FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladih

<<

torres19

VIP član

Post 11 svi 2012, 15:01

12.05.2012. 13:00 SPLITSKA BANKA - MLADI MAX & MORIS 2 -maxu dajem blagu prednost ,derbi za 2 ligu
12.05.2012. 13:55 DŠR KMAN U.N. HAJDUKA S.D.R. 2 -sigurica ,a u udruzi igraju neki od ponajboljih igrača ove lige ,kad će zablistat ako ne protiv fenjeraša
12.05.2012. 14:55 VIK BILI 9 2 -vik je zadnju neobjašnjivo poražen s 10 razlike a bili9 uvik grizu
12.05.2012. 15:50 LIVERPOOL PIVNICA KARLO x -poraz neodgovara nikad nikome pogotovo ne u ovoj fazi lige kad je svaki bod bitan
12.05.2012. 16:50 MNK KMAN - PISMON ZVATI 2 -kman je u rasulu ,nažalost
12.05.2012. 17:45 BATERIJA MNK DALMATINAC 2 -bolji,brži,mlađi
12.05.2012. 18:45 VESELI MORNARI GRADSKA 2 -gradska se trgla,jeli kasno?
SLOBODAN MNK NESLANOVAC - C.B. PISTURA došlo im ka naručeno
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

Hyypia

Član

Post 11 svi 2012, 15:17

S danom 11.05.2012 pa do kraja lige zabranjujemo svima članovima ekipe Liverpool i njihovim simpatizerima pisanje i bili kakvo komentiranje na ovoj stranici,jedini koji će nas ovde zastupati i pisati izvješća s terena biće naš voditelj DELIĆ I.,svako nepoštivanje ove odluke biće najstrože sankcionirano od strane kluba,ova odluka je definitivna i donesena od strane nadzornog odbora.Svim ekipama koje smo eventualno uvrijedili ili su se iz nekog razloga našli uvrijeđeni ovim se putem ispričavamo.Naš istaknuti član Torres19 je do odluke disciplinske komisije suspendiran i dokle traje suspenzija nema pravo nastupa.Uz to je i novčano kažnjen radi povrede disciplinskog pravilnika i nekorektnog javnog istupanja čime je naštetio svome ali i ugledu kluba.
lp! Predsjednik nadzornog odbora Sami Hyypiä
This city of Liverpool has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.
Bill Shankly
<<

strucnjak ipo

Novi član

Post 11 svi 2012, 16:49

Mikulic je stvarno cudo od sudca a jos je bolji kao igrac, da nije slizan sa glavom momcadi a i on ima lipu glavicu ne bi igra ni na play station, mister brzina i faul maestro
<<

torres19

VIP član

Post 11 svi 2012, 20:20

strucnjak ipo napisao:Mikulic je stvarno cudo od sudca a jos je bolji kao igrac, da nije slizan sa glavom momcadi a i on ima lipu glavicu ne bi igra ni na play station, mister brzina i faul maestro
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
<<

torres19

VIP član

Post 11 svi 2012, 20:21

torres19 napisao:
strucnjak ipo napisao:Mikulic je stvarno cudo od sudca a jos je bolji kao igrac, da nije slizan sa glavom momcadi a i on ima lipu glavicu ne bi igra ni na play station, mister brzina i faul maestro

<<

strucnjak ipo

Novi član

Post 11 svi 2012, 20:45

Hahaha morat cemo jos koji put zaigrat samo skupi noge
<<

falcao

Novi član

Post 12 svi 2012, 11:51

13:00 SPLITSKA BANKA - MLADI MAX & MORIS 2 mislim da je max trenutno kvalitetniji
13:55 DŠR KMAN U.N. HAJDUKA S.D.R. 2 zicer
14:55 VIK BILI 9 2 bili bolja ekipa
15:50 LIVERPOOL PIVNICA KARLO - MIKA PUTZ 2 blaga prednost pivnici iako ce bit neizvjesno
16:50 MNK KMAN - KONOBA NEVERA PISMON ZVATI 1 pivacima tribaju bodovi ali mislim da ce kman ovo rijesit u svoju korist
17:45 BATERIJA MNK DALMATINAC 2 ja mislim da penzici nemaju sanse protiv mladih dalmatinaca
18:45 VESELI MORNARI GRADSKA 1 moirnarima svaki bod bitan u borbi za opstanak
<<

