2. liga mladih
Antipiros_šile napisao:ARTEM-ANTIPIROS 3:10
suplji ka svicarski sir...nakon tri pobijede usljedilo tusiranje ali drago mi je zbog kolege radica koji nakon otuznog ponedjeljka cetvrtkom nalazi sadisfakciju ali neznam kako ce dogodine ginit za dvi ekipe...
Uf uf, koji niski udarci... Šteta što svako kolo ne igramo protiv onih debelih iz Antipirosa... Ajme, muka mi je koliko bi bodova skupili, vjerojatno bi sve rekorde poobarali!
E još sam ti nešto zaboravio kazati. U ovaj zadnji ponedjeljak smo pustili tvojima iz Strožanca jer su im bodovi bili bitni da se izvuku iz negativne serije, a Garaža tek za 2 kola počima ozbiljno igrat. Teško još možemo biti prvi, ali sa ubitačnom serijom do kraja i ako se poklope svi rezultati na način da niti jedna ekipa ne uzme ni boda, sve je moguće... Eh da je barem koji debeli Antipiros u 1.ligi... Bilo bi bodova čak i previše za moj ukus!
Tu sam Vice. Znam na šta misliš i nisi u pravu. Istina da je sudac dosudia gol-aut u našu korist umisto kornera za vas, ali je prije svega triba dosudit aut za nas jer je balun već preša liniju... Ja se trudim svaki put priznat aut, korner ili faul (na vašem igraču kod gola za 1:0) kad sudac ne vidi, a onaj ćelavi sudac me je iživcira za popizdit. ***** nas iz kola u kolo zakida, ima misec dana da sam tražia od brata njegovo izuzeće, pa kad nije neka nas i dalje jebe...
Mi i dalje postimo korizmom, šta ćeš kad smo svi veliki katolici. Valjda će nam Bog dat puno pobjeda posli Uskrsa, al do tada bi i liga mogla završit
Eto nakon naše 3 pobjede uspili ste nas 1 put dobit, ja sam vam većini čestita posli utakmice, al se ne sićan da mi je Oxin wonderkid s brojen 17 pružia ruku. Fair play ka :S
Bez vrijeđanja, molim...
Mi i dalje postimo korizmom, šta ćeš kad smo svi veliki katolici. Valjda će nam Bog dat puno pobjeda posli Uskrsa, al do tada bi i liga mogla završit
Eto nakon naše 3 pobjede uspili ste nas 1 put dobit, ja sam vam većini čestita posli utakmice, al se ne sićan da mi je Oxin wonderkid s brojen 17 pružia ruku. Fair play ka :S
Bez vrijeđanja, molim...
Zadnja izmjena: PAGO; 14 ožu 2012, 12:16; ukupno mijenjano 1 put/a.
PAGO napisao:Tu sam Vice. Znam na šta misliš i nisi u pravu. Istina da je sudac dosudia gol-aut u našu korist umisto kornera za vas, ali je prije svega triba dosudit aut za nas jer je balun već preša liniju... Ja se trudim svaki put priznat aut, korner ili faul (na vašem igraču kod gola za 1:0) kad sudac ne vidi, a onaj ćelavi sudac me je iživcira za popizdit. Kreten nas iz kola u kolo zakida, ima misec dana da sam tražia od brata njegovo izuzeće, pa kad nije neka nas i dalje jebe...
Gleda sam i tu utakmicu i mislim da ste i jedni i drugi nervozni,a šta se tiće aut pa gol aut ljudi moji pa cili balun mora proć crtu i sudac najbolje vidi jel prošla ili nije a ti ka vratar gledaš to iz druge perspektive i sa boka možda je aut ali s crte gledano nije....
I TO JE U REDU
Sudac je bia predaleko od mista događaja i od mene i njihovog igrača nikako nije moga ni vidit balun, tako da donekle razumim zašto nije vidia aut. Gol-aut mu je nekako bilo najmudrije rješenje. Slažem se da je bila nervozna utakmica, ali to za nas i nije neka novost u zadnje vrime. Navikli smo na puno bolje rezultate od ovoga, od osnutka ekipe uvik smo bili u vrhu među prve 3-4 ekipe i ima bit da nam nije lako prihvatit prosječnost, nema tu nekog gušta kad ne možeš ni gori ni doli. Triba nekako izgurat ovu sezonu, a dogodine ćemo neke stvari prominit... Ako ništa bar zadnje kolo bi moglo bit zanimljivo, igramo s Klinikom koja se bori za 1.ligu. Ja sam otvoren za sve ponude 
PAGO napisao:Sudac je bia predaleko od mista događaja i od mene i njihovog igrača nikako nije moga ni vidit balun, tako da donekle razumim zašto nije vidia aut. Gol-aut mu je nekako bilo najmudrije rješenje. Slažem se da je bila nervozna utakmica, ali to za nas i nije neka novost u zadnje vrime. Navikli smo na puno bolje rezultate od ovoga, od osnutka ekipe uvik smo bili u vrhu među prve 3-4 ekipe i ima bit da nam nije lako prihvatit prosječnost, nema tu nekog gušta kad ne možeš ni gori ni doli. Triba nekako izgurat ovu sezonu, a dogodine ćemo neke stvari prominit... Ako ništa bar zadnje kolo bi moglo bit zanimljivo, igramo s Klinikom koja se bori za 1.ligu. Ja sam otvoren za sve ponude
imate previše zvijezda a neukomponiranih sa ostalima iz ekipe....
I TO JE U REDU
PAGO napisao:Sudac je bia predaleko od mista događaja i od mene i njihovog igrača nikako nije moga ni vidit balun, tako da donekle razumim zašto nije vidia aut. Gol-aut mu je nekako bilo najmudrije rješenje. Slažem se da je bila nervozna utakmica, ali to za nas i nije neka novost u zadnje vrime. Navikli smo na puno bolje rezultate od ovoga, od osnutka ekipe uvik smo bili u vrhu među prve 3-4 ekipe i ima bit da nam nije lako prihvatit prosječnost, nema tu nekog gušta kad ne možeš ni gori ni doli. Triba nekako izgurat ovu sezonu, a dogodine ćemo neke stvari prominit... Ako ništa bar zadnje kolo bi moglo bit zanimljivo, igramo s Klinikom koja se bori za 1.ligu. Ja sam otvoren za sve ponude
Ma gledaj, uvjeravam te da u oxi postoji samo jedan igrac sa malo previse sportske drskosti da ne stane i prizna kad sudac ne vidi ili ne sudi iz nekog razloga, iako se trudimo i njemu usadit fair play, a isti nije bija u toj situaciji. Tako da ako je bija aut prije sto neznam, nisam vidia, nebi treba ti trazit solomonsko rjesenje, nego priznat ako je bia korner, ka sta bi i nas igrac da je vidija da je balun bija u autu prije. Sve u svemu cestita sam ka i uvik kome sam stiga u onoj guzvi ljudi, ako sam tebe priskocija, nije bilo namjerno, sigurno.