FAQ  •  Registracija  •  Login

5.B liga mladih

<<

jazavac

Novi član

Post 01 lis 2012, 09:07

pa ne znam u čemu je problem, poziv si dobio..
šta bi ti da ti poziv poštom doma preporučeno dođe? :-)

P.S. Moram odgovorit najvjernijem (iako ne znam tko je) da mi svakako ove godine osvajamo ligu..

A bEgo bi nam samo dobro došao da nam popuni mjesto na klupi i da nas zamijeni kada nam triba odmora..
<<

najvjerniji

Novi član

Post 01 lis 2012, 09:32

jazavac napisao:pa ne znam u čemu je problem, poziv si dobio..
šta bi ti da ti poziv poštom doma preporučeno dođe? :-)

P.S. Moram odgovorit najvjernijem (iako ne znam tko je) da mi svakako ove godine osvajamo ligu..

A bEgo bi nam samo dobro došao da nam popuni mjesto na klupi i da nas zamijeni kada nam triba odmora..

Samo pod mojom palicom možete nešto osvojit niste loši ali tribate poradit na nekim stvarima a dovođenje Becija narušili bi mir na KLUPI!Javite se još nije kasno!
<<

msuat s.č

Novi član

Post 01 lis 2012, 10:00

pozdrav..samo pitanje koliko treba imat godina da se moze igrat umn (minimalno) ova 5 b liga mladih,a koliko opcenito..hvala
<<

jazavac

Novi član

Post 01 lis 2012, 10:34

Ja mislim da bi izgubili KLUPU kad bi Bego došao u momčad Marinera.. Navukao najsvetiji dres petih liga :-)
<<

Nanotech41

Novi član

Post 01 lis 2012, 12:00

Čestitke Marineru na pobjedi. Nemojte nam se rugat jer od 7 golova mi smo sami sebi prektićki zabili 5 :) ali utakmica fer i korektna. Nova smo ekipa ovo nan je druga utakmica svima u životu u bilo kakvoj ligi. Nemamo golmana itd. Bit ćemo jači valjda.
<<

D-ex 15

Česti član

Post 01 lis 2012, 12:59

Alo jazavac nemoj zajebavat i govorit da su corpo morto i vole gradele najlošije u ligi-gradele sigurno spadaju među prvih 6 ako budu dolazili u punom sastavu,a šta se tice corpo morto,virujen da če se dizat u igri i da bi mogli ostvarit bolji plasman od prošle godine kad se jos malo uigraju-plasman oko 10 mista njima je baš po miri-aj reci ako toliko znas, procjenu poretka za prvih 8 polusezone,da vidimo koliki si jazavac?
<<

KLUPA

Član

Post 01 lis 2012, 13:16

Nanotech41 napisao:Čestitke Marineru na pobjedi. Nemojte nam se rugat jer od 7 golova mi smo sami sebi prektićki zabili 5 :) ali utakmica fer i korektna. Nova smo ekipa ovo nan je druga utakmica svima u životu u bilo kakvoj ligi. Nemamo golmana itd. Bit ćemo jači valjda.

Nismo imali ni mi golmana... :)
<<

KLUPA

Član

Post 01 lis 2012, 13:19

D-ex 15 napisao:Alo jazavac nemoj zajebavat i govorit da su corpo morto i vole gradele najlošije u ligi-gradele sigurno spadaju među prvih 6 ako budu dolazili u punom sastavu,a šta se tice corpo morto,virujen da če se dizat u igri i da bi mogli ostvarit bolji plasman od prošle godine kad se jos malo uigraju-plasman oko 10 mista njima je baš po miri-aj reci ako toliko znas, procjenu poretka za prvih 8 polusezone,da vidimo koliki si jazavac?

Pusti jazu na miru, kod treće pobijede će ići komentirati ligu prvaka :)... Mi (i jazo) gledamo ekipe po fer igri i kakvi su ko klapa!! Osobno obe spomenute ekipe mi se sviđaju jer se ne vidi glavni imperativ gornjih liga...
<<

jazavac

Novi član

Post 01 lis 2012, 14:00

D-ex 15 napisao:Alo jazavac nemoj zajebavat i govorit da su corpo morto i vole gradele najlošije u ligi-gradele sigurno spadaju među prvih 6 ako budu dolazili u punom sastavu,a šta se tice corpo morto,virujen da če se dizat u igri i da bi mogli ostvarit bolji plasman od prošle godine kad se jos malo uigraju-plasman oko 10 mista njima je baš po miri-aj reci ako toliko znas, procjenu poretka za prvih 8 polusezone,da vidimo koliki si jazavac?

ala tebe šta se odma pališ na ove provokacije, pa samo se zajebajem, aloooo..?

ja sam komentira šta sam vidia, a to je da su to po meni dvi najlošije ekipe u ligi..

ali to je sve samo zajebancija i ne trebaš to shvaćat ozbiljno..

ovo je svima nama samo dobra zajebancija i lipo druženje nedjeljom..
<<

jazavac

Novi član

Post 01 lis 2012, 14:04

Nanotech41 napisao:Čestitke Marineru na pobjedi. Nemojte nam se rugat jer od 7 golova mi smo sami sebi prektićki zabili 5 :) ali utakmica fer i korektna. Nova smo ekipa ovo nan je druga utakmica svima u životu u bilo kakvoj ligi. Nemamo golmana itd. Bit ćemo jači valjda.

HVALA na čestitkama, nitko se vama ne ruga, jer to nije naš stil, nego se samo lipo družimo i zajebajemo..

volimo fer i korektne ekipe poput vas i želim vam sreću u daljnjem natjecanju..

i još samo jedan ispravak netočnog navoda: nismo ni mi imali golmana, onaj barba na branci nam je sponzor, pa nas je zamolia da igra, odnosno makar da brani, jer mu je žena zaključala kuću, pa nije ima di izgubit popodne..
<<

Futsal0001

Novi član

Post 01 lis 2012, 14:19

Zašto je odgođena utakmica Marinero - Corpo Morto ?
<<

jazavac

Novi član

Post 01 lis 2012, 14:19

imamo neodgodivih obveza :-)
<<

Futsal0001

Novi član

Post 01 lis 2012, 14:20

Zna li se kad se igra odgođena utakmica ?
<<

jazavac

Novi član

Post 01 lis 2012, 14:22

nisu nam još ništa rekli kad se igra...
<<

garry

VIP član

Post 01 lis 2012, 14:43

jazavac napisao:

ala tebe šta se odma pališ na ove provokacije, pa samo se zajebajem, aloooo..?

ja sam komentira šta sam vidia, a to je da su to po meni dvi najlošije ekipe u ligi..

ali to je sve samo zajebancija i ne trebaš to shvaćat ozbiljno..

ovo je svima nama samo dobra zajebancija i lipo druženje nedjeljom..

Vole gradele će bit u prvih 6 a za vas nisam siguran.
Pozdrav!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2012/2013