FAQ  •  Registracija  •  Login

4. liga mladi

<<

josip

VIP član

Post 18 tra 2011, 20:12

Čestitke Kmanu na zasluženom naslovu, i Grubišiću ka MVP lige, u početku sam sumnja jer ste se previše oslanjali na njega, al kad je Pavić doša to je bilo to skupa s mladim fizički spremnim momcima i dva vrhunska golmana, kapa dole. Splitska i VIK zasluženo u vrhu.

Mi da smo krenuli sa sponzorom i ovim kadrom otpočetka sezone vjerojatno bi bili među prva dva ili bar u borbi do zadnjeg kola, šta je tu je do moje 30-te sigurno prolazimo 4 ligu.. :)

Još GT :)
Zadnja izmjena: josip; 18 tra 2011, 20:18; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

bangladesh

Novi član

Post 19 tra 2011, 11:14

jel mogu kako odma u 1.ligu jer vidin da su dobri? tribalo bi to nekako pogurat. ima u kmanu nekoliko igraća najmanje za hrvatsku repku. da su brazilci igrali bi i u njihovoj repi.
bangladesh za bolju hrvatsku
<<

Gruba

Novi član

Post 20 tra 2011, 17:28

Ja bi postavija pitanje predsedniku udruge Josipu Radiću! Zašto se zadnje kolo 4.liger igra tek 8.5.??? A proslo smo igrali 17.4.!!! Malo glupasto... Znam da je Uskrs,pa praznik rada,ali zar nije moguce ubacit je neki drugi dan ranije s obzirom da su neke lige gotove(npr. 1.liga,a i jos ce koja do tad zavrsit)... Eto toliko... Ja mislim da bi sve ekipe rade odigrale zadnje kolo prije Sv.Duje...
<<

DON FABIO

VIP član

Post 20 tra 2011, 18:44

Čestitke mojim Kmanjanima, Dinu i Tuti pogotovo, a čestitke i meni kao sta je FRAFO citira bia sam dobar prognozer. Gruba, nije jos samo zadnje kolo, ima tu i četvrtak di vas narancanstveni malo popeglaju na treningu :P , drago mi je radi Tute da ste ušli, a jos mi je draze kad mu vidim izraz lica kad vas pometemo na treningu :P
Šalim se, bravo Kman, zna sam ja da vi možete !
F-OFF!!!
<<

jmijac-4

VIP član

Post 20 tra 2011, 19:34

Gruba napisao:Ja bi postavija pitanje predsedniku udruge Josipu Radiću! Zašto se zadnje kolo 4.liger igra tek 8.5.??? A proslo smo igrali 17.4.!!! Malo glupasto... Znam da je Uskrs,pa praznik rada,ali zar nije moguce ubacit je neki drugi dan ranije s obzirom da su neke lige gotove(npr. 1.liga,a i jos ce koja do tad zavrsit)... Eto toliko... Ja mislim da bi sve ekipe rade odigrale zadnje kolo prije Sv.Duje...

Prema mojim informacijama 2 su koncerta na programu dotad.Čak mi je danas gosp. Tešija reka da se neće ni 8.5. igrat jer je kao i tad neki koncert nego tek tjedan iza.Al triba vidit šta će zapravo bit.
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

josip_radic

Stari član

Post 20 tra 2011, 21:29

Ne znam ništa o koncertima. Ozren je dobio nalog od UO da se zadnja kola OBVEZNO igraju u danima u kojima je uobičajeno da se igra liga da se ne bi remetila regularnost natjecanja. Npr. zadnje kolo vas Ozren stavi u petak (ili bilo koji drugi dan osim nedjelje) i neke ekipe kažu da se tada ne mogu skupit za igrat, a zadnje kolo nema odgode. Zar nije u redu da svi imaju jednake šanse i svi igraju u svojim uobičajenim terminima? Mislim da je to jedino ispravno.
<<

