5.B liga mladih
Marinero - F.C. United 5:2
U početku dosta neizvjesno, čak je United i vodia 2:1, ali smo cijelo vrijeme bili bolji i zasluženo pobijedili..
Netko je dobro napisao da je United=Sirovica i to zbilja i je tako..
Tako smo i mi u početku ovisili o Grčiću, ali je puno bolje kad se igra timski i kad ti se igra ne baziran na jednom igraču..
Konačno nam je proigrao Suba jučer nakon šta smo ga čekali 3 tjedna da proigra
Dobro je to sve skupa, igramo momčadski više nego ikada i sljedeće godine napadamo prvo mjesto gotovo sigurno
Ali ni tada nećemo u 4. ligu
U početku dosta neizvjesno, čak je United i vodia 2:1, ali smo cijelo vrijeme bili bolji i zasluženo pobijedili..
Tako smo i mi u početku ovisili o Grčiću, ali je puno bolje kad se igra timski i kad ti se igra ne baziran na jednom igraču..
Konačno nam je proigrao Suba jučer nakon šta smo ga čekali 3 tjedna da proigra
Dobro je to sve skupa, igramo momčadski više nego ikada i sljedeće godine napadamo prvo mjesto gotovo sigurno
jazavac napisao:Marinero - F.C. United 5:2
Konačno nam je proigrao Suba jučer nakon šta smo ga čekali 3 tjedna da proigra![]()
Dobro je to sve skupa, igramo momčadski više nego ikada i sljedeće godine napadamo prvo mjesto gotovo sigurno![]()
Jazavac moj niste uopće cilo vrime bili bolji od Uniteda! Prvih 10 min United je ima 4,5 gol prilika i to kakvih...posli s vrimenon United je pa jer su imali 2 igrača na klupi a od njih oba ozljeđena.
Sirovica je najbolji igrač lige a možda i strijelac tako da u bilo kojoj ekipi je on po ekipe jer ono šta on radi(prođe po 3,4 igrača i zabije) niko više nemože u ovoj lizi a ima United tu još kojeg dobrog igrača...
E i još to šta govoriš da nećete u 4.-tu ligu mi je čudno malo a dovodite Subotića da se lomi jadan čovik u 5b (bez podcijenjivanja lige). Pozdrav!
Slazem se s tobom da je Sirovica rekao bi ponajbolji igrac lige a mozda i najbolji ali ostatak ekipe je skroz prosjecan jer da nije tako bili bi barem drugi ili eventualno treci, nesto slicno ali u manjem omjeru je i kod vole gradele di je jere po ekipe i kad ga nema nije im lako ali su ipak bolji od uniteda. Mirabela je pokazala sta je ujednacena i uigrana ekipa i zato su drugi, jos i krtica ka i riva ima izjednacenu ekipu sa vise dobrih pojedinaca sta je nekako i najbolje
ne bih se slozio sa komentarom iznad da je mozda i najbolji u ligi, jer ipak ko prati malo bolje sve moze vidit da tu ima pojedinaca izuzetno kvalitetnih, to su npr lovric, radnic, kadrum, kuran, grcic(ne znam zasto momak ne dolazi ali stvarno je bio dominantan). sirovica je sigurno veoma dobar igrac koji ima dribling u obe strane i prolazi s lakocom, ali imam osjecaj da je fizicki nespreman za igrat u oba pravca, a i ekipa kojoj je on 70% mu stalno prigovara kad nesto i najmanje zezne iako je on za njih izmislio balun. a jazavac govori kako ih ne interesira 4 liga a vjerojatno ce uc na kraju ove lige u visi rang(jer ce sigurno netko iz viseg ranga odustat). zanima me sta ce tada marinero napravit, oce li prihvatit visi rang ili ostat na travi.
A ljudi moji ja stvarno ne znam koji jezikom da vam pričam kad već ne razumite hrvatski...?
Marinero zanima samo 5.B liga, jer nam jedino nediljom odgovara da igramo i tu završava cila priča...
Nama je ovo druženje i zajebancija, a još uz to ako možemo bit među prve 3 ekipe, pa to je idealno...
Subotić igra za nas kao naš dugogodišnji prijatelj, ali zbog obaveza u klubu, nije moga nastupat ranije za nas...
