FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladih

<<

PUMPLE

Član

Post 13 svi 2012, 07:58

TABLICA 3.LIGE MLADIH
utakmice bodovi
1. U.N. HAJDUKA S.D.R. 23 51
2. MAX & MORIS 24 49
3. PIVNICA KARLO 25 48
4. SPLITSKA BANKA 23 46
5. LIVERPOOL 23 45
6. MNK KMAN 25 43
Iako Ian Rush kaže da im nismo došli na utakmicu, to nije istina! Dana 21.4. njih nije bilo u dvorani, a ja, predsj. Kovačević i braća Sunara smo bili na tribini očekujući njihovu pobjedu, pa da im plješćemo... Redsi nisu izašli na parket, pa smo razočarani napustili dvoranu... :)
Do kraja nas čeka zanimljiv rasplet za prva 2-3 mjesta. SPLITSKA BANKA se u slučaju pobjede u odgođenoj utakmici bodovno izjednačava sa MAX & MORISOM, ali su bolji u međusobnim susretima... Mi imamo igrat još 5 utakmica, iz kojih bi nam trebalo biti dovoljno 3 pobjede i 1 remi za naslov.
<<

DON FABIO

VIP član

Post 13 svi 2012, 16:12

Pumple, kod 2:2 je bia akumulirani za Kman, a kod 2:1 su imali 4 kontre 1 na 1 i nisu zabili za odlipit se na dva razlike. Vi ste treci gol dali 30 sec do kraja. Momci su mladi i nemaju iskustva, ali imaju kvalitetu i uz malo truda i rada ce bit nesto od njih. Dosad su gubili utakmice zbog svoje nediscipline i naivnosti, nije bilo nikoga da ih drzi pod kontrolom i malo organizira. Bit ce oni dobri, steta sta su prosuli puno bodova bezveze, probat ce se uhvatit opstanak ako ikako bude moguce mada ce bit tesko. Ako ih ja preuzmem onda cu se potrudit napravit dobru ekipu, nevazno bila treca ili cetvrta liga, no to ovisi o njima, oni ce odlucit da li im ja trebam ili netko drugi.
F-OFF!!!
<<

Zero

Novi član

Post 13 svi 2012, 16:13

Ian Rush napisao:Prvi na tablici je izgubija od SBanke, drugi je dobija DSR Kman, MNK Kman FT je izgubija ,tako da je prava Tablica slijedeća :
utakmice bodovi
1. U.N. HAJDUKA S.D.R. 24 51
2. MAX & MORIS 24 49
3. PIVNICA KARLO - MIKA PUTZ 25 48
4. LIVERPOOL 24 48
5. SPLITSKA BANKA - MLADI 23 46
6. MNK KMAN - KONOBA NEVERA 25 43

itd....
btw mi sigurno slijedeću nedjelju ne igramo nikakvu zaostalu utakmicu sa bilo kim.....sve svoje utakmice smo odigrali, to je u ovoj tablici i uračunato.....

iskreno...ovo moze napisat samo neko ko se boji suocit sa protivnikon! Meni izgleda da se Rush boji Udruge...i govori da su oni dobili, ili govori da nece odigrat svoju zaostalu tekmu jer su dobili, ili se tolko boji da ne bi tija opet ponovit onu tekmu protiv MaxßMorisa...
<<

Ian Rush

Česti član

Post 13 svi 2012, 18:07

Zero napisao:
Ian Rush napisao:Prvi na tablici je izgubija od SBanke, drugi je dobija DSR Kman, MNK Kman FT je izgubija ,tako da je prava Tablica slijedeća :
utakmice bodovi
2. MAX & MORIS 24 49
4. LIVERPOOL 24 48

itd....
btw mi sigurno slijedeću nedjelju ne igramo nikakvu zaostalu utakmicu sa bilo kim.....sve svoje utakmice smo odigrali, to je u ovoj tablici i uračunato.....

iskreno...ovo moze napisat samo neko ko se boji suocit sa protivnikon! Meni izgleda da se Rush boji Udruge...i govori da su oni dobili, ili govori da nece odigrat svoju zaostalu tekmu jer su dobili, ili se tolko boji da ne bi tija opet ponovit onu tekmu protiv MaxßMorisa...

