2. liga veterana
COSMOS FIRULE 1 +
PUSD SPLITSKA BANKA x2 -
MNK GALLO ADING HR 1 +
K.B. SPLIT SLOGA x +
POLIKLINIKA MATULIĆ MICKEY MOUSE UNIQA OSIGUR. 2 +
ISSA - CAFFE BAR TANA MIKROFON 1 +
ZORZI ZEWA 1x
Ovo je stvarno postala predvidljiva liga kad i ja pogodim 5/6 utakmica!!! E da me oće ovako na kladionici!!! Cosmos zasluženo 3 boda,PUSD još zasluženije pobjedija SB i moran se posut pepelom šta se tiče policije,stvarno su dominirali jučer,Gallo na početku triba gubit 3 razlike pa kako to obično bude priokrenija i triba sa još većom razlikom dobit,KB - Sloga oba loša , zasluženi remi, MM očekivano bollji a Issu nisan gleda ali po priči sigurna pobjeda.
PUSD SPLITSKA BANKA x2 -
MNK GALLO ADING HR 1 +
K.B. SPLIT SLOGA x +
POLIKLINIKA MATULIĆ MICKEY MOUSE UNIQA OSIGUR. 2 +
ISSA - CAFFE BAR TANA MIKROFON 1 +
ZORZI ZEWA 1x
Ovo je stvarno postala predvidljiva liga kad i ja pogodim 5/6 utakmica!!! E da me oće ovako na kladionici!!! Cosmos zasluženo 3 boda,PUSD još zasluženije pobjedija SB i moran se posut pepelom šta se tiče policije,stvarno su dominirali jučer,Gallo na početku triba gubit 3 razlike pa kako to obično bude priokrenija i triba sa još većom razlikom dobit,KB - Sloga oba loša , zasluženi remi, MM očekivano bollji a Issu nisan gleda ali po priči sigurna pobjeda.
Poliklinka je jučer imala dobit utakmicu koliko god to čudno zvučalo po rezultatu...falili su baren 5 mrtvaca...
al' šta ćeš, MM su preiskusna i kvalitetna ekipa da to ne bi kaznili...
al' šta ćeš, MM su preiskusna i kvalitetna ekipa da to ne bi kaznili...
Zadnja izmjena: forza morocco; 08 pro 2011, 09:09; ukupno mijenjano 1 put/a.
Cosmos pametnom igrom dobio Firule, Banka nikad lošija protiv raspoloženih policajaca......po meni bankari imali loš dan iako policiji čestitke na strpljivo i pametnoj odigranoj utakmici, Gallo kaznio promašaje Adinga, KB Split i Sloga očekivano loše i najrealniji ishod je neriješeno, Mickijevci dobili teže nego što rezultat sugerira ali ipak zasluženo, Issa dobila rutinirano.
videoprotiv ISSE-C.B.TANA http://mnkmikrofon.webs.com/