FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladih

<<

torres19

VIP član

Post 30 stu 2012, 19:34

fabiofabio napisao:Prvo cestitke ekipi Zlatnog otoka na pobjedi u proslom kolu,momci su odigrali bolje i zasluzeno pobjedili,svaka cast.Napokon i nasa pobjeda (druga u sedam kola) tri boda,ali malo gorkog okusa zbog toga sta Garaza nije imala koju zamjenu pa da utakmica bude kvalitetnija (tu mislim samo na ritam utakmice jer su momci odigrali dosta dobro).A sada lagani osvrt na prvih sedam kola (subjektivno kako sam ja dozivia ligu i ekipe,naravno nema namjere da se nekog uvridi)

1.Cirkus - Uvjerljivo najbolja i najiskusnija ekipa lige.

2.Ribici - Nakon prosle katastrofalne sezone momci se sabiru i igraju dobar balun sta pokazuje drugo misto na tablici.Bravo.

3.Hurem i osmanlije - Nakon loseg uvoda u sezonu ili su se trgnuli sami od sebe ili im je uprava zaprijetila kaznom pa su proigrali hahaha
Realno ekipa za prvu ligu,ako budu ozbiljni dogodine nas napustaju i sele u rang vise,kvaliteta neupitna samo voljni moment neka je na nivou.

4.LIVERPOOL - Bravo za start,nije lako doci iz nizeg ranga i biti u vrhu lige.Izuzev Stipe nema nekih ekstra igraca (naravno svi su dobri) a kao ekipa djeluju odlicno.Samo naprid.

5.Zlatan OTOCIC - Osim sta je dobro vino i oni su dobri.Igraju lipo za oko,individualno svi dobri tako da nema zime za njih.

6.Oxa - Mladi su,teze igri sta je za svaku pohvalu,nadigravaju se svaku utakmicu (nema bunkera) i to izgleda jako dobro.

7.Ambasador - Konstanta lige,radna ekipa,borbena i ako nadu momka koji ce im utrpat dvadesetak golova po sezoni (uz uvjet da igra obranu) idu na prva dva mista.

8.Oliva - Puno godina u prosjeku ali odlicni individualci,da su malo mladi bili bi u samom vrhu a i ovako su jako tvrd i neugodan protivnik.

9.KLINIKA - Malo nam je zakaza Caballeros u fazi napada pa nas ne ide ...hahaha.Obrana nam je kriminalna pa je rezultat adekvatan.Imam rjesenje ali nesmim komentirat da me ne kazne sa BAKSOM pive.

10.Antipiros - Ne igraju lose ali puno utakmica u kojima su bili li la gube.Uzrok: nepoznat.

11.Hajducko pivo - Imaju iskustvo ali ne i rezultat (barem za sada) ocekujem vise od njih.

12.Max - Moraju pruzit puno vise ako misle ostat u ligi.

13.Bankari - Imaju par jako dobrih individualaca ali ne igraju dobro.Slaven,Juric...i veliki KELAVA...Moraju bolje.

14.Garaza - Steta zbog zadnjeg mista,ocekiva sam ih u borbi za vrh (reka bi da im je tanka klupa ali nema nikoga osim gospodina Pipija,nabavi jos jednog za strucni stozer pa da mozete na karte hahaha )

Ako se ko naljutia na osvrt izvinjavam se,nije bilo namjere.

kako stvari stoje tribat će nam garancija grada za platit ratu lige ,fabio ima iskustva za prosvjedovat isprid "banovine" tribat će nam njegova pomoć.

Zasad sam prezadovoljan kako guramo još da iduće kolo pometemo ove levate ,mi ulažemo BAKSU mišano radler ,hajdučka ,karlovačka ,ako izgubimo definitivno proglašavamo stečaj.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

fabiofabio

Česti član

Post 02 pro 2012, 10:08

To nisam bia ja to mi je brat,a sta se tice gajbe nacelno DA,samo se moramo konzultirati sa gospodinom Caballerosom vezano za sastav te gajbe buduci da je dvojbeno dali RADLER spasda u PIVO.Javim se.

