FAQ  •  Registracija  •  Login

5A. liga mladih

<<

riri

Član

Post 23 vel 2015, 14:58

moran priznat da nisam gleda ovo kolo osim predkraj lavandin-zrno soli i došao taman da vidin gol i mora san ić ća, a vidim da je bilo iznenađenja pa neću doć ni drugi put da vidin je li do mene.

SLOBODAN D.D.K. LOKVE no more chivas,a i bolje je

21.02.2015. 15:00 ZRNO SOLI 1 0 LAVANDIN ZA UMIVANJE ______________________________ vidio sam teški mourinhovski bunker autobus isprid gola lavandina i trenutak kad je probijen iz odbijanca. vjerovatno je takva bila cila utakmica s obziron na rezultat.triba lavandin samo vako nastavit jer su se očito digli u igri ali zrno je ipak malo prejako

21.02.2015. 15:55 GRADSKI KOTAR BAČVICE 2 3 GASTRO RIBARNICE BRAČ _______iznenađenje tisućljeća.korizma počela a bračani se odrekli gubljenja,koji asevi.ne poste u hrani ali zato poste porazima...očito su poslušali moj mali savjet o obrani ali kako kažen nisan gleda pa ne mogu pričat o tjeku događanja.svaka čast i pametno igrajte i sljedeću a ne opet popit 10 komada. baće u laganom padu ali ako se uozbilje mogu oni još uvatit 2.misto

21.02.2015. 16:55 LAŠKO CLUB 3 4 DŠR KMAN ovo mi je ža šta nisan gleda jer je i kman nekoga pobjedija,a laško nakon duže pauze očito nije svoje.od titule su se oprostili ali drugo misto je vridno borbe

nema me ni sljedeće kolo ali komentar neće izostat :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
pozdrav ervinu i frafi a i raulu pošto je zbog mene i ervina počeja visit na forumu
<<

RaulGonzalezBlanco

Novi član

Post 23 vel 2015, 17:45

Pozdrav :D

Kad vec pratin ovu ligu uvik je lipo procitat realna i objektivna misljena, bez velike naklonosti prema nekoj ekipi ka promatrac i slicni pa sve subjektivno pisat..
<<

ervin bulku

Član

Post 23 vel 2015, 19:49

ni ja ka ni moj dobri prijatelj riri nisan bija ovi vikend na fesba (islo se za spacon u zagreb) ali evo baren komentar rezultata.
zrno soli - lavandin za umivanje iznenadenje sto se lavandin uspio oduprit skoro cilu utakmicu i izgubit samo jedan razlike
bace - brac nakon 4 miseca je dosla prva pobjeda ali to me ne iznenaduje jer su bace toliko losije u odnosu na jesen da je to cudo
lasko - kman e to je iznenadenje jer se lasko moglo probit na drugo misto a ovako ce vjerojatno i zavrsit iza lokvi jer su lokve kvalitetnije

slovenac = lola to su neke price koje san cuja od svojih prijatelja ali ne bih ulazia u sferu naklapanja jer mi se slovenac pari pre nekulturan da bi to bija lola
no name naslucuje nekakva pustanja za sto bi odma moga rec da nema sanse da ce se dogodit jer dobro znamo sta lokve misle o pustenim utakmicama (sitimo se kuhinje na njihovu stetu prosle godine)
sapuni i ostali navijaci su jaki na internetu a u subotu su bili u premalom broju
<<

sapun

Novi član

Post 23 vel 2015, 21:38

Ervin bulku sapuni su bili u premalom broju jer neki nisu mogli doc i tako je ispalo a sutia si kad bi nas se skupilo 30 ajde tiho molin te
<<

KnSapuni

Novi član

Post 24 vel 2015, 14:09

SAD MOŽETE SRAT PO NAMA SLOBODNO SERITRE,AL MI SMO JEDINA MALONOGOMETNA NAVIJAČKA SKUPINA U SPLITU ZATO HEJTERI PSSST i još nešto svima da vam rećen Jeste vi sve utakmice trošili svoj glas NISTE jeste vi napravili bakljadu NISTE jeste vi napravili koreografiju NISTE i kao sta mogu vidit svi najednon znate o bubnjanju i svi ste zavrsili glazbene skole pa mozete iznosit strucnja misljenja o nasem bubnjaru.
<<

