5.B liga mladih
GRADELE-MARINERO.. Opravdano nismo došli i zbilja nam je žao što nismo odigrali utakmicu sa dragon nam ekipom!
šefovi liga su brzim potezom nam uzeli dodatne bodove!!.. napomena da mi ne mislimo igrati gornje lige!!
Javno iznosim stav MARINERA a to ću i ponoviti večeras na sastanku "petih" liga.. da MASNO PLAĆENA LIGA neće biti poligon stvaranja novih sudaca a napose pravila!! Gospodo kada nešto tražite (plačanje,dresove..) tada i nešto pružite tim ekipama koje plaćaju tu ligu!!
Vi u programu ne možete moj broj registrirati 00 ... sramota!!
MARINERO vam je kriva adresa di će te to provoditi!!
Oduzeti bodovi za zadnju utakmicu bez prava na žalbu ili bar saslušanja razloga (bilo je i bolesti...) ako ne budu maknuti ekspresno će biti razlog da MARINERO IZLAZI IZ LIGE!!!
Naravno ne mislimo otići tek tako.. iskoristiti će mo sva pravna i sve institucije da zaštitimo interes nas iz "malih klubova"
šefovi liga su brzim potezom nam uzeli dodatne bodove!!.. napomena da mi ne mislimo igrati gornje lige!!
Javno iznosim stav MARINERA a to ću i ponoviti večeras na sastanku "petih" liga.. da MASNO PLAĆENA LIGA neće biti poligon stvaranja novih sudaca a napose pravila!! Gospodo kada nešto tražite (plačanje,dresove..) tada i nešto pružite tim ekipama koje plaćaju tu ligu!!
Vi u programu ne možete moj broj registrirati 00 ... sramota!!
MARINERO vam je kriva adresa di će te to provoditi!!
Oduzeti bodovi za zadnju utakmicu bez prava na žalbu ili bar saslušanja razloga (bilo je i bolesti...) ako ne budu maknuti ekspresno će biti razlog da MARINERO IZLAZI IZ LIGE!!!
Naravno ne mislimo otići tek tako.. iskoristiti će mo sva pravna i sve institucije da zaštitimo interes nas iz "malih klubova"
Zadnja izmjena: KLUPA1; 23 tra 2013, 13:25; ukupno mijenjano 1 put/a.
strucnjak ipo napisao:Cestitke rivi vidim da ste zadnje vrime potukli "favorite" nije lose.
Mene zanima sta se dogada sa marinerom i klupom vise ni na utakmice ne dolaze a kamoli na forum a najvise su od toga profitirali gradelasi, tesku utakmicu su dobili bez borbe i jos marineru oduzelo 3 boda jesu guze i gotovo
Mi smo ti oba dobro.. hvala na pitanju!! Ti? Ok?
klupa1, pročitaj pravila, nikome nije u interesu da se vama sad oduzmu bodovi,al tako piše u pravilniku o sudjelovanju u lizi. Nemojte se žalit jel vam žalba neće bit usvojena, jebiga brate, takva su pravila i to je to, s obzirom da vam se ne ide u ligu više, prihvatite to zdravo za gotovo i nastavite dalje sa podignutim čelom naprijed
!
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
jmijac-4 napisao:klupa1, pročitaj pravila, nikome nije u interesu da se vama sad oduzmu bodovi,al tako piše u pravilniku o sudjelovanju u lizi. Nemojte se žalit jel vam žalba neće bit usvojena, jebiga brate, takva su pravila i to je to, s obzirom da vam se ne ide u ligu više, prihvatite to zdravo za gotovo i nastavite dalje sa podignutim čelom naprijed!
Više manje će tako biti ali neka se zna da nismo nekakvi tukci koji samo klimaju glavom..
Upravo sam bio na nekakvom sastanku petih liga... Nadam se da će shvatiti da mi nismo radi njih tu nego oni radi nas!!
KLUPA1 napisao:jmijac-4 napisao:klupa1, pročitaj pravila, nikome nije u interesu da se vama sad oduzmu bodovi,al tako piše u pravilniku o sudjelovanju u lizi. Nemojte se žalit jel vam žalba neće bit usvojena, jebiga brate, takva su pravila i to je to, s obzirom da vam se ne ide u ligu više, prihvatite to zdravo za gotovo i nastavite dalje sa podignutim čelom naprijed!
Više manje će tako biti ali neka se zna da nismo nekakvi tukci koji samo klimaju glavom..
Upravo sam bio na nekakvom sastanku petih liga... Nadam se da će shvatiti da mi nismo radi njih tu nego oni radi nas!!
