FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladih

<<

najvjerniji

Novi član

Post 14 svi 2012, 21:54

falcao napisao:ljudi raspravito to na terenu pa ko koga.....sritno i jednima i drugima

Tako je najbolje pa ko koga samo triba stavit top suce jer može biti svega evo Braliću na znanje
<<

10

VIP član

Post 14 svi 2012, 23:09

nevezano sad za ove 2 ekipe, čitan komentare i samo ću reć da ne moraju obe ekipe pristat na odgodu nego je jednoj dovoljno skupit 5 ili 6 potvrda da ne mogu igrat i to je to, druga ekipa uopće ne mora bit za odgodu. takva su pravila, a o ovome smo već raspravljali, meni osobno glupo, ali eto, sve je po pravilniku.
<<

najvjerniji

Novi član

Post 14 svi 2012, 23:20

10 napisao:nevezano sad za ove 2 ekipe, čitan komentare i samo ću reć da ne moraju obe ekipe pristat na odgodu nego je jednoj dovoljno skupit 5 ili 6 potvrda da ne mogu igrat i to je to, druga ekipa uopće ne mora bit za odgodu. takva su pravila, a o ovome smo već raspravljali, meni osobno glupo, ali eto, sve je po pravilniku.

Napokon da je neko reka nešto ispravno i po pravilniku kojeg mogu svi procitati na stranicama udruge bilo koja ekipa moze trazit odgodu a drugu ekipu kontaktira neko iz udrzge da će se to odgoditi ali prateci ovo ovde to nebi ni suci iz haaga rjesili hahaha
<<

strucnjak ipo

Novi član

Post 14 svi 2012, 23:43

2-3 pojedinca iz liverpoola stvaraju skroz losu sliku o ciloj momcadi ne znam samo kako ostali beskicmenjaci trpe taj ton, sto je previse previse je vrime im je da se ostave nogometa i igracki i ljudski nisu za to
<<

Voodoo Vince

Član

Post 15 svi 2012, 11:17

10 napisao:nevezano sad za ove 2 ekipe, čitan komentare i samo ću reć da ne moraju obe ekipe pristat na odgodu nego je jednoj dovoljno skupit 5 ili 6 potvrda da ne mogu igrat i to je to, druga ekipa uopće ne mora bit za odgodu. takva su pravila, a o ovome smo već raspravljali, meni osobno glupo, ali eto, sve je po pravilniku.

Sta se mene tice to je pravilo totalno bezveze i hitno triba minjat, ali ako je trenutno tako u pravilima, onda je sve jasno! Hvala na ispravku (sta se mog prijasnjeg komentara tice)!
"You can be a king or a street sweeper, but everybody dances with the Grim Reaper."
<<

najvjerniji

Novi član

Post 15 svi 2012, 11:47

Zero napisao:
Ian Rush napisao:
Zero napisao:20.05.2012. 19:10 U.N. HAJDUKA S.D.R. LIVERPOOL

ocito ste vi igrali protiv nekog izmisljenog protivnika sa dresovima udruge, jer kolko ja vidin igra se u nedilju...

mi 20.05.2012. , u 19:10 ne igramo protiv nikoga, pa ni protiv U.N. HAJDUKA S.D.R. . 100 % .....

Rush nema smisla lagat kad svi znaju da cete doc i postedi nas svoji drama...da ste tili igrat onda kad ste tribali igrat protiv udruge, igrali bi, nego van je odgoda dosla ko budali pleska!

igrate koliko vidim 19.05 stvarno si bio u pravu !
<<

VIK

Član

Post 15 svi 2012, 12:18

dobar dan svima

malo sam pisa ove sezone,štufalo me,al sad moram.
ako oćemo ostat u ligu moramo dobit bar dvi utakmice protiv
izravnih konkurenata za ostanak.skupa smo 8 godina i
ajmo provat svi kojima nam je stalo.BORBA.
bp
<<

VIK

Član

Post 15 svi 2012, 12:20

A ako ispadnemo opet mi je bija gušt bit na terenu s
bosom,zokijem,markom i ostalima.
imali bi se neki na šta ugledat.
bp
<<

torres19

VIP član

Post 15 svi 2012, 16:20

najvjerniji napisao:Koliko vidim liverpool nema sanse biti medu tri prva koja ce ici u visi rang cemu onda tenzije ovde se max malo kasno probudio banka je dobra udruga igra isto dobro i sigurno ce te tri ekipe podjelit ta mista a udruga je u najvecoj prednosti i ima dobar raspored !!