čekaj, ona tvoja dva suigrača šta vriđaju uzduž i popriko po forumu su ostala bez onako intelektualnih i inspirativnih ideja za svoje postove i vriđanja , pa su tebe zadužili da nešto napišeš.?!?!?!? kakav debakl .......
YNWA
<<

Ian Rush

Česti član

Post 13 svi 2012, 18:11

PUMPLE napisao:TABLICA 3.LIGE MLADIH
utakmice bodovi
2. MAX & MORIS 24 49
3. PIVNICA KARLO 25 48
4. SPLITSKA BANKA 23 46
5. LIVERPOOL 23 45
6. MNK KMAN 25 43
Iako Ian Rush kaže da im nismo došli na utakmicu, to nije istina! Dana 21.4. njih nije bilo u dvorani, a ja, predsj. Kovačević i braća Sunara smo bili na tribini očekujući njihovu pobjedu, pa da im plješćemo... Redsi nisu izašli na parket, pa smo razočarani napustili dvoranu... :)
Do kraja nas čeka zanimljiv rasplet za prva 2-3 mjesta. SPLITSKA BANKA se u slučaju pobjede u odgođenoj utakmici bodovno izjednačava sa MAX & MORISOM, ali su bolji u međusobnim susretima... Mi imamo igrat još 5 utakmica, iz kojih bi nam trebalo biti dovoljno 3 pobjede i 1 remi za naslov.

meni je jako žao ali ovo je prava :
utakmice bodovi
2. MAX & MORIS 24 49
4. LIVERPOOL 24 48

a vi pišite šta hoćete...
YNWA
<<

Zero

Novi član

Post 13 svi 2012, 21:32

Ian Rush napisao:
PUMPLE napisao:TABLICA 3.LIGE MLADIH
utakmice bodovi
2. MAX & MORIS 24 49
3. PIVNICA KARLO 25 48
4. SPLITSKA BANKA 23 46
5. LIVERPOOL 23 45
6. MNK KMAN 25 43

meni je jako žao ali ovo je prava :
utakmice bodovi
2. MAX & MORIS 24 49
4. LIVERPOOL 24 48

a vi pišite šta hoćete...

inace kad jedna ekipa oce odgodit tekmu, ne moze to napravit bez dopustenja druge ekipe...ne znan u cemu je problem Rush? Tekme se odgadaju u svim ligama i nigdi nije bilo problema, nego neki ljudi se jednostavno ponasaju ko dica od 10 godina! Udruga je odgodila i tekmu protiv pismom zvati i ne sican se da je pisma trazila da in se registira 3:0...to jedino moze trazit neko ko se boji suocit s nadmocnijon ekipon! Pisma je onda bila zadnja i nije se bojala izbit 3 boda iz nogu udruzinih igraca...i Rush ne radis ti tablicu na netu, dopusti ljudima koji je rade da je naprave...To je najpostenije!
<<

Zero

Novi član

Post 14 svi 2012, 14:31

Ian Rush napisao:
OFARF napisao:Dajte nam taj Livepool i Delića da se igramo !!!!!

Poštovani,

Liverpool je igra protiv Vas prije par tjedana. Vi niste došli. Sorry, 3-0 b.b. Jbm se kako to tumači Bralić koji vodi i ažurira tablice. Priča završena.

20.05.2012. 19:10 U.N. HAJDUKA S.D.R. LIVERPOOL

ocito ste vi igrali protiv nekog izmisljenog protivnika sa dresovima udruge, jer kolko ja vidin igra se u nedilju...
<<

Ian Rush

Česti član

Post 14 svi 2012, 17:20

Zero napisao:
Ian Rush napisao:
OFARF napisao:Dajte nam taj Livepool i Delića da se igramo !!!!!

