5B liga mladi
GAYATHLAJ 7 ti je inače njihov predstavnik na forumu...
Riječ je o ekipi koja je prethodne 3 sezone doživjela strmoglavi pad od 3. do 5.lige. Ekipa je tehnički slabija,ali je krasi fanatična borbenost koja nerijetko zna priječi granice korektnosti.Nisam siguran ali mislim da ekipa igra ligu više od 8 godina i iskustvo će biti njihov najveći adut u ovoj ligi...
Riječ je o ekipi koja je prethodne 3 sezone doživjela strmoglavi pad od 3. do 5.lige. Ekipa je tehnički slabija,ali je krasi fanatična borbenost koja nerijetko zna priječi granice korektnosti.Nisam siguran ali mislim da ekipa igra ligu više od 8 godina i iskustvo će biti njihov najveći adut u ovoj ligi...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
Pegalj napisao:Pozdrav od ekipe MNK Pegalj, mi smo novi u ligi, sretno svima u novoj sezoni.
Piše u rasporedu da prvu utakmicu igramo s ekipom"Jel nećeš" jel ima ko kakve informacije o njima?
ekipa koja igra toplo hladno,iz treče su nesritno ispali u zadnjim kolima,iz četvrte još nesritnije a sad u petoj su se malo pomladili i spoj mladosti i iskustva bi moga bit među prvwe 4 momčadi.uglavnom dobri momci i korektna ekipa...
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....