Imamo šanse jer igramo i protiv splitske banke koju smo rezultatski deklasirali prvi dio ali nemamo ambicija.Ako nam se bude dalo igrat ćemo protiv udruge ali smo bliže odluci da ne igramo.Stvar je principa.Udruga je tila odgodit zvala mene i zamolila da im iziđen u susret i zovnem Ozrena ,učinio sam to samo radi Bege i sad me pljucaju iz svih oružja.E pa neka igraju sami sa sobom neka budu prvi svaka im čast ali ja ću se posavjetovat s ekipom i odlučit zadnji dan a za minus bodove me boli neka stvar.
Znači stvar je jasna utakmice će bit ako to mi budemo tili.
Tija bi reč ovim novopečenim forumašima ako me već spominju neka se predstave i neka stoje iza onog šta kažu ,ja cijenim svačije mišljenje ali iza mora stat osoba.Osim ako se ne boje ,onda bi bilo bolje da šute.
Udruga je napravila dobar spin ,zabranila pisanje po forumu onda se logirala pod drugim imenima.Molija bi tajnika udruge gosp.Zorana da dopusti svima pisat ovako se nezna ko pije a ko plaća hehehehe.
Zadnja izmjena: torres19; 15 svi 2012, 16:25; ukupno mijenjano 1 put/a.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

najvjerniji

Novi član

Post 15 svi 2012, 18:29

zbog velikog interesa odgođeno je cilo kolo i samo igraju udruga i redsi,oće li biti karata !!!
<<

UNH Sud.Dom.Rata.

Član

Post 15 svi 2012, 19:45

torres19 napisao:
najvjerniji napisao:Koliko vidim liverpool nema sanse biti medu tri prva koja ce ici u visi rang cemu onda tenzije ovde se max malo kasno probudio banka je dobra udruga igra isto dobro i sigurno ce te tri ekipe podjelit ta mista a udruga je u najvecoj prednosti i ima dobar raspored !!

Imamo šanse jer igramo i protiv splitske banke koju smo rezultatski deklasirali prvi dio ali nemamo ambicija.Ako nam se bude dalo igrat ćemo protiv udruge ali smo bliže odluci da ne igramo.Stvar je principa.Udruga je tila odgodit zvala mene i zamolila da im iziđen u susret i zovnem Ozrena ,učinio sam to samo radi Bege i sad me pljucaju iz svih oružja.E pa neka igraju sami sa sobom neka budu prvi svaka im čast ali ja ću se posavjetovat s ekipom i odlučit zadnji dan a za minus bodove me boli neka stvar.
Tija bi reč ovim novopečenim forumašima ako me već spominju neka se predstave i neka stoje iza onog šta kažu ,ja cijenim svačije mišljenje ali iza mora stat osoba.Osim ako se ne boje ,onda bi bilo bolje da šute.
Udruga je napravila dobar spin ,zabranila pisanje po forumu onda se logirala pod drugim imenima.Molija bi tajnika udruge gosp.Zorana da dopusti svima pisat ovako se nezna ko pije a ko plaća hehehehe.

Gos Mikuliću evo ja ću vam se osobno ispričati ako te je neko od mojih igrača uvrijedio,istina je da smo zabranili pisanje na forumu jer želimo mir u svlačionici do kraja lige,ovi novi logirani nisu iz udruge nego po mišljenju provokatori koji uživaju u ovoj po meni smješnoj situaciji ako se ustanovi kojim slučajem da je to itko iz ekipe za toga više nem mjesta u momčadi,stoga vas očekujem u subotu u 15 sati i neka bolji pobjedi uz stisak ruku s obe strane,toliko od mene i srdačan pozdrav! Željko Kovačević
KUKAVICA UMIRE TISUĆU PUTA HEROJ SAMO JEDNOM !
"UZ HEROJE DO GROBA"
<<

torres19

VIP član

Post 15 svi 2012, 20:06

UNH Sud.Dom.Rata. napisao:
torres19 napisao:

Gos Mikuliću evo ja ću vam se osobno ispričati ako te je neko od mojih igrača uvrijedio,istina je da smo zabranili pisanje na forumu jer želimo mir u svlačionici do kraja lige,ovi novi logirani nisu iz udruge nego po mišljenju provokatori koji uživaju u ovoj po meni smješnoj situaciji ako se ustanovi kojim slučajem da je to itko iz ekipe za toga više nem mjesta u momčadi,stoga vas očekujem u subotu u 15 sati i neka bolji pobjedi uz stisak ruku s obe strane,toliko od mene i srdačan pozdrav! Željko Kovačević