R.CARLOS

Novi član

Post 12 svi 2012, 19:42

MNK KMAN - KONOBA NEVERA - PISMON ZVATI 2:3

Danas mislin zasluzena pobjeda iako smo vodili 0-3 pa se po ko zna koji put opustili i opet doveli u neizvjesnu zavrsnicu al ipak 3 boda su najvaznija.... cestitke protivniku na fer i korektnoj igri !!!!
<<

Ian Rush

Česti član

Post 12 svi 2012, 20:06

Liverpool - Pivnica Karlo - Mika Putz 2-1 (0-1)

Velika pobjeda danas, protiv jakog i motiviranog protivnika....igrali smo bez Vrdoljaka i Čapete, dviju vedeta , ali smo odigrali muški , čvrsto i pametno.....
Dogovorili smo se da ćemo pustit balun njima, i pokušat plitkom i zgusnutom obranom , u kontri priko A. Piplice rješit gol.....

Igralo se čvrsto na obje strane, ali korektno....vraćali smo jedni drugima aute i kornere kad god je bila greška sudaca , i toga je bilo sa obe strane.....

Primili smo gol , iz jedne situacije di je Torresu uteka igrač, a Nikšić nije uspija napravit faul, te je sa 6 metara neometan njihov igrač da gol u livu stranu Bebićeva gola....U prvom poluvrimenu oni su nametnuli presing odmah, i tribalo nam je vrimena da se nađemo u toj igri... manjak jakih zamjena tira nas je na izmjene samo da se prva četvorka odmori ( osim A.Piplice koji je igra cilu utakmicu).

U prvom su oni dominirali u posjedu, mi smo igrali uglavnom na posta M. Delića i isključivo na kontre, jednu priliku smo imali upravo priko Mira, kad je pogodija stativu sa 6 metara kad se ka post okrenija priko njihovog zadnjeg, a drugu priko kontre 3 na 1 , kad je Nikšić uprska sve... Uigrani korner u 3 navrata nismo odigrali do kraja po dogovoru , i nismo poentirali iz tog oružja ..... Oni su imali 70 posto posjeda baluna , i kroz pritisak presinga par polušansi i stativu , nakon prisičenih baluna na sredini.... Bebić je na našem golu bia super, istrča je dvi kontre sa balunom , nakon šta je prisika njihovu kontru , i to od naših 6 do njihovih 9 metara, da nitko nije zna ni di će ni kako će, pa ni on sam i izvuka faul i aut iz totalnog nereda koji je izazva...trčalo se ka maniti za njim , i mi i njihova obrana hehe...

U drugom poluvrimenu sve iste postavke, ali je nakon 2 minute Stipe Piplica raskvarija bradu kod jednog pada dok je istrčava za njihovom kontrom, pa smo u nešto drugačijoj formaciji igrali prvi dio drugog poluvrimena. I dalje su nam stajali na presingu , a mi smo i dalje pokušavali priko Mira, s tim da smo pokušavali i mi nešto organizirat i odigrati........ Kod 1-0, Nikšić je nakon što je Miro promiša jednog uz aut, promašija prazan gol sa jednog metra , i to nakon što smo svi već upisali gol i počeli se radovat....Gore nego Ilija Sivonjić..... U par kontri spašava je Bebić , pa se i on ozljedia, ali se vratija nakon 2 minute na gol. Nakon promašaja , odmah njihova kontra 3 na 2 ali nisu došli u matnu situaciju....

Nakon tog Miro pogađa nevjerovatan gol sa 9 metara priko jednog igrača u livi kut golmana koji je bia malo pokriven svojim obrambenim, i Miro špicokom pogađa velemajstorski....
U zadnjih par minuta , zapravo skoro od 7 minute, napravili smo samo jednu kratku zamjenu Torresa za Mira , da ovaj dođe sebi, jer se totalno istrošia u ovako postavljenoj igri...na njemu su se minjala različita 2 igrača, tako da je ova izmjena bila samo da on uvati malo zraka pa nazad u borbene redove....

