FAQ  •  Registracija  •  Login

5A. liga mladih

<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 02 pro 2013, 22:51

DDK LOKVE traže ekipu za sparing!
Termin je četvrtkom u 18h na Karepovcu (umjetna trava).
mob. 095/ 8771269.
<<

Tutu Lacombe

Novi član

Post 07 pro 2013, 02:05

http://youtu.be/zylbjTAqbsA AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KMAN!!!!!!!!!!!!
<<

patka

Novi član

Post 09 pro 2013, 12:22

čota-mr.100%

ka sta i stoji u naslovu karizmaticni andro čota nastavlja svoj niz pobjeda ovaj put od 10 2 protiv vrlo jakog el camina.od kada je sjea na klupu t&j obeca je sve pobjede do kraja pa je tim puten i krenia,a evo prognoze za iduce kolo:

kman -subovci 1 iako moguca sva tri znaka,al najrealnije manje od 2 gola.
t&j-hdz 1 iako hdz blagi favorit,al t&j ipak ima najkvalitetnijeg trenera lige pa prevaga ipak na njihovu stranu
knjigovodstvo -komin 2 na krilima trumbica i ekipe ocekujen pobjedu uz vise golova razlike
mba-el camino 1 mba ipak kvalitetnija ekipa od camina koji ec se potuc sa subovcima za predzadnje misto,al bas bas potuc
<<

Mile car

Novi član

Post 10 pro 2013, 00:07

Dobra liga, najbolji su Gemistari
<<

Mile car

Novi član

Post 10 pro 2013, 15:21

Evo prognoze za sljedece kolo

Kman - Subovci 1 Subovci su invalidi

Tom i Jery - Hdz 2 TJ su dobra ekipa individualno ali stalno se svadaju i rade cirkus po terenu, minjaju trenere. Doveli su novog trenera pa misle da će osvojit ligu. Momci su neozbiljni, prijatelj koji igra u toj ekipi mi je reka da će i novog trenera maknit jer je "smiješan". Hdz dobra ekipa i ocekujem njihovu uvjerljivu pobjedu

Gemistari -Komin x obe ekipe su dobre i realan rezultat je x

MBA- el kamino 1 el kamino je ekipa koja gaji napadacki nogomet ali nikako nemogu postic gol jer su užasni
<<

Tutu Lacombe

Novi član

Post 11 pro 2013, 02:05

da evo vidim sta pise mile car mislim stvarno su Subovci i el kamino tragedia zesca MILE MILE http://youtu.be/HBjlx-fAGxY
<<

patka

Novi član

Post 11 pro 2013, 12:37

ma evo da se i ja nadovezen....stvarno ponekad pomislim da sanjam kad vidin subovce na terenu,pa u nekin zapadnoeuropskin drzavama bi njihova i od el caminina vrsta nogometa bila odavno zabranjena,dok bi u spanjolskoj na njihovin utakmicama bia prisutan i snajperist koji se ne bi libia pucat zbog lose igre..el camino i subovci su dno dna ,dok je kman srednje dno al prije ce put dole nego put gore,al mile isto nije u redu da vriđas,pa svak ima svoj stil igre na kraju krajeva
<<

mr.100%

Novi član

Post 11 pro 2013, 14:13

Mile car napisao:Evo prognoze za sljedece kolo

Kman - Subovci 1 Subovci su invalidi

Tom i Jery - Hdz 2 TJ su dobra ekipa individualno ali stalno se svadaju i rade cirkus po terenu, minjaju trenere. Doveli su novog trenera pa misle da će osvojit ligu. Momci su neozbiljni, prijatelj koji igra u toj ekipi mi je reka da će i novog trenera maknit jer je "smiješan". Hdz dobra ekipa i ocekujem njihovu uvjerljivu pobjedu

Gemistari -Komin x obe ekipe su dobre i realan rezultat je x

MBA- el kamino 1 el kamino je ekipa koja gaji napadacki nogomet ali nikako nemogu postic gol jer su užasni

Evo da se i ja malo uključim....

