5.A liga mladih
DDK Lokve - Geopars 4 : 5 !
Po rezultatu bi se reklo da je bilo utisno! Nije! Igrali smo loše i protivnik je iskoristija sve naše mane i slabosti. Čestitam im na fer i poštenoj pobjedi!
Podcjenili smo protivnika i to nas je koštalo! Ža mi je šta naši Ispod Pele danas nisu uspili,ali je zato Il Victum osvitla obraz kotara Lokve!
Osobno im se divim kako smireno igraju od noge do noge i sa kojom lakoćom lome protivnike!
Po rezultatu bi se reklo da je bilo utisno! Nije! Igrali smo loše i protivnik je iskoristija sve naše mane i slabosti. Čestitam im na fer i poštenoj pobjedi!
Podcjenili smo protivnika i to nas je koštalo! Ža mi je šta naši Ispod Pele danas nisu uspili,ali je zato Il Victum osvitla obraz kotara Lokve!
Osobno im se divim kako smireno igraju od noge do noge i sa kojom lakoćom lome protivnike!
Vinnie Jones napisao:DDK Lokve - Geopars 4 : 5 !
Lako im je igrati smireno kad nemaju tebe na klupi!
Nisan ovca da me čoban vodi!
IL VICTUM - AS KUPA 1:1 , 4:3 (PENALI )
Nakon dramatične utakmice prolazak ipak bolje ekipe , ovim putem želimo čestitati protivničkoj ekipi te njihovom golmanu koji ih je pak spriječio poraza u regularnom djelu utakmice .
Također veliko HVALA SVIM NAVIJAČIMA koji su nas i ovaj put vodili do pobjede .
Samo Il Victum virujte mi ...
Nakon dramatične utakmice prolazak ipak bolje ekipe , ovim putem želimo čestitati protivničkoj ekipi te njihovom golmanu koji ih je pak spriječio poraza u regularnom djelu utakmice .
Također veliko HVALA SVIM NAVIJAČIMA koji su nas i ovaj put vodili do pobjede .
Samo Il Victum virujte mi ...
Ako srcem svoj put dubiš i mali korak velik bit će , di si zasta, nov se budiš jer pobjednik iz tebe kliče do pobjede, do pobjede.....