I kad smo već kod najboljeg igrača lige, to je definitivno Subotić, jer je čovik u 1.HMNL postigao 50 golova u jednoj sezoni..
Tu završava cila rasprava ko je najbolji igrač 5.B lige
Marinero zanima samo 5.B liga, jer nam jedino nediljom odgovara da igramo i tu završava cila priča...
Nama je ovo druženje i zajebancija, a još uz to ako možemo bit među prve 3 ekipe, pa to je idealno...
Subotić igra za nas kao naš dugogodišnji prijatelj, ali zbog obaveza u klubu, nije moga nastupat ranije za nas...
I kad smo već kod najboljeg igrača lige, to je definitivno Subotić, jer je čovik u 1.HMNL postigao 50 golova u jednoj sezoni..
Tu završava cila rasprava ko je najbolji igrač 5.B lige
cila rasprava se svodi po principu svaki cigo svoga konja hvali , i to je uredu . U ovoj ciloj priči Jazo ističe Subotića koji živi od nogometa i normalna stvar je da je najbolji u ovoj amaterskoj ligi koja je za njega lakši trening !! Zato ako smo kod naj igrača po meni je to Kuran , Sirovica I naš Jere .............. ima još tu po raznim ekipama u našoj ligi materijala u rangu ova tri spomenuta. Da ih je spojit bili bi pa usudija bi se reč među prva četri u 1 ligi mladih !!!
A ka ekipa , ka jedna kompaktna momčad definitivno je Mirabela i tu nema priče , počevši od golmana do onog zadnjeg na klupi.
EEE i zaboravija san napisat da je KLUPA naaaaaaaajaaaaaččči golman u ligi i šire
!!!!!!! pozdrav klupi ma gdje bio.
A ka ekipa , ka jedna kompaktna momčad definitivno je Mirabela i tu nema priče , počevši od golmana do onog zadnjeg na klupi.
EEE i zaboravija san napisat da je KLUPA naaaaaaaajaaaaaččči golman u ligi i šire
MNK VOLE GRADELE
ja mislim da je messi najbolji igrač 5.b lige. samo je šteta što nikad nije igrao ali ja znam da bi bio. bio bi bolji i od subotića.
pa ne možete tako pričat ko je najbolji,čovjek odigrao 3 utakmice i najbolji, on bi bio najbolji da je odigrao cijelu sezonu i pokazao se. daleko od toga, da je kvalitetniji od sviju,bilo bi žalosno da nije, ali messi bi bio još bolji pa ja njega proglašavam najboljim u ligi!!!
ako ćemo pričat realno onda su to neke druge stvari
pa ne možete tako pričat ko je najbolji,čovjek odigrao 3 utakmice i najbolji, on bi bio najbolji da je odigrao cijelu sezonu i pokazao se. daleko od toga, da je kvalitetniji od sviju,bilo bi žalosno da nije, ali messi bi bio još bolji pa ja njega proglašavam najboljim u ligi!!!
ako ćemo pričat realno onda su to neke druge stvari
evo da ne ispadne da hvalim "svog konja" odvojit cu malo vrimena pa prokomentirat svaku ekipu i rec sta mislim o tome ko nosi koju momcad(zanemarit cu posljednje 4 ekipe jer stvarno nisan toliki fanatik da san upratia sve ekipe).
