5A. liga mladih
počeli ste se bavit glupostima, ovo jučer je pokazatelj da neovisno o kvaliteti, svak svakoga može dobit
ajmo mi koji ne želimo u dvoranu apelirat na udrugu da se lige ujedine u 5 i 6 ligu, pa da peta dobije bolje termine subotom i nediljom, a šesta one lošije
tako bi sigurno dobili veću kvalitetu u ligama
ajmo mi koji ne želimo u dvoranu apelirat na udrugu da se lige ujedine u 5 i 6 ligu, pa da peta dobije bolje termine subotom i nediljom, a šesta one lošije
tako bi sigurno dobili veću kvalitetu u ligama
ss komin 2012 napisao:5B liga je za 3 klase bolja od 5A lige
Je je sad ti je bolja kad te realno ekipa koja bi u našoj lizi bila tik do subovaca(možda malo bolja) deklasirala sa 6-0....lipo se pokrijte ušima i okrenite se prvenstvu di ste u borbi za 3 misto sa nama i Mba....evo ja bi osobno tija da nama ako prođemo marinera(bit će ugusto) dođe pela ili opjevana krtica da se i mi osobno uvjerimo u kvalitete tih momčadi...
cestitke el caminu na velikoj pobjedi u kupu i dokazu da bi u 5 b lizi bili medu prvih 6 ekipa sigurno.bilo kako bilo ide prognoza:
el camino komin 2 iako se el camino dosta diga komin je ipak iskusniji
ko libri tij 1 lagana pobjeda kolibrica protiv uzasa iz tij
mba subovci 1 bit ce ugusto u koprivnici ali mba bolji puno
kman hdz 2 rezultat 31:2 za hdz,a ako kmana suci pokradu i vise
krtica samo zabava 1 ka kuca,krtica se zadnjih nekoliko kola nakon kritika digla na 100% i u derbiju ce dokazat da mogu i do naslova
el camino komin 2 iako se el camino dosta diga komin je ipak iskusniji
ko libri tij 1 lagana pobjeda kolibrica protiv uzasa iz tij
mba subovci 1 bit ce ugusto u koprivnici ali mba bolji puno
kman hdz 2 rezultat 31:2 za hdz,a ako kmana suci pokradu i vise
krtica samo zabava 1 ka kuca,krtica se zadnjih nekoliko kola nakon kritika digla na 100% i u derbiju ce dokazat da mogu i do naslova
haha ajde libricu opali i ti jednu prognozu za kolo nisi cilu sezonu
Evo moje : EL camino - Komin 1x (otkad su izgubili od pele vise me nista nebi zacudilo
Libri - TIJ 1X (prvaci ipak kvalitetniji dokazali u medusobnim okrsajima
Subovci - MBA x (ocekujen tvrdu utakmicu ka i u kupu)
Samo zabava - Krtica 2 (slazen se sa patkon,momci napokon davaju ono sta mogu nakon kritika,ocito su ove nase kritike urodile plodom,ako dobiju sve do kraja 2.MISTO nije nemoguca misija)
Evo moje : EL camino - Komin 1x (otkad su izgubili od pele vise me nista nebi zacudilo
Libri - TIJ 1X (prvaci ipak kvalitetniji dokazali u medusobnim okrsajima
Subovci - MBA x (ocekujen tvrdu utakmicu ka i u kupu)
Samo zabava - Krtica 2 (slazen se sa patkon,momci napokon davaju ono sta mogu nakon kritika,ocito su ove nase kritike urodile plodom,ako dobiju sve do kraja 2.MISTO nije nemoguca misija)