Uvaženi Gosp. Kovačeviću vi ste zadnji čovjek koji bi se trebao ako bi se uopće trebao ispričati jer me ničim niste uvrijedili ,dapače vrlo ste korektna i draga osoba ali kako nema minimuma ljudskosti u ljudima koji beskompromisno vrijeđaju i blate i ništa im nije sveto a neće da preuzmu odgovornost i stanu ispred mene i kažu mi u oči šta misle ja ih nabijem sve na onu stvar i prihvaćam vašu ispriku i nudim istu vama i vašoj ekipi .
Vidimo se u subotu u punom sastavu.Dolazimo u sportskom duhu puni uvažavanja prema vama kao favoritima i najboljoj ekipi lige spremni da vas pokušamo pobijedit u duhu fair playa i da dobijemo odgovor na pitanje da li zaslužujemo mjesto na kojem se nalazimo.
Šta bi reka uvaženi sportski prijatelj Garry ,Sportski pozdrav.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
<<

Hyypia

Član

Post 15 svi 2012, 20:14

torres19 napisao:
UNH Sud.Dom.Rata. napisao:
torres19 napisao:Imamo šanse jer igramo i protiv splitske banke koju smo rezultatski deklasirali prvi dio ali nemamo ambicija.Ako nam se bude dalo igrat ćemo protiv udruge ali smo bliže odluci da ne igramo.Stvar je principa.Udruga je tila odgodit zvala mene i zamolila da im iziđen u susret i zovnem Ozrena ,učinio sam to samo radi Bege i sad me pljucaju iz svih oružja.E pa neka igraju sami sa sobom neka budu prvi svaka im čast ali ja ću se posavjetovat s ekipom i odlučit zadnji dan a za minus bodove me boli neka stvar.

Uvaženi Gosp. Kovačeviću vi ste zadnji čovjek koji bi se trebao ako bi se uopće trebao ispričati jer me ničim niste uvrijedili ,dapače vrlo ste korektna i draga osoba ali kako nema minimuma ljudskosti u ljudima koji beskompromisno vrijeđaju i blate i ništa im nije sveto a neće da preuzmu odgovornost i stanu ispred mene i kažu mi u oči šta misle ja ih nabijem sve na onu stvar i prihvaćam vašu ispriku i nudim istu vama i vašoj ekipi .
Vidimo se u subotu u punom sastavu.Dolazimo u sportskom duhu puni uvažavanja prema vama kao favoritima i najboljoj ekipi lige spremni da vas pokušamo pobijedit u duhu fair playa i da dobijemo odgovor na pitanje da li zaslužujemo mjesto na kojem se nalazimo.

Torres nećemo bit u punom sastavu dva naša najbolja igrača su na piru ,koji peh ko se vidija ženit na derbi.
This city of Liverpool has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.
Bill Shankly
<<

torres19

VIP član

Post 15 svi 2012, 20:18

Hyypia napisao:
torres19 napisao:
UNH Sud.Dom.Rata. napisao:Gos Mikuliću evo ja ću vam se osobno ispričati ako te je neko od mojih igrača uvrijedio,istina je da smo zabranili pisanje na forumu jer želimo mir u svlačionici do kraja lige,ovi novi logirani nisu iz udruge nego po mišljenju provokatori koji uživaju u ovoj po meni smješnoj situaciji ako se ustanovi kojim slučajem da je to itko iz ekipe za toga više nem mjesta u momčadi,stoga vas očekujem u subotu u 15 sati i neka bolji pobjedi uz stisak ruku s obe strane,toliko od mene i srdačan pozdrav! Željko Kovačević

Torres nećemo bit u punom sastavu dva naša najbolja igrača su na piru ,koji peh ko se vidija ženit na derbi.

Slavlje ćemo prolongirat ,pa ćemo duplo slavit.
<<

strucnjak ipo

Novi član

Post 15 svi 2012, 20:38

Ne bih se slozijo sa Hypijom da vam fale dva najbolja vazno da g Torres dodje ipak je on zvijezda i da u pravu ste kad kazete da nije u redu vrijedanje na osnovu fizickog izgeda drzimo se nogometa pozdrav
Zadnja izmjena: strucnjak ipo; 15 svi 2012, 21:07; ukupno mijenjano 1 put/a.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2011/2012