Par minuta prije kraja , oko centra , dupli pas braće Piplica , Ante sa strane izlazi prema golu, puca sa oko 6 metara, golman brani ali se balun otkotrlja u nekakvoj paraboli u gol , doslovno jedva priko linije gola.....
Kod nas opće slavlje, znali smo da imamo barem bod, a oni ubrzo uvode golman igrača, ali osim 15 sekundi prije kraja , kada su pucali sa strane , sa oko 5 metara u prsa Bebiću, mi smo to jako dobro iskontrolirali, tratili vrime, pucali 2 puta na prazan gol, ali nije ušlo... sve u svemu nakon 2 zadnja kornera u zadnjih 10 sekundi ,započeli smo sa velikim slavljem....

Dobili smo super jakog protivnika, oni su igrali igru koja nam je u ovom sastavu odgovarala, jer smo 99 posto naših napada igrali priko posta , di je Miro uvik bia 1 na 1, ali i kad bi on izgubija odmah balun nije bilo kontri jer su ostala trojica bila duboko u našem polju ili negdi do centra, tako da easy money golova ili kontri sa dvojicom viška nije bilo, šta nam je bia osnovni cilj....u bloku smo bili uvik po dvojica, sa puno pomaganja, kontakta na igrača sa balunom i plitkom i gustom obranom ,nismo dopustili Pivnici da se razmaše.....priliku da nas razvuku su propustili nakon što su poveli 1-0, kad smo mi morali izaći dublje , i nakon našeg izjednačenja smo znali da će oni krenit više prema naprid, te smo čekali svoju šansu ...i srića da smo je dočekali...

Od naših svi za pet, posebno Ante i Miro....šteta šta naš Ex igrač Šimić nije igra, to bi bila prava fešta od utakmice...radi njega nam je žaj šta smo ovom pobjedom ipak gurnuli malo natrag Pivnicu od 2 lige......
YNWA
<<

Ian Rush

Česti član

Post 12 svi 2012, 20:23

Prvi na tablici je izgubija od SBanke, drugi je dobija DSR Kman, MNK Kman FT je izgubija ,tako da je prava Tablica slijedeća :
utakmice bodovi
1. U.N. HAJDUKA S.D.R. 24 51
2. MAX & MORIS 24 49
3. PIVNICA KARLO - MIKA PUTZ 25 48
4. LIVERPOOL 24 48
5. SPLITSKA BANKA - MLADI 23 46
6. MNK KMAN - KONOBA NEVERA 25 43

itd....
btw mi sigurno slijedeću nedjelju ne igramo nikakvu zaostalu utakmicu sa bilo kim.....sve svoje utakmice smo odigrali, to je u ovoj tablici i uračunato.....
YNWA
<<

torres19

VIP član

Post 12 svi 2012, 20:57

čestitke donu na herojskom otporu ,za nešto više triba vrimena ipak je neiskustvo presudilo ima je begu do minut prije kraja ,koja bi to bila bomba da je eksplodirala.
Zadnja izmjena: torres19; 12 svi 2012, 20:58; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

strucnjak ipo

Novi član

Post 12 svi 2012, 21:12

Kaze Rush da je toresu uteka igrac......pa zar je to moguce....
<<

DON FABIO

VIP član

Post 12 svi 2012, 22:50

Torres, mislim da je Bego pruzia herojski otpor i samo ga dobar golman i srica danas spasili. Mladici DSR KMAN su igrali odlicno, trcali, borili se, nedostajalo je malo srice da potope UN, a na kraju neiskustvo, pogotovo s igracem manje je unistilo sav trud, ali kod 2-1 za Kman, promasena su 4 zicera, nije se otislo na 2 ili vise razlike i onda pegula kad je UN izvadia golmana. Sa ovakvim pristupom i redom u igri, Kman zasluzuje puno vise, momci imaju potencijal i samo tribaju nastavit radit i bit ce to prava ekipa. Fali im malo discipline i samopouzdanja, ali doc ce to na svoje. Moja bivsa ekipa je nastavila rasprodavat tesko steceni ugled, ljudi ne dolaze na utakmice, nema onog pravog impulsa i zelje za pobjedom i mislim da sam napravia pravi potez odlaskom, a ne da sam pobiga ili se preda kako neki to tumace. Ni jedno ni drugo nego jednostavno to vise nije to, dosli smo do zida jer meni ne pase takav pristup i ponasanje.
F-OFF!!!
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 12 svi 2012, 23:30