To pravilo ti je uvedeno prije 4-5 sezona jer se događalo da bi ekipe kad bi osigurale opstanak,a nisu mogli ni gori ni doli, nebi doliazili na utakmice pa bi zadnji dio prvenstva bija lakrdija. Ja igram lige UMN-a već 14 godina, suci u svim ligama skoro pa jednako falivaju. Ove sezone su čak bolji nego šta su nama bili prošle godine u 4. lizi. Mislim da mlađim sucima triba dat malo kredita, pogotovo onima koji nisu bezobrazni nego falivaju iz neiskustva. Po meni, pete lige i jesu za kaljenje jer ovdi ima svega i tu će se najbrže naučit. Neznam koliko pratiš ostale lige, al savjetova bi ti da ideš pogledat veterane jer njima sudi jedan sudac a oni su 100 luđi od nas 'mladih'. Suci su ljudi ko i mi igrači triba bit prema njima malo blaži. Al ako su drski i bezobrazni i glume silu,ja sam prvi za to da ih se spusti na zemlju(figurativno).
jmijac-4 napisao:KLUPA1 napisao:jmijac-4 napisao:klupa1, pročitaj pravila, nikome nije u interesu da se vama sad oduzmu bodovi,al tako piše u pravilniku o sudjelovanju u lizi. Nemojte se žalit jel vam žalba neće bit usvojena, jebiga brate, takva su pravila i to je to, s obzirom da vam se ne ide u ligu više, prihvatite to zdravo za gotovo i nastavite dalje sa podignutim čelom naprijed!
To pravilo ti je uvedeno prije 4-5 sezona jer se događalo da bi ekipe kad bi osigurale opstanak,a nisu mogli ni gori ni doli, nebi doliazili na utakmice pa bi zadnji dio prvenstva bija lakrdija. Ja igram lige UMN-a već 14 godina, suci u svim ligama skoro pa jednako falivaju. Ove sezone su čak bolji nego šta su nama bili prošle godine u 4. lizi. Mislim da mlađim sucima triba dat malo kredita, pogotovo onima koji nisu bezobrazni nego falivaju iz neiskustva. Po meni, pete lige i jesu za kaljenje jer ovdi ima svega i tu će se najbrže naučit. Neznam koliko pratiš ostale lige, al savjetova bi ti da ideš pogledat veterane jer njima sudi jedan sudac a oni su 100 luđi od nas 'mladih'. Suci su ljudi ko i mi igrači triba bit prema njima malo blaži. Al ako su drski i bezobrazni i glume silu,ja sam prvi za to da ih se spusti na zemlju(figurativno).
Suđenje je najmanji problem po mom mišljenju..
Evo banalni primjer...
Kiša ružno vrijeme i netko od službenih osoba procijeni da se može igrati... Eto on je došao i ne želi gubiti dnevnicu, sjedi u zaklonu!! Dođu momci igraju, teren inače katastrofa pod većom kišom MINSKO POLJE i ozljeda.. prva pomoć na terenu nemaju niti FLASTER kamali nešto ozbiljnije I NARAVNO LIGA NIJE OSIGURANA.. mislim da naročito 5-lige nisu svi profesjonalci i u najboljoj fizičkoj spremi (ja 120kg
ZKLJUČAK!!!
Ako igramo pod vlastitom odgovornošću zašto se baš ništa nas ne pita nego samo smo bitni ako ne platimo rate na vrijeme..
Odgoda utakmica?? Što je to ?? Što je realno??
Netko će reći ima pravilnik... Glupo!! Tko od nas želi namijerno i ciljano ne doći na utakmicu??
ZAKLJUČAK!!!
Da li su pravila radi nas ili radi službenih utakmica?? Da li smo mi tu da igramo ili da pišemo žalbe i neki zeleni stol!!??
UMN NEMA KONKURENCIJU U LIGAMA I DOK JE GOD TAKO BITI ĆE NAM OVAKO.... ONOG TRENUTKA KADA SE TO PROMIJENI (vjerujte mi da će to doći) NAGLO ĆE SE SVE PROMIJENITI I CJENA I UVJETI I NAGRADE I RAZNO TOGA...
Radiću skidam ti kapu na dosad učinjenom i zbilja svaka ti čast ali TRGNI SE DOK JE VRIJEME!!
jmijac-4 napisao:KLUPA1 napisao:jmijac-4 napisao:klupa1, pročitaj pravila, nikome nije u interesu da se vama sad oduzmu bodovi,al tako piše u pravilniku o sudjelovanju u lizi. Nemojte se žalit jel vam žalba neće bit usvojena, jebiga brate, takva su pravila i to je to, s obzirom da vam se ne ide u ligu više, prihvatite to zdravo za gotovo i nastavite dalje sa podignutim čelom naprijed!
Kada si ti to zadnji put gledao veterane.Nama sude isti broj sudaca kao i vama već više godina....ne mislim ništa loše već samo nisi upućen.Što se tiče suđenja nije ni bolje ni gore nego prijašnjih sezona.Živi ljudi griješe i to ti je to.
Pozdrav!
garry napisao:Kada si ti to zadnji put gledao veterane.Nama sude isti broj sudaca kao i vama već više godina....ne mislim ništa loše već samo nisi upućen.Što se tiče suđenja nije ni bolje ni gore nego prijašnjih sezona.Živi ljudi griješe i to ti je to.
Pozdrav!
Imaš pravo đole,davno je to bilo
Zadnja izmjena: admin; 26 tra 2013, 06:31; ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: Uređen citat
Razlog: Uređen citat