SLOBODAN D.D.K. LOKVE no more chivas,a i bolje je
21.02.2015. 15:00 ZRNO SOLI 1 0 LAVANDIN ZA UMIVANJE ______________________________ vidio sam teški mourinhovski bunker autobus isprid gola lavandina i trenutak kad je probijen iz odbijanca. vjerovatno je takva bila cila utakmica s obziron na rezultat.triba lavandin samo vako nastavit jer su se očito digli u igri ali zrno je ipak malo prejako
21.02.2015. 15:55 GRADSKI KOTAR BAČVICE 2 3 GASTRO RIBARNICE BRAČ _______iznenađenje tisućljeća.korizma počela a bračani se odrekli gubljenja,koji asevi.ne poste u hrani ali zato poste porazima...očito su poslušali moj mali savjet o obrani ali kako kažen nisan gleda pa ne mogu pričat o tjeku događanja.svaka čast i pametno igrajte i sljedeću a ne opet popit 10 komada. baće u laganom padu ali ako se uozbilje mogu oni još uvatit 2.misto
21.02.2015. 16:55 LAŠKO CLUB 3 4 DŠR KMAN ovo mi je ža šta nisan gleda jer je i kman nekoga pobjedija,a laško nakon duže pauze očito nije svoje.od titule su se oprostili ali drugo misto je vridno borbe
nema me ni sljedeće kolo ali komentar neće izostat
pozdrav ervinu i frafi a i raulu pošto je zbog mene i ervina počeja visit na forumu