josip_radic

Stari član

Post 20 tra 2011, 21:53

Poštovani,

šale su dobrodošle, i podržavam ih. Konkretno, u šaljivom tonu bez izrugivanja komentirati igrače, ekipe, voditelje, suce, delegate nije loše. Veselo je što su se i neki naši veterani (2.liga) aktivno uključili u forum i jedni se predstavljaju kao drugi i pišu u njihovo ime, pa smo eto dobili na forumu i suca Taraša u čije ime netko piše u šaljivom tonu. Sve je to ok i nema problema za to jer to i daje draž forumu, ali iako je forum tzv. otvorena knjiga i neslužbeni oblik komunikacije vrijeđanje, izrugivanje ili omalovažavanje nije korektno niti pošteno prema bilo kome. Pojedince spominjati neću, tražiti "krivce" zasigurno neću, ali nadam se i vjerujem da nećemo biti prisiljeni zbog pojedinaca, obustaviti ovakav oblik komunikacije niti blokirati pisanje na ovom našem forumu koji daje dodatnu draž našim natjecanjima. Apeliram na sve da se suzdržite komentara nakon kojih bi se neki ljudi mogli osjetiti uvrijeđeni ili osramoćeni bez ikakvog razloga.
Molim vas za malo kulture. Šteta bi bilo da ovo izgubimo i da i ovim putem ne možemo čuti vašu kritiku ili pitanje.

Srdačan pozdrav!
<<

dena

Česti član

Post 20 tra 2011, 23:02

josip_radic napisao:Ne znam ništa o koncertima. Ozren je dobio nalog od UO da se zadnja kola OBVEZNO igraju u danima u kojima je uobičajeno da se igra liga da se ne bi remetila regularnost natjecanja. Npr. zadnje kolo vas Ozren stavi u petak (ili bilo koji drugi dan osim nedjelje) i neke ekipe kažu da se tada ne mogu skupit za igrat, a zadnje kolo nema odgode. Zar nije u redu da svi imaju jednake šanse i svi igraju u svojim uobičajenim terminima? Mislim da je to jedino ispravno.

slažem se iako je malo dugo 3 tjedna pauze al ovo izgleda pošteno prema svima.
<<

jmijac-4

VIP član

Post 24 tra 2011, 09:50

Sretan i Blagoslovljen Uskrs od mene i od cile ekipe MNK 'Etiri! :D
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

Gianluigi

Novi član

Post 04 svi 2011, 08:46

Igra li se liga u nedilju 08.05. kako stoji u rasporedu, malo je kontradiktorno sa obavijesti na naslovnici???

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poštovani,

Zbog odigravanja završnice Kupa u rukometu u velikoj dvorani S.C. „Gripe“, primorani smo obustaviti sva naša natjecanja u periodu od 04.– 08. 05.2011.

Zahvaljujemo na razumijevanju te Vas sportski pozdravljamo,

Predsjednik U.O.
Josip Radić

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<<

Gianluigi

Novi član

Post 04 svi 2011, 11:11

Gianluigi napisao:Igra li se liga u nedilju 08.05. kako stoji u rasporedu, malo je kontradiktorno sa obavijesti na naslovnici???

Poštovani,

Zbog odigravanja završnice Kupa u rukometu u velikoj dvorani S.C. „Gripe“, primorani smo obustaviti sva naša natjecanja u periodu od 04.– 08. 05.2011.

Zahvaljujemo na razumijevanju te Vas sportski pozdravljamo,

Predsjednik U.O.
Josip Radić

Mora bit da se ne igra ni ovu nedilju, vec trecu u nizu ...

http://www.umn-split.hr/forum/viewtopic ... 496#p49496

Drugim rijecima ... zadnja dva kola ce se odigrat s razmakon od misec dana!
<<

VIK

Član

Post 04 svi 2011, 20:53

pa se pitam ima li kraja...
bp
<<

Joca

Novi član

Post 05 svi 2011, 15:21

Zadnja izmjena: Joca; 06 svi 2011, 14:43; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

zvijezde,,,

Novi član

Post 12 svi 2011, 10:16

Ljudi,,,,zašto niko ne komentira ništa ,,,pa zadnje kolo je,,,ako se zna prvak još se uvik ne zna ko ispada???
<<

GT Trade

Česti član

Post 12 svi 2011, 19:40

Bunker, karantena :)
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011