Ian Rush napisao:Liverpool - Pivnica Karlo - Mika Putz 2-1 (0-1)

Velika pobjeda danas, protiv jakog i motiviranog protivnika....igrali smo bez Vrdoljaka i Čapete, dviju vedeta , ali smo odigrali muški , čvrsto i pametno.....
Dogovorili smo se da ćemo pustit balun njima, i pokušat plitkom i zgusnutom obranom , u kontri priko A. Piplice rješit gol.....

Igralo se čvrsto na obje strane, ali korektno....vraćali smo jedni drugima aute i kornere kad god je bila greška sudaca , i toga je bilo sa obe strane.....

Primili smo gol , iz jedne situacije di je Torresu uteka igrač, a Nikšić nije uspija napravit faul, te je sa 6 metara neometan njihov igrač da gol u livu stranu Bebićeva gola....U prvom poluvrimenu oni su nametnuli presing odmah, i tribalo nam je vrimena da se nađemo u toj igri... manjak jakih zamjena tira nas je na izmjene samo da se prva četvorka odmori ( osim A.Piplice koji je igra cilu utakmicu).

U prvom su oni dominirali u posjedu, mi smo igrali uglavnom na posta M. Delića i isključivo na kontre, jednu priliku smo imali upravo priko Mira, kad je pogodija stativu sa 6 metara kad se ka post okrenija priko njihovog zadnjeg, a drugu priko kontre 3 na 1 , kad je Nikšić uprska sve... Uigrani korner u 3 navrata nismo odigrali do kraja po dogovoru , i nismo poentirali iz tog oružja ..... Oni su imali 70 posto posjeda baluna , i kroz pritisak presinga par polušansi i stativu , nakon prisičenih baluna na sredini.... Bebić je na našem golu bia super, istrča je dvi kontre sa balunom , nakon šta je prisika njihovu kontru , i to od naših 6 do njihovih 9 metara, da nitko nije zna ni di će ni kako će, pa ni on sam i izvuka faul i aut iz totalnog nereda koji je izazva...trčalo se ka maniti za njim , i mi i njihova obrana hehe...

U drugom poluvrimenu sve iste postavke, ali je nakon 2 minute Stipe Piplica raskvarija bradu kod jednog pada dok je istrčava za njihovom kontrom, pa smo u nešto drugačijoj formaciji igrali prvi dio drugog poluvrimena. I dalje su nam stajali na presingu , a mi smo i dalje pokušavali priko Mira, s tim da smo pokušavali i mi nešto organizirat i odigrati........ Kod 1-0, Nikšić je nakon što je Miro promiša jednog uz aut, promašija prazan gol sa jednog metra , i to nakon što smo svi već upisali gol i počeli se radovat....Gore nego Ilija Sivonjić..... U par kontri spašava je Bebić , pa se i on ozljedia, ali se vratija nakon 2 minute na gol. Nakon promašaja , odmah njihova kontra 3 na 2 ali nisu došli u matnu situaciju....

Nakon tog Miro pogađa nevjerovatan gol sa 9 metara priko jednog igrača u livi kut golmana koji je bia malo pokriven svojim obrambenim, i Miro špicokom pogađa velemajstorski....
U zadnjih par minuta , zapravo skoro od 7 minute, napravili smo samo jednu kratku zamjenu Torresa za Mira , da ovaj dođe sebi, jer se totalno istrošia u ovako postavljenoj igri...na njemu su se minjala različita 2 igrača, tako da je ova izmjena bila samo da on uvati malo zraka pa nazad u borbene redove....