NAPRID LEVATI hahaha
Hajduk Split
<<

rooney

Novi član

Post 02 pro 2012, 13:27

EVO DA ISKORISTIM KAD SI VEĆ OVAKO LIPO NAPISA PA DA SE I JA OSVRNEM NA LIGU,

1.Cirkus - Vec sam prije 2 miseca napisa da će ukoliko budu na 80 posto biti uvjerljivo prvi

2.Ribici - I njih sam svrsta u sami vrh igraju dopadljiv nogomet

3.Hurem i osmanlije - Puno individualaca koje samo triba uigrat

4.LIVERPOOL - Ratnici bore se ka za život ili smrt na terenu a to uvijek da rezultat

5.Zlatan OTOCIC - Daleko najlipši balun igraju u lizi

6.Oxa - Mladi su, uz sam bok zlatanu po načinu igre sve pohvale

7.Ambasador - Prijatelji i poznanici s tribine i gostovanja sve pohvale za borbu uvik igraju 100 posto do kraja

8.Oliva - Sigurno će iako su svi tj. većinom stariji pokusat ostavit šta bolji dojam, ja ih osobno vidim u sredini tablice

9.KLINIKA - Ako skupe glave bit će opasni ovako teško

10.Antipiros - Imaju igru i igrače nemaju rezultat, to su činjenice

11.Hajducko pivo - slabo..

12.Max - Previše promjena u sastavu koje će rezultirat 99 posto ispadanjem, više nisu ni klapa ni ekipa

13.Bankari - Čudna ekipa puna oscilacija

14.Garaza - Bit će čudo ako se spase ali jozo je splitski jose mourinho pa je sve moguće
Zadnja izmjena: rooney; 02 pro 2012, 13:28; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

šile

Novi član

Post 14 pro 2012, 07:48

10.Antipiros - Imaju igru i igrače nemaju rezultat, to su činjenice
niti imamo igru a bogami ni igraca jer nas ima 4 kola bude po jedna ili dvi ili nijedna zamjena..
sinoc opet izgubili uz nikakvu igru u obrani
<<

mali

Novi član

Post 15 pro 2012, 00:49

Zlatan Otok polako ali sigurno skuplja zalihu bodova za mirnu plovidbu...

Bravo momci super ste...
<<

nemoj da te ko cuje

Član

Post 15 pro 2012, 10:33

rooney napisao:14.Garaza - Bit će čudo ako se spase ali jozo je splitski jose mourinho pa je sve moguće

1. nemaju igraća dolaze sa 4 ćovika i teško je tako ostat u ligi.
2. suci ih kradu jebeno. mora bit da im se radić gadno zamirija kad se onako sudi kontra pujanki. ili suci ne vole pujanke ko kvart. nešto je al pošteno nije.
Žbljonzita
<<

fabiofabio

Česti član

Post 16 pro 2012, 12:55

KLINIKA - LIVERPOOL 9:3.Vazna pobjeda zbog 3 VELIKA boda i vracanja na pobjednicke staze.Jos da sad dobijemo iducih deset petnaest utakmica i eto nas u vrhu hahaha
8. kolo i 8. misto sa deset bodova,kako smo krenili nije lose ali cilj je europska liga.Igrac utakmice i potez utakmice je u reziji velikog napadaca Caballera koji je jos jednom potvrdio svoju klasu i istancan osjecaj za gol.
Pohvale i nasem drugom velikom napadacu Antonu Maglici (citaj Luka Tudor) koji se vratio u golgetersku formu sa tri pogotka i na svome kontu ih ima ukupno 5.Bravo.
Liverpool je odigra po meni jednu od losijih utakmica ove sezone i mislim da mogu i trebaju puno vise.
Zadnja izmjena: fabiofabio; 16 pro 2012, 12:56; ukupno mijenjano 1 put/a.
Hajduk Split
<<

torres19

VIP član

Post 16 pro 2012, 14:30

fabiofabio napisao:KLINIKA - LIVERPOOL 9:3.Vazna pobjeda zbog 3 VELIKA boda i vracanja na pobjednicke staze.Jos da sad dobijemo iducih deset petnaest utakmica i eto nas u vrhu hahaha
8. kolo i 8. misto sa deset bodova,kako smo krenili nije lose ali cilj je europska liga.Igrac utakmice i potez utakmice je u reziji velikog napadaca Caballera koji je jos jednom potvrdio svoju klasu i istancan osjecaj za gol.
Pohvale i nasem drugom velikom napadacu Antonu Maglici (citaj Luka Tudor) koji se vratio u golgetersku formu sa tri pogotka i na svome kontu ih ima ukupno 5.Bravo.
Liverpool je odigra po meni jednu od losijih utakmica ove sezone i mislim da mogu i trebaju puno vise.