Situacija je takva da je istina da mi je upitna pozicija na mjestu Voditelja u ekipi Tom & Jerry , ALI naglašavam ALI samo u slučaju poraza, što nekako nevirujen da je ikoja ekipa sposobna napravit u ovoj lizi izuzev MBA(svaka čast ostalima),za koje san primjetia da su vrlo dobra i organizirana ekipa!

Evo i moja prognoza:

Kman -Subovci - 1 banka (Kman i moj prijatelj Maminjo su vrlo dobra ekipa i po meni spadaju u gornji dom ove lige, a Subovci-ma svaka čast ali bez dva prava pojačanja sam mišljenja da nemaju šta radit u ovoj lizi)

Tom & Jerry- Hdz (reć ću samo da ćemo in naplatit šta su uništili državu,svaku lipu koju su ukrali i svaku HRVATSKU vrijednost koju su prodali za njihove vladavine, i ne nisam ni Sdp-ovac)

Gemištari-Komin - 1 (pa nek me ta podjednakost iznenadi,jel iko realan u ovoj lizi, protiv Gemištara,MBA i nas drugi nemaju šta tražit,a ti koji si pisa si vjerojatno iz komina pa bi ti mora reć da se spistiš na zemlju jer ispadaš "smiješan"!!!)

MBA-El kamino-1(za MBA san reka u uvodu a za El kamino pogledaj pod Subovci)

Ovo si vjerojatno napisa jer si se pripa ovog naleta Tom&Jerry-a pod mojim vodstvom ali drago mi je i da si sad informiran jer si dobija INFORMACIJE a ne te dezinformacije sa kojima želiš pokušat narušit naše samopouzdanje....HVALA TI šta si mi motivira igrače bojim se da im ja neću tribat u subotu nakon ovoga i ubuduće pričajte na terenu kao i mi!

Hvala Vaš mr.100%

2-0-0 14-4
<<

ss komin 2012

Novi član

Post 11 pro 2013, 17:25

Mi smo dovoljno na zemlji i ne letimo nigdi niti imamo namjeru. Nazalost ova sezona nam je ko ukleta,jer svaki tjedan novi igrac nam se ozljedi i pitanje je u kakvom cemo sastavu izac protiv Gemistara ako se uopce i skupimo za odigrat tu utakmicu.
Mozda covik ispada smjesan jer je prognozira X ali isto tako moram te razocarat i rec da ta osoba koja je to napisala nije igrac SS Komina jer mi imamo svoje korisnicko ime i niko od igraca ne komentira sa nekog svog nicka vec samo se u nasoj ekipi moze komentirat sa ovog nicka. :D :D
<<

duje111

Novi član

Post 11 pro 2013, 17:44

kman -subovci= 1 kman dosta kvalitetnija ekipa i po dosad videnom u nekim utakmicama nije imala srece i smirenosti da utakmica zavrsi u njihovu korist. Mogu dosta bolji bit
t&j-hdz =1x t&j dosta kvalitetnija ekipa sa dosta dobrim pojedincima,ali ako hdz bude u punom sastavu mogli bi opasno zaprijetiti i uzet bod ako ne i sva 3
KO Libri-Komin=1 Gemistari ovo pobjeduju sa lakocom kao i u prvom susretu te ocekujem opet lagano +10 golova u mrezi SS Komina,losa ekipa ne zasluzuje bit medu prve 4 ekipe
mba-el camino=1 mba ipak kvalitetnija ekipa od camina iako u zadnje vrime su poceli losiji igrat ali pratila ih je sreca koja nedostaje ekipi Kman, El kamino ce se borit sa subovcima za nebit zadnji
<<

Mile car

Novi član

Post 11 pro 2013, 20:09

Neznam šta bi reka. Ja samo pratim ligu nisam iz nicije ekipe, neruzumin zašto se neko nađa uvrjeđenim.
Bilo kako bilo eo prognoze za sljedece kolo...

Kman vs Subovci 9-0 Mislim da su subovci invalidi i nema šta tražit u ovom sportu. Preporuka( ne dolazak na utakmicu )

TJ vs HDZ 2-4 Pobjeda hdz-a jer je TJ smiješan ******, a trener shvaca neke stvari preosobno!