RaulGonzalezBlanco

Novi član

Post 24 vel 2015, 14:33

Je li vas bubnjar zavrsija glazbenu skolu? Samo naprid Sapuni!!!
<<

KnSapuni

Novi član

Post 26 vel 2015, 11:23

NIJE AL JE BOLJI OD SVIH OVIH ODE SMRADOVA STA NAS BLATE I STA SU LJUBOMORNI JER NJIHOV TIM NEMA POTPORU
FORZA LAVANDINI
<<

promatrac

Novi član

Post 26 vel 2015, 20:16

Ma momci svaka vama cast ali ja dovedem mladeg brata na utakmicu koji ima 5 ipo godina i VI palite baklje zato zelim da dode policija i potira vas a da vas redari tuku po glavi i tijelu ali sve u svemu svaka cast.
<<

forzafiume

Novi član

Post 26 vel 2015, 21:57

Svaka sapunima cast,ali ekipa za koju navijaju je smijesna,treba je ukinuti...evo ovih dana ja i moja ekipa koji igramo 2.ligu razmisljamo sapunima ponudit nekakvu tjednu placu s kojom bi pokrili svu potrebnu municiju i pirotehniku te se preselili u dvoranu bodriti nas malonogometni klub
<<

KnSapuni

Novi član

Post 27 vel 2015, 12:56

promatrac pa maknes se od nas,razumis jer nije uredu da sad dolazi pandurija radi ljudi koji imaju 14-15 godina i koji zapale nesto radi atmosfere
<<

KnSapuni

Novi član

Post 27 vel 2015, 12:57

forza fiume neznam razimsljajte vi i dalje hehe mi do kraja sezone ostajemo sa njima,zapravo ja obrati se na fb stranicu pa ces tamo dobit odgovor
<<

Corleone

Novi član

Post 28 vel 2015, 12:39

KnSapuni napisao:SAD MOŽETE SRAT PO NAMA SLOBODNO SERITRE,AL MI SMO JEDINA MALONOGOMETNA NAVIJAČKA SKUPINA U SPLITU ZATO HEJTERI PSSST i još nešto svima da vam rećen Jeste vi sve utakmice trošili svoj glas NISTE jeste vi napravili bakljadu NISTE jeste vi napravili koreografiju NISTE i kao sta mogu vidit svi najednon znate o bubnjanju i svi ste zavrsili glazbene skole pa mozete iznosit strucnja misljenja o nasem bubnjaru.

Prvo se informiraj buraz prije neg bubnes takvu glupost.
Opce je poznato da su IL DIVCI davno prije vas zarili i palili u dvorani na Gripama bodrec svoju ekipu. Zakaj ih sad nema neznam ali zakasnili ste da budete prvi.
Svejedno super je da ste se skupili i samo tak dalje !!
Spremajmo se kao da će sutra biti rat, a živimo kao da će sto godina biti mir !!!!!!!!!!!!!
<<

KnSapuni

Novi član

Post 28 vel 2015, 20:38

Corleone napisao:
KnSapuni napisao:SAD MOŽETE SRAT PO NAMA SLOBODNO SERITRE,AL MI SMO JEDINA MALONOGOMETNA NAVIJAČKA SKUPINA U SPLITU ZATO HEJTERI PSSST i još nešto svima da vam rećen Jeste vi sve utakmice trošili svoj glas NISTE jeste vi napravili bakljadu NISTE jeste vi napravili koreografiju NISTE i kao sta mogu vidit svi najednon znate o bubnjanju i svi ste zavrsili glazbene skole pa mozete iznosit strucnja misljenja o nasem bubnjaru.

Prvo se informiraj buraz prije neg bubnes takvu glupost.
Opce je poznato da su IL DIVCI davno prije vas zarili i palili u dvorani na Gripama bodrec svoju ekipu. Zakaj ih sad nema neznam ali zakasnili ste da budete prvi.
Svejedno super je da ste se skupili i samo tak dalje !!

nisam napisa da smo prvi vec jedini
<<

Glavni Sapun

Novi član

Post 28 vel 2015, 22:39

evo mene napokon posli tjedan dana bana zbog 'sovanja.
aj ti brate ta govoriš nešto o mom bubnjanju, aj brate dođi na sljedeću utakmicu da vidimo kako bi ti bubnja... nađi negdi tepsiju i pokrij se pratin sve navijačke skupine na balkanu i samo gledan te videe to mi je smisao i ako iko zna tamo bubnjat to san ja a ti muči i poklopi se tepsijon
GDJE GOD TI DA IGRAŠ TU SU TVOJI SAPUNI SAMO TEBI VJERNI SAMO TEBI ODANI
<<

Glavni Sapun

Novi član

Post 28 vel 2015, 22:43

21. kolo - prognoza

07.03.2015.15:00GRADSKI KOTAR BAČVICE:LAVANDIN ZA UMIVANJE2
vrime je da opet bljesnemo, i Lavandin i Sapuni posli malog razočaranja prošlo kolo
07.03.2015.15:55GASTRO RIBARNICE BRAČ:LAŠKO CLUB1
Čisto da bude neko iznenađenje, da bude zanimljivije
07.03.2015.16:50ZRNO SOLI:D.D.K. LOKVEx
Nezz moj kladionički instikt kaže iks
GDJE GOD TI DA IGRAŠ TU SU TVOJI SAPUNI SAMO TEBI VJERNI SAMO TEBI ODANI
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2014/2015