Ajde moj glamac ća...
BTW vidin da ste dobri, čvrsto držite začelje u nekoj nižoj ligi. Malo vas zezaju postignuti golovi (0kom) al zato rasturate u primljenim (7kom). Samo naprijed...
allenatore napisao:Ekipa, evo da se i ja malo ukljucim...pratim ovu ligu (ili ovo sto je od nje ostalo), vec dugi niz godina, i moram priznat da mi ni jedan start do sada nije obecavo ovoliko neizvjesnosti kao start ove godine...vidim da su novajlije (deler, garaza...) u lizi krenule opasno, i potvrdile da nece biti samo prolaznici, koji su plesali jedno ljeto....bez obzira na nove snage i dalje vjerujem da ce se borba za naslov svesti na tri, cetri stara imena...Strozanac, PB, Zilase i Celent...ovi novi nemaju sanse....na startu su me ugodno iznenadili "Vinari"...ja ih bas ne volim, ali ih strasno, strasno respektiram....to je ekipa koja je godinama u vrhu, i svaki put netko na njima gubi prvenstvo...vidim da ih u komentarima niste spominjali, ali ljudi su jedini uz deler odradili tri "glatke" utakmice.....a, vidim da su uz ove vec poznate stare "kuke", birano pomladili momcad....spoj mladosti i iskustva i ove godine ce biti tvrd orah za sve.....
stina7 napisao:allenatore napisao:Ekipa, evo da se i ja malo ukljucim...pratim ovu ligu (ili ovo sto je od nje ostalo), vec dugi niz godina, i moram priznat da mi ni jedan start do sada nije obecavo ovoliko neizvjesnosti kao start ove godine...vidim da su novajlije (deler, garaza...) u lizi krenule opasno, i potvrdile da nece biti samo prolaznici, koji su plesali jedno ljeto....bez obzira na nove snage i dalje vjerujem da ce se borba za naslov svesti na tri, cetri stara imena...Strozanac, PB, Zilase i Celent...ovi novi nemaju sanse....na startu su me ugodno iznenadili "Vinari"...ja ih bas ne volim, ali ih strasno, strasno respektiram....to je ekipa koja je godinama u vrhu, i svaki put netko na njima gubi prvenstvo...vidim da ih u komentarima niste spominjali, ali ljudi su jedini uz deler odradili tri "glatke" utakmice.....a, vidim da su uz ove vec poznate stare "kuke", birano pomladili momcad....spoj mladosti i iskustva i ove godine ce biti tvrd orah za sve.....
Sitit ce te se vi moji rici garaza ce bit u borbi za prvaka--
josip_radic napisao:za dalera sa onim igračkim kadrom i uspjehom koji je zabilježio u prethodne 4 sezone (suvereni osvajači sve 4 lige od najnižeg ranga natjecanja) nitko i nije očekivao da će plesati jedno ljeto. ipak mislio sam da neće biti konkurenti za 1.mjesto, a po meni prvi favoriti lige jer od celenta se teško može očekivati da bude kompletan svaku utakmicu. za zlatnog otoka se znalo da neće tako lako ispasti, ali za biti prvi, mislim da nemaju velike šanse. za nas (garažu) i za sve prognozore i komentare, ovaj start je apsolutno iznenađenje. ali igrom na terenu zaslužili smo ovoliki broj bodova u prva 3 kola. i dalje sam čvrsto na zemlji, svjestan težine i kvalitete ove lige (ispadali uvijek odmah čim smo ušli), puno je još bodova u igri, puno još bodova treba osvojiti za ostati u ovoj ligi. valjda će nam uspjeti ove godine, iako to osobno nisam očekivao.
stina7 napisao:gospodin x napisao:Bravo Garažisti !!!!!!!!!!!!!
Koliko je Daler osta?
Ove godine bi moglo dosta iznenađenja bit!
Borba za prvaka: Daler Celen Pb
Ispadaju: Parna i Dujomovača
Garaza u borbi za prvaka------vidit ce te
gospodin x napisao:stina7 napisao:Sitit ce te se vi moji rici garaza ce bit u borbi za prvaka--
Ovako teško da možete cjelu sezonu igrat na ovom nivou
Iako previše vas ljudi podcjenjuju ali vi na najbolji način pokazujete da su u krivu
Osobno bi volio da budete što bolje plasirani
TOP 6 zvući kao realnost
niko napisao:stina7 napisao:Garaza u borbi za prvaka------vidit ce te
Mora san se registrirat jer mi je puna kapa tebe i tvoje garaže.Koga briga šta ti 300 puta napišeš na forumu da će se garaža borit za prvaka???I šta sad kad si to napisa?Jesi zadovoljan sad??Aj bravo za tebe.Vi svi "veliki poznavatelji baluna" bi tribali znat da se kolo sreće brzo okreće.Nadan se da i Radić to svaća i da je na zemlji.Jer prvo kolo su sa celenton(koji je igra bez skoro cile prve postave) ostali x ,drugo dobili topela koji još nema boda i dujmovaću uz malo sreće 50 sekundi prije kraja.prema tome mogli su vrlo lako ostat 3 boda.
niko napisao:stina7 napisao:gospodin x napisao:Bravo Garažisti !!!!!!!!!!!!!
Koliko je Daler osta?
Ove godine bi moglo dosta iznenađenja bit!
Borba za prvaka: Daler Celen Pb
Ispadaju: Parna i Dujomovača
Garaza u borbi za prvaka------vidit ce te
Mora san se registrirat jer mi je puna kapa tebe i tvoje garaže.Koga briga šta ti 300 puta napišeš na forumu da će se garaža borit za prvaka???I šta sad kad si to napisa?Jesi zadovoljan sad??Aj bravo za tebe.Vi svi "veliki poznavatelji baluna" bi tribali znat da se kolo sreće brzo okreće.Nadan se da i Radić to svaća i da je na zemlji.Jer prvo kolo su sa celenton(koji je igra bez skoro cile prve postave) ostali x ,drugo dobili topela koji još nema boda i dujmovaću uz malo sreće 50 sekundi prije kraja.prema tome mogli su vrlo lako ostat 3 boda.
cile napisao:niko napisao:stina7 napisao:Garaza u borbi za prvaka------vidit ce te
moga si i bez ovoga...
ti izgleda ne kužiš ni seinfeldove baze?
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost