5A. liga mladih
Bice i ovde dima do kraja lige gusto gusto !gavra vidim da si tu pa mi reci jel titula tu ili ce jos biti napeto !!!
Zadnja izmjena: najvjerniji; 14 svi 2012, 23:23; ukupno mijenjano 1 put/a.
Biće zanimljivo popratit još ova četri kola i mi želimo ući u top osam ili devet top deset smo osigurali!
HAJDUK,koliko volim ja tvoje pobjede ma igraj muški i kad te ne ide !
HAJDUK,bez tebe moj je život nesretan jer ja živim za samo jedan san !
HAJDUK,jer mom životu smisao si ti uz tebe vječno su tvoji SPLIĆANI !!!
HAJDUK,bez tebe moj je život nesretan jer ja živim za samo jedan san !
HAJDUK,jer mom životu smisao si ti uz tebe vječno su tvoji SPLIĆANI !!!
11:00 SIERRA LEONE - LAVANDIN ZA UMIVANJE - 2 derbi kola, blaga prednost lavandinu
11:55 GEO PARS FAST FOOD MEDENI - 2 mlađe je slađe
12:55 MNK NEVERA POSTIRA KMANCESTER - 1 u prvom dijelu su nas namučili, nećemo ih podcijenit
13:50 F.C. UNITED MOTO CITY D.D.K. LOKVE - 2 united u padu, lokve će zacementirat misto u gornjoj polovicu
14:50 SUBOVCI STARI PLAC - ADOREA - 2 što reći...
15:45 ZARA 07 MAGLA 02 - 2 jer Magla 02 je ono što me čini sretnim...
16:45 POSA AEDES - X miroljubivi remi 2 podjednake ekipe
11:55 GEO PARS FAST FOOD MEDENI - 2 mlađe je slađe
12:55 MNK NEVERA POSTIRA KMANCESTER - 1 u prvom dijelu su nas namučili, nećemo ih podcijenit
13:50 F.C. UNITED MOTO CITY D.D.K. LOKVE - 2 united u padu, lokve će zacementirat misto u gornjoj polovicu
14:50 SUBOVCI STARI PLAC - ADOREA - 2 što reći...
15:45 ZARA 07 MAGLA 02 - 2 jer Magla 02 je ono što me čini sretnim...
16:45 POSA AEDES - X miroljubivi remi 2 podjednake ekipe
KUP: Nevera - Kameleon klub 0:3. Naš niz od 3 pobjede u kupu zaustavila je prvoligaška ekipa kameleona. Ne mogu reć da su nas nadigrali, ali kaznili su sve naše greške. Zasad su ipak klasa više, i zasluženo idu dalje. Nama ostaje zadovoljstvo da smo izbacili 3 ekipe iz viših liga. Želimo sreću Lokvama i Sierri, da bar jedna iz naše lige ode među 8.
Fone napisao:KUP: Nevera - Kameleon klub 0:3. Naš niz od 3 pobjede u kupu zaustavila je prvoligaška ekipa kameleona. Ne mogu reć da su nas nadigrali, ali kaznili su sve naše greške. Zasad su ipak klasa više, i zasluženo idu dalje. Nama ostaje zadovoljstvo da smo izbacili 3 ekipe iz viših liga. Želimo sreću Lokvama i Sierri, da bar jedna iz naše lige ode među 8.
,
Haha sine smijesan se, kazes da vas nisu nadigrali, vjerojatno su vas slucajno dobili....i vi bi bili medju prvim momcadima prve lige a kamoli druge trece......presmijesno i normalno da ste izbacili momcadi iz visih liga pa nisi valjda zaboravijs da nema lige ispod vase.....
strucnjak ipo napisao:Fone napisao:KUP: Nevera - Kameleon klub 0:3. Naš niz od 3 pobjede u kupu zaustavila je prvoligaška ekipa kameleona. Ne mogu reć da su nas nadigrali, ali kaznili su sve naše greške. Zasad su ipak klasa više, i zasluženo idu dalje. Nama ostaje zadovoljstvo da smo izbacili 3 ekipe iz viših liga. Želimo sreću Lokvama i Sierri, da bar jedna iz naše lige ode među 8.
,
Haha sine smijesan se, kazes da vas nisu nadigrali, vjerojatno su vas slucajno dobili....i vi bi bili medju prvim momcadima prve lige a kamoli druge trece......presmijesno i normalno da ste izbacili momcadi iz visih liga pa nisi valjda zaboravijs da nema lige ispod vase.....
Prika moj, ja san i gori napisa da je ždrijeb supertežak, i sama činjenica da san zadovoljan nakon 3:0 poraza govori koliko respektiran protivnika i ligu u kojoj igra, pogotovo nigdi nisan napisa da bi mi poharali iti jednu od viših liga. Uostalom, zaboli me neka stvar, ni da igran protiv Brosodosplita, neću se predat prije utakmice, a posli ću svakome stisnit ruku i priznat da je bia bolji. A ako nisi član ove lige, a doša si gubit svoje vrime na forumu lige "od koje nema niže", meni je to smišno.
Zadnja izmjena: Fone; 17 svi 2012, 21:39; ukupno mijenjano 1 put/a.
Fone moga si to rec i smecaru odjebi
Ispod Pele-Arista 5-4,bez semafora i normalnih uvjeta za igru. sudili su nan suci koji da su bili podmiceni nebi onako pristrano sudili. uzas!!!
sta nan je oni zalizanko napravija (neznan mu ime, doduse u zadnje vrime sudi on i relativno u redu) ne bi virovali. srica arista je po ko zna koji put pokazala da in karakter nije bas jaca strana pa smo dosli do 3 boda i vratili se u igru za top 8
Ispod Pele-Arista 5-4,bez semafora i normalnih uvjeta za igru. sudili su nan suci koji da su bili podmiceni nebi onako pristrano sudili. uzas!!!
sta nan je oni zalizanko napravija (neznan mu ime, doduse u zadnje vrime sudi on i relativno u redu) ne bi virovali. srica arista je po ko zna koji put pokazala da in karakter nije bas jaca strana pa smo dosli do 3 boda i vratili se u igru za top 8