FAQ  •  Registracija  •  Login

5A. liga mladih

<<

delpiero

Član

Post 05 svi 2012, 04:06

PUMPLE napisao:
gavra stari plac napisao:
PUMPLE napisao:Vinnie, da pratiš malo 1.ligu znao bi da su "žilaši" nastupili jaako oslabljeni. Došla su im 2 vratara, pa je jedan od njih igrao, a od ovih šta su došli Mišić, J.Kirevski i Damjanović imaju minutažu, Kujundžić igra malo, a Pavičić nikako (on više vodi ekipu). Falilo im je 8-9 igrača, od kojih su im jako bitni Aljinović, Roje, Duvnjak, Mlačić, Juričić i Srdelić. Ne želim ovime nikako osporiti zasluženu pobjedu Nevere, već samo iznosim činjenice koje potkrepljuju tvrdnju da mnoge 1.ligaške ekipe dođu prva 2 kola kupa u znatno oslabljenom sastavu. Evo i momčad Zlatko Celent je došla protiv Starog placa u krnjem sastavu, bez oba Kraljevića, Martinca, Bašića, Koturovića, Međedovića, Vranića i Jelavića.
Tko prati mali balun zna da su među njima 4 igrača iz 1.HMNL... Pametnom dosta.

jedan kraljevic je bija i naravno blazevic, rađa i dzeko su katastrofa igraci ako pogledas malo ko je ovu sezonu da koliko golova njih tri su uvjerljivo prvi strijelci ekipe, pametnom dosta

Gavra, golovi nisu mjerilo kvalitete. A.Kraljević i Martinac (oba igraju u Vrgorcu) su dobar dio sezone bili ozljeđeni (i sada su) pa nisu igrali. Mislim da ih je to koštalo naslova ove sezone. Koturović je prije igrao u Mejašima, a sada je u Solinu. Inaće Martinac je odigrao samo 5 utakmica u sezoni, Kraljević 14, a Koturović 15 od ukupno 24 utakmice... Rađa je odigrao svih 24 utakmica!!! Statistika dovoljno govori...

oprosti Strla Pericaa nisa m te odmah prepoznao
<<

D-ex 15

Česti član

Post 05 svi 2012, 07:19

Fone napisao:-Čestitke neveri na pobjedi u kupu-bravo momci samo tako i dalje-11:00 LAVANDIN ZA UMIVANJE F.C. UNITED MOTO CITY - prosli put je bila glatka 1ca,nadam se da ce united danas bolje odigrat,ali mislin da je lavandin bolji-1X
11:55 KMANCESTER FAST FOOD MEDENI - 2-
12:55 MNK NEVERA POSTIRA MAGLA 02 - neznan koliko ce nastup u kupu utjecat na danasnju utakmicu,s obzirom da je bitka za titulu 86,4% izgubljena,mislim da ce nevera danas odigrat rastereceno i da je ovo vise revijalna utakmica-moja prognoza je prijateljska nula
13:50 ZARA 07 TIKA TAKA - 2 tika taka bi trebala do pobjede
14:50 GEO PARS D.D.K. LOKVE 2 - Lokve su bolje,
15:45 SUBOVCI AEDES 2 - ovde igraju sva tri znaka-sve je moguce
16:45 SIERRA LEONE ARISTA - a sta ovde prognozirat,moj stav je davno poznat-nek pobjedi bolja momcad
17:40 POSA ISPOD PELE -tipujem na simpaticnu ekipu ispod pele jer san ka dite stalno visija po toj biljki,jednom sam i pa sa stabla čega se i danas sitin kod promjene vrimena,a valjda san i zato ovako blentav X2
<<

grgo

Član

Post 05 svi 2012, 07:40

koji ste vi koji demoralizirate ekipe iz nase lige. aj odjenite sa tin glupin opservacijama koje kome falija. bice su stari plac i nevera dali zahtjev da ovi ne dodu u punom sastavu. mi smo molili da nan se utakmica protiv zlatarne dvornik odgodi jer nas nije bilo pa supci nisu pristali. jedva smo se skupili pa smo ih i takvi drzali do u kraj u egalu
<<