Poštovani,

Liverpool je igra protiv Vas prije par tjedana. Vi niste došli. Sorry, 3-0 b.b. Jbm se kako to tumači Bralić koji vodi i ažurira tablice. Priča završena.

ocito ste vi igrali protiv nekog izmisljenog protivnika sa dresovima udruge, jer kolko ja vidin igra se u nedilju...

mi 20.05.2012. , u 19:10 ne igramo protiv nikoga, pa ni protiv U.N. HAJDUKA S.D.R. . 100 % .....
YNWA
<<

najvjerniji

Novi član

Post 14 svi 2012, 20:29

Pratim skoro sve lige posebno zavrsnice do sada sam cita nisam bio reg ali mi ovde nesto nije jasno jel mi moze ko rec sta se ovde desava izmedu liverpoola i unh???hvala
<<

Zero

Novi član

Post 14 svi 2012, 20:54

najvjerniji napisao:Pratim skoro sve lige posebno zavrsnice do sada sam cita nisam bio reg ali mi ovde nesto nije jasno jel mi moze ko rec sta se ovde desava izmedu liverpoola i unh???hvala

misle da ako ne dodu na tekmu da mogu izbjec potop...al ja mislin da udrugu boli uvo kolko ce dobit...njima je bitna pobjeda i ulazak u 2. ligu, sta in liverpool i pruza svojin ne dolaskon u nedilju...
<<

Zero

Novi član

Post 14 svi 2012, 21:01

Ian Rush napisao:
Zero napisao:
Ian Rush napisao:Poštovani,

mi 20.05.2012. , u 19:10 ne igramo protiv nikoga, pa ni protiv U.N. HAJDUKA S.D.R. . 100 % .....

Rush nema smisla lagat kad svi znaju da cete doc i postedi nas svoji drama...da ste tili igrat onda kad ste tribali igrat protiv udruge, igrali bi, nego van je odgoda dosla ko budali pleska!
<<

Voodoo Vince

Član

Post 14 svi 2012, 21:10

najvjerniji napisao:Pratim skoro sve lige posebno zavrsnice do sada sam cita nisam bio reg ali mi ovde nesto nije jasno jel mi moze ko rec sta se ovde desava izmedu liverpoola i unh???hvala

Istu stvar i ja gledan i pitan se, a jos vise kad su bitne samo dvi stvari:
1. Ako odgodu nisu prihvatile obe ekipe utakmica se igra u vec postojecem standardnom terminu
2. Ako taj dan nije liverpool sredia to sa delegatima i sudcima (dakle 3-0 b.b. potpisano) onda su pristali na odgodu

I ne vidin cemu sva ta svada kad ili JE ili NIJE kako pravila nalažu, nema ni izmedu ni trece opcije!
Zavrsite to sportski i lagano put mora! ;)
"You can be a king or a street sweeper, but everybody dances with the Grim Reaper."
<<

Zero

Novi član

Post 14 svi 2012, 21:25

Voodoo Vince napisao:

Istu stvar i ja gledan i pitan se, a jos vise kad su bitne samo dvi stvari:
1. Ako odgodu nisu prihvatile obe ekipe utakmica se igra u vec postojecem standardnom terminu
2. Ako taj dan nije liverpool sredia to sa delegatima i sudcima (dakle 3-0 b.b. potpisano) onda su pristali na odgodu

I ne vidin cemu sva ta svada kad ili JE ili NIJE kako pravila nalažu, nema ni izmedu ni trece opcije!
Zavrsite to sportski i lagano put mora! ;)

Rush i njevoga ekipa su pristali na odgodu i sad oce da in se upise pobjeda jer in protivnik nije dosa, tu ti je nasta problem...al taj problem je samo Rushev i on ga samo vidi...niko drugi...
<<

najvjerniji

Novi član

Post 14 svi 2012, 21:42

Koliko vidim liverpool nema sanse biti medu tri prva koja ce ici u visi rang cemu onda tenzije ovde se max malo kasno probudio banka je dobra udruga igra isto dobro i sigurno ce te tri ekipe podjelit ta mista a udruga je u najvecoj prednosti i ima dobar raspored !!
<<

falcao

Novi član

Post 14 svi 2012, 21:49

ljudi raspravito to na terenu pa ko koga.....sritno i jednima i drugima
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2011/2012