1 KAMELEON CLUB vec san reka da je za mene lovric glavni igrac, a opcenito kameleon je skup sjajnih igraca pa da ih ne nabrajam
2 C.B. MIRABELLA zeravica(po meni najbolji golman lige), svidio mi se i ercegovic(nadam se da nisam pogrijesio pa krivi broj zapamtio)
3 MARINERO grcic dok je dolazio, a uz njega su ante budimir napadacki dio i mirko budimir obrambeni dio
4 VOLE GRADELE jerko tomic i "zuco"
5 KRTICA kuran, radeljic i golman
6 F.C. UNITED sirovica i grcic
7 RIVA peric ,golman duje
8 MAGLA 02 28 nisam dovoljno pratio maglu
9 MNK ETIRI 28 kljakovic gaspic koji kao zadnji igrac radi sve u ekipi
10 BALLANTINES miso sivro i marin vranjes
11 ZARA 07 ivic i ugrin
12 CORPO MORTO ka4i i golman
1 KAMELEON CLUB vec san reka da je za mene lovric glavni igrac, a opcenito kameleon je skup sjajnih igraca pa da ih ne nabrajam
2 C.B. MIRABELLA zeravica(po meni najbolji golman lige), svidio mi se i ercegovic(nadam se da nisam pogrijesio pa krivi broj zapamtio)
3 MARINERO grcic dok je dolazio, a uz njega su ante budimir napadacki dio i mirko budimir obrambeni dio
4 VOLE GRADELE jerko tomic i "zuco"
5 KRTICA kuran, radeljic i golman
6 F.C. UNITED sirovica i grcic
7 RIVA peric ,golman duje
8 MAGLA 02 28 nisam dovoljno pratio maglu
9 MNK ETIRI 28 kljakovic gaspic koji kao zadnji igrac radi sve u ekipi
10 BALLANTINES miso sivro i marin vranjes
11 ZARA 07 ivic i ugrin
12 CORPO MORTO ka4i i golman
Golman Duje je najbolji igrač lige podsjeća me na Duju iz Veloga mista.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
evo da i ja dam najbolje pojedince svake ekipe
1 KAMELEON CLUB cila ekipa, ali eto ako nekog izdvajamo onda lovric i kardum
2 C.B. MIRABELLA definitivno golman bozo
3 MARINERO grcic (najjaci sut lige)
4 VOLE GRADELE jerko tomic
5 KRTICA kuran (broj golova sve govori)
6 F.C. UNITED sirovica (zar postoji neki drugi u unitedu)
7 RIVA duje
8 MAGLA 02 28 bartulovic
9 MNK ETIRI 28 gaspic
10 BALLANTINES miso sivro (ikona 5.b lige)
11 ZARA 07 ivic
12 CORPO MORTO golman perkovic (koji se malo kasno pojavio)
13 SUTIKVA mijanovic
14 NANOTECH males
15 JEL NEĆEŠ ne bi nikog izdvaja, odlicna klapa
16 KAOS kaos u svakom slucaju
1 KAMELEON CLUB cila ekipa, ali eto ako nekog izdvajamo onda lovric i kardum
2 C.B. MIRABELLA definitivno golman bozo
3 MARINERO grcic (najjaci sut lige)
4 VOLE GRADELE jerko tomic
5 KRTICA kuran (broj golova sve govori)
6 F.C. UNITED sirovica (zar postoji neki drugi u unitedu)
7 RIVA duje
8 MAGLA 02 28 bartulovic
9 MNK ETIRI 28 gaspic
10 BALLANTINES miso sivro (ikona 5.b lige)
11 ZARA 07 ivic
12 CORPO MORTO golman perkovic (koji se malo kasno pojavio)
13 SUTIKVA mijanovic
14 NANOTECH males
15 JEL NEĆEŠ ne bi nikog izdvaja, odlicna klapa
16 KAOS kaos u svakom slucaju
1 KAMELEON CLUB - je ludilo ekipa koja ce lagano svake godine u viši rang, ako in se bude dalo jer vole popit i zapivat
2 C.B. MIRABELLA - dobri su in svi i redovito dolaze i zato i jesu tu di jesu, zasluženo u 4. ligu (Božo prvi golman lige)
3 MARINERO - ekipa koja je prominila 50 igrača i glume glumu ,a nula su od kolektiva
4 VOLE GRADELE - dugo igraju skupa baš su ekipa i Jere in je najbolji igrač...volia bi da odu u 4. ligu
5 KRTICA - po meni ništa posebno pa ni taj Kuran jer samo trpaju na njega
6 F.C. UNITED - da in nije Žele bili bi ispod 10. mista
dalje ništa posebno nema pa ne bi ni komentira...
2 C.B. MIRABELLA - dobri su in svi i redovito dolaze i zato i jesu tu di jesu, zasluženo u 4. ligu (Božo prvi golman lige)
3 MARINERO - ekipa koja je prominila 50 igrača i glume glumu ,a nula su od kolektiva
4 VOLE GRADELE - dugo igraju skupa baš su ekipa i Jere in je najbolji igrač...volia bi da odu u 4. ligu
5 KRTICA - po meni ništa posebno pa ni taj Kuran jer samo trpaju na njega
6 F.C. UNITED - da in nije Žele bili bi ispod 10. mista
dalje ništa posebno nema pa ne bi ni komentira...