FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladih

<<

UNH Sud.Dom.Rata.

Član

Post 15 vel 2013, 01:01

KLUPA1 napisao:
Ian Rush napisao:Izgubili danas 9-3 od Ebur doo ....bili su puno bolji, iskrene cestitke pravim momcima, voditelju i Kovi ....
Morat cemo krojiti vrh tablice za " zelenim stolom"...

Da li je istina da se Kova pokušao prošvercati kao ne registrirani voditelj Begine ekipe pod imenom Igor Štimac?
Da li je istina da se vrhušku UMN lige nije moglo dobiti po ure iza utakmice ( mob bio zauzet)?
Da li je istina da sada Kova želi sponzorirati vašu ekipu sa mojim dresovima MILLENIUM.. :)
SVE OSIM 3:0 ......... ;)

NEĆEŠ RAZBOJNIČE !!!
KUKAVICA UMIRE TISUĆU PUTA HEROJ SAMO JEDNOM !
"UZ HEROJE DO GROBA"
<<

fabiofabio

Česti član

Post 15 vel 2013, 08:25

Cestitke ekipi Pivnice na zasluzenoj pobjedi.Iako si na skijanju (pa si na taj nacin pomoga ekipi da osvoje tri boda) cestitam haha.Pozdrav
Hajduk Split
<<

jazavac

Novi član

Post 15 vel 2013, 09:38

KLUPA1 napisao:
Ian Rush napisao:Izgubili danas 9-3 od Ebur doo ....bili su puno bolji, iskrene cestitke pravim momcima, voditelju i Kovi ....

Da li je istina da se Kova pokušao prošvercati kao ne registrirani voditelj Begine ekipe pod imenom Igor Štimac?
Da li je istina da se vrhušku UMN lige nije moglo dobiti po ure iza utakmice ( mob bio zauzet)?
Da li je istina da sada Kova želi sponzorirati vašu ekipu sa mojim dresovima MILLENIUM.. :)

Kova želi napasti 1.HMNL i biti prvi klub u gradu ispred Tommya, ali neće ići Kova.. Mi ćemo već bit daleko kad ti dođeš do prve hrvatske lige..
Mislim na razdoblje od cca 10-ak godina...
<<

novimali12

Novi član

Post 15 vel 2013, 09:54

evo i mene malo...mi smo zaredali s 4pobjede pa su uslijedila 2poraza,zasluzena.Sinoc smo dobili antipirosa 6-3.Poveli su 2-0na pocetku utakmice al mi preokrecemo uz dosta falivenih zicera.Primamo jeftine golove,nije obrana na visini na celu sa mnom.Sto se tice drugih ekipa cini mi se ebur najkvalitetniji u ligi te je po meni siguran punik u 1.ligu..pozz svima
<<

UNH Sud.Dom.Rata.

Član

Post 15 vel 2013, 12:11

jazavac napisao:
KLUPA1 napisao:

Kova želi napasti 1.HMNL i biti prvi klub u gradu ispred Tommya, ali neće ići Kova.. Mi ćemo već bit daleko kad ti dođeš do prve hrvatske lige..

Još si mlad i tek si uša u futsal vode ali ću ti uvik pomoći za dobrobit sporta i grada,volio bi da me demantiraš u mojoj prognozi i da se ne vidimo već sljedeću sezonu 13/14 kad ćeš me moliti za bodove jer želiš brzi povratak u elitu a ja ću ti naravno uzeti bodove!
"UZ HEROJE DO GROBA"
<<

KLUPA1

Novi član

Post 15 vel 2013, 13:02

UNH Sud.Dom.Rata. napisao:
jazavac napisao:
KLUPA1 napisao:Da li je istina da se Kova pokušao prošvercati kao ne registrirani voditelj Begine ekipe pod imenom Igor Štimac?

Još si mlad i tek si uša u futsal vode ali ću ti uvik pomoći za dobrobit sporta i grada,volio bi da me demantiraš u mojoj prognozi i da se ne vidimo već sljedeću sezonu 13/14 kad ćeš me moliti za bodove jer želiš brzi povratak u elitu a ja ću ti naravno uzeti bodove!

