FAQ  •  Registracija  •  Login

5A. liga mladih

<<

Fone

Član

Post 06 svi 2012, 20:58

gavra stari plac napisao:http://www.index.hr/vijesti/clanak/bizarnosti-na-bracu-u-kaficu-u-postirima-obracunavali-se-isukanih-spolovila/613520.aspx molija bi ekipu nevere da nan ne spreme neko slicno iznenadenje u zadnjim kolima hahahahahhahahaha zajebajen se ;)

A ništa, protiv Ispod pele napadamo isukanim spolovilima...
<<

golman14

Član

Post 06 svi 2012, 21:41

Izgubit ce te i tu bitku viruj mi :D
<<

golman14

Član

Post 06 svi 2012, 21:43

zagor napisao:
golman14 napisao:Gavra ne brini jer nevera sljedece kolo se oprasta od 1. mista.
Vama smo ga uzeli na kraju prvog djela a sad cemo vam se oduzit pa vam osigurat 1 misto

Gavri je 1.misto osigura f f medeni !!!

Jesi siguran?
Pogledaj ko im ga je oduzea, a jos ce to bit zadnje kolo.
<<

golman14

Član

Post 07 svi 2012, 11:54

U slučaju jednakog broja bodova dali se gleda međusobni susreti ili ukupna gol razlika?
<<

shime 1950

Novi član

Post 07 svi 2012, 13:59

međusobno ja mislim....
U DANIMA SRETNIM, U DANIMA GRUBIM
<<

grgo

Član

Post 07 svi 2012, 14:43

jedino united moze sacuvat neizvjesnost prvog mista.
osmi smo, prekidajte ligu!!!
<<

F.F MEDENI

Novi član

Post 07 svi 2012, 15:52

Raspored do kraja sugerira tešku i neizvjesnu borbu za šestu,sedmu i osmu poziciju a mislim da će i deveta vodit u jedinstvenu petu jer uvik ima odustajanja ili gašenja ekipa u višim ligama zato triba još ovih par kola odigrat ozbiljno,ako mi pobjedimo sve četri utakmice do kraja bićemo osmi ili deveti !Šta vi prognozirate ?
HAJDUK,koliko volim ja tvoje pobjede ma igraj muški i kad te ne ide !
HAJDUK,bez tebe moj je život nesretan jer ja živim za samo jedan san !
HAJDUK,jer mom životu smisao si ti uz tebe vječno su tvoji SPLIĆANI !!!
<<

grgo

Član

Post 07 svi 2012, 16:11

Teška bitka, da buden iskren vas se najviše pribojavan jer van je raspored na papiru dosta laganiji. nama u zadnjih 5 kola dolaze 1.,2, i 4. U principu to nama i odgovara jer smo bolje prolazili sa ekipama iz gornjeg doma. City ima jos gori raspored. U svakon slucaju kako god zavrsilo bilo bi mi drago da prvih 8 ostaje, a ostali ispadaju iz 2 razloga.
1- glupost je da iz nase lige prolazi samo 1., kad bude jedinstvena 5. liga prolazit ce bar 1. dva
2- da nije price oko ispadanja mi bi najvjerojatnije bili negdi 15.,16., stufani lige i baluna
<<

Voodoo Vince

Član

Post 07 svi 2012, 17:31

Svi spominju 8. mistu kao zadnje za ostanak u jedinstvenoj 5. ligi. Koliko ja znan sve ide na to (ove godine) da lige imaju 14. ekipa sta bi znacilo da je 7. misto zadnje za ostanak u jedinstvenoj 5. ligi (službeno, bez odustajanja ekipa i to). Cisto za one koji racunaju na to!
"You can be a king or a street sweeper, but everybody dances with the Grim Reaper."
<<

grgo

Član

Post 07 svi 2012, 18:28

ja nisan bija na ton plenumu, al cuja san da se govorilo o 8 ekipa. Pa ako se tako govori vec po godine ne virujen da ce sad bit 7
<<

torres19

VIP član

Post 07 svi 2012, 20:47

F.F MEDENI napisao:Raspored do kraja sugerira tešku i neizvjesnu borbu za šestu,sedmu i osmu poziciju a mislim da će i deveta vodit u jedinstvenu petu jer uvik ima odustajanja ili gašenja ekipa u višim ligama zato triba još ovih par kola odigrat ozbiljno,ako mi pobjedimo sve četri utakmice do kraja bićemo osmi ili deveti !Šta vi prognozirate ?

