lakse platit ligu kad znaju da ce rezultati bit na televiziji :)).
<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 08 tra 2011, 13:38

DDK LOKVE - ERICSSON NIKOLA TESLA 4 : 9

Nadam se da je Ericsson zadovoljan ovom "junačkom" pobjedom.
Lokve su igrale bez cile prve petorke,uključujući i vratara i još par igrača.Morali smo na sam dan utakmice registrirati 2 nova igrača koja u životu nisu odigrala službenu utakmicu samo da bi mogli nastupiti.Branija je kapetan momčadi(inače napadač) a u zapisniku bio igrač koji je prošlu sedmicu izašao iz bolnice (opreracija ramena).
Zašto sve ovo pišem?
Zato jer su Lokve tražile odgodu od ekipe Ericssona i promjenu termina za subotu da se možemo skupit.
Dobili smo odgovor da ne mogu igrat kup dan prije lige.Ericsson u svojoj ligi nemože ni ispast a ni u viši rang kroz ova 3 kola tako da mi nisu jasni razlozi odbijanja.Jedino ako im je baš bila želja nekoga natrpat golovima jer u zadnje vrime im to u ligi ne polazi za nogom.Svejedno,puno vam hvala i nadam se da će bit još koja prilika pa da se ogledamo ravnopravno!!!
Zadnja izmjena: Vinnie Jones; 08 tra 2011, 13:42; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Manu Chao

Novi član

Post 08 tra 2011, 15:41

Vinnie Jones napisao:DDK LOKVE - ERICSSON NIKOLA TESLA 4 : 9

Nadam se da je Ericsson zadovoljan ovom "junačkom" pobjedom.
Lokve su igrale bez cile prve petorke,uključujući i vratara i još par igrača.Morali smo na sam dan utakmice registrirati 2 nova igrača koja u životu nisu odigrala službenu utakmicu samo da bi mogli nastupiti.Branija je kapetan momčadi(inače napadač) a u zapisniku bio igrač koji je prošlu sedmicu izašao iz bolnice (opreracija ramena).
Zašto sve ovo pišem?
Zato jer su Lokve tražile odgodu od ekipe Ericssona i promjenu termina za subotu da se možemo skupit.
Dobili smo odgovor da ne mogu igrat kup dan prije lige.Ericsson u svojoj ligi nemože ni ispast a ni u viši rang kroz ova 3 kola tako da mi nisu jasni razlozi odbijanja.Jedino ako im je baš bila želja nekoga natrpat golovima jer u zadnje vrime im to u ligi ne polazi za nogom.Svejedno,puno vam hvala i nadam se da će bit još koja prilika pa da se ogledamo ravnopravno!!!

JEBI GA,OVI IZ ERICSSONA SU OZBILJNI PA KOJE VIDIJA IGRAT 2 UTAKMICE U 2 DANA...NEMA TU SRIĆE,KAD SU BILI GOVNA PA VAM NISU IZIŠLI U SUSRET.ISTINA,U LIGI MOGU DO 4.MISTA ŠTA NIJE NEBITNO JER 3.MISTO ĆE IZGLEDA VODIT DALJE,A AKO JOŠ NEKO ODUSTANE ONDA ĆE I 4.MISTO ZNAČIT.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011