Voodoo Vince

Član

Post 05 svi 2012, 09:43

grgo napisao:koji ste vi koji demoralizirate ekipe iz nase lige. aj odjenite sa tin glupin opservacijama koje kome falija. bice su stari plac i nevera dali zahtjev da ovi ne dodu u punom sastavu. mi smo molili da nan se utakmica protiv zlatarne dvornik odgodi jer nas nije bilo pa supci nisu pristali. jedva smo se skupili pa smo ih i takvi drzali do u kraj u egalu

Nije niko SUPAK ako ne pristane na odgodu vec postojeceg termina, kakve to gluposti pricas?!
"You can be a king or a street sweeper, but everybody dances with the Grim Reaper."
<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 05 svi 2012, 10:31

PUMPLE napisao:
Vinnie Jones napisao:
Fone napisao:

Nadam se samo da se sad "prvoligaši" neće vadit na priču kako njima baš i nije stalo do kupa.Jer iskreno nije ni nama iz 5.A lige ali ga bar igramo sa srcem šta su ove dvi momčadi i pokazale...

Vinnie, da pratiš malo 1.ligu znao bi da su "žilaši" nastupili jaako oslabljeni.

A šta ću pratit 1.ligu kad je 5.A KVALITETNIJA !!!

P.S. Ovo "jaako" oslabljeni. Jel ti to uteklo još jedno a ili je ovo neka provokacija?
<<

Antuntus

Novi član

Post 05 svi 2012, 11:12

Ne kuzin zasto se stalno povlaci kako su te ekipe nemotivirane, pa onda kako dolaze s nekim B ekipama i tako dalje. Ne mogu se otet dojmu da se zeli umanjit vrijednost pobjeda nizeligasa. Ne kuzim cemu to. Moze se tako rec i za neku ekipu u ligi da nie bila motivirana ili da nije igrala sa najjacim sastavom iz ovog ili onog razloga. Jel to umanjuje vrijednost ovih ekipa koje su na vrhu?
Arista
<<

Voodoo Vince

Član

Post 05 svi 2012, 13:42

Antuntus napisao:Ne kuzin zasto se stalno povlaci kako su te ekipe nemotivirane, pa onda kako dolaze s nekim B ekipama i tako dalje. Ne mogu se otet dojmu da se zeli umanjit vrijednost pobjeda nizeligasa. Ne kuzim cemu to. Moze se tako rec i za neku ekipu u ligi da nie bila motivirana ili da nije igrala sa najjacim sastavom iz ovog ili onog razloga. Jel to umanjuje vrijednost ovih ekipa koje su na vrhu?

Uz to receno ja bi jos pita jel to znaci da ta "b ekipa" i te zamjene nisu za 1.ligu?
"You can be a king or a street sweeper, but everybody dances with the Grim Reaper."
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 05 svi 2012, 14:58

Oslabljeni, nemotivirani - njihov problem. Meni je drago kad niželigaši skidaju skalpove "zvijezdama" i uvik navijam da ekipe iz nižih liga dođu šta dalje u kupu.
Liga je drugi format natjecanja i tu se triba pokazat na duge staze. Ekipe koje su u prvoj ligi sasvim sigurno zaslužuju bit tamo, iako se uvik može dogodit da neko sastavi vrhunsku ekipu u nižim lligama triba puno truda i volje da ih se zadrži na okupu 4, 5 sezona koliko minimalno triba za doć u elitni rang.
<<

D-ex 15

Česti član

Post 05 svi 2012, 15:51

Zna li netko rezultate danasnjih utakmica?
<<

garry

VIP član

Post 05 svi 2012, 16:18

D-ex 15 napisao:Zna li netko rezultate danasnjih utakmica?

ja znam sve osim zadnje dvi....
<<

torres19

VIP član

Post 05 svi 2012, 16:47

garry napisao:
D-ex 15 napisao:Zna li netko rezultate danasnjih utakmica?

ja znam sve osim zadnje dvi....

JA ZNAM I TE....
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

mime

Novi član

Post 05 svi 2012, 17:45

Subovci : AEDES 0 - 1
<<

Antuntus

Novi član

Post 05 svi 2012, 17:59