5A liga mladi
Lokve-United 2:2 zadnju minutu lokve imaju igraca vise, 3 sanse za gol...al kita,i za nadodat usprkos igracu vise united nam je moga zabit gol s igracem manje imali su kontru 2 na 1......u posljednjim sekundama utakmice.Mi se jos gradimo,dizemo,aj TRAZIMO!!!Momcima iz Uniteda cestitke na fer i korektnoj igri.
je san fin u pič mač
je san fin u pič mač
Dajemo krv,zato smo beskrvni
Nesta14 napisao:A.del Piero napisao:DONKOV 10 napisao:Nije se bas del Piero oznoia danas..
najebat ćeš donkove u utorak ako budemo igrali. ti si igra ko i tvoj bayern. muhahahaha
mertojak - jack daniels 3:0
Momci dosta prepucavanja, oba cete prvi u kolo iduci put!
a nas dvojica bar možemo izdržat više od 6 minuta svaki. čičko pičko.
Con cantera y afición, no hace falta importación. dite materi balun mertojaku.
A.del Piero napisao:Nesta14 napisao:A.del Piero napisao:najebat ćeš donkove u utorak ako budemo igrali. ti si igra ko i tvoj bayern. muhahahaha
mertojak - jack daniels 3:0
Momci dosta prepucavanja, oba cete prvi u kolo iduci put!
a nas dvojica bar možemo izdržat više od 6 minuta svaki. čičko pičko.
nek igra i ovaj tvoj sugavi juve nesto, je da srbo zabija, al donit ce mi pare
gavra stari plac napisao:daler3 napisao:ekipa daler trazi ekipu za igrat termin, utorak u 21.00, spaladium arena, termin besplatan.. zainteresirani javite se na broj 0981600447
mi smo zainteresirani al nas je straj da vas ne naprasimo svaki put haha, eto ako ne nadete nikog ko van vise odgovara mi smo slobodni
vi ste preloši
daler3 napisao:gavra stari plac napisao:daler3 napisao:ekipa daler trazi ekipu za igrat termin, utorak u 21.00, spaladium arena, termin besplatan.. zainteresirani javite se na broj 0981600447
mi smo zainteresirani al nas je straj da vas ne naprasimo svaki put haha, eto ako ne nadete nikog ko van vise odgovara mi smo slobodni
vi ste preloši
posteno, al sta pises onda na 5. ligu