Ako voditelj bude u formi sigurni ste deveti šta je veliki uspjeh za vas. šteta šta je malo kola do kraja jer ste u velikom naletu.Meni osobno niste dragi jer vam se oni mlađi voditelj ponaša pomalo seljački tako da bi vam prikladniji naziv bija matan und jaranen .Ta je ekipa čak i igrala našu ligu ali nisu ni blizu bili dostojni tog imena oni su bili gospoda.Žaj mi je ostalih momaka u ekipi šta robuju taktičkim zamislima dotičnoga.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

UNH Sud.Dom.Rata.

Član

Post 07 svi 2012, 21:02

torres19 napisao:
F.F MEDENI napisao:Raspored do kraja sugerira tešku i neizvjesnu borbu za šestu,sedmu i osmu poziciju a mislim da će i deveta vodit u jedinstvenu petu jer uvik ima odustajanja ili gašenja ekipa u višim ligama zato triba još ovih par kola odigrat ozbiljno,ako mi pobjedimo sve četri utakmice do kraja bićemo osmi ili deveti !Šta vi prognozirate ?

Ako voditelj bude u formi sigurni ste deveti šta je veliki uspjeh za vas. šteta šta je malo kola do kraja jer ste u velikom naletu.Meni osobno niste dragi jer vam se oni mlađi voditelj ponaša pomalo seljački tako da bi vam prikladniji naziv bija matan und jaranen .Ta je ekipa čak i igrala našu ligu ali nisu ni blizu bili dostojni tog imena oni su bili gospoda.Žaj mi je ostalih momaka u ekipi šta robuju taktičkim zamislima dotičnoga.

Znam da si tu samo da provociraš i našu drugu ekipu ali bolje se ostavi ćorava posla i uvati se zviždaljke i svoje ekipe inače ljubomora kvari ljude izgleda da ću opet morat stobom popričat u tri oka !!!HŽV
KUKAVICA UMIRE TISUĆU PUTA HEROJ SAMO JEDNOM !
"UZ HEROJE DO GROBA"
<<

torres19

VIP član

Post 07 svi 2012, 21:06

UNH Sud.Dom.Rata. napisao:
torres19 napisao:

Znam da si tu samo da provociraš i našu drugu ekipu ali bolje se ostavi ćorava posla i uvati se zviždaljke i svoje ekipe inače ljubomora kvari ljude izgleda da ću opet morat stobom popričat u tri oka !!!HŽV

nećeš ako suncu okreneš leđa, zadnji put si škiljija na jedno oko.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

UNH Sud.Dom.Rata.

Član

Post 07 svi 2012, 21:54

torres19 napisao:
UNH Sud.Dom.Rata. napisao:
torres19 napisao:Ako voditelj bude u formi sigurni ste deveti šta je veliki uspjeh za vas. šteta šta je malo kola do kraja jer ste u velikom naletu.Meni osobno niste dragi jer vam se oni mlađi voditelj ponaša pomalo seljački tako da bi vam prikladniji naziv bija matan und jaranen .Ta je ekipa čak i igrala našu ligu ali nisu ni blizu bili dostojni tog imena oni su bili gospoda.Žaj mi je ostalih momaka u ekipi šta robuju taktičkim zamislima dotičnoga.

nećeš ako suncu okreneš leđa, zadnji put si škiljija na jedno oko.

Mogli bi sada škiljit skupa,hehe !!!HŽV
KUKAVICA UMIRE TISUĆU PUTA HEROJ SAMO JEDNOM !
"UZ HEROJE DO GROBA"
<<

zagor

Član

Post 08 svi 2012, 11:02

mi smo osigurali misto u doigravanju!
ŽIVI URU ,ALI ŽIVI POŠTENO!!!!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2011/2012