Kasne nam plaće tri miseca ,jer smo morali platit ligu a Rush je bija odsutan iša je u Zg tražit sponzore.Neman karizmu kao Rush i igrači su me tankirali bija je bijeli štrajk na snazi ,pa vidija si da nisu tili igrat obranu.Još si nas ti isprovocira i onako iznervirani na iskustvo ste nas dobro ispleskali.Neću ti čestitat na pobjedi jer kad lova dođe pa se opet sretnemo ako dobijete onda češ dobit dvostruku čestitku ,mojim plaćenicima bi tija poručit da nije u šoldima sve.Sramin se onakve igre i pristupa rijetki su dobili prolaznu ocjenu.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
<<

fabiofabio

Česti član

Post 17 pro 2012, 13:24

Evo mi smo primili place za srpanj i kolovoz pa smo odmah povezali dvi pobjede.Jesi vidia sta pare rade haha
Naime ako uspijemo pobjediti Liverpool i u drugoj utakmici onda smo vjerovatno prvaci Premiershipa.
Hajduk Split
<<

OFARF

Član

Post 19 pro 2012, 09:36

Samo da upozorin igrace Ribara da je neko iz ambasadora uteka gosp. Mikulicu na listi žutih kartona, sta je naravno njemu nedopustivo ... znaci nekome ce morat slomit noge, da nadoknadi ovaj zaostatak i da pokaze ko je ...
Inace je opce poznato da je on apsolutni favorit za prvo misto, kvota na njega 1.01 svi ostali kvota 5.00 :D
UVIK 120 POSTO, UVIK NA POBJEDU !!!
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 09 sij 2013, 00:55

Pivnica Karlo - Ambasador --> 4:3

Max Moris - Klinika Sućidar --> 5:6 (ili tako nešto slično... u svakom slučaju gol više za Kliniku)
<<

šile

Novi član

Post 09 sij 2013, 08:58

ANTIPIROS:GARAŽA PUJANKE 3:9
odlicno smo odigrali prvu minutu,imali inicijativu i onda stali na opce cudjenje punih tribina..
garaza do sad dala 15 golova a nama 9 i imali jos toliko dat,nama su bili izgledali neki svemirci,ocito su prosli odlicne pripreme za vrime odmora
Zadnja izmjena: šile; 09 sij 2013, 08:59; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

torres19

VIP član

Post 09 sij 2013, 11:12

liverpool-ribari 3-3 ,0-1 pa 1-1 pa blic ribara u minuti 1-3 i u zadnje tri minute 3-3 ,otvorena utakmica remi najrealniji,premda smo i mi i oni mogli dobit
<<

josip_radic

Stari član

Post 09 sij 2013, 11:43

šile napisao:ANTIPIROS:GARAŽA PUJANKE 3:9
odlicno smo odigrali prvu minutu,imali inicijativu i onda stali na opce cudjenje punih tribina..
garaza do sad dala 15 golova a nama 9 i imali jos toliko dat,nama su bili izgledali neki svemirci,ocito su prosli odlicne pripreme za vrime odmora

Najbolji igrač vam je onaj debeljko, mislim broj 11. Ne znam zašto ga se više ne forsira i ne drži u igri. Međutim, možda ste u pravu jer činjenica je da je razdražljiv i da je par puta pogibeljno startao. E sad, je li to zbog nedostatka hrane općenito ili zbog trenutnog nedostatka hrane u izobilju na što se navikao prilikom ovih blagdana, ne znam, ali moj savjet je da poradite malo na njegovoj disciplini.
Pogledajte tablicu, dobro ste jučer nakon utakmice govorili da se nije vidilo tko je zadnji, a tko predzanji!
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 11 sij 2013, 01:31

Pivnica - Liverpool --> 5:5

Prije nas Klinka dobila Splitsku banku...

Posli nas MAx dobia Oxu (bilo 3:1 minutu i po do kraja... tako da su valjda dobili)
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2012/2013