Gemistari vs Komin 7-0 Uvjerljiva pobjeda domacina jer ocito kominu fali par igraca kako je momak napisao.

MBA vs El camino 5-0 Laka pobjeda domacina.

Pouka
Ukinit ligu
Ja više necu komentirat jer ocito nekima smeta moje mišljenje
<<

garry

VIP član

Post 11 pro 2013, 21:36

Stvarno je ružno skoro sve što si napisao.Stavi se u situaciju bilo kog od ovih momaka što si izvriđao.Kako bi tebi bilo da ti neko kaže kako nemaš "organe očiju"pa samim time ne možeš branit?Mogao sam ja i ne reagirati,šta meni triba da se sa nekim prepucavam?Ipak,nekako mislim da si mlad i da nisi mislio ozbiljno već da si samo htio ispasti duhovit.Subovci su ekipa koja godinama igra pete lige i nikada nisu imali neke osobite rezultate ali redovito se prijavljuju svake godine i to bi trebao cijeniti.Ja ove sezone definitivno ne pratim 5A LIGU pa nemogu ništa reći o kvalitetama ekipa ali pouzdano znam da su Gemištari izvrsna ekipa bar za kategoriju pete lige.Kako će izgledati njihova igra u 4.toj ligi to ćemo saznati sljedeće sezone.Eto,toliko od mene,nadam se da se ne ljutiš.Ubuduće,komentiraj ekipe,iskaži svoja zaapažanja ali bez omalovažavanja.
POZDRAV!
<<

Librić

Novi član

Post 12 pro 2013, 02:06

KO LIBRI - SUBOVCI 6:3
Nova 3 boda i nastavak sad već lipog niza pobjeda. Ono šta brine je sijaset propuštenih prilika, šta se u jakim utakmicama može obit o' glavu ali ovaj put prolazimo nekažnjeno.

Tija bi se osvrnit na ove neke pogrdne komentare i nove članove. Kao prvo, ovaj nick je službeno glasilo ekipe Gemištara i sve relevantne informacije o našoj ekipi će te dobijat od mene. Šta znači da zanemarite sve ostale pizdarije od ovih klauna šta se registriraju. To sad izgleda ka neka lakrdija, ozbiljnost ovo ono, ali jednostavno neću dozvolit da nas se percipira ko redikule koji piskaraju po internetu i svađaju se, i koji vriđaju sve oko sebe. Poštujemo sve ekipe, ne omalovažavamo nikoga i tu smo prvenstveno da igramo kvalitetan i fer futsal. Imali smo sličnih problema još prije dok smo igrali ka MG Šport, registriralo se par retaja, smijali su nan se svi iza leđa i zato ovo oću odma sad sasjeći u korijenu. Tako da još jednom apeliram da se ignorira svaki upis vezan za našu ekipu ako isti ne dolazi od Librića. Oni nemaju veze sa nama i tu je kraj priče.

Podzrav !
GMŠT !
<<

Arturo Vidal

Novi član

Post 12 pro 2013, 23:19

Ja se necu posebno obazirat na ruzne rici pojedinaca. Mislim da je prisutan problem nedostatka kulture.
Svi mi iz El Camina (a vjerujem i Subovci) smo svjesni svojih mogucnosti te zato igramo najnizi rang natjecanja, a ne prvu ligu i bez obzira na razultate u tome uzivamo.
<<

Arturo Vidal

Novi član

Post 12 pro 2013, 23:38

DŠR KMAN - SUBOVCI tip1
- bit ce tvrdo i neizvjesno, lako moguce i X, ali prednost Kmanu jer je u boljoj formi
TOM I JERRY - MLADEŽ HDZ-A tip2
- Nezahvalno za prognozirat. Ocekujem dobru utakmicu uz puno golova i naravno ostavku
KO LIBRI - SS KOMIN tip1
- najsigurniji par. Ko je procjenia da je realno x sigurno nije gleda prvu utakmicu ove dvi ekipe. Nekih 8 razlike realno
MBA - EL CAMINO
- mislim da bi mba moga upisat najlakse bodove ove sezone. Vjerovatno se necemo skupit
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2013/2014