FAQ  •  Registracija  •  Login

4. liga mladih

<<

Autocesta

Novi član

Post 18 ožu 2012, 00:57

mučko đubre napisao:
Autocesta napisao:Bit ce mi za ako kacunar neudje u ligu vise.Ajmo sudci nase udruge pomozite im po ko zna koji put.

Kako si samo lijepa,kradeš mi snove ljepotice,kako lijepa kosa crvena i još ricasta baš kako volim,a tek onaj pre seksistički glas ajmo neznaju ufff kako ženstveno samo zvuči,molim te da ulazis tiho i skrivečki u dvoranu,pre lijepa si i ženstvena ono što se kaže fatalna žena,ono žena mog života i kad te god vidin u dvorani noćima ne spavam zato te molim da mi ispuniš želju,noćima mi odzvanja tvoj jebozovni glas ajmooo neznajjUUUUUU......Oćeš mi molin te dati svoj broj mobitela i šansu za piće da ti dokažen da san dečko tvog života,princ na bijelom konju,lik iz bajke sa cipelicom?a tek ono skandiranje bravoo pa onda pljesak pa opet bravo svršajem kad čujen to toliko očaravajuće,jebačko, nadasve domišljato skandiranje....ma šta ću duljit, VOLIM TE

U vas je velika lipota od onih debeli do kostura..Nema izmedju ahhaaahaa aj moze nosonja izmedju
Zadnja izmjena: Autocesta; 18 ožu 2012, 00:58; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

livi bočni

Novi član

Post 18 ožu 2012, 11:25

Autocesta napisao:Bit ce mi za ako kacunar neudje u ligu vise.Ajmo sudci nase udruge pomozite im po ko zna koji put.

Vidi se da si tu samo za provokaciju,utakmica je bila loša i negledljiva a suci su samo statirali i nisu se ni oglasili više od dva puta tako da nevidim kako im se to pomaže,uglavnom nebi se začudija kad bi se iza tvog nicka krija jebako,brendon i slični.Aj otiđi s foruma i ostavi normalne ljude prije nego i ovo malo normalnih napusti ovaj forum a vi KOcunarci ne nasjedajte na provokacije :P
I TO JE U REDU
<<

pavegolgeter

VIP član

Post 18 ožu 2012, 13:04

trijezan svatih iz prve da sve su osim tebe bile kurve kojih sam se stidio
Puni sve...
<<

Ian Rush

Česti član

Post 19 ožu 2012, 13:13

Umra je PAJO, Milan Ivčević....
Stariji će ga pamtit ka igrača, mi srednjih i mlađih godina ka suca i voditelja, a svi skupa ka velikog zaljubljenika i znalca u malom balunu, dragog i dobrog prijatelja.... RIP
YNWA
<<

pavegolgeter

VIP član

Post 19 ožu 2012, 14:36

RIP
Puni sve...
<<

the foot

Novi član

Post 24 ožu 2012, 19:51

evo malo prognoze za sutra...

LAV TRSCANSKA 1

GT TRADE ANDORA 2

SOLTA MERTOJAK 2

ERICSSON ETIRI X

KACUNAR MILNA 1

BILI AS JACK D. 1

OPS SPINUT 2
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 25 ožu 2012, 16:45

Trščanska dobila Lava

GT Trade - Andora 6:3
Previše smo se ispromašivali a GT je "samo" uzea ponuđeno

Šolta - Mertojak 3:1
Dvornik...since 1474
<<

GT Trade

Česti član

Post 25 ožu 2012, 16:48

GT TRADE ANDORA 6:3
U odličnoj utakmici protiv jakog protivnika upisali nova tri boda. Poveli 2:0 i primamo gol na kraju prvog poluvremena. Početkom drugog protivnik se vraća u igru i izjednačuje rezultat. Mi dižemo tempo i igramo visoko na protivničkoj polovici i rezultat ide na 5:2. Protivnik 5 minuta prije kraja uvodi igrača golmana. Naša odlično postavljena obrana drži rezultat i na jednu prisičenu idemo na 6:2. Sekund prije kraja primamo gol. Čestitke fer protivniku i neprimjetnom sucima.
<<

livi bočni

Novi član

Post 25 ožu 2012, 20:12

Dobija GT dobili Kocunarci neznam za prva dva lidera,bit ce zanimljivo do kraja kako za prva dva tako i za zadnja dva,dobila je i Trscanska
I TO JE U REDU
<<

IRA

Česti član

Post 25 ožu 2012, 22:55

livi bočni napisao:Dobija GT dobili Kocunarci neznam za prva dva lidera,bit ce zanimljivo do kraja kako za prva dva tako i za zadnja dva,dobila je i Trscanska

Kupija bi samoglasnik A :cool:
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 26 ožu 2012, 15:14

IRA napisao:
livi bočni napisao:Dobija GT dobili Kocunarci neznam za prva dva lidera,bit ce zanimljivo do kraja kako za prva dva tako i za zadnja dva,dobila je i Trscanska

Kupija bi samoglasnik A :cool:

Provokacije vode u rat,nadamo se da ti se omaklo slovo...!? :|
Zadnja izmjena: WITSCHGE; 26 ožu 2012, 15:15; ukupno mijenjano 1 put/a.
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

Autocesta

Novi član

Post 31 ožu 2012, 01:24

drago mi je da je bili as popušija svoju prednost u bodovima jer su počeli gubit od kad su pustili utakmicu kacunaru. suci su tribali na početku lige reć da će se krast za kacunar jer da je njihov trener sudac i da oni moraju uć u 3.ligu. svi bi se manje onda nervirali.
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 31 ožu 2012, 09:44

Autocesta napisao:drago mi je da je bili as popušija svoju prednost u bodovima jer su počeli gubit od kad su pustili utakmicu kacunaru. suci su tribali na početku lige reć da će se krast za kacunar jer da je njihov trener sudac i da oni moraju uć u 3.ligu. svi bi se manje onda nervirali.

Mi nemamo trenera,ako zeliš znat imamo sudačku organizaciju koja nas gura u više rangove i brine da ne dobijamo puno kartona.Također je na našoj strani i predsjednik udruge koji će ove godine proširit ligu tako da ako ne uđemo rezultatski ulazimo administrativno.Ako se dogodi da ne ulazimo ni na te naćine onda će neka ekipa namjerno odustat tako da mi prolazimo dalje jer i tu imamo veze.Isto tako namjerno ćemo hakirat stranicu umn ako ne uđemo u viši rang i stoga sam siguran da moramo samo bit među prvih 6 i svi idemo gore...Eto da konaćno i tvoj ego bude zadovoljen.A sad prestanimo i ti i ja pisat pizdarije,posebno ti jer znam ko si. :)
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

pavegolgeter

VIP član

Post 01 tra 2012, 15:03

kacunar-mertojak 4:1
Puni sve...
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 01 tra 2012, 16:51

Andora - Etiri 5:3