Par minuta prije kraja , oko centra , dupli pas braće Piplica , Ante sa strane izlazi prema golu, puca sa oko 6 metara, golman brani ali se balun otkotrlja u nekakvoj paraboli u gol , doslovno jedva priko linije gola.....
Kod nas opće slavlje, znali smo da imamo barem bod, a oni ubrzo uvode golman igrača, ali osim 15 sekundi prije kraja , kada su pucali sa strane , sa oko 5 metara u prsa Bebiću, mi smo to jako dobro iskontrolirali, tratili vrime, pucali 2 puta na prazan gol, ali nije ušlo... sve u svemu nakon 2 zadnja kornera u zadnjih 10 sekundi ,započeli smo sa velikim slavljem....

Dobili smo super jakog protivnika, oni su igrali igru koja nam je u ovom sastavu odgovarala, jer smo 99 posto naših napada igrali priko posta , di je Miro uvik bia 1 na 1, ali i kad bi on izgubija odmah balun nije bilo kontri jer su ostala trojica bila duboko u našem polju ili negdi do centra, tako da easy money golova ili kontri sa dvojicom viška nije bilo, šta nam je bia osnovni cilj....u bloku smo bili uvik po dvojica, sa puno pomaganja, kontakta na igrača sa balunom i plitkom i gustom obranom ,nismo dopustili Pivnici da se razmaše.....priliku da nas razvuku su propustili nakon što su poveli 1-0, kad smo mi morali izaći dublje , i nakon našeg izjednačenja smo znali da će oni krenit više prema naprid, te smo čekali svoju šansu ...i srića da smo je dočekali...

Od naših svi za pet, posebno Ante i Miro....šteta šta naš Ex igrač Šimić nije igra, to bi bila prava fešta od utakmice...radi njega nam je žaj šta smo ovom pobjedom ipak gurnuli malo natrag Pivnicu od 2 lige......

Mislim da nakon ovako opsežnog izvještaja nema potrebe da ja išta više govorim o ovoj utakmici.
Samo ću reć kako možemo žaliti za izgubljenim bodovima jer smo imali bolju igru i više prilika ... ovoga puta sreća jednostavno nije bila na našoj strani. Čestitke Liverpoolu!
<<

PUMPLE

Član

Post 13 svi 2012, 07:39

U.N. HAJDUKA S.D.R. - DŠR KMAN = 3:2 (1:1)
Pobjedili smo mnogo teže nego što smo očekivali. Zbog turnira, pričesti, krizme i nekih drugih razloga započeli smo utakmicu sa samo 1 zamjenom. Ipak svoju blagu terensku inicijativu okrunili smo pogotkom sredinom poluvremena, ali je protivnik krajem poluvremena izjednačio iz jedne polukontre u kojoj su moji igrači trebali oko centra napravit prekršaj da spriječe najgore.
U nastavku nam je došao Pavičić, pa smo donekle dobili na širini, ali smo ipak prvi primili gol i to udarcem iz vana, gdje je lopta na putu prema golu okrznula jednog igrača i prevarila vratara. To je bio jedan psihološki šok za ekipu i tako nervozni teško smo igrali. Bilo je šansi sa obje strane, mi smo pogodili 2 stative, a od protivničkih igrača najviše nam je problema stvarao N.Lukin. Oko 3:30 do kraja zovem time-out i krećemo s igračem vratarom na sve ili ništa. Složio bi se sa Donom, da je tu presudilo neiskustvo mladih protivnika, koji se nisu znali kvalitetno postavit u zonu, što smo mi iskoristili i sa 2 gola preokrenili utakmicu. Na kraju je DŠR KMAN imao priliku iz akumuliranog udarca sa 10 m izjednačiti, ali nisu uspili...
Ova pobjeda nam znači još više pošto su MAX & MORRIS i PIVNICA KARLO kiksali. Imali smo dosta sreće, a kaže se da sreća prati hrabre. Rekao bi i da se na ovakvim utakmicama dobija prvenstvo, kad ne igraš dobro i pobjediš. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri. Žao mi je šta u prijašnjim utakmicama nisu ovoliko pokazali, jer onda sigurno nebi bili na dnu tablice.
Zadnja izmjena: PUMPLE; 13 svi 2012, 08:43; ukupno mijenjano 1 put/a.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2011/2012