Nemoj samo zaboraviti se registrirati... ;)
Jazavac .. Kovino iskustvo je neprocjenjivo, niko bolje od njega ne zna procjenit kvalitetu peke ili gradela!!! :)))))))
<<

jazavac

Novi član

Post 15 vel 2013, 14:21

Sležem se KLUPOM..
Kova jebiga, ako bude tribalo utakmice sređivat za zelenim stolom, računam na tebe ;-)
<<

torres19

VIP član

Post 15 vel 2013, 19:43

KLUPA1 napisao:
jazavac napisao:Kova želi napasti 1.HMNL i biti prvi klub u gradu ispred Tommya, ali neće ići Kova.. Mi ćemo već bit daleko kad ti dođeš do prve hrvatske lige..

Jazavac .. Kovino iskustvo je neprocjenjivo, niko bolje od njega ne zna procjenit kvalitetu peke ili gradela!!! :)))))))

registrirat će se on ali tehnički neće proć.
Di si danas bija Kova kad te Liverpool zva ,ni traga ni glasa.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

UNH Sud.Dom.Rata.

Član

Post 15 vel 2013, 21:09

jazavac napisao:Sležem se KLUPOM..
Kova jebiga, ako bude tribalo utakmice sređivat za zelenim stolom, računam na tebe ;-)

Vas dva pravac forum 5.lige,trenutno ste tamo a ne 2.liga,a to ćete biti sljedeću sezonu što znači napredak u vašoj kratkoj futsal karijeri!!!
"UZ HEROJE DO GROBA"
<<

UNH Sud.Dom.Rata.

Član

Post 15 vel 2013, 21:15

torres19 napisao:
KLUPA1 napisao:
UNH Sud.Dom.Rata. napisao:Još si mlad i tek si uša u futsal vode ali ću ti uvik pomoći za dobrobit sporta i grada,volio bi da me demantiraš u mojoj prognozi i da se ne vidimo već sljedeću sezonu 13/14 kad ćeš me moliti za bodove jer želiš brzi povratak u elitu a ja ću ti naravno uzeti bodove!

registrirat će se on ali tehnički neće proć.
Di si danas bija Kova kad te Liverpool zva ,ni traga ni glasa.

Zvao me Liverpool moram priznat,ponuda više nego izdašna ali morao sam odbit ponudu ali sam obećao da ćemo sjesti drugi put popričati i sve dogovoriti!!!HŽV
"UZ HEROJE DO GROBA"
<<

KLUPA1

Novi član

Post 15 vel 2013, 21:49

jazavac napisao:Sležem se KLUPOM..

Vas dva pravac forum 5.lige,trenutno ste tamo a ne 2.liga,a to ćete biti sljedeću sezonu što znači napredak u vašoj kratkoj futsal karijeri!!!

Ne sekiraj se.... Riješim ti ja dres od TOMMY-a
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 18 vel 2013, 14:08

fabiofabio napisao:Cestitke ekipi Pivnice na zasluzenoj pobjedi.Iako si na skijanju (pa si na taj nacin pomoga ekipi da osvoje tri boda) cestitam haha.Pozdrav

Evo me... je, ima bit da im bolje ide bez mene... čujem da ste odigrali odličnu utakmicu sa puno preokreta... i golom za pobjedu u zadnjoj sekundi. Eto pošteno, svak po jednom dobia u ovoj sezoni.
Pozdrav!!!
<<

ČIRO

Novi član

Post 20 vel 2013, 14:10

Moja prognoza! Po meni najbolja momcad ove lige je Monty Payton kada su kompletni nemoze im se parirat,a siguran putnik snjima u visi rang vidim ekipu Ebur....ipak ribari nemogu drzat konstantu za vodecim dvojcem! Za ispadanje glavni kandidat je ekipa Antipiros koja je po meni amo rec vec i ispala a druga ekipa koja bi se trebala nac za ispadanje je Pivnica Karlo !
<<

ČIRO

Novi član

Post 20 vel 2013, 23:10

16:00 EBUR d.o.o. UNH S.D.R. AMBASADOR NEKRETNINE 1
16:55 LIVERPOOL OLIVA 1
17:55 ANTIPIROS OXA TISAK 2
18:50 RIBARI KLINIKA SUĆIDAR 2
19:50 PIVNICA KARLO ZLATAN OTOK SV. NEDILJA HVAR 2
20:45 SPLITSKA BANKA - MLADI L.C. MONTY PAYTON 2
21:45 MAX - MORIS GARAŽA PUJANKE 1
<<